от Културист в ЖЕНА – Тихомир от Фермата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

от Културист в ЖЕНА – Тихомир от Фермата
преди: 3 години, 12 дни, прочетена 4274 пъти
Който не е изгледал новото видео на Станислав Цанов, може да го направи тук:

https://www.youtube.com/watch?v=CEN6PEqsBuk&t=27s

Ето и визитната картичка на Тихомир (сега вече Мелиса!) преди да влезне във Фермата:

https://fermata.btv.bg/videos/video-vizitka-na-tihomir-rangelov.html

Искам да чуя вашето мнение и най-вече това на жените: как виждате и възприемате такова поведение, какви мисли и емоции провокира във вас, познавате ли такива хора, какво е отношението ви към тях и всичко, за което може да се сетите?

Заслужават ли равни права с останалите, трябва ли да има отделен закон за тях, Истанбулската конвенция актуална ли е?

Ето че има хора и в БГ, които се определят като хора от „третия пол“. Какво трябва да се направи? Нови тоалетни? :D

Това ли е новото нормално?

По какъв начин възпитавате и ще възпитавате децата си в непрекъснато променящите се среда и хора? Кое е добро за тях? Какво трябва да е отношението на всички нас към „отделилите се от стадото“?

Анаболите, тестостерон в инжекция, боцкане, батките, избиване на комплекси, изграждане на секссимволи с обратна ориентация – ЖЕНИ, ИСКАТЕ ЛИ ТОВА ДА Е ВАШИЯТ НОВ МЪЖ???

Ако не, какъв мъж желаете до себе си?

И вашето дете какво ще бъде, когато порасне? В чии ръце поверявате децата си – на медиите, интернет, НПО-тата, на модата, на училищните „възпитатели“, на детските градини или държите вие да възпитате собствените си деца? И ако е така какво правите за тяхното „правилно“ възпитание и образование?

Моля, отговорете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 12 дни
hash: 0aa1921e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Личи си, че изобщо не си гледал интервюто или нищо не си разбрал. Изисква се интелигентност за да умееш да слушаш, а не да съдиш. Ако си беше развинтил малко сивото вещество, щеше да запомниш, че самата Мелиса е против конвенциии т.н., определи ги като глупости.
Аз като хетеро жена не виждам как нейния живот влияе на моя, или на децата ми. Детето ти или е транс, или не е. Или е гей, или не е. Ако не е родено с "гей съзнание", колкото и гейове и транс хора да види няма да стане гей, или транс и затова има стотици примери. В интервюто също така се говори за детска травма, а ти си се хванал за третата тоалетна.

Проблемът на транс хората е, че чисто и просто искат да не бъдат заклеймявани и заплашвани все едно са педофили и ще навредят на децата ви. Не искат дори да ги разбирате, а просто да бъдат приети каквито са. Не проумявам как изобщо това може да бъде дебат. Моето дете ще е в "ръцете" на мен и мъжа ми, масово хората очакват някой друг да им отгледа децата. Да, децата копират, но е твоя работа да контролираш какво да гледа в Интернет, докато навърши определена възраст. Между другото, Мелиса също каза, че е против това да се изучава в твърде ранна детска възраст. Нейният случай няма нищо общо с крайните глупости на Швеция, където хората не слагат полове на децата си.
На въпросът "искам ли това да е моят мъж" ще отговоря с "не", защото аз съм хетеро жена, а това е ЖЕНА. Няма абсолютно никаква база за сравнение.
Ще науча детето си, че на света има много различни хора, ще го науча да не съди по пол, ориентация, раса и пр. Нещо, което смятам, че всеки родител трябва да направи, вместо да насажда страх и/или омраза към различните.
Няма "ново нормално" и подобни глупости. Такива хора абсолютно винаги са съществували и ще продължат да съществуват, независимо на теб или на мен дали ни харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 916234c4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Честно да ти кажа човек, преди когато бях ученик и по цял ден нищо не правих, постоянно се дразнех на гейовете, транссексуалните и прочее. Мразех ги поради причина, която не мога да си обясня в момента. Сега вече от работа и учене вече нямам никакво време нито да мисля кой за какъв се представя, нито кой какво, къде си завира. И не ме интересува изобщо кой какво е решил да прави с живота и тялото си. Вече влагам енергията си в собствените си дела, не чуждите.

Смятам ли го за нормално? Не. Дреме ли ми? Не. Ами ако детето ми някой ден реши да е еди какво си? Еми аз ще се опитам да му дам необходимото възпитание, но ако то си го е набило в главата какво да направя.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: ced268938d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Напълно я приемам Мелиса, всеки има право да бъде какъвто си иска, АКО не пречи на никой. Даже поздравления че е честна пред себе си и пред всички. Крайно време е такива хора да ги приемем и да се държим с тях нормално. Аз съм сигурна, че и в древни е имало такива хора, но са се крили от страх! Никой няма право да е унижаван и обвиняван, че е различен. Не ми харесва че парадират но.. не са всички еднакви. Ще науча децата си, да приемат всички с уважение и приемане! ( Говорим за хора които НЕ вредят)

Мнение от жена

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 9285ce43a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Според мен е имал травма в детството, коятому е повлияла негативно. Явно и от приема на забранена химия накрая му е спаднал тостеронът.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: fac3294fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Лично на мен неми пречат такъв тип хора,на 30години съм и не си падам по тях,просто казвам че невиждам нищо лошо в това и го намирам за напълно нормално и дори съм срещал такива и се държя с тях като с жени.А колкото до нея в клипа напълно я подкрепям напълно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 12 дни
hash: ec35f907ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Сега разбираш колко е важно да се паднеш в читаво семейство.

Този Тихомир няма как да не е разбрал, че му хлопат много дъски, но защо не е ходил на психолог?

Решил е, че колкото е по-скандален - толкова по-печелившо е в днешно време... а ако беше нормален, никой нямаше да го знае...

Както барбито с надудите джуки - иначе е била невзрачна и обикновена и никой не се е интересувал от нея. Същото и с (Др)ишо, т.е. Тишо. ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 65e578ba21
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   "Заслужават ли равни права с останалите"

Без извинение, ти слабоумен ли си?...

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: fab8ade8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Оф, айде сега пък ще събира мнения за Тихомир и иска да създава конфликти между коментиращите. Да, гледах видеото. Странно ми е защо толкова години се е старал да има мускули и да е як, вместо да си беше седял 50кг с мокри гащи и трансформацията щеше да стане по-лесно. Аз като жена го подкрепям, стига вече с това мислене от преди векове, че жената била жена, мъжът бил мъж. В чужбина май не сте ходили. Там хората приемат това като нещо обикновено и няма такива интервюта. Страшно много хора сменят пола си и никой не ги снима и не отдава значение. Тук сме крайно изостанали. Голям зор, че решил да е жена. Решил, решил. Вас какво ви бърка? Прекалено много внимание и енергия влагате в това. Оставете го да си живее живота. Ти за моите деца един ден не бери грижа. Каквито искат, такива ще ги оставя да бъдат. Ако искат да са нормални, транс, гей, аз пак ще ги обичам. А дали искаме такива мъже, само ще ти кажа, че аз не си падам по батки с мускули, а се кефя на дебели мъже принципно, колкото и странно да звучи, така че не съм попадала на гейове.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: bd9684a1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Като цяло самите хомо и транс хора не ми пречат толкова, колкото пропагандата насочена към приемането им. Даже сигурно щях да ги приемам повече, ако не се опитваха толкова да се наложат. Те искат да ги приемаме защото са лгбт, а аз искам да ги приемам защото са хора и да гледам на тях като на индивидуални личности, не като на "групата лгбт". Мелиса специално я приемам, има доста реалистичен поглед над нещата.

Тук искам да вметна и малко по-езотерична гледна точка по въпроса с лгбт хората. Като цяло, като човек чел доста за прераждането и по-точно изследвания на академични учени като Иън Стивънсън и Джим Тъкър (а не разни new age псевдо-гурута) има реален момент в това, че човек ако смени пола в следващото прераждане понякога не може да се адаптира и понякога развива транс и хомо черти. Има много такива документирани от Стивънсън и Тъкър случаи, например https://www.reincarnationresearch.com/japanese-soldier-reincarnates-as-a-woman-lesbian/

А в публикацията "Childhood Gender Nonconformity and Children’s Past-Life Memories" (потърсете в гугъл, че линкът е много дълъг за тук.. безплатна е статията) има статистически анализ, който показва явна обвързаност на 'полов неконформизъм' със спомени за минали животи от другия пол.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: a71595bd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво толкова се впечатлявата, все едно това е първия мъж, който се чувства като жена или нещо подобно. Това го имало и преди и сега. Понякога са го крили, понякога се е знаело, но не от сега.
Ми многи ми хареса пък. Уважих го, че не се крие и не се прави на такъв какъво не е. Май автора не гледа много новини. Ми то има такива в политиката, в медицината... Имаше политик, който о е гей, но е против тях пред народа... Дано някога светът достигне това ниво, в коети ще спрем да се питаме, нормално ли е да си себе си, да обичаш, да си свободен и някой да не ти натяква нормалното.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 дни
hash: b845561538
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   ще си отговорите на всички тъпи въпроси ако дадете 4 евро да изгледате цялото интервю, за да спрете да пишете такива глупости

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 5ffb4a8116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Проблема при транс хората е че им се уврежда тялото.
Все пак да се пият хормони не е като да се пие витамин С.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: b8dc356199
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Културизмът принципно се практикува от хора които не могат да приемат тялото си, та... не ме много учудва този пример. Имаше един много известен културист който умря преди години, доста млад - Рич Пиана. Той доста говореше за реалностите на културизма и психичните проблеми с които много от тези хора се борят...

А относно джендърите, ще ме извиняват, но има два пола и те се определят по строги биологични закони:
- мъж - произвежда сперматозоиди
- жена - произвежда яйцеклетки и може да износи дете.

Проблемът е, че живеем в т.н. post-factual култура, според която всеки е свободен да се възприема както иска. На запад, някои се възприемат и като извънземни, май не е дошло до тук още... Според мен всеки е свободен да се облича както иска, свободен е и да се инжектира с каквито иска субстанции. Това си е неговото тяло. Свободен е ако иска и да "играе", че е от друг пол. Но не може да принуждава другите да "играят" с него, ако не искат. Ако учените някакси измислят наистина как да променят пола на човек, ок, ще се съглася, че трябва да използвам правилното наречие. Но до тогава - не, малко грим, и инжекции с хормони не променят пола. И не, няма нужда от смяна на законоделства, всички сме граждани, с произтичащите от това права и задължения. Това че в последните години разни моди станаха модерни, и една камара хора се инжектират с всякакви субстанции, не мисля че променя с нещо ситуацията.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 10c274bf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Еми всички фитнес маняци отвътре са жени, ако не сте го разбрали... Мъж да му пука чак толкова как изглежда, няма как да е мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: b5be10d518
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Мен ме потресават коментиращите. Как ще е нормално? Ако след 10/20/100 години по-голямата част са трансджендъри или там както се наричат, как ще се развива света, населението и тн? Какви морални и семейни ценности можа да даде един джендър на едно дете (осиновено да речем)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 2e164ff037
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Авторе, за теб почти ми дожаля докато те четох...
Мелиса продължава да има по- големи топки от теб със сигурност, а и от доста други.
Тя е себе си, а ти?!

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 5f392352fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   повечето мъже, които се зобят, имат педалски наклоности, голяма част от тях харесват да им бъркат жените в задника и да ги плющят в вибратори там. Тъпите български жени много въздишат по такива, защото така е модно, а и си мислят, че като е нацепен е много добър в леглото, а често е обратното. Един вид асоциират анаболните мускули с мъжественост. А всъщност става дума за песвдомъжественост.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 62fa8bc3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Това че "всички фитнес маняци отвътре са жени" не е верно. То си е като силикона при жените. Целта е да си по-желан от отсрещния пол и секса да е по-страстен когато партньора ти се кефи повече на тялото ти. Той, явно си е такъв, но не всички са така

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c504ef8162
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Разбирам Мелиса напълно понеже и аз се чувствам жена, а съм мъж, но се примирявам!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6e8e5feaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Аз имам само един въпрос към подобни индивиди:
КОЛКО деца ще направят/родят, а след това отгледат, възпитат, образова и направят от тях свестни хора и нормални, конструктивни членове на обществото?

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6e8e5feaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   21, прав си! По-скоро са педалковци... Помисли логично - нормален мъж, за да си намери партньорка, има на разположение половината човечество да си избере от тях. Докато подалковците са... да речем 1-2% от населението. Което пък означава, че един педлако, за да си намери партньор, трябва да се потруди 20-30 пъти повече, в сравнение с нормален човек, понеже педлаковците са 20-30 пъти по-малко...
Съответно стават фитнес изваяни "мъжаги" :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 357581c931
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Като изплуват на повърхността, ще видите каква каша ще стане поради тоя трети пол.
Всичко ви е розово в момента, но нещата ще загрубеят след като им дадат права да осиновяват деца и кой знае какви извращения ще почнат да правят с тея деца, които не са им кръв и на какви глупости ще ги научат и тоя трети пол ще почне да доминира над нормалните полове мъж и жена.

Задават се зли времена.
Но засега всичко е цветя и рози и замаскирано под "всички сме равни"; "приемете ни в обществото" и т.н.

Това е БОЛЕСТ, която вместо да се заемат психолози да я лекуват, ще видите как властите ще я пренебрегнат и ще й позволят да се разраства и после ние нормалните жени и мъже ще духаме супата.

Но трябва малко да се позамисли, че да се усети човек какви времена на разврат ни чакат...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b235d51cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Въобще не гледам телевизия, предпочитам да чета вечер. Сега разбрах от темата, че имало някой си бивш Тихомир-настояща Мелиса. Нито е първият/а, нито последният/а. И не, не ми е проблем изобщо. Имам си достатъчно мои грижи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5dfa23fca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   тихомир е болен човек, взел поредното неправилно решение в своя живот. Това е истината за джендърството. Добрата новина е, че тази гнусотия не е заразна и човечеството ще се излекува.
П.С. Ще се смея от сърце на всички обиди и нападки :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c8f44432be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Боже к'во ви пречи човека? Щом му харесва да е транс негова работа. В този сайт повечето които коментират само негативни глупости пишат. Различните винаги ги мразят завистливите и злобните. Сякаш вие сте нещо повече от другите. Аз пък съм мъж и нося розов часовник. Пука ли ми че някой ще ми се подиграва? Мне. Само едно нещо забравят някой хора... и то е че като обиждат и се месят в живота на други без причина се излагат щото нямат кураж да бъдат себе си и явно са отегчени от живота си ;)

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 53c9d6cecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Преди три месеца имаше интервю с него, дотогава не знаех кой е. Визията и излъчването му като мъж не ми харесаха, като жена е много по-симпатична. Избрала е по-трудният път в живота. Пожелавам й да намери щастието!
Ако можех да избирам какво да се родя, щях да избера да бъда мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 19e53f42d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Понеже намесвате фитнеса, ще споделя на младите, какво чух от американски лекар, той каза, че тестисите на фитнесманиаците се стопявали до размера на лещник, поради това, че вземат химия да помпат мускули. Жив пример е този Тишо, як като бик, а с мозък и тестиси като на заек. Нали виждате културистите какви пакети имат, миньончета, стопени от химия!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker