Секс??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс???
преди: 3 години, 6 дни, прочетена 2743 пъти
Та, здравейте искам да ви попитам кога едно момиче трябва (въпреки, че няма конкретна възраст) да прави секс за първи път? Аз съм на 16 почти 17 и не съм, но някой момичета от моя клас са, и някак се чувствам задръстена. Няма, разбира се заради това да го направя, но ми е интересно как виждат тези неща и момчетата. Досега не съм имала гадже (нещо от, което също ме е срам) не защото не е имало момчета, а просто аз не искам. В общи линии си имам други приоритети. Отклоних се леко, но момчета какво бихте си помислили за момиче, което е на 20 примерно даже двайсет и няколко и не е правило секс? Странно ли ще ви е ? Какво харесвате в едно момиче? Знам, че някой хора ще ми напишат, че за тези неща не се бърза, и че ако момче мисли, такова нещо за срамно проблема е в него и т.н.
Благодаря предварително за отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 дни
hash: 3bfcc8eb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Здравей, не бързай, изчакай правилния момент и човек. Това,че твоите съученички са го направи рано не означава,че е модерно. И аз го направих по-късно на 17 и бях една от девствените от класа и това ме притесняваше. Сега, ако мога да върна времето не бих бързала пак,даже колкото по-късно толкова по-добре. Запълвай си времето да се развиваш, а не да се сравняваш с другите и самосъжаляваш,че не си правила секс. Ще правиш цял живот. Ако имаше кой да ми го каже това :) успех

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 95e6ce81ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз го направих на 16 моя пръв път. Така го почуствах и тогава го направих. Беше неприятен, изобщо удоволствие не изпитах първите няколко пъти само дискомфорт. И какво сега съм на 25г. и оттогава съм спала само с един мъж до момента. Сега съм сингъл от доста дълго време, просто не ми се занимава с драми пък и работата ме ангажира почти изцяло. Не мисля че има значение кога ще го направиш важното е да си го усещаш че искаш. Другото от само себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 2b7ffc3601
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бих си помислил че има акъл в главата и не се е вързала на някой льольо който ѝ приказва глупости за да легне с нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: 8f021c4dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма точна цифра. Но повечето май го правят около твоите години 16-17. И аз тогава го направих (М 29).
Разбира се, ако не го чувстваш и искаш, няма смисъл да го правиш.
Но имай предвид, че липсата на опит в тези неща (не само секса, а и връзките като цяло) може да ти се яви проблем по-нататък, на по-късни години, ако не си била в такива отношения до тогава.

Иначе преди години бях с едно момиче на 21, беше девствена. Иначе хич не й личеше. Много я сваляха, много флиртуваше, и докато не я пипнах и не ми каза, нямаше как да предположа, че е девствена. И в крайна сметка, от толкова чакане накрая, кой я отвори? Аз, дето бях обвързан тогава, тя ме харесваше и искаше да сме заедно, но аз й казах, че няма да зарежа приятелката си заради нея, и все пак дойде и го направи с мен. Не знам как е чакала толкова време, за да реши накрая, че ТОЧНО АЗ съм най-подходящият за работата. Ама то обикновено така стават нещата. Момичетата седят, седят, стискат си краката, в един момент им прещраква нещо в главата, решават, че искат да правят секс, и хващат първия дето им допадне, а после се оправдават пред себе си, че точно той е бил подходящият. Така работи мозъка. Първо вземаш решението на подсъзнателно ниво, и след това оправдаваш избора си. Хубаво ще е да го имаш предвид, тоест да се абстрахираш от идеята за "чакането на най-подходящият". Няма такъв човек. Просто в един момент ще го направиш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 55c8e83586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на 33 и съм девствена. Не чакам единствения и неповторимия, не се пазя за брака, дори не желая брак и деца. Никога не съм се интересувала от този аспект в човешките отношения, винаго ми е било някакво досадно и напразно губене на време. Всичко ми е ясно, разговарям, флиртувам, свалят ме, но дотам. Мразя да ме пипат, не съм правила секс под никаква форма - орален, анален и т. н., дори не съм се целувала. Не ме влече, повдига ми се само при мисълта, че някой ще ме пипа и ще ми завира нещо някъде. Над нещата съм сякаш някак си. Завършен егоист съм също и не бих понесла да съм средство за нечие чуждо удоволствие. Това компромиси, споделяне - не ме търсете там,

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3f011f0caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Лели,н.5 ме разби направо. Пълен ужас,без секс,без пипане,ти
направо си си зеленчук. Лудост

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker