Защо грозните и прости хора се бутат на хора много НАД нивото им? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо грозните и прости хора се бутат на хора много НАД нивото им?
преди: 3 години, 16 дни, прочетена 11436 пъти
Темата ми не е някаква цинична провокация и не целя да обидя никого, но да си кажем истината. Красотата до голяма степен е въпрос на гледна точка, но има някои разпространени стереотипи, които бих казала делят хората на грозни (противни, неподдържани, изобщо аут като варират от оценка 0-3 по десетобалната), средни (такива, които не са чак толкова традиционно атрактивни, но не са и грозни, така че всеки може да избере за себе си намира ли ги за хубави или не 4-6) и красавци (които според повечето хора са топ, все ще се намери някой чиито тип няма да са, но универсално са топ - варират от 7 до 10).
Неща като интелект, култура, възпитание, ГРАМОТНОСТ повишават оценката поне за мен, външният вид не е най-важен, но интелигентен човек с обща култура, споделени интереси и красива външност (или средна поне) е човекът за мен. И не се задоволявам с нещо по-малко. Аз не претендирам със самочувствие, но нали трябва да опиша визията си. С черна дълга права коса съм, дребничка - признавам си, имам стегната талия и плочки, тренирам 5 пъти в седмицата смесени спортове, голямо стегнато дупе, естествени големи гърди, поддържана леко мургава кожа, естествено големи и сочни устни и черни очи. Нямам някакви грозно изпъкващи черти. Сега все нечий тип няма да съм, но като цяло събуждам интереса в мъжете. Като хубава жена имам доста обожатели, имам си и мой тип мъже, които АЗ свалям и които аз си избирам. Ако ме отрежат, си тръгвам с достойнство. Не чакам никой да прави крачка. Забелязала съм едно - по-грозните, ДЪРТИ, отчаяни и неграмотни/нискоинтелигентни типажи са по-нагли, склонни към преследване и неприемане на отказ. Може и аз да привличам такива психопати, но не смятам, че една жена (или хубав мъж) са длъжни да връзват на някого, когото не харесват.
Един прост, грозен, с 10 години по-голям, разплут неграмотник ме беше преследвал година и половина преди накрая да го заплаша, с триста зора да извадя ограничителна заповед. От нищото беше тръгнал да ме преследва, не съм флиртувала с него. Казвала съм му "махни се, не те харесвам", той продължаваше да ме чака на входа (беше ме проследил до дома ми в Студентски), само си правеше профили, аз все блокирах. Баща ми го подгони, а баща ми си е страшен мъж и после тоя пак имаше мерак да ме следи. Казвала съм му "махни се бе, нещастник, противен си ми" накрая и той се държеше сякаш не вижда проблем. Не мисля, че имаше психически проблеми, но беше правил така и на други момичета все по-млади и непознати, та явно си осъзнава какво прави боклукът. Та мен да ме е страх да изляза с месеци от дома си до магазина. Купих си пистолет даже, уредих разрешително освен мощен електрошок и лютив спрей.
Ето и в сайта чета теми. Интересното е, че особено грозни самонадеяни мъже си мислят, че красива и образована жена е длъжна да им пуска, та да не са на сухо. Виж какво, никой не ти е виновен, че си грозен - мрази майка си и баща си или се ориентирай към невзрачни жени. Защо тези квазимодовци не налитат на много пълни или много грозни жени, а все на хубавите? Първите могат да се радват на вашето внимание повече. Вие не се ли виждате и кой ви дава тази грешна оценка? Застарели батковци, чичковци и подобни - освен грозни, прости и нагли, какво могат да ми дадат? Най-много ме отвращават те. Не с опити разбира се, а с нахалство. Да е момче мой набор, така и така. И ми претендират с добро сърце, или голям член...Боже мой, да си оправят правописа, външния вид, една книга да прочетат, това им препоръчвам. Те ако са добри няма да преследват момиче, което не ги иска.
И не, не съм повърхностна гаднярка, както казах - не визирам неатрактивни мъже, които си пробват късмета, а нагли такива, които държат да те забият въпреки видимо отвращение. Изключвам жените, които са им давали напразни надежди и такива лигли, но ти да чуваш открито "НЕ".
Аз един красив мъж не познавам да е нагъл. От хубав мъж повече от "здравей, може ли да се запознаем" не съм получавала. Моят приятел е като модел - плувец, скули, коса с цвят на житен клас, пъстри очи, страхотно тяло, не много висок, но супер за мен. Аз си го избрах и свалих, а той имаше доста женско внимание около себе си.
Малко се целете в своите лиги, като ще досаждате. Както казах бих ходила с невзрачно момче, но да е на мойте години, умен и мил, не някакъв наглец и простак. Но те девствените момчета на мойте години се срамуват от отказ, а дърти типове, перверзници и педофили причакват момичета или им пращат снимки на членове.
Жените някак си по си знаят лигата. Грозни и силно затлъстели не се целят в Зак Ефрон, макар че при жените има повече шанс да бележат. Защото така е направена природата.
Но дай на Реджеп Иведик жена калибър Адриана Лима и после тя ще е кучка, че не му връзва. Като искате хубави жени, отидете на проститутка бе, никоя жена, смятаща ви за противен не е длъжна да ви връзва. Няма какво да намесвате мотива за парите тип връзка Янева-Пеевски, защото сама си изкарвам парите и изключвам жените златотърсачки от моята тема. Чак използвате мотива, че жените не си знаем мястото и оправдавате изнасилвания. Не бе, просто мога да преценя мойто място до кой точно мъж да е. И че искам да ми е атрактивен. Но явно вече трябва грубите да ги режем с "ти си грозен, ти си прост". Чак пари за проститутки не ви се свиди?
Съжалявам, ако звуча вулгарно и рязко. Просто чакам отговори от такива наглеци и жертви на подобни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 99

преди: 3 години, 16 дни
hash: 1538a7538b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Защото сега е модерно да се казва как няма значение как изглеждаш, важното е да си в баланс, уверен, нахален, бла-бла и някои пък са взели, че са го повярвали.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 9369e2d471
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Защото е много трудно, а често и болезнено, да имаш реална преценка за себе си. Това значи първо да можеш да мислиш и анализираш и, второ, да имаш топките да стигнеш до доста неприятни изводи в много от случаите. А и всеки иска готина половинка, независимо той на какво прилича. Ако имаме две жени с идентични качества, но едната по-красива, е пределно ясно коя ще бъде предпочетена.

Освен това основното качество на жената е да е красива. Съжалявам, но е факт. Кусурите, които биха били непростими за Цецка Цачева, бързо ще бъдат заметени под килима за Грейс Кели. Добрият външен вид може да компенсира за доста вътрешни неугледици. Йовков ясно го е казал: "Грешна беше тая жена, но беше хубава." Все пак не една индустрия се крепи на външния вид, така че няма какво да си говорим... Ако пък не е привлекателна, трябва силно да компенсира с нещо друго - интелект, чувство за хумор и т.н., което не е по-малко сложно. Дори тогава често грозноватата жена остава в графата "женски пич". При мъжете е по-различно - там се гледа поведение, отношение, пари и прочее. Добре е да е хубав, но не е от такова значение, колкото при дамите. Примери за пълни аборигени със страшни хубавици има бол. Това кара масово мъжете да си мислят, че всяка им е длъжна, след като и те самите виждат как разни примати се уреждат с хубавици.
Също така, извинявам се да го кажа, но българският мъж изглежда зле. Дори не говоря за поддържане, просто масово са грозни - ниски, черни, кофти лицеви черти и телесна структура. Жените със сигурност не са най-красивите на света, но се справят малко по-добре. Определено виждам много повече привлекателни дами по улиците, отколкото господа. Мога да изредя поне 10 много красиви жени сред обкръжението си, но не мога да се сетя за повече от двама конвенционално красиви мъже или поне чаровни, които познавам. И най-лошото е, че дамите си ги харесват такива. Изумявала съм се колко привлекателни девойки се хващат с абсолютни гоблини. И не заради пари или нещо подобно, просто си ги харесват такива. Нямам обяснение... не изключвам, че разполагат с нравствена красота, но привличането е съвкупност от много фактори вклч. и физическо привличане.
Та поради тези причини си мисля, че много господа директно си нахалстват без да мислят дали имат основание. И разбирам защо - това виждат, на това се учат, не мислят те къде се намират реално според обекта на желанията си... Естествено, колкото си по-прост, толкова си по-нахален. И на мен ми се е случвало да режа разни навлеци, които после са ме псували до девето коляно. Знам, че не съм хубава, но не съм и грозил. Все пак дори не отразявам мъже извън своята лига - ако той прояви интерес - хубаво, но да ходя и да се натягам, след като знам, че не съм в топ класациите, би ми било срамно и обидно.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: f43bb61690
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Авторке, не разбрах на колко години си?

И не си много/баш права!

Отникъде не се подразбира, че щом ти си красива (или се взимаш за такава), то и мъжът трябва да е от "твоята лига". Това си е твое субективно мнение и възприятие за нещата.

Има много примери на мъже средно ниво и грозни, които оправят топ красавиците не само по местоживеене, а и от цял свят. Така че логиката ти неиздържа.

Условието за красота е насочено почти изцяло към жените. Да искаш мъж красавец - това са не повече от 5% от мъжете. Дори по-малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: b363e98de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Защо средностатистическите жени вече искат топ модели мъже до себе си не разбирам просто ако е 4-5/10 в лице/тяло жената гледа мъже който са в топ 20% който са с 7-8-10 лице/тяло и на горе.Не го разбирам.Вие викате грозен на мъже който са средностатистически дефакто 50% от населението не го разбирам.Хаиде има и грозновати ама те са голяма радкост честно казано.Някой да ми обясни защо е така.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 21cabb3f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

8.   Брей, много от високо гледаш хората.. дори не изтраех да те дочета!
Това което е грозно за теб, може за друг да е красиво, мислила ли си за това? Като те гледам май не си. Аз съм жена, и ще ти кажа, НЕ ХАРЕСВАМ жени с плочки, твърде изкуство ми изглежда. Описа външния си вид, и ми стана ясно, че не си " ударена" от живота. Твърде си надменна и това отблъсква, с такъв надменен човек, не искам да стоя нито на маса, нито да говоря с него по-улицата! Ти си от онези, които си мислят че като имат хубаво тяло, имат всичко! Но ако утре, се случи нещо с твоето тяло, самочувствието ти, ще си замине гаранция ти давам! Това че, тренираш не те прави специална, всеки втори тренира, защото е мода. С тази тема, показа колко ти си ниско. Умния човек, уважава и е скромен. Ти нямаш тези добродетели, и един ден ще си биеш главата. Спри да гледаш хората от високо, нито си Бог, нито си му роднина. Приземи се малко! : )

Ж24

 
  ...


...
преди: 3 години, 16 дни
hash: ecbba0918d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Първо: Скромността краси човека!
Второ: Мургава с плочки и стегнато дупе черни очи и коса, звучи като циганска принцеса от факултето.
Трето: Тези описаните грозни преследвачи едва ли четат тук и ефекта от на писаното =0

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: 88509ef7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре почна темата, но накрая завърши с малко чист хейт, как да е. :)

Ще анализирам до колкото мога.
Първо, харесва ми разделянето ти по десетобалната, но аз бих вметнал и 4та група - 7ците. Аз примерно, на добър ден, подстриган, облечен добре и т.н., се имам за 7ца. Това е много специфична група, защото хем си над средното, хем не си баш каймакът, който е 8-10.
Та и аз като теб, да се опиша, без да имам каквито и да е претенции - среден ръст между 175-180, черна коса, зелени очи, остри черти, спортно тяло (горните 2 плочки леко се виждат, това лято ще ги изкарам всичките, не е проблем), доста спортувам, не че съм едър, но съм много естетично оформен. Образование от чужбина, добро семейство, на почти 30 години, живея сам в 100кв семейния ни апартамент, имам богата обща култура, мога да си говоря с всеки на всякакви теми, никога не е скучно с мен, чувство за хумор също имам много, комуникативен съм, устата ми пере, в секса също съм доста добър (не се хваля, защото не правя нищо кой знае какво, всичко опира до желание и отношение към партньорката), знам 2 езика, живял съм в 2 различни държави, пътувал съм и доста, имам добра работа, карам готина кола, и животните обичам даже, имам няколко, също така съм дългосрочно ориентиран и имам опит с дългите връзки, също и хигиената ми е на 120%. Еми от почти 3 години не мога да си хвана приятелка! :) :) :) Какво ще кажеш? Защо аз нямам поне 2-3 5-6ци/10 постоянно в ротация, дето да оценяват всичко, което имам и да драпат да са с мен? Не звучи като твърде много нали? Ама е. :)
Така, защо го вкарах това описание? Защото когато всякакви грозни, девствени, смотани, бедни, тъпи, ограничени, необразовани, и каквито там се сетиш и би квалифицирала като такива, мъже, дойдат тук и започнат да говорят за неуспехите си с жените, аз виждам това, за което те говорят и в моя опит. Не е ли странно? АЗ....знам за какво говорят! Защото и мен ме афектират същите фактори, които се случват на глобално ниво. Не казвам и че не ми вързват от време на време, но е много спорадично и за кратко. Плюс това, до преди няколко години нямах никакъв проблем да си намеря приятелка. Аз повечето време от последните 13-14 години съм ги прекарал в дълги връзки. Но последните 2-3 години е потресаващо.
И повярвай ми. Не се целя твърде високо. Целя се в момичета/жени или на моето (МАКСИМУМ), или 1-2 идеи под моето ниво, във всеки аспект! Ще ти призная и още нещо. Това да сваля някоя на моето ниво е почти невъзможно. Първо, супер малко на брой са, второ я са обвързани, я не, я имат някой друг тъпкач, я не знам си какво. Да не говорим, че те пък гледат мъже, дето не са на тяхното ниво, а гледат тези дето са още по-нагоре. Демек ако тя е 7, гледа мъжете дето са 8-9. Така че даже предимно се целя в жени ПОД моето ниво. И познай какво? И там често е греда! Защото и на тях им налитат всякакви мъже, и те си вдигат егото, и те искат още и още! И тук говоря за някакви запотени студентки от винса, с 5-10 излишни килца, неграмотни, ограничени, без интереси и т.н. 90% от случаите удрям греда дори и с такива! И от това, мъжете които ще го прочетат, изобщо няма да се изненадат. Жените обаче ще седите, ще се чудите и маете как е възможно.
Ами възможно е. Всички социални мрежи изстреляха съвкупното женско самочувствие до Луната. Повярвай ми. Така че дори и като дойде някоя като теб и каже "ама поне да е мъж на моето ниво", аз даже не вярвам на преценката ти! Не за друго, а защото най-вероятно виждаш мъже които са 11/10 като мъже "на твоето ниво", дори и примерно да кажем, че твоето ниво е 7/10 (макар че ти както се описа се изкара направо 9/10, че и грамотно пишеш, човек да не повярва :) с добри чувства го казвам хаха).

А защо разни нагли, тъпи, грозни мъже ти налитат, ами защото са тъпи. Той тъп човек не може да осъзнае, че е тъп. Изисква се определено ниво на интелект за да разбереш, че не знаеш нещо. Защо го очакваш от тях тогава? Това е накратко отговорът на въпроса ти, останалото са просто мои споделяния, които би ми било интересно да изкоментираш.

Отделно, мъжете са по-отчаяни и активизирани отвсякога, навсякъде. Познавам тотални дебелани, по 80-100кг, дето им се натискат фитнес маняци. Е, че тя като пробва с един такъв, как после да се прежали да пусне на някой на нейното ниво? Затова съм и малко скептичен относно това, дето викаш, че ти би била окей и с някой нормален пич, след като описа приятеля си. Как ли пък не.....ще вземеш да паднеш утре с 2-3 единици надолу и да си ок с това??? Яяяяя????? :) Докато не го видя, не вярвам.

Надявам се да получа подробен отговор на коментара си. :)

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 5a44fb240a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Еми това е един от недостатъците да си жена, имаш такива преследвачи. Според мен не е нормално и такива хора наистина имат психологически отклонения. Като имах много красива приятелка съм ги бил такива. Но оправия няма.

Една жена дали те харесва се познава за 5 секунди, не е ракетно инженерство, наистина няма нужда да досаждаш.

Но да си мъж е много по-трудно, повярвай.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 5a44fb240a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Също така сегашната ми приятелка е едра руса мацка, но не дебела, и ми е много добре с нея. Наистина има много добра душа и е чудесна компания, сексът също е супер. И си вади пари колкото мене и е оправна и т.н. Просто нямам забележки. Глътка свеж въздух, че тия чернокоси хубавици ми е... мамата.

С времето разбрах, че външният вид не е всичко и много често грациите освен да работят върху външния си вид и да живеят в чалга турски романи, друго не правят. Съжалявам, знам че е клиширано, но е факт.

А иначе съм строен и хубав мъж и наистина, ниски, грозни мъже, са много комплексирани, сори...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: 47947591a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Добре, похвали се колко си красива и умна и какъв страхотен приятел имаш. Сега трябва да кажем уааууууу ееее.... ааааа.
Само че моето момиче, че визията ти в България струва към 100 на час, ако добавим и екстрите - 150. Това, че си умна, си е твое мнение. Еваларка обаче за самочувствието......или не, щом си тръгнала да се хвалиш тук. Та викаш си 10 от 10, ама по чия скала? И не всички дърти налитаме на такива като теб, споко. Явно се мотаеш в среди, където дъртите са разплути, миризливи и прости. Тук, където живея аз, е нормално да видиш двадесетгодишна с петдесетгодишен мъж, както и обратното и на никой не му прави впечатление това. Също така слаб с дебела или обратното, бял с черана или черен с бяла и на никой не му пука. Бъди по широкоскроена моето момиче. Хората или се харесват, или не. А откаченяци има навсякъде, дори тук в Ница. А.... похвалих ли ти се и аз къде живея.

 
  ...

...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 4b130d7497
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

16.   Лелее,толкова женска простотия,злоба и наглост на едно място не бях виждал никога досега!!! Направо ме сряза корема и ми прилоша,и веднага,след като прочетох женската ти словесна диария,ми се доходи по голяма нужда! Авторке,ако беше поне малко интелигентна-грамотна (за каквато претендираш че си),щеше да знаеш,че женският пол е по природа по-грозният пол. Какво и е красивото на жената? Тлъстото и мазно,дебело,грозно, целулитно и разплуто тяло,или два пръста опикано,вмирисано месо и едно кървящо,мръсно,гнусно миризливо,пълно с болести черво,намиращо се между краката и? Жената изобщо не е красива,а е грозна и то много грозна,с разделени очи,като на крава и миришеща много лошо отдолу. Мъжът е много по-красив,надарен с красота и физическа сила от природата,с тяло осеяно със сложна мускулатура и релеф,които за художниците от Ренесанса е било трудно да рисуват. И най-грозният мъж е по-красив от най-красивата жена!!!

"С черна дълга права коса съм, дребничка - признавам си, имам стегната талия и плочки, тренирам 5 пъти в седмицата смесени спортове, голямо стегнато дупе, естествени големи гърди, поддържана леко мургава кожа, естествено големи и сочни устни и черни очи. Нямам някакви грозно изпъкващи черти."

Сега направо ме срази:))) То,всеки се има за хубав и не се мисли за грозен,ти също,а пък кой те знае в реала каква си грозна,дебела,космата гнусна,смрадлива върла феминистка дето никой мъж не я иска,и си дошла тук да си излееш женската злоба и завист към мъжкото превъзходство и лъжеш,та мажеш. Пък ти сама си го знаеш,нищо,че не искаш да си го признаеш:)))

"Като хубава жена имам доста обожатели, имам си и мой тип мъже, които АЗ свалям и които аз си избирам. Ако ме отрежат, си тръгвам с достойнство. Не чакам никой да прави крачка. Забелязала съм едно - по-грозните, ДЪРТИ, отчаяни и неграмотни/нискоинтелигентни типажи са по-нагли, склонни към преследване и неприемане на отказ. "

Хей авторке,като ги дрънкаш тия женски простотии,сама вярваш ли си? Тая твоя мечта,ТИ да сваляш и ти да си избираш мъже ще се сбъдне,на куково лято! Не жената мъжът,а винаги мъжът си избира жената,както при хората, така и сред животните а жената само чака,това да и се случи,и никога няма да бъде обратното!!! За да си избираш мъже първо трябва няколко мъже да са те избрали теб,и тогава да можеш да си избираш между тях,а за да откажеш на мъж,трябва първо той да ти е предложил и да те е харесал,ама днес със тоя бесен феминизъм и ваша женска "независимост" и "самодостатъчност",ще има много да чакате някой мъж да ви предложи та да можете да му откажете. В днешно време мъжете не искат да се женят,а предпочитат щастливия ергенски живот без отговорности и задължения,защото еманципацията ги освободи от семейна отговорност. Живеят си щастливо,без някоя гадна-зла жена да им трови нервите и съкращава излишно живота,плющят различни жени всяка вечер,и шапка на тояга,а пък жените като теб да му мислят. Всеки се мисли за хубав,предполагам и ти? Важното,обаче е,дали мъжете те възприемат за такава,защото женската красота е субективно понятие и е пряко свързана с мъжкия нагон,който промива мъжкото съзнание и представи за възприятие/реалност. Ако мъж чаластри една жена на тъмно,с гръб към него и с кърпа на лицето,всяка жена ще му се стори еднаква,а пък след като я опъне, му става отвратителна и я зарязва на момента! Това дали ти имаш доста обожатели и твой тип мъже,които ТИ сваляш и които ти си избираш,само ти си знаеш,а кои типажи са по-грозните, ДЪРТИ, отчаяни и неграмотни/нискоинтелигентни,може доста да се поспори. Не мъжете,а жените са по-грозните и дърти като пол по природа. Жената има много по-къс срок на годност и период,за който може да е красива и привлекателна за мъжете (15-16 до 26-27),след което става грозна,дебела,целулитна,сбръчкана, увиснала дърта бабичка,а дотогава ако никой мъж не я е пожелал за майка на децата си,ще си остане само с избирането до живот. Един мъж може да има деца и до 80 годишна възраст и може да заплоди всички жени по света със своето семе,и всичките му деца ще са с неговите гени,докато на жената яйчниковият и резерв се изчерпва около 38-42,и може да роди максимум 10-15 деца през живота си и то,ако е много фертилна (плодовита),а не ялова. И за това кои са неграмотни/нискоинтелигентни, също не си права. В исторически план е доказано,че жените са многократно по-неграмотният и нискоинтелиген пол! Замисли се авторке!!! Ако не беше така,защо тогава всички изобретения и открития са направени все от мъже,а няма нито една жена,допринесла за техн. прогрес и научно развитие на човечеството?!? Отговорът е много прост! Жените са лишени от вродено аналитично,абстрактно мислене,което имат мъжете и нямат достатъчно умствен багаж,за да се състезават с мъжете поради по-малкия обем на мозъка си=по-малко мозъчни клетки,и затова са по-глупавият/неграмотен/нискоинтелигентен пол,в сравнение с мъжете. Авторке,знам че не можеш да приемеш мъжкото превъзходство, защото си зла върла феминистка,заслепена от феминистичната самозаблуда и мечта за по-голямо женско равенство,но нямаш друг избор,освен да се примириш. Мъжете са по-физически силният, умен и красив пол и са всячески по-съвършени от жените,и затова винаги ще поставят наглите жени като теб на мястото им с физическа сила,когато наглостта им прелее чашата на мъжкото търпение!!!

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 80f0921999
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Авторката. Първо, от къде на къде красотата да е женско качество? Май някой невзрачен мъж се засегна. А ти, мили, защо не спиш също с много пълни и грозновати жени? Да кажем, че съм хубава и имам претенции. Имам и много други качества. То с какво право грозен пък ще има задължително условие жената до него да е хубава? Както казах, знам си лигата и аз. Ако си дебел например, нямаш право да кажеш "не искам жената до мен е да пълна". То смехотворно направо!
Второ, жалко, че жените, които аз защитавам се опитват да ме снижат. Изненадващо, но красиви жени има и мургави, и арабки, и азиатки, и скандинавки, от всеки вид. Ясно, че сигурно си поддръжничка на тезата, че русо и бяло радва само, може да си Хитлер? Далеч съм от ромка, но ромки има много по-хубави от някои българки, така че давайте го по-нерасистки, моля. Трето, не съм надута, а реалист. Казах, че ако не бях с приятеля си, бих дала шанс и на не толкова атрактивно момче, но да има други качества. Естествено не да си изповръщам червата ако го видя. И да - отидох, заговорих го и се харесахме взаимно, така стана. Също така на 22 години съм, забравих да кажа в историята. Трудолюбива, умна, имам си кола и книжка и държа да си плащам сметките. Но това, което ме отвращава са грозни и прости мъже, не казах само грозни. Май някои се припознаха или припознаха мъжете си и ги вардят. А номер 12 си звучи като 9 поне за мен, дори 10. Не се подценявай. И нямало било хубави мъже, що за глупости? Има, ама явно не са много тук и затова пищят. Един ден нека се хвана с най-големия трол и децата ми да страдат от това. Хипотетично и да хвана грозноват, то ще компенсира с качества като интелект, възпитание, общи интереси, романтика, благ характер и да не е перверзник!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 27749444a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   До Номер 12, не си атрактивен вече, защото си на около 30 вече. Свободните, на които пишеш явно са на около 23-25, а те не се дават лесно.

Жените започват да се дават след 30, когато са родили и са осъзнали на що за боклук са снесли дете. Тогава им светва лампата, че не са това, за което се мислят.

Сумати отчаяни са ми писали, но аз не мога да им помогна. Ако имам мое дете и съм разделен хипотетично - да, по-бива да съм с жена с дете. Не върви много много иначе...

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 25f719c6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 10, бих искала да се запознаем. Засичам те в няколко теми и интересът ми се изостри още повече. Ако имаш желание, сподели от кой град си и на колко години?

(С извинение към авторката за спама.)

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 7004ca62d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Имам приятелка, руса, синеока, висока и бяла като сняг... И нея преди години я беше подгонил един доста грозен мъж - с десет години по-голям, грозничък и без зъби... Чудих й се защо е с такъв, но е факт, че сега имат дете и то е доста красиво, между впрочем, а аз и купища мои приятелки, защото много подбирахме сега сме без деца... На по 30. Едната иска дете, но приятелят й се пази, другата й откриха репродуктивни проблеми.. И да, ние й се смеехме, че е с него за пари на шега, той никакви пари няма, но май тя сега е най-щастлива. А човекът никога няма да го харесаш на външен вид, но и тя е осъзнала, че женската красота е до време и се задоми. Защото на 30 вече ни гледат като лекичко доста хора, или ако искаш дете почват едни уговорки "не сега, не сега", което е кофти, защото ако на 20 не искаш деца, в много случаи на 30 искаш, ако си жена.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 15 дни
hash: d7307d123b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Евала на No- 8! Много точно казано!

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: f1d4ce7165
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Хахах, признавам си, разсмя ме!
Мила авторке, това, че едно момиче е пълничко, не означава, че заслужава някой да я преследва и да й досажда. Говориш все едно щом една жена е пълна, си е заслужила да я нападат, да я превръщат във извратен фетиш, да я преследват и не знам си какво още. Пълното момиче винаги може да отслабне, но хора като теб никога не се променят. Никоя жена не заслужава преследвач, независимо как изглежда. В България голяма част от жените за жалост никога няма да се подкрепят една друга. Браво, имаш висока оценка за себе си, обичаш се, но това не означава да говориш така за жените, които субективно не са красиви за теб. Уж разбираш какво е чувството някой да ти досажда и да не приема ,,Не'' за отговор, а говориш такива глупости. Заради такова мислене държавата ни е на това положение. Дано никога не се забърквам с хора, които мислят като теб, че с такива приятелки врагове не ми трябват.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: ecbba0918d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   До 12 баце щом ти не можеш да се уредиш с жена аз направо се отказвам да се опитвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 1c576323ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   До №12

Пич, разбирам те не на 100, на не знам колко процента. Добре се описа, а и от няколкото ти изречения личи, че не си префърцунил нещата. По някои аспекти ти отстъпвам, но по-други вероятно съм леко по-напред, така че да кажем, че сме на равна нога. На 24 съм, не съм пътувал колкото теб, знам само един чужд език, колата ми не е лоша, но е на 10-11 годинки, но пък съм супер доволен от нея, живея на квартира и изкарвам добър доход (малко над 3000). Висок съм 191, с много гъста коса(сега си я пускам по-дълга от година) тъмно рус, със сини очи и с изключително стегнато и спортно тяло(фитнес, плуване, бягане и здрави режими) и приятели и приятелки ми постоянно ми повтарят, че жените ме забелязват, заглеждат и т.н. И всичко, което мога да кажа ще е копи-пейст на твоите думи, евентуално преразказани. За 3 години съм излизал по веднъж с 3 момичета и това е. Но истината е, че още на 20 осъзнах тази реалност, която си описал със жените, самочувствието и социалните мрежи и се отказах. Не пиша на непознати жени, не се и запознавам с такива и причината е, че в мига, в който евентуално направя нещо подобно, ще съм и почесал самочувствието, и автоматично тя скача 1-2 точки нагоре, а аз надолу по гореописаната скала. Това прави цялата ситуация с отношението между половете тотално неблагоприятна за нас. Единствения шанс по мое мнение е просто да откриеш по-скромно момиче, което не живее в социалните мрежи, работи, учи се, развива се и гледа с уважение към всички.

Следя с интерес мнението ти и това на авторката

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: ebb5c08aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Не знам, ама по-грешна преценка за себе си от жените в България не съм виждал. То батко дебела, грозна с отвратителен характер и ти се държи и ти играе същите игри, като мадамата, по която ти си хлвътнал.
Е как да я харесам. Даже красавиците са много по-мили и се държат привидно приятелски. Казвам привидно, щото е ясно, че може да се прибере вкъщи и да си каже ох писна ми от тоя.
Обаче грозните жени ти се държат все едно си им виновен за нещо. Не съм ти виновен, че никой не те ебе и си грозна батко. Така че не е само при мъжете.
И при тях е същото. Колкото по-грозна и по малко ебана, толкова по злобна и нахална. А дебелите имат една отвратителна черта да се правят, че се приемат такива каквито са и не им пука. То ме е срам да мина с нея по улицата, а тя ти се вживява, като Адриана Лима.

 
  ...

...
преди: 3 години, 15 дни
hash: cc7830ab95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Доста повърхностно мислене и леко злобно на места. Хората просто се харесват, това с "класите" е за такива, които не могат да обичат или е по-важно какво мислят другите. Освен външността, има и излъчване, привличане, интелект, възпитание, душевност. Много фактори са. Явно си много млада още и нямаш жизнен опит. Ще пораснеш и ще разбереш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 043c1a7936
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   Дребна с голямо дупе - е такова нещо, аз не бих погледнал. От 2-3 години, покрай латино клиповете, всички трътли взеха да се правят на секс-символи, дори и да са с плочки.
А иначе по темата - това, че някой се изживява като голямата красавица, изобщо не означава, че всички припадат по нея. Всяка жена е имала някой, който да ѝ досажда, но много малко са тръгнали да го търбят по форумите - "нъц, аз съм голямата работа, щото имам гадже и ме харесва и още един".
Отделно, това, че някоя жена или мъж има някой килограм вповече, изобщо не го прави човек по-ниско качество. Напротив, бил съм с жени, определени като "пълни", които не могат да се отърват от мъжко внимание и са толкова чаровни, че слагат в джоба си всички кисели кифли, изживяващи се като фатални жени.
Това го пише мъж, който няма проблем с жените, килограмите, визията и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: babd4ec7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Не само грозничък мъж се е засегнал. Всички грозници се изприщиха. Винаги те са най-нахални, най-злобни и най-много крякат и държат да ги слушат. И аз не съм от хубавите, но не злобея и не се чудя как да оплюя някой очеизвадно изваян от природата. Не може никой да промени реалността, колкото и да плюе коя външност била за 100 лева на час и колко субективна била красотата. Ми не е субективна. Ако си уродлива маймуна, си такава и отчаяният, който се е хванал с теб, го е направил поради негови комплекси и страхове да не е сам и да не му кръшкат. Това е положението грозници.

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 8e83c2c737
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Малко ми идваш надменна.
Познавам семейство... мъж красив с тъмна коса,излъчване,строен,всичко.../лично мнение,разбира се/ с жена не особено красива /също мое мнение/ и пълничка,над 20 години брак. И 4 деца, цели 4 .
Собственият ми съпруг е почти плешив,с 5 бели косъма...15 години заедно,втори брак и за двамата,щастлив при това.Той ме свали.Имаме 2 големи деца.
Имах колежка,огроомна.Дебела.Но със самочувствие, с 3 езика,2 висши,преподавател,и безкрайно лъчезарен и топъл човек-най-важно.Много я обикнах навремето.
Някога на твоите години си казах,че никога няма да съдя за човека по външния му вид.Дебел,слаб,хубав,нетолкова-няма значение.Важното е да опознаеш хората,какви са по душа,характер.
Та не знам дали е в контекста на темата ти...струва ми се,че прекалено наблягаш на външния вид,ама за да чуем/прочетем и нещо което ни се иска...си прибавила и "прост,необразован,глупав"...за да оправдаеш факта,че външният вид е по-важен за теб.
Аз самата например...съм слаба,цял живот 55 кг . Не съм завършила висше,но със сигурност имам вагон книги в повече от теб.Не съм красива,но винаги съм се приемала каквато съм.Другите също.
И що за израз,скъпа авторке....ДЪРТИ ?!
Всички над 40 не заслужаваме подобаващ изказ-да кажем,възрастни,на средна възраст ? Българският език е богат.
Тия цифри твоите....6,та 7 ,та едиколко си...са ми вповече. Човекът не се измерва с числа.
Възпитание или други липси при теб?! За мен лично не си ДОБЪР човек,без значение образована,красива или умна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: fed87cb018
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   Много са ми забавни тези самооценки за красота. Само да кажа , че по принцип по света за красиви се смятат хората ,които могат да предадат този ген на децата си - ръст, фигура, осанка, съразмерност на тялото и лицето. Това автоматично изключва масовата кифла, защото генетично тя е с ръст на хобит, задник като на 6 пехотен полк тупана, и самочувствие , базиращо се на всичко, което може да коригира по себе си - нос, скули, гърди и така нататък. Неслучайно в конкурсите за красота от висок клас корекции не се допускат, и неслучайно там няма българки. Винаги са от славянски или латино нации без ориентласки примеси. И индийки също. Та, самооценката ти се базира н атова колко лайка си събрала в нета и колко загорели мъже са ти предложили да те почерпят. Това не те прави красива. Същото важи и за българският мъж - той не е масово красив, наясно съм с това, а пък маниерите , възпитанието и стилът му определено могат да съсипят първото впечатление , ако е направил добро такова :) таке, каквото повикало, такова се обадило :) Авторката нещо се е превъзбудила. но няма проблем, реалността има хубавото качество да те връща на земята. Особено ако разчиташ само на “актива“ външност, който е малотраен като кренвирш на слънце.

 
  ...

...
преди: 3 години, 13 дни
hash: fc0c433fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Според мен, преследвачите ако опознаят характерът ти, сами ще избягат.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 51b7fc83e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   хахах 16 ти гей ли си или жените не ти пускат? Голям разбирател си ама си в грешка жените избират мъжете когато са млади а не мъжете жените колкото и да ти се иска. Като поостареят е дргуо вече. Направо надмина авторката по комплекси :) Като толкова я разбираш анатомията а кажи ако ти сложат два скелета с еднакъв ръст по какво ще познаеш кой е женски и кой мъжки като си много отворен? "с тяло осеяно със сложна мускулатура и релеф" ахахахахахах я кажи мъжа какви мускули има които жената няма и обратното? От анатомия разбираш колкото и от жени явно. По добре не пиши че си жалък

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 88509ef7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Към номер 19,

Коментар номер 10 отсъства. Мен ли визираш? (номер 12)

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 2b52638d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От 19 до 34:

Да, теб визирах, но не съм погледнала добре номерата. Ще ти бъда благодарна, ако ми отговориш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 88509ef7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Към 19/35,

Ако прочетеш пак, по-точно частта за "запотените студентки", по името на университета можеш да се ориентираш от кой град съм. Иначе вече казах ,че съм на почти 30.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 4b5e0c7c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Миличка, тук разбрах, че си имала само един неприятен случай с натрапник. Съжалявам за това, но не мисля, че е необходимо да пускаш тема и да заклеймяваш едва ли не всички мъже. Понякога си личи, че някой е "по-ниска класа", но в повечето случаи не е така. Аз мога да се сетя за някои момичета, които ми изглеждаха интелигентни и привлекателни, но когато ги заговорих, ме отрязаха като ми вдигнаха скандал. И тук не става въпрос за преследване, а само за еднократен разговор. Май някои жени от прекалено внимание към тях започват да си въобразяват, че са много по-висока класа отколкото са.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 982eb0a344
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Мила авторке, смея да твърдя че съм доста по красива от теб. С дълга черна коса съм, висока 163 см и зелени очи, с средно съм, и омъжена вече. Мъжът ми е от Афганистан, не те познавам но по начина ти на писане за общата ти представа за света е нулева.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 7863bdf014
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

40.   "хахах 16 ти гей ли си или жените не ти пускат? Голям разбирател си ама си в грешка жените избират мъжете когато са млади а не мъжете жените колкото и да ти се иска. Като поостареят е дргуо вече. Направо надмина авторката по комплекси :)"

32, 16 съм!!! Изобщо не съм гей, а съм си нормален хетеро-мъж, и не жените на мен, а аз на тях им пускам! А, ти явно си дърта, грозна, дебела, разплута и целулитна злобна лелка, злобееща по мъжкото превъзходство и превъзнасяща се само, защото има миризлива вагина! Аз, наистина съм голям разбирател, а в грешката си ти! Не жените мъжете, а мъжете избират жените и когато са млади, и когато са стари, колкото и на теб и на останалите върли феминистки като теб да ви се иска обратното.

"Като разбираш анатомията а кажи ако ти сложат два скелета с еднакъв ръст по какво ще познаеш кой е женски и кой мъжки като си много отворен? "с тяло осеяно със сложна мускулатура и релеф" ахахахахахах я кажи мъжа какви мускули има които жената няма и обратното? От анатомия разбираш колкото и от жени явно. По добре не пиши че си жалък

Аз разбирам анатомията, и то със сигурност много по-добре от теб. Ако ми сложат два скелета с еднакъв ръст, ще позная от пръв поглед кой е женски и кой мъжки, по структурата и размера на костите, които при мъжете са много по-едри и масивни, отколкото при жените. По широчината на таза, която при жените е много по-голяма, заради природното им приспособление да раждат, по обиколката на гръдния кош, черепната структура, и т. н. Така, че не се безпокой №32, все има по какво да се разпознае женският, от мъжкия скелет. Мъжът има много мускули, които жената няма, и обратното, но виждам, че няма да ме разбереш, защото имаш твърде нисък интелектуален багаж, така че няма смисъл да ти обяснявам. От анатомия, както и от жени разбирам толкова, колкото ти няма да разбереш за цял живот! И, този сайт да не е на баща ти, че да се разпореждаш, дали аз да пиша, или не? Ще пиша пък! Ще пиша колкото си искам, и ще разобличавам истините за вредата на феминизма, и никой няма да ме спре, а жалката тук си ти!!! Анатомичните-физиологичните разлики м/у половете са очевадни, и не могат да се променят с каквито и да било граждански извратени-феминистични закони, защото са продиктувани от природните закони, които са вечни!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 892b81d247
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Съгласен съм с авторката, че това не е приятно и не показва интелект в такив тип мъже. Обаче забелязвам, че в много случаи такъв тип мъже не свалят красивици или дори хубавици, а просто млади момичета. Реално се притесняват да заговарят красавици или женствени и качествени жени. Българките са средно хубави жени. По улицата рядко се срещат красиви, женствени, добре облечени жени. Женската красота е комбинация от външен вид, поведение, облекло, възраст. Наистина в модерни време съвсем обикновени жени се възприемат за много хубави, заради множеството комплименти и внимание, което получават докато са млади и все още хубави. Обаче това в до време, около 6-10 години. Лятото на повечето бг плажове трудно можеш да видиш жена с привлекателна фигура над 25 години. Знам само един плаж по южното черноморие с по-хубави жени. Забелязвам и че повечето мъже не говорят открито затова. Полезно за всяка жена е да се замисли дали оценката за външния и вид е реалистична. Не бих казал, че в България жените са по-хубави от мъжете. Повечето мъже възмъжават след 30 и тогава стават по-привлекателни. Ако не виждате хубави мъже по-скоро имате нереалистични оценки. Доста често може да видиш и обратното. Нахално момиче да сваля готин мъж. Лично аз няколко пъти съм губил интерес към такъв тип жени, които надценяват себе си ине могат да оценят вниманието на обикновено на външен вид младеж към тях. Жалко е да гледаш как се унижават, за да с някой, който гледа на тях като на боклук. Но сами са си виновни. Не знам дали така жалък изглежда този мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 62b75b1c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

42.   Номер 33, този верно надмина авторката хахахахах.
Сладкишче, не знам на колки години си, но е време да научиш, че винаги жената избира. Или още по-дпбре. Научи го от опит, това са най-добри те уроци. Изразяваш се доста зле, с неуважение. И как така не си гей?!?! Ами, че какво си? Нали жените имат миризливи полови органи?!? Предполага се, че след като се изказваш така, не искаш да се докосваш до вагина.
Иначе авторке, красотата е в очите на гледащия....

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 5ac40caabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   От №40!!! Моля да ме извините за грешката, имах намерение да отговоря не на №32, а на №33, но обърках номерата, модераторите ако могат, да редактират коментара ми №40 и навсякъде, където съм написал 32, да поправят на 33, за да няма недоразумения!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 5ac40caabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   "Сладкишче, не знам на колки години си, но е време да научиш, че винаги жената избира. Или още по-дпбре. Научи го от опит, това са най-добри те уроци. Изразяваш се доста зле, с неуважение. И как така не си гей? !? ! Ами, че какво си? Нали жените имат миризливи полови органи? !? Предполага се, че след като се изказваш така, не искаш да се докосваш до вагина.
Иначе авторке, красотата е в очите на гледащия.... "


№42, и ти си сладка, ама не лепнеш! Малко след 50 съм, и съм женен повече от 27 години, с две отдавна вече пълнолетни дъщери, които много обичам, а и те мен обичат, така че не се безпокой за мен, ами по-добре гледай себе си. Жената избирала, ама друг път! Не жената, а мъжът винаги избира, а жената само чака това да и се случи, за да я направи своя жена и майка на децата си. Ако мъжът първо не я избере, жената няма да има избор на никакъв избор и ще си остане само с "избора", пък после да си избира колкото ще. Време е ти да научиш, че мъж жена не пита, и винаги е прав, а женският избор няма никакво значение, защото жената е по-слаба от мъжа, а по-слабият не може да поставя условия на силния, от позицията на силата Така е при хората, така е и при животните, винаги е било и винаги ще бъде, и никога няма да бъде обратното!!! Тая женска мечта, жената да избирала ще се сбъдне, на куково лято!


"Изразяваш се доста зле, с неуважение. И как така не си гей? !? ! Ами, че какво си? Нали жените имат миризливи полови органи? !? Предполага се, че след като се изказваш така, не искаш да се докосваш до вагина. "


Какво имаш предвид под това, че се изразявам доста зле, и ти къде видя лошо изразяване в коментарите ми? За какво уважение говориш, след като 90% от днешните жени не заслужават мъжкото уважение, заради женската им наглост и гавра с мъжкия облик? Колкото и да ти се иска, съжалявам, че ще ти разбия женските мечти, но съм си напълно 100% хетеросексуален мъж, и повече от всичко мразя педерасти, лесбийки, феминистки, и прочее уроди-женски електорат. Жените че имат миризливи полови органи, имат, но докато те са единственият път към възпроизвеждане на човечеството, мъжете ще трябва да се докосват до техните органи (поне засега). В близко бъдеще се предвижда женската утроба да бъде заместена с изкуствена утроба, а технологията за размножаване се нарича ектогенеза. При нея се вземат мъжка Y и женска X хромозома от мъжкото семе, след което се съединяват заедно, образувайки ембрион, който пораства като нормален здрав индивид. Мъжът притежава и Х хромозома (яйцеклетка), и Y хромозома (сперматозоид) едновременно, което му позволява да се размножава без женско участие, докато жената има само X хромозома и не може да се размножава без мъжко семе. За това, мъжкият пол е, винаги ще бъде по-висш и по-съвършен от женския!

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: a5f6fa4285
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Абе жените в България имат много голямо самочувствие. Дори и по грозничките. Тоя фацебук ви разката мамата. Мислите са за голяма работа всъщност сте кръгла нула. И всъщност българките че са най красиви е само мит.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: f40b95e317
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Аз пък не можех да се отърва от момичета, които ми бяха над нивото! Поне 10-15 момичета са ми се "предлагали" и то само на база външност! Имаше и доста момичета, които си останаха само със скритите знаци, които, не се и стараех да разчитам:)Съпругата ми също сама дойде при мен, като тя също беше над нивото ми и знам, че са я сваляли много мъже.
180см, слаб 65-70кг, зелени очи, кестенява коса.
Повечето ми казваха, че имам хубави очи, а други, че имам хубава усмивка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: 9e5b5c20fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   до 16/40 или гея или тоя дето не му върви с жените. Чакам да ми кажеш какви мускули и мускулми групи имат мъжете дето жените нямат? При два еднакви скелета едва ли костите ще са по масивни. Спри да играеш уаркрафт и да си мислиш че разликите са като между хора и орки :) Широчината на таза може да видиш разлика в скелетите само ако жената е раждала и то не винаги ама от къде да го знаеш ти това :) Смятай колко си зле по анатомия щом мислиш че едните имали по-едри кости и по широки тазове. А първата част за лелката може да си я спестиш понеже съм мъж но ти явно не си макар на физическо ниво да се водиш от мъжки пол:) Мразиш най вече себе си. Я кажи коя те е отхвърлила че изпитваш такава ненавист? Мама ли те унижи като беше мъничък? Или като почна да ти става някоя ти се присмя? Жалко човече мислещо си че щом е родено с нещо между крачетата е нещо поевче от другите. Нищо той живот много обича да си прави шегички с такива като теб ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 0ae4894ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

50.   Нагли-дърти-грозни модераторки, бях сигурен на 100%, че няма да ми публикувате коментара, и за щастие точно за такъв случай си го копирах и запазих в папка, за да не се налага да го пиша целия наново, ето го и него сега!!!

47, 40 съм! Ти че си жена, жена си си, и то дърта-злобна върла феминистка, завиждаща на мъжкото превъзходство, и мечтаеща си да бъде мъж, ама ще си останеш само с мечтите. На мен много си ми върви с жените, а явно на теб не ти върви с мъжете и кладенецът ти отдавна е пресъхнал, след като си толкова злобна-злокобна и гадна срещу мъжете и не спираш да се пънеш, като краставо магаре на мост. Ти спри да играеш на Уаркрафт, защото вероятно я играеш ти, а разликите между мъжете и жените наистина са като между хора и орки, но в този случаи орките са жените. Толкова са дебели, грозни, разплути, целулитни, гнусни, космати и смърдящи с този техен женски цикъл и отвратителна миризма отдолу, че са по-грозни и от орки. По анатомия съм си много добре, а смятай ти колко си зле по анатомия, щом си заравяш главата в пясъка като щраус и отказваш да приемеш природната-действителна реалност, витаеща във феминистичните ти мечти за по-голямо женско равенство. Аз съм си мъж и на физическо и на психическо, и на всякакво друго ниво, дето можеш да се сетиш, и много жени ми се възхищават и искат да бъдат в компанията ми, както може би и ти? Себе си много си се обичам, а я се виж ти себе си, какви простотии си ги изтропала за мен!!!


"Я кажи коя те е отхвърлила че изпитваш такава ненавист? Мама ли те унижи като беше мъничък? Или като почна да ти става някоя ти се присмя? Жалко човече мислещо си че щом е родено с нещо между крачетата е нещо поевче от другите. Нищо той живот много обича да си прави шегички с такива като теб ;) "


№47, никоя не ме е отхвърлила, а ненавист и завист изпитваш ти към мъжете, поради мъжкото им превъзходство над жените (пенис, тестиси) което ти искаш, но нямаш, и никога няма да имаш. Я, по-добре кажи теб кой мъж те отхвърли, че изпитваш такава ненавист, завист и злоба към мъжете? Отхвърлена жена е като убита змия-убита ама недоубита, и трябва да я доубиеш веднага, за да не те захапе!!! Мама почина много отдавна и изобщо не ме е унижавала когато съм бил мъничък, защото не беше като днешните феминизирани-еманципирани "майки"-курви дето унижават синовете си и ги изпедерастяват, като ги отнемат от бащите им и погрешно ги възпитават в женски-феминистични прийоми, за да ги направят жени като тях. В моето семейство патриархалните порядки бяха на почит и главата на семейството (бащата) се уважаваше от всички. Майка ми беше с патриархално възпитание, далеч от заразата на феминизма и много ме обичаше, както и аз нея. Като почне да ми става, никоя не ми се присмива, а ми се възхищава на мъжеството, и ѝ се приисква да бъде онодена от мен. Жалко човече си ти, та дори не си и човече, ами си само жалка, защото си подчовек (жена,по-низш вид) и стоиш по-долу от човешкия вид (хомо сапиенс, мъж). Всички добре знаем, че всяко човече, родено с нещо между крачетата, е нещо много повече от другите човечета, които са родени без нищо между крачетата, и това е заложено по природа в човешката психология. Животът много обича да си прави шегички с такива върли феминистки-мъжемразки като теб, които завиждат на мъжкото превъзходство и искат всячески да го притежават, като ги наказва с безплодие, женски полови болести и хормонални проблеми като урок, за женската наглост и гавра с мъжкия облик, които са проявили!

Модераторки, ако не ми публикувате пак коментара, само ще докажете още повече, че съм прав за всичко това, което казвам, и от непубликуването му не губя аз, а само вие!!!

Мод: не го публикувах, за да ти направя услуга и попреча да се изложиш, но щом държиш да станеш за резил, заповядай.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 8a18b470e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

51.   Щях нещо да коментирам към н 50, но модераторът е казал всичко с малко думи :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 часа
hash: f43bb61690
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Напълно съм съгласен с номер 50! Точно така трябва да се говори на жените! По никакъв друг начин не разбират, какво им говориш - прости (елементарни) създания...

Да имаше повече като тебе, брат!

 
  ...
преди: 3 години, 10 часа
hash: a12a4ac1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Ха-ха авторката обеснява как грозни мъже тичали след красиви жени, които видиш ли не били лъжица за тяхната уста. Аз пък наблюдавам точно обратното. Живея в чужбина от години бил съм с жени от почти цял свят и смея да твърдя, че българките са едни от най-неподържаните, но за сметка на това са едни от с най-голямото самочуствие. Аве кел файда като е стегната, като в лицето 30 годишна вече мяза на 45 годишна леличка. Масово масово са така. Но самочуствие до небесата. Да добри са в леглото, могат на полякиня прашките да скрият, но за друго масово не стават. Когато избираш някой за една нощ, го избираш по тяло, когато го избираш за цял живот, го избираш по лице.

 
  ...
преди: 3 години, 10 часа
hash: d07a73928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   До 12 и 24. А може би просто още не сте срещнали момичето за вас - тази, която ще се влюби трайно, колкото и клише да звучи. Случва се и на 30 години, и по-късно, какво остава за 24. Разбирам, че мъжете и жените са различни, жените са по-избирателни, докато мъжете - да го кажа така - не чакат с години да се влюбят в The one, а се пробват на повечето хубави и качествени момичета около тях, и сигурно в това няма нищо лошо. Но сякаш вие сте учудени, като сте красиви, стойностни като личности, с добри доходи и т. н., защо не ви се получава. Ами неведоми са пътищата на влюбването и привличането. Влюбвала съм се в някои хубави, вътрешно-хубави и интересни мъже, други такива съм рязала и мен са ме рязали. Сега, не знам колко от момичетата държат да са с някой заради истински чувства и привличане и колко биха направили компромис и ще се хванат с някой за да не са сами и заради самотност/ нагон / за да се фукат и валидират че ходят или спят с някой готин. Струва ми се че втория тип не са малко и аз се учудвам, че не ви връзват, но защо са ви такива? Може би е хубаво, че животът ви учи, както и всички нас, на търпение.
Ж34

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d29b89647e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Така е, казват, че за всеки влак си има пътници ама всеки се натиска на бързия влак и първа класа :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4574cf04b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   №47, знам че не ти харесва истината такава, каквато е, но колкото и да ти се иска половете да са равни, подтикната от феминистичния ти стремеж за равенство, те никога няма да бъдат равни, и физиологичните разлики м/у тях са очеизвадни. Не само по костна структура/размер и широчина на таза, но и по големина на всичките вътрешни органи (сърце, бели дробове, черен дроб, далак, бъбреци, стомах, пикочен мехур, вкл. и мозъка=повече мозъчни клетки, откъдето и по-големият интелект и умствени възможности при мъжете), и т. н. Това е природната реалност, и ти добре сама си го знаеш, колкото и да се правиш на неразбрала. Природата е ощетила женския пол жестоко, а на мъжкия е възложила върховното превъзходството над планетата, и никога няма да бъде обратното, колкото и да злобееш и отричаш обективната-научна истина. Каквито и извратени феминистични анти-мъжки закони за репресия срещу мъжете да се налагат, мъжете винаги ще ги погазват и ще поставят жените, ъкдето им е мястото, с физическата си сила!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 21cabb3f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

57.   Номер 56,

Омръзна ми да се повтаря как мъжа бил превъзхождал жената, и как я превъзхожда и с какво е по- умен от нея?

Цитирам те

" мъжете винаги ще ги погазват и ще поставят жените, ъкдето им е мястото, с физическата си сила! "

Така ли си показвате ума? С физическата си сила, и като ни биете? МЪЖ който удря жена, НЕ Е МЪЖ! Той е НИЩО! Да ходи, да показва силата си на друг мъж, а не на жена си! Както има достойни ЖЕНИ, има и достойни и МЪЖЕ. Колкото и да не ви се иска! Такива коментари като твоите само ми потвърждават мнението, че мъжете ВИНАГИ тайно мразят жените, някои и явно като тебе. Каква е тази омраза, каква е тая завист? Ти кой знае колко жени си излъгал, че ги обичаш само и само да спиш с тях. А физическото тяло, зависи от много неща. И последно ще ти кажа, Една жена МОЖЕ да разреши вековен спор, САМО С УМА СИ- това е доказано! А мъжете ги решавате само с бой проблемите. Това ако е умно.... не знам. Природата много ви е ощетила но няма нужда да навлизам в подробности, как и защо. :)

24Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f43bb61690
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   57 да ни лъжеш в очите ли искаш?

Нима не си виждала (а може и да не си) колко много жени злоупотребяват с мъжете, само защото са ЖЕНИ И ВСИЧКО ПО ДЕФОЛТ УЖ ТРЯБВАЛО ДА ИМ Е ПРОСТЕНО?

И ЗАКОНИ ЗА ЖЕНСКИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ И ИЗДЕВАТЕЛСТВА НЯМА В СЪДА! Нали така? Така е!

Как се разрешават тези несправедливости, ако не с бой? Хайде кажи!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e1d5224d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

59.   Феминистките пак се разпищяха за права. №57, ти какво си мислиш, че като крещиш с главни букви като побесняла, с пяна на устата ще уплашиш някой мъж и ще го накараш да се съгласи с теб? Нищо чудно и да си се изпуснала от толкова емоция, то инконтиненцията е често срещана при жени с феминистични наклонности. Очевидно е, че феми-отровата е проникнала дълбоко в съзнанието ти и усещаща безсилието си пред мъжката сила, не ти остава нищо друго, освен да хулиш мъжкото превъзходство за успокоение.

"Номер 56,

Омръзна ми да се повтаря как мъжа бил превъзхождал жената, и как я превъзхожда и с какво е по- умен от нея?

Цитирам те "

Никой не те пита дали ти е омръзнало или не, да се повтаря как мъжът превъзхожда жената, защото това си е природен-научен факт-неуспорим, и винаги ще си бъде така, колкото и да не ти се иска. На мен пък ми омръзна да се повтаря как половете били равни, как трябвало да бъдат равни, как мъжката сила, и други женски простотии. То не беше женски рев за права, не беше чудо. Цяла истанбулска конвенция измислиха феминистките, и мъжете пак ги съдират от бой, предизвикани от тяхната женска наглост. Мъжът превъзхожда жената с физическата си сила и с вродения си ум-интелект и способност за логично-аналитично мислене, с което е създал всички иозбретения и открития през историята, и без него (мъжа) нямаше да го има техн. прогрес и развитие, какъвто го има днес. Алберт Айнщайн, И. Нютон, Блез Паскал, Томас Едисон, Никола Тесла, Александър Бел да ти говорят нещо.....?!? Все мъже са, до един. А, я посочи един женски учен и откривател, допринесъл на света с някакво свое откритие? Веднага първата, за която ще се сетиш ще е Мария Склодовска (Кюри), нали?! То и без това друга няма, а до колко е откривателка, също скоро ще се разбере. Има сведения от апокрифни записи, че е изплагиатствала откритията си от съпруга си Пиер, а след това е поръчала убийството му, за да замаскира всякакви следи от кражба на интелектуална собственост. Женски гений досега познат на света няма, а върху мъжкия гений се крепи развитието и прогреса на целия свят!

"Така ли си показвате ума? С физическата си сила, и като ни биете? МЪЖ който удря жена, НЕ Е МЪЖ! Той е НИЩО! Да ходи, да показва силата си на друг мъж, а не на жена си! Както има достойни ЖЕНИ, има и достойни и МЪЖЕ. Колкото и да не ви се иска! Такива коментари като твоите само ми потвърждават мнението, че мъжете ВИНАГИ тайно мразят жените, някои и явно като тебе. Каква е тази омраза, каква е тая завист? Ти кой знае колко жени си излъгал, че ги обичаш само и само да спиш с тях. А физическото тяло, зависи от много неща. И последно ще ти кажа, Една жена МОЖЕ да разреши вековен спор, САМО С УМА СИ- това е доказано! А мъжете ги решавате само с бой проблемите. Това ако е умно.... не знам. Природата много ви е ощетила но няма нужда да навлизам в подробности, как и защо. :) "

Ума си го показваме чрез благата (условия за живот), които създаваме, а жените само ги ползвате, без да давате нищо в замяна, че чак и имате наглостта да пищите постоянно за права, които с нищо не заслужавате, и за това по някога (все по-често) се налага да ви бием и да прибягваме до физическа сила, за да усмирим женската ви душмания, защото вие от нищо друго не разбирате. Тая простотия, че мъж, който удрял жена, не бил мъж и бил нищо, я забравИ!!! Мъж, който удря жена, изобщо не е нищо а е всичко, и е истински мъж държащ на достойнството си, и не оставящ жената да му се качва на главата, с женските си лигавщини и капризи. А, една жена без мъж е нищо!!! Мъжът може да си показва силата на друг мъж, но само ако го е предизвикал, друг е въпросът, защо не го правят?!? Отговорът е прост! Само в женската природа са лоши качеств като злоба, наглост, подлост, подмолност, хитрост и лукавост, предизвикващи мъжкото търпение и когато на мъжете им писне, раздават мъжка справедливост на наглите жени, и никакви закони не могат да ги спрат. Сигурно има достойни жени, но те са останали вече много малко, и са само тези, които са добри домакини и съпруги и съвестни майки на децата на мъжете си, и определено не са сред върлите феминистки, злобеещи срещу здравите-щастливи семейства! На нас дали ни се иска или не ни се иска, не е от никакво значение, важни са само фактите. Такива коментари като моите стават все повече, а твоето мнение, че мъжете ВИНАГИ тайно мразят жените, си е само твое мнение. Мъжете вече съвсем не тайно, а изявено мразят жените и изразяват омразата си, като ги колят, стрелят и убиват зверски, омерзени от тяхната гавра с мъжкия облик. Омраза и завист са типични черти само за женския пол, а мъжете сме си много добрички и благородни и даже жените не ни заслужавате. Аз николко жени не съм излъгал, само и само да спя с тях, а си обичам и си спя само с една жена от 27 години, за която съм женен и с която имам две отдавна пълнолетни деца. Физическото тяло зависи от много неща, но най-вече от пола. А тая простотия, дето една жена можела да разреши вековен спор само с ума си, че било и доказано, вероятно си я прочела в някое женско-феминистично-просташко списание като "Cosmopolitan", "Жената днес" и тем подобни простотии. Една жена никога не разрешава спор, а само го започва от женски инат, с цел да предизвика търпението на мъжа а когато то се изчерпи, мъжът няма друг избор да разреши спора, освен с бой. Природата е ощетила много вас жените, но няма нужда да навлизам в подробности, как и защо, истината е очевидна за всички и само луд или слепец, би могъл да я отрече!

 
  ...

1-50 от 99
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker