Педерастията се измести и между половете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Педерастията се измести и между половете
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2731 пъти
Свирки, анални, тройки... Разнообразие да имало... Може пак да си го има и да бъдете нормални мъже, стига само да имате мозък, но за жалост нямате. Само копирате от хъба всичките педалски извращения. Направо съм шах и мат. Някакви болни психари си вадят от задника нелепи и смешни доводи, за да ни убеждават, че извращенията и педарастията са нещо нормално. Ами, не, драги мои, не са, не са били и никога няма да бъдат. Проблемът ви е, че имате достъп до порното. От малки почвате да гледате и оттам се изкривява представата ви за нормален секс. Даже не знаете къде му е мястото, където се пъха, ама ви се ще и вие да влезете в ролята на "големи ебачи", а всъщност ставате големи жалкари и педали. Горчивата истина е, че сте се превърнали в такива и е по вина на порното. Интересно, като не ви привличат вагини, какво търсите при жени? Гейовете си имате и анали, и усти, освен това сте много, та не разбирам защо не се събирате със себеподобни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: c095aa0bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Ако си мислиш, че преди порното да стане известно в България не са правили анален...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84bb4041e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   В случай че си жена, не мисля, че е някакъв проблем да си разтвориш дупето примерно един път седмично, за да му мине меракът на гаджето ти - не знам дали имаш такова?

Иначе както каза един на авторката на една от скорошните теми - БЕЗ СВИРКИ СИ ЗА НИКЪДЕ в днешно време! Напълно съм съгласен и аз, та ако не искаш и свирки да правиш, многооооО трудно ще задоволяваш мъжа си, а оттам и проблемите между вас ще стават все повече и повече и в даден момент може да се събудиш с рога или сама!

Всичко е въпрос на личен избор! Ако не искаш да правиш свирки и да даваш дупето си един път в седмицата..., твоя си работа, никой няма да те кара насила. Но имай едно наум, докъде ще стигнеш така...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0bcfb65ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Н 2, горката авторке, докъде ще стигне така...предполагам до нормален мъж който няма нужда да я ползва за параван, а тайничко да си мечтае за мъжко дупе тц тц

Авторке, да не генерализираме. Ти визираш прикрити гейове, толкова прикрити, та чак пред себе си не могат да признаят и за това анонимни, скрити зад компютъра плюят злъч по жените, а как им се иска да бъдат на наше място... и те искат мъже ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84bb4041e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Модераторе, цензурирах коментара си! Не карам никой да се съгласява с мене, дори напротив - бих се радвал да чуя различна от моята гледна точка, поднесена с аргументи, така че да ме обори в твърдението ми!
Ползотворна работа!


до 3 от 2

Миличка, вземете се скрийте и ти, и авторката някъде, да не ви четем глупостите.

Преди си мислех, че всички жени правят св*рки, докато не попаднах на този сайт и на сходни на вашите коментари, писани от жени.

Жена, която не прави с*кс с мъжа си и не го задоволява в леглото, е чисто и просто ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА - така се нарича!

Поздрави!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 121dc19ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Да, ама ние искаме не мъжко, а женско дупе. И го получаваме. А авторката и номер 3 да имат много здраве :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: abfeaf92d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ох, това е онази 22- 23- годишната моя наборка.... Виж, никой не те кара насила да правиш тези неща. Преди връзка или секс ги казвай, за да няма неприятно изненадани, пък все ще намериш някой, който не държи на свирките или не ги харесва и не иска отзад. Ама, да изкарваш тези неща "педерастия" е много тъпо. Гейско е ако мъж прави анален с друг мъж, гейско е, ако прави или на него му прави свирка мъж. Когато е с жена, НЕ Е гейско. Не обиждай вкусовете на другите. А свирките и аналният секс между мъж и жена съществуват отпреди порното.
Аз колко съм му гълтала на моя, както и той ме лиже, дори когато съм в цикъл (естествено, след като се измия). Аналният секс не ми е много любим, не от предразсъдъци, а заради дискомфорта, но понякога го правим. И какви други неща сме правили като писинг, риминг, различни нестандартни пози, заедно гледаме порно и пр.
Според мен изтърваш, но всеки с вкуса си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 77cd6b1d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Абе нищо лично, ама си лекичко нелепа с оскъдните си познания в тази област. Разбира се, че хетеро двойките правят и нестандартни неща, това е много векове преди "хъба" да се появи. Не те караме и задължаваме да правиш такива неща, не се напрягай.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0bf3ea847
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно пък нормален мъж, както го разбират авторката и подобните, е пробвал и свирка и анален секс с ЖЕНИ, че и изпълнения в творчески колектив. И това не е само в днешно време, а и при соца, че и по-напред, както казва и № 1.
Интимният живот на всеки си е само негова и лична работа. Кой какво прави и как, не засяга авторката, щом не я кара нея. Но като чета как плюе мъжете, най-вероятно не са ѝ поискали нищо.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8c1dd926ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Съгласен с автора. Мъж съм, сравнително млад. Анален никога няма да пробвам, просто ме е гнус, а и никое момиче досега не е искало. Свирки са ми правили по свое желание, но аз никога не съм искал. Искам само в путето. Това е. Искам да го вкарвам на мястото, за което ми е предазначен. Някак си ми е готино, по-страстно ми е, по-нормално. Свършвам в презерватива, на корема или на циците, никога в устата. Веднъж една искаше да й свърша в устата, стана ми гнусно. Харесва ми да доминирам като мъж, да й държа китките за леглото хапейки я леко по врата докато краката й са сгънати на гърба ми. Да е диво и секси. Или пък тя да е отгоре, ама аз да задавам темпото. Това ме кефи. Що-годе нормален секс. Не искам да го вкарвам или свършвам в устата, носа, ушите, пъпа, анала, уретрата, между сгънката на коляното, пръстите на краката и тн.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0bcfb65ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 2/5, мъж който иска поне веднъж седмично жената да:
"не мисля, че е някакъв проблем да си разтвориш дупето примерно един път седмично, за да му мине меракът на гаджето ти - не знам дали имаш такова?" е просто гей. Няма лошо, но да си търси мъж, нали така?!
А за домашната помощница... хаххаха прищяло ти се е на тебе жена да ти слугува. Намери си нежно момченце и бъди щастлив, даже може и да ти прислугва, нали това искаш- ами две в едно!
А ние си ги сексим мъжете, за това не се тревожи. Просто явно жените, ти и други като теб имаме нещо общо- искаме си мъже! Не се срамувай от себе си!
Хайде със здраве!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7139694fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 11, супер много ми хареса мнението ти. Ако си свободен, моля, сподели откъде си и на колко години. Ще се радвам да се запознаем. Дори и нищо да не стане, поне да видя със собствените си очи един нормален мъж. :) Аз скоро правя 24, от Габрово съм.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9eb8b1c653
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Айдееее айде айде, поредната коя ли не н-та поред вече тема, в която тъпи, задръстени, консервативни, ограничени лелки се опитват да изкарват мъжете, които обичат свирки и анален секс гейове. Еми не, не са гейове изобщо, напълно нормални хетеро мъже са си, напук на вашите желания и представи колкото и да не ви харесва. Няма нищо педераско нито педалско, нито гейско в това, на един мъж ЖЕНА да му прави свирки, и да си го вкарва в гъза на ЖЕНА. Напротив, напълно нормално и мъжкарско, и в реда на нещата си е мъжът да разучи всички тайни интимни местенца на жената, за да я разучи по добре и да навлезне по надълбоко в душата й, по този начин душите им се сливат във едно, и правят свещен духовен контакт на спиритуално ниво, усещането е несравнимо, но не можеш да го обясниш на невежи простаци и консервативни задръстеняци расли във 20 век. Педераско е, ако един мъж иска ДРУГ мъж да го ебе НЕГО в гъза, или иска ТОЙ да прави свирки на ДРУГИЯ мъж, т. е, другия мъж да е в активната позиция, а той да е в пасивната позиция. А при мъжете, които искат жените да са в пасивната позиция, а те да са в активната позиция, т. е ЖЕНИ да им правят на ТЯХ свирки и ТЕ да ебат ЖЕНИТЕ, къде го видяхте това? ! Айде, вече стига говорете заучени простотии наизуст и сте се правели на много примерни и морални, щото всички знаем от какво сте излезли на тоя бял свят!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9fd6e94114
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   „Интересно, като не ви привличат вагини, какво търсите при жени? “


Привличат ги жени, не мъже.

Разбираш ли, или ти е трудно?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2e59a689f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не съдете. Тези поведения не са причинени само от порно, те си имат дълбоки причини. Един пример: имах приятелка, която не можеше да прави нежен секс. По-късно във връзката ни успя да сподели, че първият и секс е било изнасилване: вечер се прибирала и двама мъже я повалили и изнасилили. Затаила го в себе си и на никой не казала, дори и на родителите си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 503c8d1b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Докато работех в Англия, в съседната квартира живееха две лесбийки, словачки. Едната идваше тайно да се чука с мен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7139694fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 16, няма как да те привличат жени, пък да не те привличат вагини. Противоречиш си сам. Има само вариант да си гей, но да го криеш и от жена да се мъчиш да направиш още един гейтак. Това е положението.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b718e20995
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   На женско мнение мяза, типично, обобщавайки за мъжете с които тя самата спи...

Слушай, сигурно не си чела... защото в днешно време кой ти чете, но има един чичко Фройд. Живял 19-20 век, и още от тогаз е нищил тоя въпрос. Така че не е изобщо нещо съвремено, дето порното го е измислило. Той като мъж е казал, има един нормален начин да се прави секс и е посочил кое в кое отива. Всичко друго според него е извращение. Аз не съдя кое е правилно, и кое е грешно. Но аджаба, защо ти не си прочетеш съвета който даваш... на напълно непознати, и не го приложиш ти :). Има достатъчно хора привърженици и на едното, и на другото Другите трябвало да си търсят себеподобните... А що ти не ги търсиш? Чичко Фройд и за теб може да напише книга... а може и да го е направил...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 59ea08a45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Стига сте се оправдавали дори в анонимен сайт, хомосексуални сте- нали "дупе пол няма" това ви е "оправданието... ама не минава!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker