Секс по бай Тошо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс по бай Тошо
преди: 3 години, 11 дни, прочетена 8487 пъти
Какъв е бил секса тогава? След като е нямало порно, имало ли е свирки, анален, тройки? Или всичко това е навлязло с порното? Знам, че такива работи е имало и в Древността, но може по бай Тошово време да са се стархували от партията майка, знам ли? Нека по-(преу)зрелите да кажат. :) Това беше майтап, не се обиждайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 3 години, 11 дни
hash: b5aaac8b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Питай майка си и баща си или баба си и дядо си.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 93ef1ac44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ми какъв да е бил, не мисли че не е имало секс, нагона си е нагон. Като че ли жените някак си се пазеха повече, да не им излезе име че са леки жени, свирки си имаше, анален - рядко, а оргии обикновено се случваха с представители на висшите етажи на властта и техните наследници, тайно.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: cccef61c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   1.чисто биологично/еволюционно човек не се е променил близките хиляди години.
Няма значение дали сме 20ти или 21ви век. Хората- Хомо сапиенс сме си едни и същи.
2.Орален, анален секс имаше и по Бай Тошо и по Цар Борисово и по Фердинандово, че и по Кан Аспарухово време е имало. Тук се повтаря и първа точка.
3. Порнография и тогава се намираше. Е, нямаше интернет.
Оргии, бисексуални, хомосексуални и всякакви взаимоотношения и тогава си имаше. Така че ми е смешно как някой мой набор каже "тогава нямаше такива работи". Такъв тип хора или лъжат, или се самозалъгват.
Без значение от политическият/идеологически режим, биологичната маса се интересува от едни и същи неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 62a0627052
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами нека да се изкажат Директорите и Партийните Секретари-те си бяха половите атлети по времето на Правешкият Циганин Яшар и чукаха де що мърда от подведомствените им във всички възможни дупки !!!
Ще бъде интересно !

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: feee309cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Поради по-голямата социална стабилност а оттам СПОКОЙСТВИЕТО на хората се е правило в пъти повече секс от
сега. Не я е имало гадната феминизация която ни съсипа тотално. Жените са били по-малко меркантилни от сега а и населението е било по-младо(средната възраст), имало е огромен избор на мъже и жени а педерастията се е преследвала жестоко! А относно тройки, отзад и т. н.
няма нищо ново просто сега се вади на показ.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 7ab674b9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хехе... секса беше както винаги си е бил. На свирките им казвахме "минет", отдолу се бръснеха само мюсюлманките и за друга разлика май не се сещам :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Хората до 22 годишна възраст вече са имали деца! Самата система е била такава. Студентите са ходили по разни бригади и там зарибявките са били много здрави. И да, всички тези неща се правят и преди социализма да се появи. Ако днес не се правят, значи живеем в болно време. Време, в което мъж предпочита мъж за анален, а не жена за анален, не е нормално. Само жената става за вход отзад, при мъжете е изход. Факт.
:)

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 57f4fd9f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Сексът даже беше повече, поради липсата на други отвличащи вниманието удоволствия.
Анален се правеше и още как, масово се използваше като средство против забременяване, както и от младите момичета, които се страхуваха родителите им да не разберат, че са им обрали цветето.
Идвънбрачният секс беше норма. Шефът чукаше подчинените си. Училищният инспектор - учителките. Съседът - комшийката.
Тия, дето въздишат по едновремешния морал, хал хабер си нямат, какво беше.
За оргиите са казали по-горе, те бяха прерогатив на елита. Висши партийни членове, заслужили артисти, певци...

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 8e4c52932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Единствената разлика бе, че нямаше показност. Всичко друго си е от векове.
Дали наборите на родителите ти са пробвали свирки и анален? Най вероятно да, просто се криеха и никой не обсъждаше секса и сексуалността си.
Оргиите по висшите етажи са само предполагаеми, там свидетели никой не е канил, но се предполага как млади нахакани девойки изведнъж се сдобиваха с ведомствени апартаменти и биваха возени в лимозина, а срамежливите и скромни не можеха и да си мечтаят за апартамент и кола.
Гледал ли си филма "Маргарит и Маргарита" - 1989г, виж там как се връзват обувки на началник. В ютуб има само откъс "Как се връзват обувки на началника".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: 57f4fd9f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чакай, сетих се и за един случай с караминьол, така викахме на ганг-банга. В един техникум се събрали в класната стая пет момчета и едно момиче, бяхме дежурен клас и трябваше да сме поне един час по-рано, ужким да охравим стаите и да следим за реда. Вятър, събирахме се по стаите или се криехме да пушим в кенефа. Та тая дружинка взели да си говорят за ебане, момчетата станали дръзки, момичето дало зелена светлина и когато за зла беда от там минал дежурният учител, заварил примерната комсомолка със запретната пола, широко разтворени бели баджаци и крака, мятащи се на раменете на бясно помпащ комсомолец. Останалите с извадени пишоци си чакали реда, някои за второ четене. Стана голям скандал, въртели се шамари на място, заговори се за намаление на поведението, дори изключване от училище, от комсомола... голяма беля. Накрая всичко стана по комунистически. Момичето го писаха изнасилено, пък аз от нея знам, че не е било насила. Четирима се разминаха с мъмрене, като свидетели, защото родителите им имаха влияние. Един го отнесе за всички, защото беше никой. Намаление на поведението с 2 единици и преместване. Та и тройки имаше , и по-многоъгълни фигури, ама много се внимаваше да не стане явно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 19453d2156
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Винаги си е било едно и също, че даже и повече се е правило. Замисляте ли се, че някога във всеки български град е било пълно с млади хора. В момента в средните и малките градове 80% от младежите след завършване на училище се изнасят и повече никога не се връщат. Такива, които напрамер са завършили някакво образование и по случайност успеят да си намерят работа в родния град, като се върнат в рамките на няколко месеца стават самотници, защото просто няма с кого да излязат, няма хора.... Млади мъже от по-малките градове и села в огромната част от случаите са необвързани, а и не само, че са необвързани, а и правят секс 2-3 пъти годишно, ако отидат на проститутка в по-голям град. Но не е и по-различно в големите градове. Като цяло сме си станали големи темерути и не можем да общуваме. Така че, дали ще си в София или в някое околно село на Тутракан, ако си темерут ще е абсолютно същото.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: b5aaac8b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 - Файтон му казваха още на генг бенг. Едни състуденти имаха неприятности с милицията с такова изпълнение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: b8a477e2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Поради пълната липса на други занимания и скука, една жена нямаше фейсбук, няма шопинг, мол, магазини за какво ли не, няма стоки, няма сайтове форуми, нама и телевизия нито радио или интернет. Няма таблети, телефони компютри или лаптопи. Даже и вкъщи нямаш предмети- ссмо маса, столове секция, книги.
Единственото забавление за жените беше да се чукат, бяха внаниачени по чукането, въобще на работа се ходеше само за флиртове и за поредния сексуален партньор.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   " студентите са ходили по разни бригади и там зарибявките са били много здрави. "
Точно това е идеята на въпросните бригади. Може да се потвърди от много мъже и жени над 50 години. През 70-80те и по две деца преди 30 годишна възраст. Днес, увредената ганьова фемина, не се минава за без поне 3к на месец, кола, жилище, вила, възможност за пътуване. Липсата на патриархално общество.. Това довежда до тежки демографски проблеми. В момента младите двойки под 30 години освен да се целуват и разхождат в парка, друго не правят. И не лепкайте момичета, защото така само показвате, че истината боли. Никой не ви пита дали сте съгласни, че даден факт е факт. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: a1d4c89942
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не слушайте пропагандата по онова време, която ни залива от всякъде. Далече не е било толкова безоблачно време, както се опитват да го идеализират днес, както и всички проблеми като днес ги е имало и тогава- и бедност, и престъпност, вместо мутри партийните секретари и директорите са колили и бесели както им падне.
Знам за една случка в завод в Пловдив. Директора и партийния секретар или там както се води, прекарват под ножа всичко де що мърда от женски пол в завода- без значение млада, стара, хубава, грозна. Повечето работнички били разни селянки и от страх да не си загубят работата си траели. Докато накрая все пак се намерила някоя да се оплаче и станал голям скандал, мисля, че се е стигнало и до присъди. Бройката прекарани жени била огромна- около 300 жени. Така че нищо ново не сме измислили нашето поколение.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 57f4fd9f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   14, какво излиза? Ганьо ако не може насила да застави жената е пълен трап, нали? Като му отнемеш патриархата и остава едно жалко, злобно човече. И не лепкай, защото истината боли. Никой не те пита дали си съгласен, че даден факт е факт. Ясно е, що за човек си, ако си мислиш, че жените връзват за 3к. Сигурно и през ум няма да ти мине да поканиш жена на театър или опера, да седнете и да поговорите за последната книга, която тя или ти сте прочели. Въображението му да има една жена стига до пари и насилие.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 8ef6fb1ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   14, не се отчайвай! Все още има места, където ще намериш рая, по който така носталгично тъжиш. В Саудитска Арабия и Катар обществото е толкова партриархално, колконо поискаш. Обаче има едно малко проблемче, там 3к ги нямат и за джобни, та може и да не те одобрят.

Но ти не унивай! Чета в БиБиСи, че в Сирия все още има гнезда на Ислямска Държава. Едно патриархално общество, точно за твоите нужди. Дори ти гарантират 500 девственици!!! Е, ще трябва да изпълниш едно дребно условие, включващо жилетка от динамит.

Ако и това не ти е по сърце, в Родопите все още има помашки села, които във всяко отношени си живеят, като в 18 век. Бегай да ти обрежат пишока и си живей там рахат!

Надявам се, да съм ти бил полезен!

М 45

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 3890ba8e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   16, с такава злобна женица като тебе вкъщи на всеки мъж би му кипнало канчето и би те изпразкал!

Авторе, такива са били и майките, и бабите едно време - нагли алчни, заядливи, вадещи ти душицата, късащи ти нервите..., затова и нашите бащи и дядовци не са се осланяли само на единия х-уЙ в гащите, а са ги почвали първо с дясната ръка, после с лявата и най-накрая с опакото. Те и затова милите генетично им е заложено и си спомнят, какво е било на клетъчно ниво и пискат, пискат, миличките, да не се върне онуй, що само в арабския свят все още вирее. Затова те изкарват, че си "злобно човече"... Ама майките им помнят!

Нищо, такива като 16 ще си общуват с джендърчета-пед*растчета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: 05f2b92ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   "Днес, увредената ганьова фемина, не се минава за без поне 3к на месец, кола, жилище, вила, възможност за пътуване. Липсата на патриархално общество.."

Едно време не са се правили деца, като са били бездомни хората.

Имали са дом, имали са транспорт, а пътуванията, макар не толкова чести и разнообразни, са били достъпни за всички.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 05f2b92ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До 16

Нека не забравяме, че това с насилствените бракове е спаднало много рязко след масовата урабнизация. Някой хора бъркат бай Тошовото време със средновековието.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: d95e27f0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Н 14 е възрастният гей дето мрази жените защото той не е, а вече му е минало времето да си търси мъже... Не му връзвайте на бълнуванията. Тук му е полето за изява, друго си няма..пък и не му стиска.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: 06be340f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 17, какъв динамит и арабески са те превзели? Съмнявам се, че изобщо си мъж, но не се съмнявам в психозата ти. Всички знаем, че беше пълно с бременни студентки преди 40 години. :) Никой не прави никаква пропаганда. Просто обективен коментар. Аз не харесвам половината неща в социализма, но не съм тесногръд дебил, който на щъркелите да вика кучета. Вземи някакви мерки за психическото си здраве.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 81b31bbfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Родена съм 1960 г. Омъжена съм от 40 години. Имам прекрасен съпруг, родила съм две деца-момчета и имаме пет внука от тях. Нямам да влизам в спор, защото много от коментираните не са живяли по това време, а пишат по слухове на принципа разбрали-недоразбрали и с много окрасявания на нещата.
Ще кажа само:
1. Въпреки всичко имаше повече морал;
2. Момичетата губеха девствеността си от 17 г. нагоре;
3. Момчетата и мъжете за разлика от сегашните бяха много по потентни;
4. Радвахме се на малките неща в живота и смеехме истински да се забавляваме;

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 62a0627052
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   №14-за любимата на робите Путкинска русия нищо не казваш,сподели де !?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Малцина от поколенията, родени след промените, са чували, че преди 1989 г. всички ученици и студенти в началото на учебната година бяха мобилизирани да помагат в селското стопанство. А какво мислите се случва на бригада на ВИТИЗ? Яките флиртове и купони! Голямата лъжа е, че само сред артисти и музиканти го е имало, но всъщност го е имаше и при обикновените хора, онези хора, които днес го откарват на 25 без гаджета, с объркана сексуалност и абсолютно стерилен интимен живот. Големият парадокс е, че днес модерното и развито технологично поколение, не е по-отракано и уверено от онова. Сега, хора с отклонения ще кажат, че патриархалното общество има общо с Ислямска държава, но ние не трябва да ги разглеждаме сериозно, а да ги съветваме да си помагат и да се лекуват, защото са нещастни :(

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 7ccae6bffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   23, значи си омъжена от 1981, обаче знаеш, че след 1989 мъжете са станали по-малко потентни. И не говориш по слухове. Но пък тогавашните хора са били по-морални. Ясно. Очевидно продължваш да ги пробваш и след 1989.

А между другото по-малката потентност да не би да е, защото преди 1989 си била на 20 и няколко и се предполага, че партьорите ти са били по-млади? Понеже сега си на 61 г. и не вярвам да продължаваш да спиш с 20-годишни. Независимо в кое време живеем е нормално 20-гдоишните да са по-потентни от 60-годишни. Или пак носталгия по младостта и бъркането и с времето на бай Тошо?

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 06be340f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Е, някои се раждат и от късметлийската страна, не се коси 21. Хубаво е бащата да си дава оценката, емоционалната неадекватност е присъща само на едните. Трябва да подбираш, не е хубаво, че само млади и стари гейове ти се привиждат, сменяй си средата. Просто пробвай с мъже. Можеш само да спечелиш. Апропо - чичовците едва ли ще седнат да пишат по тези сайтове, те са щастливи и обичани от жените си, все пак масовката от тях са женени именно преди 90-те. Не е трудно да се доверим, че между мъжете около 25-30, ти избираш някакви babyface типаж, с оскъдно наличие на мъжество. Така че, нека не си пишем глупости за яд, че ще те забия доста прилично. Да кажем, че никой не би се чувствал нещастен, ако е от страната на схватливите индивиди.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 8ef6fb1ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   17, показах ти какво представляват патриархалните общества, които толкова те кефят. Обективно.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 06be340f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Научи ги и чак тогава ги покажи.. Минали са за патриархално.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 62a0627052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Я си спомнете,как Правешкият Циганин Яшар плющеше Дража Валчева и каква кариера направи тя,а оня льохман-мъжа й !?
,,Тази личност некултурна,
кой на този пост я турна ?
Турна,то се знае Вожда,
та нали я той оножда" !!!

Радой Ралин

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 8ef6fb1ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   И кое точно не им е патриархално на изброените? Просто фактите не ти отърват. Приеми го, патриархалното е ретроградно.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Най-богатите страни в света са арабските, най-бързо настъпващата религия е ислямът. Истината е, че семейните ценности на мюсюлманите са много по-здрави и добри от православните и католическите. Познавам сирийка и ливанка в България, читави и семейни жени. Едната на 27 с 3 деца, другата на 38 има 4. Не се чувстват угнетени от мъжете си, напротив, даже правят коментари, че тук една жена се омъжва, ражда дете и пред мъжа си най-нагло се задява с друг, изневеряват и живеят в измишльотини и недисциплинираност, имало отворени връзки и прочее глупни. Българката се чувства щастлива в измишльотина и лицемерие.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 8b4d5c29b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   До 26. Написаното от теб е меко казано просташко и то към жена без да познаваш.
Медицински работник съм драги с 33 години стаж. Знам какво пиша, защото всичко виждам с очите си и мога да направя паралел между старото и новото време. Продължавам все още да работя и все още правя секс със съпруга си на тези години.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: 8ef6fb1ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   34, откъде я измисли тая глупост, че най-богатите страни са арабските? Нищо подобно. Има радлични показатели за измерване на богатството, но почти по всички единствената ислямска страна в топ 10 е Катар. Богатството им идва от природни ресурси, а не от производство. Те са чисто и просто едни бензиностанции. И въпреки огромния си ресурс пак си стоят в средновековието. Ако нямаха петрол, щяха да са на нивото на останалите ислямски държави - Афганистан, Пакистан, Судан. И всичко това заради спрялото им мислене, към което е и патриархата.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 8e4c52932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Авторе ето ти статия за секса днес и през комунизма и преди него има ученици на по 15г които през 1937г са наказани с изгонване от училище заради извършено полово сношение /секс троика/, прочети докрай за да видиш че няма нищо различно.
https://www.burgasnovinite.bg/2021/05/blog-post_60.html?spref=fb&fbclid=IwAR1J0gpZ7TlSPpuZjQfpBzhMEkzSDSZeSiNZvCxxgF19rB2DBN7YcKiJk2U

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 1c0ac4fc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   Тук има някакво смехотворно схващане, че патриархатът е супер як, защото женките ще си знаят мястото, а мъжовете ще си гледат кефа. Във въображението на някои господа изниква идилична картина, в която жената шета около печката, реже салата и носи ракията, а мъжете доволно чешат влакнестите си кореми и насядали на дивана си живеят сговорно, като някакво братство. Трънки! Патриархатът мачка жената, но не пощадява и мъжа. Защото патриархатът и йерархията вървят неразделно свързани. Това означава, че каквото каже баща ти, това ще правиш! Ще се ожениш, за която той избере. Ще следваш, каквото той избере. Ако не иска, няма да отидеш в университет, а ще работиш стругар. Искаш да си художник? Няма да стане! Тате има нужда от някой да му пасе овцете! Искаш да се развиваш в службата? Няма да стане! Господин Петров е там преди теб и докато не се пенсионира ти ще носиш кафета и ще се добереш най-много до лабораторна работа. Навремето имаше един виц:
Детето на полковника пита:
-Тате, аз ще стана ли капитан?
-Ще станеш, сине, как няма да станеш?!
-Ей, тате, а ще стана ли майор?
-И майор ще станеш.
-А полковник, като теб ще стана ли?
-Живот и здраве, един ден и полковник ще станеш.
-Иии, тате, а генерал ще стана ли?
- Еее, сине, няма... генералът и той си има син.
Патриархатът е подтискащ и жестоко йерархичен. И ако това е полезно в едно дивашко общество, в което борбата за оцеляване е ежеминутна, в 21 век това дърпа назад. Обаче се харесва на посредсвените. Така за тях винаги има отредено вясто в йерархията, като им дойде реда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: a1f7f5b379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   34 Посочи ми кои са тия "най-богати арабски страни", че аз нещо не мога да се сетя? Сещам се за горе-долу богати "държави" като ОАЕ и Катар и до там, но те са много далеч от това дори да се доближат до най-богатите. Най-бързо настъпващата "религия" е атеизма.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Много е ретроградно патриархалното общество, 100% ретроградно. Възмутително е, че в ретроградното патриархално общество липсват джендъри и всякакви патологии. Тя и Меркел е голяма фенка на анти патриархалните тези, ама в Германия се напълни с иранци, мароканци и афганистанци, та се наложи да се видят в чудо на една Нова Година, не знам си колко случая на нападнати жени. Добре, че Хилари Клинтън не спечели изборите преди време, защото както Меркел си съсипа страната, така тази щеше да завлече Щатите в страхотни конфликти с Близкия Изток и Русия. Щом толкова векове нищо не е зависело от жените, няма как да се очакват правилно взети генерални решения. Да не говорим, че зад всички феминистични организации стоят злонамерени и жадни за пари и власт мъже, залъгващи отчаяните жени с комплекси, че не са мъже. Да, вижда очертаващото се падение на планетата. Не се сещам да имам случай, в който на живо да съм развивал тези теории пред момичета, и те да са влизали в остри спорове така. Добре, че е сподели да си напомните за съществуването. Цял свят не е разбрал какво иска жената, защото и тя не може да го опише. Можем само да знаем На какво се дължат тези появи, на комплекс със сексистки оттенък. Едно време България се е развивала, хората са имали ценностна система и са правили смислени неща. Толкова сте нагли, че май трябва на живо да ви се покаже, колко е важно да сте с мъже, а не със себеподобни но с пишка. Онзи ден една ми се сили на пешеходна пътека, като казах че ще и строша колата, мухълът до нея ми прави разни знаци. Жалко, че не спряха. Тя щеше да усети патриаршията на минутата, а той да си чака линейката :). България има крещяща нужда от връщането на семейните ценности от социализма. Никога няма да се случи, но посоката води към пропаст и скоро всички ще разберат за какво става въпрос. Даже и циганите знаят, че българката е глупава жена.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 69597ace80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   По зрънце истина има във всеки коментар.Вярно е,че момичетата и момчетата почваха по-късно да правят секс.Но също така е истина,че разврат си съществуваше,особено по работните места между семейни.Моят мъж работеше в транспортно предприятие с много мъже-шофьори и малко жени.Всички жени работещи там имаха любовници измежду шофьорите и се чукаха като за последно.А моята кума беше бригадирка в шивашко предприятие,където съотношението е обратно-само жени и няколко мъже.Та тя ми разказваше,че един мижитурка,майстор някакъв забременил половината шивачки там та имало бум на аборти.Така че нищо ново под слънцето и топлата вода е отдавна открита.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 1c0ac4fc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   40, ти си портрет на слава богу почти изчезналия вид "деветдесетарска мутра". За него проблемите се решават с бой. И така, докато попаднеш на по-едра риба, ако изобщо ти стиска, а не просто избиваш комплекси в интернет. Бай Ганьо на 21 век. Най-големият му проблем са джендърчетата и хомосексуалистите. Да, само те са виновни за всичко. Не корупцията, не феодалите в малките населени места, не върлуващите банди цигани, не дупедавската ни външна политика, а джендърчетата. Ако не бяха те, ехее, щяхме да сме цъфнали и вързали. Обаче само тях и жените можеш да набиеш, нали? Не можеш да набиеш корумпираните политици, шефа си, на когото си принуден всеки ден да целуваш задника, а лесната жертва. И като ги набиеш ще се върнем в един патриархат, желан и нужен, и то какъв патриархат!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Иван Вазов за неговия класически романа от 1894 г. „Под игото“. Марко е един от основните герои в творбата, изобразявайки типичния българин от възрожденската епоха – патриархално настроен, религиозен, патриот и благодетел на просвещението. Той е първото действащо лице, което се появява в романа. За хората, за които е по-трудно но съзнателно ниво да разберат какво е патриархат. Но подсъзнателно усещат, че пишат нелепици. Изключително невежо е да се споменават арабски страни. Личи си, че жени ръбове развиват теории тук.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: b5aaac8b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Браво, 42!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Така е, не са ми интересни жени и джендъри. Все пак жената има право да те отнесе с 60 на пешеходната, защото е жена! Не е длъжна да знае правилник за движение, ретроградно е. :) Нямаш право да протестираш срещу хаотичното шофиране, преобладаващо при жените. Колкото до комплексите, не, аз съм достатъчно авторитетен и говоря с изражението си. Всеки ми казва, че съм като някое шефче , стабилен и непоклатим. Силният ми съвет към теб, е да не се залъгваш много с преценките за непознати. Преди няколко години моят шеф събираше две седмици кураж да ми каже, че ще ме уволни, аз единствен си закъснявах с по-10-20 минути, защото чакахме по седмици заплати. Даже и другите ги склонявах към неподчинение, но както ти каза, единици сме НЕлизачите на задници, и само аз си показах зъбките. Говоря с поглед, приятелче, какво има да ти обяснявам повече. Жените, срещу които говоря се въртят след мен, нищо не знаят за светоусещането ми. И това приятно, мога да си правя кефчето и да се гъбаркам. Сега сериозно към темата! Научи какво е патриархат, не ми изглагай писъците на раненото си его тук, никой не го интересува какво не разбираш, покажи какво разбираш. Празни приказки. Ти си абсолютна празна глава..

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 8ef6fb1ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   44, благодаря :)

43, чорбаджи Марко е литературен герой. Освен това Вазов описва човек от деветнадесети век, живеещ в най-изостаналата държава в Европа - Османската империя. Ти искаш да продължаваме с нравите от турското робство ли?! Още малко ще ми дадеш за пример спартанците и колко е било полезно да убиват недъгавите си деца!

44, брагодаря, че продължаваш да затвърждаваш представата за нискочел квартален мутраген. Страшен бунт срещу шефа си, закъснявал за работа, ще умра от смях! Като Швейк, дето като му кажели "Мирно!" и той в знак на протест си мърдал пръстите на краката. Такива мишоци сме ги виждали. Правиш и един ученически опит да покажеш самочувствие, може и да е работил в девети клас, ама не на мене тия. Да приказваш умалително и да фамилиарничиш веднага издава ниското самочувствие. Жените си въртели около него, как не! С такъв интелектуален багаж край теб могат само папатаци и сервитьорката от кварталното кафене да се върти, ако се надява на бакшиш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 1c0ac4fc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   45, да го беше казал още отначало, че жените не са ти интересни. Нещо типично за агресивните крайни хомосексуалисти. Ето къде било заровено кучето и защо си такъв женомразец :))

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 0323fe3a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Още по-страшно е, че заедно с патриархалното семейство си отидоха и утвърдените методи на възпитание. Днес отказът от санкциониране на недопустими детски прояви от страна на родителите (поради криворазбран либерализъм), води дотам, че расте поколение, чиято представа за Добро и Зло е тотално размита.
Какво трябва да се направи? Преди всичко, е необходима рязка промяна в ценностните нагласи на населението. Връщане към доказани във времето модели като този на патриархалното семейство може да извади българското общество от моралната криза. За това би могло да спомогне и възстановяване на вероучението в училищата. Не по-малко важно е и да се създадат икономически стимули, които да накарат повече жени да предпочетат да родят, отгледат и възпитат няколко деца, вместо да се отдават на „кариера” като обслужващ персонал. От една страна, връщането на повече семейни жени у дома ще повлияе положително на трудовия пазар. Много по-съществено е обаче, че подобна стъпка би подобрила както демографската ситуация, така и ценностното ниво на българина. :)

 
  ...
преди: 3 години, 14 часа
hash: 4f0e9f6f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   41 не се излагай. Фолклорни легенди. Майстор забременява половината жени в шивашко предприятие? Сигурно ги е чукал в тоалетната на конвейер и те са се редили на опашка за златния му хей, та дори великодушно са се съгласявали да свършва в тях. Боже, боже.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 62a0627052
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   № 50- Просто си ги е чукал човека, къде по задължение, къде по наказание че в тази криза и безработица, путката е най-лесната разменна монета!!!
И няма износване!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 69597ace80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   До №50-ако някой се излага,това си ти.Не те знам на колко си години,но явно не си компетентен по темата,за която се пише.Случаят,за който разказах,за шивашкото предприятие си е абсолютно истински.Ясно казах,че това,което се е случвало там ми е разказано от моята кума,изключително коректна жена и няма никакъв фолклор в него.Случва се 80-те години и не в тоалетната както се гавриш,не на конвейр,но да-не ги е водил в хотели и на спа-та,а е правил секс с тях в складове,мазета и други такива дупки,каквито в някогашните големи предприятия имаше много.Не са се редили на опашка,през няколко дни е чукал нова,много ли те учудва-сами са се врели в ръцете му-криворазбрана женска конкуренция,която си съществува и днес."Те великодушно са се съгласявали да свършва в тях"-че кой ги пита?Като са си дали задника на някой,който ги смята за парче месо за задоволяване ще сърбат каквото са дробили.Чужда жена и чужда кола не се пазят-девиз на мачовчите и от онова,и от сегашното време.Битият бит,е.ания-е.ан.Просто и ясно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e59fb73251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   До 52. Ти наред ли си с главния мозък, само си прочети този пасаж: "сами са се врели в ръцете му-криворазбрана женска конкуренция,която си съществува и днес." Ти за откачалки ли пишеш или за нормални жени? Значи какво излиза, всяка нова работничка доброволно е отивала да се чука с великия майстор ебач в мазето, за да не остане по назад от предишната, та дори не е взимала предпазни средства, а се стигало до аборт и то защото забременяла точно от майстора-ебач. Ало, драга тези жени в къщи с мъжете си не правят ли секс, та точно от този майстор забременяват? Тя като е ходила доброволно не се ли е замисляла, че може да свърши в нея или викаш конкуренцията замъглява мозъка.
А, твоята кума що не е опитала хуя на майстора-ебал в склада, ами съчинява врели-некипели и ти размътва мозъка с глупости, на които ти безусловно вярваш.

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker