Заведи ме у вас, но няма да ти пусна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Заведи ме у вас, но няма да ти пусна
преди: 3 години, 3 дни, прочетена 6059 пъти
Научих за една история, която ме втрещи. Една млада жена си призна, че след един купон нямала пари да се прибере. В това време някакъв непознат я натискал, той разбира се, не знаел, че няма кинти да се прибере, предложил ѝ да хване такси и да отидат у тях. Мисля, че на всеки нормален човек му е ясно това покана за какво е. Сега, оставям на страна мнението си за такива мъже и жени, но това е друга тема. Та въпросната девойка решила да приеме поканата, но забележете, не с идеята да прави каквото и да е, а просто защото така или иначе няма как да се прибере и къде да спи до сутринта. Отишли у момчето и тя просто со легнала на дивана и най-безцеремонно си заспала, демонстративно отбивайки всякакви негови опити за кекс. И това момичето си го разказва, сякаш си е в реда на нещата.

За вас това ОК ли е? Предполагам, че жените ще я защитят, а мъжете ще я хулят. Оставяме на страна какви хора прибягват до подобни свалки и се концентрираме върху същинския проблем. Демек аз ще искам секс явно, ще я каня у нас, тя ще се съгласи да дойде, но с ясната идея, че няма да ме пусне, а само за да ме използва като безплатен транспорт. Хм... А представете си, че този беше по-настоятелен особено и на пияна глава. После щеше да има "мале, той ме изнасили", "означава ли, че щом съм му отишла на гости, трябва да правя секс с него". Ами като няма да правиш секс, кажи му от самото начало, не приемай покани за секс, не му давай напразни надежди и не го ползвай за безплатно такси.

Лошото е, че това са масови схващания. Имам дъщеря в предпубертетна възраст и направо ме е страх, че ще стане такава жена. Аз съм по-млад по душа и често влизам във форуми и канали, където повечето са малко по-малди от мен и за 99% от тях е ОК да се чукат с непознати в дискотека и такива неща. Аз не искам дъщеря ми да е такава. Още малка, опитвам се да и обясня по подходящ начин, да формирам нормално морлано мислене в нея. Обаче си представям, някой ден като отиде в София и всички около нея се чукат като за последно по общесжитията и дискотеките, ще си каже "аз ли нещо съм сбъркана или"? Някак е трудно да обясниш на млад човек, че 99% от това, което се случва около нас не е нормално и трябва да сме горди, че едва ли не единствените задръстеняци, както го приемат някои. Каквото зависи от мен ще направя, разбира се. Но определено няма да се чувствам ОК, ако щерка ми стане като 99% от днешните млади жени. Да, знам, че не я моя работа и тя си ще си има неин живот, но убийте ме, това не мога да го приема. Не казвам да няма гаджета, да е девстена до брак или нещо такова, но няма как да приема чукане с непознати в дискотека. Всяко нещо си има баланс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 3 години, 3 дни
hash: 23a0f3ec9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ами напълно те разбирам и се съгласявам с всичко, което каза! Но има едни "но", както и ти казваш - тя си има нейн си живот.
Средата и хората са лоши.

Аз възприемам за нормално опитите да се формира дълга връзка - поне 1-2 години, и да има периоди, когато човек е сам, през които да преосмисли случилото му се и да израсне като личност. Усамотението същи е важна част от изграждането на характера ни. Т.е. човек трябва да се научи да може и да е сам.

Какво да направиш, за да я защитиш да не се превърне в поредната лека кифла?
- Говорене, поставяне на правила и граници, задаване на задачи, които да изпълнява. Стойностният човек се изгражда! Като в казармата, както изграждат войник.

Тука имаше една "позната", която се похвали, че в чужбина е станала проститутка по собствено желание - идва от добро семейство, което й е осигурило значително по-голям стандарт на живот от средното за БГ. И всичко това заради ПАРИТЕ! А определено не са й липсвали.
Можеш и това да очакваш от щерка си - да спи срещу пари. Няма никаква гаранция. Това е реалността за бащите, които са надарени с момичета.

Успех

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: f8be2eb058
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Добре ,ти искаш да я възпиташ , ама ...
Самият ти разсъждаваш ,че някоя жена , като е отишла у някой мъж ,задължително трябва да има кекс ?! И що реши така ?
Въпросният ,попитал ли е " ще правиш ли секс с мен , ако те поканя у нас "? Не ,май .
Не коментираме кукувицата , която съвсем самонадеяно е отишла да си поспи ,само . Само , че някой пръч , може да си вземе дължимото .

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 22eac52567
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Аз имах случай с жена на 35г. Два пъти идва в нас. Не е оставала да спи, но отказа и двата пъти да прави секс. След като спрях да я търся, започна да ми пише и да се чуди, защо не искам да се виждаме. Ами нито съм тръгнал да я насилвам, нито нищо. Познавахме се от преди. Имахме 2-3 срещи навън. Общо взето странна птица.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: a86b630926
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Да, постъпката на жената е абсолютно отвратителна, но значи ли, че във всеки дом, в който влизаш, си длъжен да правиш секс?

Предложение за вкъщи = предложение за вкъщи. Предложение за секс = предложение за секс. Има разлика между двете. Ти като ходиш някъде на гости, чукат ли те?

Мъжът от историята ти толкова ли е загорял и грозен, че е взел първата срещната овца (вероятно и пияна) у тях? И мъжът, и жената в случая са супер гнусни КУРВИ, особено мъжът.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 6a7cc65fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И аз съм излизала вкъщи у някой примерно да гледаме филм, имало е и желания, но мъже дето не предлагат сериозни неща ги отсвиреам и изчакам много преди да правим секс. Хубаво е да казваш и да си има самосъзнание и да знае кое е правилно или не за нея. Около мен нямам познато, дето да правят секс с всеки, по-скоро само във връзка. Всеки решава за себе си. Американските филми и прочие много промениха хората, нямат морал.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 19ef9ad307
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Е такива истории бол... Класиката е като обикалят дискотеките и се слагат на разни пичове за да ги почерпят и като си изпият пиенето си заминават.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: dfd3ac5416
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Честно ли, ами нормално е да има очаквания към нея, няма място в неговото жилище, ако няма да я муши. Това важи за над 90% от такива ситуации.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 1d58c70487
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   до 5

"Ти като ходиш някъде на гости, чукат ли те?"

Ами ако ме покани пияна непозната жена в 3 сутринта по време на купон, която цял час ми се е въртяла на кура да отида у тях и да сме само двамата, едва ли ще е, за да ми покаже колекцията си от пощенски марки.

Има разлика между това и нормална покана за гости, ти разбираш ли я тази разлика?

Да ви имам логиката честно. Значи с пича, с който се познавате от половин час на купона, ще ви се натиска, ще ви черпи, ще иска да сте насаме в апартамента му и вие ще си мислите, че е просто гости. Сериозно ли? Ако сте на 12 и да не се сещате, разбирам, ама говорим за жени на 20 и нагоре.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: ee79234021
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 5 до 9:

Човече, размърдай си мозъчните гънки. Жената сигурно е била почерпена, не е знаела какво прави. А вие мъжете само това чакате като разгонени нерези... Дори и трезвена до е била, може по някаква причина да е размислила. Примерно апартаментът на мъжа е бил мръсен, той е имал лош дъх, усетила е неприятна миризма (пот, цигари, алкохол) дошъл и е цикълът, прилошало и е от алкохола, твърде уморена е била докато са стигнали у тях, започнала е да изтрезнява по пътя към тях и вече не го е виждала като привлекателен и тн, и тн... Списъкът с евентуалните варианти е безкраен. Накратко казано: Ходенето на гости, не е договор за секс! Само предпоставка и само понякога.

Наскоро четох подобна история, но мъж беше прибраният от сервитьорка на заведение. Тя имала някакви мераци, но той заспал.

Хора, издадете си главите от задниците. Никой с нищо не ви е длъжен (даже и да сте му направили някаква услуга със задни мисли), особено да ви чеше половите органи. Като толкова ви сърби, мастурбирайте, или си викайте платени мъже/жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 1d58c70487
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   10, да бе, ясно. Просто в случая жената от самото начало отива там с ясното съзнание, че ще го използва за безплатно такси.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 2c6e1b530c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А като се каже, че може да бъде приета поканата за гостуване, но без секс И въпреки това смятат, че веднъж в дома им ще убедят жената, а после даже и се сърдят като не стане? Как наричате такива?

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: f5a8befe96
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Авторе, момичето не го е използвало за нищо. Нали след купона, който се предполага,че е бил късно, и той е трябвало да се прибере! Ако беше сам, таксито безплатно ли щеше да го закара до дома? Нали така и така ще плати! Или, хем да се прибере, хем това да мине като голям разход пред момичето, та а дано го огрее! Никой не е длъжен да прави секс, само защото някой го бил поканил! Егати и сметкаджиите сте!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 1de981f33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Тука 2 теми има - едната за жената, другата за дъщерята. Аз съм мъж и съм противник на секса за една нощ (щото съм "задръстен") и според мен жената е постъпила правилно според ситуацията и алкохола - намерила си е подслон, без да трябва да си отваря краката на някакъв непознат. Относно дъщерята - подкрепям автора и според мен тази защита срещу безразборното ебане става най-добре като обясниш на дъщеря си, че я подкерпяш да е моногамна и да си има сериозен приятел и да не пуска лесно. Тогава и да се чука знаеш, че е с един човек, че най-вероятно няма да хване нещо или ако хване се знае от кого е и тн. Пък то е ясно, че ще смени няколко гаджета. Ама едно е да си имала 10 гаджета за 10 години, друго е да си минала 100 мъже повечето от които за една нощ.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: e318032866
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Разбира се, че е ясно защо мъжа я кани, но пък и жената не е длъжна да иска интимност. Длъжна ли е всяка жена която отива на гости на мъж да спи с него? Не- разбира се. Жената трябва да прави с. само когато има желание. Не заради благодарност или защото се подразбира или съжаление. Така както мъжете могат да правят секс без чувства, така и жените можем да избираме и решаваме сами кога и дали.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 1d58c70487
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   13, това е толкова тъп довод, че дори няма да го коментирам.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: b54fcb8b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   7, чакай сега, това че някой ме е почерпил означава, че задължително след това аз трябва да му клекна ли? Все си мислех, че има кавалери, които биха почерпили жена, на която симпатизират и без НЕПРЕМЕННО да очакват тя да си легне с тях в замяна на две питиета? Жените не са касички, в които слагаш пари и получаваш някви неща в замяна. И със срещите е същото, бил платил сметката и това автоматично означавало, че видиш ли съм длъжна да правя секс с този човек, ами не, не съм ако не желая. Затова и си ги плащам сама от край време, за да не остава никой с такова впечатление. Аз плащам на приятели и мъже, черпя ги, защото ни е приятно заедно и така. Без да очаквам, че те са ми ДЛЪЖНИ едва ли не с нещо после. Много, ама много лошо мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: e8c0ffd8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   И аз съм жена, но не ходя никъде, ако нямам пари да си платя сметката и съответно таксито. Госпожицата можеше да не изпада в такава ситуация, ако спазваше две прости правила- като нямаш пари, мястото ти не е в заведенията и не пиеш повече отколкото можеш да носиш. Тогава нямаше да се налага да чака някой да я прибира по нощите, да я черпи питиета, таксита и нощувки и да ѝ иска секс срещу това.
Едно е да те канят познати на гости, друго е като някой помияр непознати да те приберат за нощта.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 692b246dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   № 14 го е написал много правилно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: b0ce31ebeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Еми хубаво жената си е променило мнението, решила е в последния момент да не правим секс, еми и аз си го променям, отварям и вратата и и казвам да изчезва. Безплатен хотел няма!



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: b5fe22095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Първо ще кажа, аз съм сигурна, че ТИ СИ "потърпевшия" на жената която си докарал у вас, и не ти е пуснала. И не е ли жалко, да искате секс по-този начин? Това че си закарал една жена, някъде трябва ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ти "пусне"? Защо всеки път когато мъж помага, жената трябва да плаща със секс? Защото вие като нямате интерес към нея, няма да и помогнете. Много жалка постъпка, това че си приютил някоя НЕ Е ДЛЪЖНА да прави секс с тебе! А децата ще бъдат такива каквито си ги възпиташ!

Ж-24

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 93eba284b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Аз съм имал уговорки с момичета, изрично за секс. В прав текст.
И се е случвало, да дойдат и да кажат - не ми се прави сега.
Не е приятно, но не е и болка за умиране. Та много важно, че го ползвала за такси.

Обаче ми лъха яко на провинциално мислене в тоя пост. Не го казвам като обида, но върлува идеята, че в София едва ли не има само секс и наркотици навсякъде, и студентски е някакъв Декамерон :D

Каквато и е средата в прованса такава ще и е в София. Затова гледай отсега как я възпитаваш и с какви хора се мъкне и я влекат. Всичко е до възпитание и разбиране, особено в най-трудните години на характера.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: b0ce31ebeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   23, услугите са безплатни само когато, извършващия услугата прецени, че ще е безплатна, а не искащия услугата. Както и начинът на заплащане също се определя от извършващия услугата. А искащия услугата е длъжен предварително да попита, , Какво ще ми струва? , , Ако извършващия каже, , Нищо, , тогава никой на никой не е длъжен. При всички други ситуации му оставаш длъжна! Научете се на принципи!



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 9bf4f096ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   И двамата не са ок и искат да се възползват един от друг - единият от безплатен превоз / преспиване, другият - от лесен секс. Съответно не е изненада, че остават излъгани.
А ти авторе, питай директно иска ли секс, явно отиването у вас се възприема като на кафе в 4 следобед например

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 225ac4bc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Ха-ха, н 22, точно така, хареса ми, жена съм, но ме развесели! :-)
Така се прави, само така!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: f8be2eb058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Добре , де , веднъж и тя ще го покани да преспи в къщи .

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: b5fe22095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Номер 26,

Видях ти името и ми стана ясно защо разсъждаваш така. Такива като тебе си мислят, че ВИНАГИ жената ви е ДЛЪЖНА ... вие сте със изостанал начин мнение, и никога няма да се промените,което е тъжно. Нужно ли е, да искате секс от жена която е останала сама на вън, и не може да се прибере? Вие на такъв принудителен секс ли се радвате? И как ви доставя удоволствие, като знаете че сте принудили / накарали някоя да бъде с вас? ТЯ Е ВИНОВНА, че е там а няма пари. Но и мъжката лошотия също не е малка. По-добре да я подмине, и да я остави сама да се оправя в тъмното отколкото да я изнудва .....

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 6e18fa1c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Дали ще има или няма да има секс решава жената.
Другото е изнасилване.
Ако една жена иска да се изчука с някой, ще го направи и под носа на мъжа си, без той да се усети. Стига да не е тъпа и да знае как. А ако не иска ще намери начин да не пусне.
Имах случай преди години с колежка която флиртуваше с мен, бях разчел явно погрешно сигналите. Бяхме цяла компания на една вила, така се случи че на сутринта всички си тръгнаха преди нас, останахме само двамата, сами, да разчистим и затворим вилата. Дето се вика Бог високо, цар далеко - и тогава помислих че е настъпил моя час, почнах да си искам и настоявам а тя не та не, обаче аз упорит и нахален настоявам и тикам нещата натам към секс, и тя за да отърве ебането така седейки си на леглото и обяснявайки ми че не иска да правим секс взе че нарочно се насра в гащите си, в панталона си. Размириса се на фекалии, на мен ми се изпари всякакво желание, тя се пра и миеше в банята и накрая си тръгнахме без да е имало секс. После отношенията ни охладняха, а аз си научих урока че една жена като не иска няма как да стане. Освен ако не говорим за изнасилване, за което съм твърдо против. Трябва да се прави разлика между нахален, упорит, настоятелен и ... изнасилвач.
Е тази ми каза "не" и беше не. От тогава ми е достатъчно един път да ми се каже.
Има и един друг тип жени, казва ти "не", а всъщност и се иска да и се пуснеш и да я награбиш, а тя уж се дърпа.
Женска работа, дяволски изчадия, не мога да ги разбера.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 9575efdce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   26, принципите са следните:
След като задължително искаш от някой нещо, уточняваш предварително:аз ще направя това,очаквам от теб онова.В прав текст, без заобикалки.Тогата и само тогава, може да твърдиш, че не са били коректни към теб и са те подвели.
Когато ти си премълчал, другия е премълчал, не може да го обвиняваш,че нарушава "договора", с който не си го запознал предварително.
И никой не е длъжен да те пита :"това колко ще ми струва?" , след като ти сам си предлагаш услугите. Редно е ти да кажеш : "Аз ти предлагам това, в замяна на..."
А че девойката от примера е от глупава по-глупава, не споря.И не защото мъжът е в правото си. А защото, ако реши да я изнасили, тя няма как да се защити и после трудно ще докаже изнасилване.
С непознати мъже такива авантюри са малко като игра на руска ролетка.
В такива ситуации по-добре се обади на приятел,а не на доверие с първия срещнат.
Но и мъжете трябва да знаят, че "не" означава "не".

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 795ecb0857
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторе, не разбирам какъв е проблемът? Много жени са ми отказвали, след като вече са били вкъщи. Емоционални блокажи, страх да не излезе курва, просто си е търсила внимание... Все тая, дори не го мисля защо. Имало е случаи да ми откаже и после сама да ми се надене. Имало е случаи да дойде у нас, да ме отреже, после да излезем пак и да стане нещо.
Като цяло ми е все тая. Да, нормално е в такава ситуация да правим секс, но ако не иска - неин проблем. Загубата е и за нея, колкото е и за мен. Аз не искам да се чукаме, ако тя не иска. Жени много.
В подобна ситуация просто се наспивам и на другия ден по живо по здраво. Какво като е спала на дивана, не губя нищо от това.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 3d7e9b6cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Към 23,

Защото мъжете не са благотворителни дружества, които са като разпръснтаи мини резерви за всяка жена в нужда!

Към 30,

А вие не мислите, че мъжете са длъжни да опираме пешкира след вас, без да очакваме нищо в замяна? Значи това да очакваме нещо мъжете е ИЗОСТАНАЛ начин на мислене, а ПРОГРЕСИВНИЯТ е да си раздаваме всичко на жените, без да очакваме нищо, така ли? Баси манипулативното, и гледайте я как си го е написала, най-нагло - "Ако искате да сте прогресивни, правете каквото жените искат!" - ЛОЛ.

И не, не е "НУЖНО" да искаме секс от някоя си жена. Ние си го искаме по принцип. Явно не си наясно с това.

Окей, викаш по-добре да я оставим да се оправя сама, отколкото да очакваме секс в замяна на услуга. Супер. Ще знам. Ако попадна на някоя такава, ще я оставя сама по градинките, хем да я изнасилят, хем да няма къде да спи, само и само да не се чувства длъжна да прави секс с мен, понеже съм я приютил. :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: b0ce31ebeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   30 къде видя да говоря за ,,принудителен секс,, ? Това си е сделка. Безплатен обяд няма. Не е тайна, че голям процент от жените правят ,,принудителен секс,, я за по-висок пост във фирмата с някой мазен тулуп, я за някоя скъпа ваканция на екзотична дистинация, я с други цели. Живеем в 21 век времето на материализма, и секса основно от жените е често използван инструмент за придобиването на едно или друго нещо материално.А за мъжете обратно.Материалното за секс.И аз им се чудя на някои жени как си лягат с разни мазни тулупи за да гради кариера, но факт.Естествено ,когато нямат сметка да го правят, или просто се опитват да прекарат човека, само с мерси, почват да вадят от сто кладенеца вода.В случеят си е виновен тоя, който са го прекарали.




32 Съгласен. Виновен си е мъжът, че когато му е отказала секс, не и е казал, че ,,За да получиш, първо трябва да дадеш,,- Неризанов



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: d2bf834cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Не виждам нищо лошо в това, че жената иска да намери място къде да СПИ за една вечер. След като ТОВА желае И мъжа е съгласен, окей!!! Не виждам възможност за тревога.
Ако мъжа има симпатия към момичето и стане това като инцидент, ако е ИСТИНСКИ мъж не трябва да действа първосигнално и са иска с*кс, това е абсолютно склонно към насилие! Ако и двете неща са взаимни, също! Момичето иска да го опознае, това не е знак, че непременно иска да правят с*кс в този момент.
Мъжът е кавалер, ако няма нещо, което да пречи да се случи това, момичето може да СПИ при него. Нищо друго..., ако двамата се харесват взаимно и това е намек за "среща", тогава може той да изчака, дори и това да е намек за някаква интимност. Ако момичето е СВЕСТНО и иска ВРЪЗКА, даже ще оцени неговия ЖЕСТ. Останалото ще се види до къде може да доведе. Аз също мога да помогна на момиче/жена да СПИ при мен (по-точно "в моя апартамент"), АКО НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДЕ! Мога спокойно да намеря начин и за двамата да е добре.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 4269d86316
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Авторе, НЕ е "възпитавай" ...възпитанието днес като цяло е подчинение. Колкото повече е себе си, толкова по-близо сигурно е да не се поведе по стадото. Помагай и да бъде себе си, да развива себе си. Другото е адаптиране към стадото

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: b5fe22095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Към номер 34,

ЗАЩО,толкова нагло извъртя думите ми?

" Видях ти името и ми стана ясно защо разсъждаваш така. Такива като тебе си мислят, че ВИНАГИ жената ви е ДЛЪЖНА ... вие сте със изостанал начин мнение, и никога няма да се промените,което е тъжно. Нужно ли е, да искате секс от жена която е останала сама на вън, и не може да се прибере? Вие на такъв принудителен секс ли се радвате? И как ви доставя удоволствие, като знаете че сте принудили / накарали някоя да бъде с вас? ТЯ Е ВИНОВНА, че е там а няма пари. Но и мъжката лошотия също не е малка. По-добре да я подмине, и да я остави сама да се оправя в тъмното отколкото да я изнудва ....."

Я ми кажи, къде в моят текст видя нещо такова "

"и гледайте я как си го е написала, най-нагло - "Ако искате да сте прогресивни, правете каквото жените искат!" - ЛОЛ."

По-добре да беше си замълчал отколкото да напишеш тази глупост! Ти извъртя думите ми, ПО МНОГО ГРОЗЕН НАЧИН! Никой не е длъжен на никой! Или правиш добро или НЕ! Това е личен избор! Сигурно си чул за историята преди няколко дена, как мъж СПАСИЛ възрастна жена от самоубийство! Хиляда човека минали, но никой не я спрял, само ЕДИН МЪЖ я спасил а говорим за оживено място СРАМ-за човекът! Значи за теб е геройство да прибереш жена останала на вън която няма къде да отиде, и да я накараш да прави секс с теб, само защото си я прибрал за няколко часа? Един ден и въздуха ще си плащаме. Лека вечер/ Добро утро зависи кога четеш. :)
ОТ Н30

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: fb8cc7a877
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До 37

Що за глупост?

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 ден
hash: a0c53ddac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Защо всички свързват поканата вкъщи, че означава покана за секс

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: 4a6d7ef461
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Е той що я е оставил да спи на дивана? Хваща я за дрипката и учтиво я изхъврля на вън. Обаче той е бил поплювко или до последно се е надявал на нещо.
А щолкото до това, дали сме кавалери или не - кавалери сме към дамите, не към всяка срещната селянка.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 296e214060
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Мъж 30 София

Проблема не е един изолиран инцидент, а че жените смятат че ние мъжете сме им длъжни за всичко. Трябва на някоя нещо и веднага се иска от мъж или от приятелка която кара гаджето си- тоест пак идва от мъж.

Не веднъж се е случвало да отида да взема приятелката си от някъде и да трябва да закарам и нейната приятелка с която до сега са били. Избягвал съм караници обаче не мога да кажа че ми е било приятно да се разкарвам и да си хабя времето и бензина за да може моята приятелка да си трупа точки пред нейната.

Както е описан случея в темата, първо аз винаги ясно казвам че става дума за секс по някакъв начин- Може да е нещо от сорта на " Да отидем в нас и да се изкъпем заедно" или "Да отидем и да се пръснем от ебане" и тн.

Ако направи както момичето в темата, директно ще и кажа да си тръгва и ако трябва на ръце ще я изнеса и ще я влача като чувал, но няма да я оставя да спи дори на дивана.

Мъжете в днешно време много се оставят жените да ги тъпчат и използват. Аз не съм така. Има си просто граница.
Срещи макс до 3 пъти без ебане, понякога и по малко. Няма такива "кавалерски" изпълнения в днешно време понеже никой не те зачита. Дажи услугите вече гледам да не правя на жени. Помоли ли ме някоя за нещо си питам директно какво предлага, като се подразбира в замяна.До сега никоя не е предложила нещо. Аз дори очаквах някакви неща от сорта на като ходим на кафе имаш някакви брой черпения от мене или нещо пак такова дребно, но не.

Номер 23
"Много жалка постъпка, това че си приютил някоя НЕ Е ДЛЪЖНА да прави секс с тебе"

Точно така а аз не съм длъжен да спасявам жени. В коментара ми можеш да прочетеш какво бих направил и как процедирам.

И какво точно ще стане като те изхвърля от нас - Някоя която няма 20 лв за такси - бедна и мизерна ще каже ще съм лош човек - Лоол колко страшно ^_^

 
  ...
преди: 3 години, 22 часа
hash: 3a8a5bd219
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Има 4 коментара преди да пиша.
Истината е, че ми се е случвало нещо подобно.
В чужд малък град, инцидентно трябваше да преспя.. а нямах пари.. обикалях градинките. .накрая седнах на пейка пред блок,един млад мъж ме покани у тях,2-3 часа си говорихме,попитаме дискретно за с.кс и с..рка,отказах мило, благодарих....но човекът не ме натиска и изнасилва.
Когато се помага,или се прави с чисто сърце и не се очаква нищо,или въобще не се помага.
Ненужно е да казвам,че съм прибирала хора от пътя, давала пари,дрехи,храна с вътрешното ми убеждение,че може и да не върнат даденото.И защо да търся отплата ?
Дала съм,дала,имала съм.Край.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 часа
hash: 1d58c70487
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   40, защо всички жени повтаряте, че поканата не била винаги за секс?

Питам те нормално, без да се заяждам. Защо според теб мъж би поканил жена, която не познава, да са насаме в апартамента му в 3 през нощта? Питам сериозно, не се заяждам. Защото аз се мъча да се сетя и не се сещам за друга причина. Добре, ясно е, че жената може да откаже в последния момент, но в началото каква друга може да е причината според теб някой непознат да те покани у тях само вие двамата през нощта?

 
  ...

...
преди: 3 години, 20 часа
hash: 692b246dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   Къде отиде кавалерството?
Абе, мъже, Вие достойнство нямате ли? Поне мъничко???
Да се налага да изнудвате, притискате, манипулирате, да се молите на една жена, за да получите секс? Това е тотална загуба на достойнство.
Ако не искате да й помагате (да я водите вкъщи), не го правете, не си предлагайте услугите. Но да предлагаш нещо, за да получиш в замяна секс, това си е чиста проба унизително. Аз като жена не бих се молила на мъж, за са прави любов с мен, нито бих му предлагала нещо, очаквайки в замяна секс или любов от него. Любовта се дава от сърце, не по задължение.

 
  ...
преди: 3 години, 20 часа
hash: 4269d86316
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Н 45 "Къде отиде кавалерството?
Абе, мъже, Вие достойнство нямате ли? Поне мъничко???"
Не, нямат някои... дори не знаят какво е! Затова и че си отпаднат от "обръщение"

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 часа
hash: 1d58c70487
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Всеки оплю мъжа в случая, но никой не повдигна въпроса що за жена би се съгласила да отиде в дома на непознат мъж през нощта и насаме. Ако има малко акъл в главата си, ще се замисли дали не е някой изнасилвач, психопат, убиец. Отделно че такива жени са си живи парантии.

 
  ...
преди: 3 години, 15 часа
hash: b0ce31ebeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Имах подобен случей.Аз бях на 26г., а тя на 36г.

Моя братовчедка един ден ми се обади и ме помоли да приюта нейна приятелка, която е бита от мъжа си и изхвърлена.Но не се уточни за колко време.Аз помислих за няколко часа.Все пак е непозната.Посрещнах я на гарата, взех я с личната си кола.Беше с малък куфар.Беше дъждовно.Направих и чай, цялата беше подгизнала.Забелязах, как шареше с очи в къщи сякаш правеше някакви сметки.Приготвих за ядене. Нахранихме се, вече беше станало вечер.Попитах я , къде мисли да нощува, а тя отговори нагло, че в къщи.Казах и, че тия неща се уточняват предварително, тя започне да ме моли, че нямало къде да отиде в дъжда и тъмното.Казах и директно, че искам да я чукам и дълга и продължителна свирка.Тя започна да циври, и да прави панаири, че не можела да прави свирки, че не можела да прави секс без чуства бля бля мяташе ме в картофите.Отворих вратата и казах да излиза барабар с куфара и.Излезе, след 30 минути някой започна настоятелно да звъни.Отворих тя беше.Поканих я.Взех си душ, и тя си взе.Помоли ме да изляза до като се преоблича.Аз просто и хванах главата и я натиснах на долу.Тя се дърпаше,но аз я напънах извадих го и и го набутах в устата.Отначало със сила и го вкарвах, после обаче да видиш как се отпусне и какви свирки въртяла.Бетер порнозвезда, не била можела да прави свирки…. Не искаше да и свършвам в устата, но усети вкуса на живота. После пуших една цигара и тя уж искаше да заспива , не искаше секс, но я натиснах по-сериозно и и го вкарах.За 20 мин. тя свърши три пъти, аз един.Няколко месеца живя у нас и се разбирахме добре всъщност.Чуках си я редовно, тя пък нищо не плащаше.После се записа да учи, намери си работа и квартира и се изнесе. От тогава не съм я виждал.Жените са изкусни маниполаторки.Усетят ли те , че си шматка, ще те ползват не само за безплатен хотел, ами и за ол инклузив, без никога да помислят, че и ти имаш нужди.

 
  ...
преди: 3 години, 14 часа
hash: e8c0ffd8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   45 - Кавалерите са при дамите. Една жена, която приема непознати да я черпят по баровете, напива се, няма пари да се прибере и накрая чака някой се да я заведе да пренощува у тях, е всичко друго, но не и уважаваща себе си дама.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 часа
hash: 235912fee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   У мъж, който ти има мераци, на гости насаме не се ходи, ако нямаш намерение да си легнеш с него. Нито пък го каниш вкъщи. Още повече пък в малките часове. Когато някой мъж те покани да му видиш аквариума със златни рибки, се подразбира какво се иска след това. Жените, които отиват и после се дърпат, се правят на ударени. Тъпо е спрямо мъжа - чувства се използван, обаче е още по-опасно за самата жена, хеле пък когато е непознат, подпийнал и минава три сутринта.
42, жените те използват, защото им позволяваш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 часа
hash: cfaf6b73d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   49, много добре го каза. Аз исках да кажа същото, но не намерих добри думи като теб. Демек мъжа трябва да е кавалер по дефолт и едва ли е длъжен на всички жени.

 
  ...
преди: 3 години, 3 часа
hash: 692b246dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   № 45 съм. Затова и едно кафе вече не приемам да ме черпят непознати или слабо познати. Защото има мъже, които си мислят, че като те почерпят едно кафе, си длъжна да правиш секс с тях. Ужасно е просто накъде отиде този свят. После съм била прекалено горда. Ами по-добре горда, отколкото...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1d58c70487
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   52, ми то самия факт, че приемаш почерпка, означава, че му даваш айде не разрешение да те мандръса, но поне приемаш флирта му. Ако жена няма интерес, изобщо не би приела нищо като почерпка от непознат. Виж, ако е на приятелски начала от познати е друго.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 692b246dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Това че една жена е приела флирта, далеч не значи още, че е приела да има интимност. И за двата пола важи. Не всеки флирт завършва със секс. Флиртът е за опознаване, от флирта зависи дали и как ще продължат отношенията. Флиртът е изкуство, но явно балканският мачо не го разбира както италианският мъж, например.

Освен това съм потресена и погнусена с каква гордост някои "мъже" се хвалят как сексуално са се възползвали от отчаянието на дадена жена. Срам.

45 и 52 съм

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker