В какво приключение се вкарах! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В какво приключение се вкарах!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 4897 пъти
Не търся съвет, просто си споделям, защото е от такъв характер, че просто няма на кого. И така - имам си ново гадже. Готина, интелигентна, разбираме се от един поглед, привличане, химия много, практически веднага стигнахме до секс. Това, което е особеното е, че тя се оказа натурален мазохист! Не такава, дето е прочела 50 нюанса сиво и са ѝ се завъртели някакви фантазии, а съвсем, ама много съвсем хардкор! Не знам как да ви опиша шока от това, което фактически правиш и възторга, който същото това предизвиква у нея. Не съм си представял, че женските цици могат да бъдат бити по такъв начин! Но тя това иска и нищо по-малко. Настоява да стискам зърната ѝ по такъв начин, че се притеснявам да не ѝ нанеса някакво увреждане. По-натам няма да разказвам, но всичкото е в тоя стил. Еднивременно с това е толкова изключително добра и толкова креативна в секса, че просто ме зашеметява. И да - много я харесвам, щом иска така да правим секс - така да е! Сега съм седнал да избирам комплекти с камшици, въжета, щипки и т.н. Само да ви кажа, че в сравнение с обикновения секс, това - садомазото си е тежък физически труд, като фитнес е направо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 80ebb6dfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Има раздел за фантазьорите - нарича се Измислени истории. Следващия път може да опишеш възторга и кефа си от някоя хубавица, която ти е пикала в устата.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b0fc077100
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Аз съм авторът. Не, не е фантазия, съвсем реално е, колкото и да не ти се вярва.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eea678007d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   До номер 1-Това,че на теб не ти се случват такива неща не означава,че е измислица...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 65df953511
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Има такива курви. Външно уж е много добричка и миловидна. А се оказва, че искат да я чукат точно, като курва, та и по зле. За мъжетв си е супер, ама с такъв човек връзка няма как да създадеш. Обикновено са чалнати в главата. Липсва им нормален бащински модел. И след това се чукат на воля.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fa542a5b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз ще ти повярвам, имал съм такива преживелици. Болката и унижението могат да са мощен афродизиак. Ключовият момент е комуникацията. Абсолютно задължително е да се определят правила. На първо време хард и софт сейфуърд, които да се спазват но 100 %, че иначе става играчка-плачка.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5cbb7a140e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Реална, ама друг път дрисльо!!! Сядай си на гъза и си чети уроците, че утре ти ще трябва да плащаш сметките за тока и водата, не мама и тате!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7b8021f59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз не разбирам кое е странното. Момичето и харесва такъв тип секс, носи и удоволствие - тогава защо пък не. Да - рядкост са и по-често това е мъжка фантазия, но защо да няма и такива жени. Разнообразието в секса е много важно :)
Не разбирам само защо в България сме толкова задръстени на тема секс и се приема само наложеното за правилно...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9019bf1e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Вярвам ти. Жена съм и като се влюбих, ми се отприщиха желанията... Всякакви. Казах му и той ми ги изпълни, даже му хареса. Усетих колко възбуждащо му действа. И да ти кажа, надмина себе си. По-хубав секс не съм имала, но то е защото съм влюбена, нали? ! :-)
Пробвай и виж доколко ти допадат фетишите на твоята мадама. Аз за първи път направих доста от фетишите му, а той - моите. Като искаш и обичаш е лесно и вълнуващо, откривате заедно нови територии!
Разкажи как се развиват нещата при вас, стана ми интересно! :-)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1c2011e413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако е истина, авторе, то това занимание може да се окаже супер опасно за мацката.


Виждал съм как един олигофрен бие с юмруци гърдите на една страхотна мацка, предварително стегнати в основата с въже. Ставаха червени към тъмно лилави от бой. ТАКА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ РАК ИЛИ ТРАЙНО УВРЕЖДАНЕ!

Та имай по един топуз на двете си уши, докъде може да доведат подобни "сладости"!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fa5c2f0c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът: аз съм зрял мъж, имал съм много жени в живота си, но такова нещо не ми се беше случвало. Тя наистина много ме привлича, сега връзката е съвсем в началото си и не знам какво ще бъде нататък. Напълно само съм наясно с опасностите, които произтичат от такива сексуални практики. Моля тези, които, смятат че това тук е писано от прекалил с видеото тийнейджър да продължат на следващия постинг, аз очевидно нямам начин да докажа реалността на това, което описвам. Споделям, защото целият ми досегашен опит с жените чеп за зеле не става за това, пред което съм изправен и честно казано аз представа си нямам как да се държа и как да изграждам връзка с такъв тип жена. Във всеки случай съм възприел линията, че леглото си е легло, но извън него държа отношенията да са нормалните между мъж и жена.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b0fc077100
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Отново авторът: В продължение на историята и специално заради молбата на номер 8 :) Нещата както бързо започнаха, така и бързо приключиха. Беше ми заявено, че не съм бил истински ДОМ! Честно, не знам какво ОЩЕ трябваше да направя, да я убия ли? И така, с това приключи моята не особено дълга, нито пък славна кариера в садомазото.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9019bf1e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От 8

Виж, не можеш да се насилваш да правиш неща, които не ти допадат, особено в секса! Точно там се иска пълно доверие и отдаване, за да се получи! При мен точно това отприщи най-силните емоции, защото се осмелих да споделя и той ги прие. Но не става дума конкретно за садомазо, а за доста по-умерени неща, които обаче няма как да се отгатнат от партньора. Моят човек беше въодушевен от доверието ми към него и се постара всячески да ми е хубаво.
Това премахва задръжките и става адски хубав и вълнуващ секс!
При теб обаче е станало разминаване - ти не си падаш по тези неща и не си могъл да се превъплътиш в зададената от нея, роля.
Бял кахър, авторе.
Като не ти идва отвътре, се усеща.
С предишен партньор не съм се осмелявала да споделя най-съкровените си мераци и даже до оргазъм така и не стигнах, защото не можах да се отпусна и напасна с него.
Ще намериш и ти своето момиче, не унивай!
Желая ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 284d0b1bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Истински Дом е човек, на който агресията му е втора природа. Благодари се на Господ, че не си такъв.

Колкото до хората тук , които не ти вярват - българския читател на този форум в толкова комплексиран и с никакъв житейски опит , че всичко тук му се вижда измислица.
Нереално е . И аз съм писал теми и на мен не ми вярват и то за елементарни неща.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 38d6bc6a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Жената е повече от еблива и иска да бъде блъскана,бита,унижавана,плюта,да се изпикаеш върху нея ,както е вързана,да й навираш разни неща по дупките и т.н.
Пълна и извратена доминация,физическа и психическа,но от това тя ще получава луди оргазми и ще ти се моли за още и още...
Има такива жени,няма нищо чудно,просто желанията са й други !!!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7b332dae39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   ДО АВТОРА : аз виждам тук само 2 основни проблема - първо не сте почнали още връзката, а вече сте се налазили в леглото. Такива връзки много бързо изгарят. И второ, еми някои не са родени да са ДОМ в леглото и това е, особено като не си се изявявал по такъв начин, какъвто е искала да те види тя, от къде да имаш опит в тези неща.
Противно на номер, не помня кой който казваше нещо отрицателно, което съвсем пък забравих, защото не ме кефише, да кажа че доста жени харесват леката болка, унижението в секса, но почти никоя няма да си признае, защото ще я помислят за курва.
ХОРА не бъдете консерви, разнообразявайте секса! 50 нюанса /трите филма/ ф36

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ee7aa06169
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Н 16, не внушавам подобни глупости! Ако ТИ обичаш да бъдеш унижавам, си е твой си проблем/удоволствие, мен ще се опита мъж да ме унижи и ще му се стъжни на мига! Не, през оная ми дали че ме помислят за курва или "ощипана монахиня" не съди по себе си за други жени!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b0fc077100
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Автора:
До N16. За каква лека болка ми говориш, бе братче? На мен ми посиняха върховете на пръстите от циците ѝ! Не говорим за лека болка, а за бой с всички сили. Аз с това започнах, че говорим за абсолютно натурална мазохистка, за която болката сама по себе си е ценна. Да - това да награбя жената, да демострирам мъжкото превъзходство, да я дръпна за косата или да я шляпна по дупето си е част от общуването между МЪЖКОТО и ЖЕНСКОТО, но това тук беше на съвсем друго ниво. И явно аз не съм на/за това ниво :)
До N8: благодаря за хубавите думи!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7b332dae39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ДО АВТОРА- струва ми се не ме разбра. Не си за нея, не ми обяснявай какво си й правил и какво не. А хората имат различни граници на търпимост, за нея може би това е ЛЕКАТА БОЛКА от която има нужда, за теб пък не и т.н.
Късмет!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 36eede5f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Радвай се, че не искала тя да бъде ДОМ, а ти събмисив.
Познавам и такъв случай - човекът си ходеше редовно със синини.
Всякакви екстремни отклонения се базират на някакъв психически проблем. Мацката на моя познат се оказа, че е била физически малтретирана като малка. За твоята - не знам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker