Къде е мъжкото самоуважение - за едното е*ане се молите на кокошките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Къде е мъжкото самоуважение - за едното е*ане се молите на кокошките
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 4762 пъти
Моят пол почна да ме дразни, не ме засяга лично, но после на всички ни се слага етикет, че гоним някакви тъпи фусти и за единия секс ставаме лъжци, льольовци, отчайници както бих могъл да кажа. Лошо ми става. Или за едното гадже дори колкото да има някаква.
Жените се надуха, а вие им надувате самочувствието още толкова. Кога един нисък и пълен мъж ще извади самочувствието на много ниски и пълни жени, примерно? А защо е така - заради масовите четки от мъже, които искат да чукат.
Прави са жените за едно - молейки им се за среща, секс, ласка, буквално мрънкайки вие ставате п*тки за едната п*тка, ако мога така цинично да се изразя. Ей сега четох историята за онзи приютил пияната, която не му пуснала. Братко, първо за една пияна парантия ли си? Аз самият НЕ бих пуснал на някаква от бар, прибираща се с непознат, кой знае колко полово предавани болести има, даже може да теглиш чоп каква да ти се падне! Второ, за какво ти е секс с жена дето не те иска дори или не е в съзнание. А каква е вече ясно подчертах. Или онзи с услугите в замяна на секс. Боже, боже. Че тя не е длъжна да ти пуска, така е, ама пък какво се унижаваш и ти? Не съм приют да приютявам пияни пачаври (очевидно, които не са ми близки познати), кавалерството настрана. Най-много да й помогна да стигне до някъде, но нито в колата, нито в къщата ми влизат непознати, та и Нина Добрев да е!
Кавалер съм към дамите. Курвите и надувките просто ги игнорирам. Какво ще й плащам сметки в замяна на секс? Хаха, никога! На първа среща плащам ако съм я поканил, натам всичко делим. Платена не ми трябва, ако исках има специални професионалистки. Когато тя се държи добре, аз ще се държа добре. Но братко, секс от наркоманки и алкохолички? Ужас. Та вие дори не подбирате. Мастурбацията е по-сигурна пред въргаляне с подобни. И под подбиране нямам предвид красота, а качество. Една жена е важно да е качествена, а не красива. Което за мен означава да не се напива до припадък по чалготеки, да не се облича като евтинджос, да няма бройка повече от пръстите на ръцете ми. Аз самият отговарям на тези критерии - алкохол не пипам, не пуша дори, не ходя по кръчми и не се слагам на всяка, за мен моралът е важен. Дори само секс да правя ще е с жена, с която имаме някакво доверие и поради някаква причина не искаме връзка в момента. Аз виждам само за загорели маниаци дето се молят жената да им даде п-а и чехльовци, чиито жени/гаджета ги третират като техни роби.
Да се моля или да си искам секс при видно безразличие? Как пък не? Ако ще топ на топовете да е, това ми е под нивото. Нещата не се ли случат по естествен начин няма на никоя сополана да се моля, да флиртувам мазно и едностранно. И мъж под чехъл няма да стана. За мен не е мухълско да помогнеш в домакински задължения и така, да делите, ама да й плащам всичко както малкия пич от историята на майката или тя да ме ползва като шофьор като й скимне. А тя в замяна да прави фасони и да подвиква. Да ми държи сметка за всяка стъпка (аз съм верен и няма причина, но ако го прави) - вратата! Аз имам приятели, чиито женски им забраняват да излизат само по мъжки и се влачат с тях. И познайте като дойдат не са печени в повечето случаи, а развалят на всички мъже вечерта. Не всички жени са такива, ама специално гаджетата на моите приятели - да. Идва с нас и го отделя сякаш на самостоятелна среща, пък без нея не може да излезе. По-добре сам отколкото с такава! За единия секс и да не съм сам никога няма роб да стана. Единственото място, в което може да доминира е спалнята и даже там трябва да се редуваме мисля.
Не съм сексист, а реалист. Жена не бих ударил, не бих обидил на външен вид или с грозен епитет, нищо, че тук така описвам кипнало ми е докато с мъже съм се бил, имало е няколко случки. Не деля по полове, а качество. Обаче как няма да ме дразните, мъже, като вдигате на кухи лейки самочувствието и те помислят, че сме роби за използваните им многократно задници, с извинение. Какво е мъжко достойнство - да си тръгна като съм нежелан, да не се бутам, където съм нежелан, да зарежа мястото, на което съм унижаван или потискан. Таз дамата, която мъжът й насила я дърпал да стои с него, а тя го ритала и псувала. Че тоя е някакъв луд май да, ама с такава селянка знаете ли кога ще съм? Точно никога. Ще ме ритне и напсува и ще й кажа просто - за мен не съществуваш, ИЗЧЕЗВАЙ следователно й давам багажа или взимам моя в зависимост къде сме. Пак подчертвавам, няма да я бия, просто ще я изхвърля като мръсно куче, боят никога не е решение особено към жена е грях. Подбирайте жени със стойност. За мен няма значение няколко кила над или под нормата, някакъв друг лек дефект, ама тя да е възпитана и самата тя да не е лека. Визията е само покривка. Обаче всички станаха някакви независими и стойностни, ама псуват безпричинно и пият като кочове. А накрая ни да им плащаме. За мъж е също толкова грозно пиянството, искам да кажа. И какво принцесата с класа пие и се кълчи на Галена, ама е принцеса. Щото пък и тя Галена я знаем каква е класа, Галка Ваната, бях дете, когато съм я гледал там, по-големите ще се сетят. Много по-стойностна жена стои вкъщи и чете, дори може да сготви или там каквото. И компютърни игри да играе пак е по-дамско от пушене на джойнт и въртене на задник в Студентски. А и да добавя един мъж или жена били с 20 човека автоматично не ги прави по-добри в секса. Бил съм с една, жена от класа при това, но като сме го правили много пъти естествено бяхме добри, хем ми беше първа, аз на нея втори. Просто всички ставате роби за едната тъпа дървена п*тка, това е. И това било ловец. Ми нека не съм ловец, а смотаняк, но няма да тичам по някоя безполезна коза? Знам, че звуча като сексист, но не съм. Не съм длъжен обаче да харесвам всяка жена, всеки мъж или всеки човек. Та ако искате ме наречете сексист и циник, просто се дразня как заради безгръбначни и отчаяни мъже излезе име на ВСИЧКИ, а жените се помислиха за богини, които искат всички права на пола си, а искат и равенство. Хем сърби, хем боли. Аз ще готвя и чистя редом с жена си, но няма да я издържам, такъв филм няма, няма да й плащам глупостите, нито ще й държа сметка за какво си дава тя парите. Мен да не ми някой освен нашите при това до 16-годишна възраст да ме е дундуркал? Освен ако не е инвалид, няма да я гледам аз. Нито очаквам тя мен. Ще бъдем или екип всеки със свое пространство, или всеки сам.
Просто имах желание да излея всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: e7095d5cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Като цяло поста в есенцията си подкрепям с две ръце!
Има някои "НО" обаче...
Не ми допадна начинът по който се изразяваш (някои епитети и метафори) въпреки, че по същество съм съгласна.
За ниските и пълни мъже (същото за жени) не могат да променят ръста си, но да теглото си. За мен дебел/ пълен човек е мързелив човек, физически и душевно, няма как да ме привлече. Единствено болест може да го/я оправдае. И не си съвсем прав тук, имат някои от тези непокрито самочувствие и доста високо. Със собствените си уши съм чувала коментари от двама относно жени с по- малко от тяхното наднормено тегло "торба, крава". И са ми налитали и на мен подобни, а аз спортувам цял живот- е, трябва все пак да си знаят мярката, нали?! Това е само пример, но приложи го и към други аспекти.
Иначе пак казвам- съгласна съм с поста ти като цяло! Две неща които аз смятам че, не бива да допускаме:
Когато друг определя какво теб те прави щастлив... това само значи че, си негов/неин роб!
С достойнството не се правят компромиси!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fae9cc9026
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Всичко точно си казал, съгласен съм, но нали знаеш, че половината от аудиторията е женска? Ти мислиш ли, че "тя" ще ти влезне в положението?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 893c689930
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Е-В-А-Л-А, БРАТО!

Абсолютно правилно!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 10c5955bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   За доста неща си прав, но си страшно озлобен. Успокой се.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 69c4234ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Абе и аз се чудя тия финни 50 килограмови млади дами пият по едно седмаче преди лягане или по 3 бутилки вино с 2 бири, ама корави български жени са. Обаче и да намериш тва добро, смирено и нормално момиче, което не е трудно чак толкозз, в някакъв момент ще ти писне овършееш 50 боклучета, гаранция хахахаха

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 497c56027f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не знам за другите, аз не вдигам ничие самочувствие. Сърце не ми дава - те и така вече са забили нос в най-горните слоеве на атмосферата и като знам какво влияние има Космосът върху човешкото тяло, ако не носиш скафандър - не искам да ми тежат на съвестта.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7c1ba332cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Браво!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 61849ca511
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Можеше темата ти да бъде с две изречения, а ти повтори десет пъти едно и също нещо.За това и не го дочетох до края.Женската любов никога не е безусловна и винаги е в замяна на нещо.Винаги! Това, че жената не ти го казва директно, не значи, че не е така.Иначе до някъде съм съгласен с теб.Има граници, където всеки мъж с достойнство не трябва да прекрачва.Имам приятел уж мъжкар, но като разбрах, че си бръсне ръцете само и само да се хареса на жените много ми падна в очите.Не е унизително ти да и помагаш с някакви домашни ремонти, пък тя да ти пуска.Като ходиш на работа, не извършваш ли пак услуги ама за единия хляб??? Важното процеса да е двустранен даване и получаване.Унизително е когато тичаш след една жена правиш разни неща за нея, пък в същото време лъскаш бастуна.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0e7b8ab991
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Има мъже дето не се молят, а имат много кандидатки. Стигнах до деленето и помощта... И за какво си и на дамата като ще делите и ще помагаш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 320ac41f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе, друго си е да мушнеш някъде. Може и да си прав, ама не ме питай, какво ми е на 31 години, да ми се случва 2-3 пъти в годината инцидентно да правя секс.... Та не ще свалям звезди и не ще се мазня, а съм готов и вселени да свалям и всякакви реверенси да правя. Лесно е да се говори, когато ти връзват.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c11a2e77c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Абсолютно си прав. Аз затова ги унижавам в секса и се кефя колко са изпаднали горките. Просто им отмъщавам за свестните и срамежливи мъже на който те се подиграват. Към жени с чест и достойнство се държа с уважение.
М. 45

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e9e227bcef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е какъв кавалер си като си броиш стотинките и делиш сметката с дамата? Това не е плащане за секс, а елементарна култура, дето и мебелисти и шофьори на такси проявата, а ти? Смешно, жалко, тъжно.... Ще си дели сметката и бройка стотинките! Много прости мъже знам, но такова чудо рядко се среща и му казват скръндзалък!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 75e3e443c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Абе пич, не че казваш нещо грешно, като цяло, ама....да те питам, колко пички наеба с тази стратегия?

Напълно те разбирам. Искаш да прилагаш женска взискателност към жените. Същата дето те проявяват към нас. И аз съм си го мислел. И знаеш ли до какъв извод стигам всеки път? Че ако прилагах същите стандарти да ги гледам под микроскоп, да чакам някоя велика, стахотна жена да се вясне и да ми подкоси краката само с гласа и излъчването си (както описват жените, че искат да срещнат такъв мъж), и да ме омае и съблазни с магията си, и отношението и всичко й да й е перфектно.......ами още щях да съм девствен.

Брат, казвам ти го директно - ако мъжете оценявахме жените както те нас, БУКВАЛНО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПРАВИ СЕКС, защото НИКОЯ ЖЕНА не би се класирала.
Ти сега си емоционално афектиран, понеже някаква кака те е хванала и те е отракала, и сега си мислиш, че цял живот ще скачаш от такава на такава. Да, ама не. Много скоро ще видиш, че реалността няма да се промени заради теб, и ще трябва или да си седиш сам или да се научиш да играеш играта.

В крайна сметка, ти си решаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 520ddf7077
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Това искаш това виждаш. Това е твоята реалност. Светът е шарен,има всякакви хора. Друг вижда друго, осъзнаваш ли го?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fda8927c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Жена съм и съм съгласна с мнението ти по въпроса, но си адски озлобен. Защо? Ако ти си попадал на някакви боклуци, не значи, че всички са такива. Пропускаш и един важен елемент - много мъже са още по-големи от курви от жените. И в пряк, и в преносен смисъл.

Ж,23

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d4861eeca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Чрез секса мъжът взима енергия от жената. Но, ако решиш да не взимаш енергия, не взимаш. Решението е твое.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b0e7ad36eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   За някои неща,си прав.
Но от всичко,което си написал,ясно личи че някоя,която описваш в целия текст ти е ебала майката. Супер озлобен. Звучиш малко като Чичко Скрудж. Опитваш се да си reasonable ама едновременно не бих била с човек като теб каквото ще да става. Щом "ходенето на кръчми" е чак толкова недопустимо за теб - просто е смешно.
Искаше да направиш някакъв point,а всъщност си направи ебати анти рекламата.
Пожелавам ти да си отвориш очите и да се отпуснеш малко

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7adcbf0cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 16

Каква енергия, ако не е тайна и колко?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: adf1d75df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Толкова много virtue-signaling ме мързи да чета.
До плащането на сметките дочетох - прав си за това. Даже и първия път не трябва да плащаш - освен ако не си я поканил директно от улицата, където сте се запознали току-що И няма пари от нея.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1c3d480423
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   Ами цялата природа е така устроена, че женската решава кой от мъжките ще допусне до себе си. Тя има финалната дума. Щом така е направено, значи така трябва, все пак природата е най-великият гений. Така че ще правите каквото се налага, колкото и да не ви харесва. Иначе - чекии и проститутки. Със злоба и плюене само се демонстрират комплекси и далеч не се стига. Демонстрирате уважение, демонстрирате отношение, демонстрирате възпитание, държите се разумно и адекватно, както подобава на истински мъж. Най-много ме отблъскват мрънкащи мъже-истерици със сълзливи излияния тип "робинята Изаура". Много се разглезихте напоследък, станахте по-женствени от жените. Голям смях!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 39f168e766
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Ако мъжът е готин, умен, възпитан, със самоуважение и добро положение няма нужда да се моли за секс на никоя жена. По-скоро жените ще му се натискат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bfe6f2a1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   15, автора, че озлобен е видно, но ти си в пъти повече озлобена към мъжете.Курва е в женски род само, и е типично за жените понеже те са моногамни.Ще цитирам дори какво е казал Наполеон:


,,Всички жени са курви, с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена,,

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fb03199e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Мъж на място. Жена съм мисля като теб, мъж и жена трябва да са екип. Мисля като теб, важно е качествения човек който избираме до нас.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fb67323f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Айде ве 25 ама верно ли жената има последната дума на, кой да пусне и така била устроена природата??? Явно съм го пропусна тоя урок в училище тююююю ццццццц. Аз пък съм имал случеи жена, която не ме превлича да ми бърка в панталона, ама като не беше мой тип резнах я иииии….. по-лошо от отхвърлен мъж е само отхвърлена жена…….. После даже от злоба каза, че съм бил обратен хахахахахахаха.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5e089db32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   25, решава, ако е арна. Ако не е, нищо не решава, ами се надява поне най-грозния да се прежали да я задява.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 201f0707ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   25, същото е и с мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 189d152c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   От автора. Мен не бройката, а качеството на жената, която няма общо с външен вид е важно за мен. Като наеба 20 жени по-голямо ли ще ми е самочувствието? В интерес на истината в момента не съм точно сам, излизам с една жена, която много ме прилича и има страхотни качества. Предната замина за Великобритания и просто плановете ни се разминаха. Не знам какви енергии, рейкита и глупости говорите. Но сексът не е постоянна необходимост, когато си имаш приятелка е, иначе не виждам плюс да се въргаляш с всяка. А нито ще стана по-хубав, нито по-богат, ако бройката ми е голяма. С една жена, но много пъти е доста по-интересно. Не ме е отхвърлила такава, а такива подмятат злобно неща, чалги курви, студентски разпоретини. Какви дами бе. Едно скромно момиче винаги ще ми направи по-добро впечатление. Външен вид на кифла и огромна бройка винаги са моментален отказ за мен. И кръчмите дали били добри. Ми жена, която е чалгар и пие ракия като смок (освен ако не е вкъщи и не се напива, не ми е приятна), но като цяло пиенето ме отвращава и смръдни на алкохол. Голямо постижение да слушаш ромска музика и да пиеш, евала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d491d6620c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Според мен проблемът са социалните мрежи и лайковете, но принципно като си строен и си пич и ти върви лафа, няма как да не стане работата. А това че дебели и грозни жени се надуват какво ме топли хаха

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d85b01e2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Виж, директно можеш да кажеш циганска, а не ромска. няма нужда да си политкоректен, тук е България, а не Западна Европа или щатите. Все още на никой тук не му пука за тяхната извратена расистка коректност

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c66226282e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

36.   Жените са деца на дявола. Любовта им е нетрайна! Бяха овластени от обществото, при развод получават всичко, децата, жилището, накърниш ги извади си тела и почне да се лигави с първия срещнат он лайн да мастурбира... Късопаметни са години усилия ги затриват от раз, разболееш ли се не чакай състрадание, ако е нелечимо, ще пукнеш сам като куче освен ако не чакат да вземат имота. Манипулират с всички средства, слаби са и се продават. Продават се в службата, духат на шефа, така се издигат бързо, доносничат, интриганстват и предават. Най- лесно се ебе омъжена жена. Винаги е нещо недоволна от нещастника до нея , а дори да е доволна, ще го направи за спорта или от скука, може и да му звънне , докато ти го поема. Правилното отношение към жените е да напълниш корема на няколко и да избягаш, както е в природата. А после да си правиш кефа с омъжените курви. Да набиваш рога на братята!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 335f6d3b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Н 36, жените са деца на дявола, за това си продължавай смело с мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 63939e7f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Само побъркан мъж може да се моли на жена за секс. Жените знаят това и за това се дърпат на мъже, които им се молят за секс. Защото жените по природа се плашат от побъркани мъже.
Номерът става обаче ако се молиш лицемерно, лъжеш и манипулираш. Това е идиотско, но е работеща практика, за да топнеш чушката. Подобна недостойна тактика е да предизвикаш в една жена майчински чуства или съжаление. Учудващо е колко много жени си свалят гащите като ги подкараш по тази линия.

Най-лесния начин да ебеш е като си направил много пари. Никоя не отказва! Лицемерните брътвежи на жените не означават нищо. Направил ли си много пари, жените сами идват и си свалят гащите.

Клисическия начин е да и махнеш главата. Виж там коментара на номер 26.

И последния начин е чрез висок рангов потенциал. Тази тема обаче е твърде абстрактна и трудна за вас.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 53ebc3a050
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Не се молим. Ти, ако се молиш, проблемът си е твой. Номер 18 няма да го коментирам, там положението е инсел, ниво безкрайност. Сигурно си пуска вечер клипчета за sigma males преди лягане и мокри гащите в жалка полюция като чуе “high value man”. Кажи си направо, че си девствен, не е срамно. Жените до откат повтарят какво искат, вие пак си каканижете едни и същи заучени фрази и слушате други мъже какво казват, че искат жените, вместо самите жени. Трагедия пълна… Затова и не ви пускат, даже да се молите на колене. Още много чекии има да си набиете докато схванете тези прости неща, но какво да се прави, еволюцията не достига с еднаква скорост до всички.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1746621f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Тва за многото пари е пълен булшит. Не знам кой го втълпява тва.Ако не си играч,ако ще и Безос да си,все тая. Парите помагат,ако характерът ти е на играч и ебач,ако си комплексар се тая

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a741647362
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   До 40 от 18

Ъм... какво? Какво е инсел, sigma males и high value man? Аз просто искам да разбера, каква е тая "енергия" дето мъжете взимали от жените? Защото ми звучи много мистично, йога, ню ейдж и мистично. Сигорно ще е нещо на квантово ниво, дето още Тесла го е открил. Поне ми помогни, насочи ме! Нали сме сънародници! Трябва да си помагаме!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 96c64fac49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Гледат финансовото състояние жените защото иначе се очаква да бъдат, освен работещи навън и у дома домашни прислужници и сами отглеждащи децата и "мъжът" си.
Така си го застлахте самички, мъжленца!
Докато гледате да се наместите някъде на отглеждане като бавноразвиващи се инвалидчета, така ще бъде!
Когато започнете да давате поне толкова колкото женята е способна, дори няма да ви се търси клишето "мъжът трябва да може повече"
А сега е тъкмо това "поне да е материално устроен, че да не се налага да се грижа за него като за болен, смачкана след работа и с деца окачени на полата ми"

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fae9cc9026
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   До 40

Пич, вземи да ни осветлиш какво искат жените? Нещо не се доизказа, както трябва!

Те повтаряли до откат, ама ние не вдяваме! Ти да видиш!

Знаеш ли какво повтарят до откат? - Стабилност, пари, екскурзии, молчета, дрешки, айфон12, нова кола, шпек = 20 см.!

На теб жените какво ти говорят? - Обичам добър, прилежен мъж, без значение от бицепса, висшУ, галантен и харизматичен, чушка под <15 см....?

Хахахаха

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 36f31ce7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Условно едни около 10% от жените в детеродна възраст не биха пуснали на мъж, който е с висок месечен доход и може да предложи доста приличен стандарт на живот с разните му там ресторанти, почивки, хубави жилище и кола, подаръци и т. н.. Което обаче не говори добре за останалите около 90% от младите жени, които лесно се продават (само дето не са си написали официално на челото, че са проститутки) именно заради изброените материални условия.

За много жени бракът е сделка, включваща известен брой важни неща, предлагани от мъже, и е един извратен вид пенсионно осигуряване за тях. Още преди да сключат брак с мъжа, някои жени си правят добре сметката какво биха изкярили след един възможен развод.

Повечето жени не искат брак заради "вричането във вечна любов към мъжа, докато смъртта ги раздели", а защото искат да преживеят така мечтания още от младините им сватбен ден, да се видят като принцеси в булчинска рокля, вниманието на всички да бъде изцяло насочено към тях, да получават пари и подаръци и да се наслаждават на пътешествията през медения месец. Освен това, обикновено след сватбата булките скоро след това спират да работят и са с очакването, че няма да ходят на работа и в близките 2-3 години. А някои се надяват мъжът да ги издържа цял живот, независимо дали ще родят или не. Много жени всъщност на това разчитат още от младини, много години преди да се стигне до брак и деца, когато е налице само някаква връзка; дори и да не е сериозна.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker