Проституцията по време на Коронавируса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проституцията по време на Коронавируса
преди: 3 години, 15 дни, прочетена 3356 пъти
Чудя се какво стана с този „бранш“ по време на пандемията (дали мозъчна или вирусна е друг въпрос...)?

Преди време по Нова направиха предаване от две части за проститутките и сводниците. Та гониха някакви сводници, прибраха ги ушевите, един от екипа на Нова преспа с бая труженички, докато успеят да наберат достатъчно материал и да си сглобят предаването... Яко е някой да те финансира, а ти да еб*ш! Та то бяха едни каляви дни, едни таксита, скрити камери, уговорки за мънита – колко, па какво правиш, какво предлагаш и прочее неща. Това предаване си беше чиста реклама на бизнеса – сигурно е замрял и се нуждае от свежа кръв...

Нещо бях проверил в Ева и Адам или Адам и Ева, се тая, там „дамите“ бяха смъкнали тарифата, а и май бяха премахнали таксата за такси – 20 кинта. Влизам аз в ало-то и какво да видя – почти непроменени цени! Чудно кой от двата сайта е по-елитен? Сигурно Ало!

Скролвам аз и гледам, че напоследък.... много мацки са се ориентирали към еротичните масажчета. И явно има за какво! Като гледам едно масажче 60-100 лева, то като сложиш и някоя екстричка и удряш парите за ебн^я. Та конкуренцията на труженички и услуги е жестока.

Колко ли нашенки се издържат по този начин? Някой да има някаква идея в главата?

Та нека се върнем на главния въпрос – има ли застой/срив в бранша и загуба на клиенти, търсещи платени услуги?

Нека хора, които ходят на платено, да споделят какво се е променило в близката една година?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 15 дни
hash: 0c5c516e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Някои ли, почти всички си изкарват хляба, дет се вика една утка имам за хляб другото е за екстри, пък мъжете от де ядат за хляб, кучета ги яли. Те затова и си мрът на по 50-60 години ако доживят де, чак до толкова.
Почти всички, почти всички, че колко да са тия почти всички, еми 99%. Мръсна, дърта, дебела, слаба, мама, баба, всички бе човек. Кво се чудиш, нали дъното търсихте, ей ви го заповядайте.
Направо вече не ми се и еве от тия парантии.

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: a6faf7c630
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Точно в пика на пандемията сума ти момичета на които звънях ми казаха, че са твърде заети и няма как да стане днес, а да се обадя утре....

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 3fbcabd88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Прочетох заглавието и си представих следното: влиза клиента в бардака, на входа му мерят температурата, пръскат го с дезинфектант /по ръцете, а и по оная работа заради естеството на посещението/ и му правят анален тест от китайските, за да видят дали има Ковид. Ако няма маска, му мятат една от евтините и си избира там с коя ще спи. Влиза в стаята с маската, уговорено е още отвън да пропуска целувки и лизане /то с маска как, братче/ и минават на самия секс. Празненето става в специално подготвен в стаята буркан, за да не вкара някой бацил със спермата - знаеш ли го Ковидчо откъде ще влезе? Преди секса задължително си мие ръцете като копира видеото на МЗО /с оная мед. сестра, която се вихри из болницата с обеци на ушите/ и почват там, каквото ще правят. Но заради пандемията се прави през найлон с дупка за... достойнството му. Когато свършат, има шишенце с дезинфектант до леглото и нашият си натърква оная работа, както и ръцете, а после се облича и излиза. Дават време на проститутката да ползва дезинфектант на съответното място преди да ѝ пратят следващият клиент. Евентуално сменят найлона, ако е достигнала 10 броя клиенти за деня с този найлон.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: f3f4c3ad4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз лично съм компаньонка и не съм боледувала откакто е почнала измислената пандемия, а би трябвало след толкова контакти да се заразя поне. И не се е намалила работата. Ако отпаднат едни, ще дойдат други на тяхно място, които не ги вълнуват мерките.
И само да уточня, че не всички секс труженички са със сутеньори. Аз работя напълно сама. Не ми трябва някой нещастник да ми краде парите. С това се издържам и ще използвам парите, които печеля като начален капитал за бизнес. Не обичам да съм длъжница, особено на банки. :) Така, че със сигурност ще си подредя живота така, че на старини да съм спокойна и да не правя свирки за 5лв. на улицата. Всичко си е до човек.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 96d3a5c945
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ужасни гнусотии са тези компании ки и т. Н как може да се чука те цял живот за 2 лв и като спечелите малко пари да се надувте, че няма да го правите за 5 лв, хаааа тъпи жени колко си искаш. Ама тва са си развалени и дето развалят сума ти семейства, но господ има. На старини вика щяла да си живее живота хааа и се гордее с това, На старини трябва да се скриеш в миша дупка от срам. Компании ке номер 6.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ed3600b45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 6: Заинтригуван съм. Може ли да ми изпратите данни за контакт. Искам да инвестирам във вас.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9ea0f81059
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Работят си момичетата нормално, това е професия като на хлебаря и гробаря- никога не умира.

Почти всички жени си изкарват хляба така - едни са открито проститутки, други тайно, трети са женени за богати мъже, други спат с шефовете си така.

Както и почти всички мъже с пари търсят секс по този начин.

Всичко друго е лъжа и измама. Просто така се върти светът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker