Девствен на 24 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен на 24
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 3174 пъти
Привет! Дълго се колебах дали да пиша тук, в този сайт, защото смятах, че в коментарите са предимно бузици, но така или иначе съм анонимен, а и много, много отчаян.
На 24 години съм, от малък град в Тракия.
До тази възраст никога не съм имал връзка с момиче, сексуален контакт, дори и целувка, нито съм държал за ръце някоя. Ако до 16 - 17 годишна възраст това е обяснимо, предвид, че бях доста срамежлив, сега вече съм преодолял голяма част от границите си в общуването, но нещата не се получават...
Имам много жени приятелки, с някои от тях съм опитвал да поставя отношенията на друга плоскост, но уви, нито веднъж не ми се получи...
Не съм от красивите, ръста ми е около средния, телосложение то ми е нормално, имам съвсем лек говорен проблем, изразяващ се в странното произнасяне на определени букви.
Романтик съм, пиша стихове и разказ чета, харесват ги, но нищо повече. Голямо отчаяние ме обзема, когато видя в парка двойка младежи, които се държат за ръце, смеят се, целуват се и се прегръщат...а аз съм сам, нищожен, незабележим...
Трудно ми е да схвана как мъже, които имат меко казано нелицеприятно поведение към жените са толкова харесвани...
Дано не съм прозвучал твърде хаотично, но отчаянието ми взима връх, трудно се концентрирам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9865a93c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Аз съм жена и съм точно като теб на 22 дай да се запознаем!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b358cada6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Едва ли си толкова зле визуално, съвсем тенденциозно се насочват към "нелицеприятните", а ти не си толкова зле. Наблюденията са ми, че най-печените и симпатични типове са самци. И една друга истина да разбереш! Ти не си девствен!!! При мъжете няма такова чудо, защото на тях природата им е дала инстинкт. Истината е, че няма нищо сложно в това да правиш секс, в процес. Много жени се връзват на филмари. Разбрала е, че преди това е бил с няколко, и това кара следваща да го мисли за Мастър в чукането, а реално това е пълен цирк. Работя на видеонаблюдение на много важен обект в София, нощните смени съм ги виждал зад сградата, където има една скрита част и почти няма движение, да се чукат момичета и момичета, които обикновено са около 18-22 г., Като момчето много често е няколко години по-голямо. С колегите сме се разбивали от смях, като гледаме какви яки пичоци се клатят с бастуни. Даже и движенията им са смотани, ама са се уредили, защото си мислят, че се чукат с много готини момчета, понеже е завъртял главата на две преди нея, а е излъгал, че му е пета или десета. Това го правят страшно много залухари, ама тия кухи лейки се връзват. И мога да ти кажа, че ти явно си от готините, от тези, при които нещата ще се получат с много повече финес и майсторство. Познавам трима и то доста печени и яки симпатяги, а си нямат приятелки. Не обръщай внимание на минусите, с които ще ме налазят. Това ще са тия дето ги е заболяло. Момчета позьори и манипулатори, и кухи лейки дето им се връзват. Те ще раздават минусите

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a64125695c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Явно си много мек, а и като ти чета хобитата и поведението - най-вероятно лазиш в краката на жените и не си им интересен защото няма нищо мистично в теб, нищо атрактивно. Жените обичат адреналин, обичат атрактивните мъже, които са недостъпни и това ги привлича. Ти си момчето за всичко, което им угажда и е винаги до тях (те знаят, че ти искаш секс и заради това си готов на всичко) и затова и те държат само като приятел. Докато другите, атрактивните, мистериозни и нахакани пичове вечер ги качват в бмв-тата си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b5faed812
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Най важното, според мен да се хареса един мъж на една жена е увереността. Трябва да изглеждаш уверен и непоколебим в решенията си. Жените търсят най вече сигорност. Аз не съм нито красив, нито прекалено умен или пък богат, но за сметка на това никога не съм имал дефицит на женско внимание.
Сега съм щасливо женен с две дечица.
Дано съм ти бил полезен!
Мъж 34

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: db3f8b7c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да не ти пука, защо трябва да се сравняваш с другите? Веднъж се живее, изживей времето си по твоя начин, не по начина на другите!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e6fb7b18f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защото ти трябва самочувствие. Жените искат мъже със собствено мнение. Смели и да са готови даже да се бият като лъвове за тях. Повечето момичета харесват по силните мъже но може и да си по слаб и пак да намериш. Ти си решавай дали искаш да си тренираш. Но е хубаво да може да се биеш ако ти е нужно. Мисли как да ги привлечеш. Танцувай прави интересни неща и след време сами ще идват. Външния вид има значение но на първо място ти е душата. Добрите ще ги интересува повече какъв си. Тези дето искат 1. 90 са капризни и не ти трябват. Ти си добър колкото всеки друг. Ако ги разсмиваш по лесно стават нещата. Кой пък ти каза че си грозен? То и аз си мислих всякакви негативни неща ама сега съм силен духом. Айде късмет с мацките и вярвай в себе си брат. Няма лошо че си девствен на 24.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0363c96dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Решението е проститутка пич. Много по-евтино и по-ефективно от тва да влизаш във връзки. То така или иначе връзки истински няма.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 81ad74918d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Конкуринцията за жени е ужасяваща, едно 30% мъже остават сами. Баща ти е успял, но вече летвата е по-високо.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b358cada6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 10, такива са обичани за една вечер, повярвай. Обърни внимание, какъв избор правят жените.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1fca99b76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   С приятеля ми се запознахме, когато той беше почти на 24. Първата целувка му беше с мен, първият секс също. По-страхотна връзка и по-прекрасен секс не съм имала. Беше ми писал в инстаграм относно една моя публикация, заговорихме се на шега и в момента животът ми (неговия също) няма нищо общо с това, което беше преди да го срещна. Пожелавам ти с цялото си сърце и ти да си намериш момичето скоро и да бъдете част от тези двойки в парка!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4ee38dab7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Добре де, авторе и N1, запознайте се. Поне пробвайте. Вярвам, че ще бъдете разбрани. Ако нямате подходяща, то си направете такава поща в абв, която да можете да я изпишете с наще букви (без съмнения). В края на някой следващ пост го "подпишете с това име" (до маймунката).
Пожелавам ви успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker