Жени, защо не качвате снимки с гаджетата си във ФБ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени, защо не качвате снимки с гаджетата си във ФБ
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 5282 пъти
Здравейте.
Мъж съм на 35г. Тъй като контактите ми с жени са силно ограничени реших да търси запознанства в социалните мрежи.

Критериите по които пиша не са много. Гледам да не е някоя кифла, да не е лапе и основния, и задължителен критерий е да няма снимки с мъж. Естествено не всички отговарят или ми приемат приятелството,но 90% от жените ми заявяват "ами имам си приятел".

Та от тук и моя въпрос е следния: Защо след като сте обвързани просто не качите 1-2 снимки с вашите гаджета и по този начин ясно да се разбере,че сте заети. След като всички снимки са ви сами или с приятелки, вие създавате една грешна представа за себе си.

П.С. нека хора,които смятам да ми излязат с отговор " ами просто не си им симпатичен и те лъжат" да не коментират. Ясно е че има и такива,но според мен са по малката част.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 37cfa63e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Защото не са предвили че, някой ще "обърка" фейса със сайт за запознанства може би? Или ти бъркаш нещо?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e9db51ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Аз самата нямам ФБ и не виждам какъв е зорът да качваш свои снимки цял нет да те гледа, камоли с приятел. Ще ти обясня. Мъжът може да не иска, много мъже нямат такива профили. Е?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 970359eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Ха-ха, да не са луди!
Нали така се бройкат новите кандидати?
Я си представи, че се появи принцът с Ферарито и с дълбокия джоб - нима снимаката на мацката със сегашния ѝ "мухльо" ще бъде допуснато да развали бъдещата идилия?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 972be40598
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Защото хората държат на личният си живот и не са длъжни да се съобразяват с нахалници по социалките.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e072100a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   А ти защо ще определяш на хората какво да качват и какво не? И как ще разбереш , че мъжа е гадже, а не брат, братовчед, приятел? Страхотна логика- искаш максимално улеснение за една свалка. Сакън да не се понапънеш малко.
Да качвала снимки в собствения си профил баш с гаджето, пък ако и с огромни букви напише, че е заета, ще е най-добре. Ами, представи си, че има хора, които не обичат да показват половинките си на света за лайкове.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 26cae866d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Аз се чудя същото за мъжете. Мамка му, защо лъжете, че не сте женени или обвързани. Пиша си с някой уж необвързан и ооо чудо , оказва се с жена и дете, и това е постоянно. Също всичките ми познати , които са женени, в ФБ се пишат необвързани. Толкова ли е трудно да си сменят статуса там, едно кликване е, ама явно чувстват свобода така , знам ли ? Та не е до жените, 50:50 е явлението :).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 54d8e5a42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Може да не обичат гаджетата им да се качват снимки и да не обичат да се снимат.
Аз имам снимки с моя приятел, но не съм го карала да качва, той качи сам една снимка, но тъй като знам, че не обича да се снима и не качвам повече. На Нова година даже ме учуди, като ме пита няма ли да кача снимка с него :D.
От компанията ни има двойка, момчето не обича да се снима с приятелката си, следователно нямат снимки заедно в интернет.
Може би си е до човека.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9521bb7157
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ти остави това, ами една голяма част от жените пишат, че са необвързани във фб. И ти се подлъгваш нали - необвързани, без снимки с гаджета, а само с приятелки по разни партита - че си нямат приятели и им пишеш. А после получаваш или:
а) игнор и сийн;
б) имам си гадже
в) някои те отрязват по брутален начин
И това при положение, че си подходил внимателно в разговора и изглеждаш много добре като външност.
Добре дами, аз също се присъдениявам към в-са на автора, защо го правите? Ако не искате да получавате толкова много покани и опити за запознанства, то напишете, че сте обвързани, сложете снимка с приятел и точка. А не после да ни се нахвърляте на нас, за това, че сме се опитали да се запознаем с вас, а по този начин и нас ни лъжете и ни губете време и усилия.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 421f0181fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Социалните мрежи не са сайтове за търсене на партньори за секс, любовни връзки или брак. Има си сайтове и приложения за целта, защо не ползваш тях? Какви снимки ще качва в профила си и каква информация ще дава, всеки си решава сам. От къде да знаят потребителките, че ти си тръгнал да си търсиш там жена?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 31fd60c8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   FB не е сайт за запознанства! И мъжът ми не обича да се снима, защо трябва да го показвам?
Пък и никоя не е умряла да "се запознава" с ужким зрял мъж по тоя начин, та може и да те режат.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 06f53478ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Вариантите с 2. Първия е да те лъжат и да нямат гадже а вторият е да не обичат да споделят много лични снимки.
Във ФБ има опция на статус да отбележещ че си обвързан и според мен това е достатъчно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b1ed47167e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Наистина просто не си им симпатичен или не искат да се занимават с теб. Знам го като жена, всичките ми познати го правят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e49009e8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Явно не те харесват. Нямат топки(и буквално :D) да ти го кажат и те мотаят. Типично курвенско поведение. Никак не е нужно да те харесват, не е и задължително, ама не би било лошо да ти го кажат директно, ама все пак си те пазят за някой краен вариант.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e1777214bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   За да видиш, че има снимка с приятел, преди да си ѝ пратил покана за приятелство и преди тя да я е приела, трябва снимката да е с публичен достъп. Та може би за част от тях причината да нямат такива снимки е защото смятат, че не е работа на всеки случаен зяпач във фейсбук да знае с кого е.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e275139894
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   3 е най-близо до истината.

Първо, настоящият ебач е обикновено ебач, с когото тя може да има някакви по-сериозни планове за бъдещето, но никой не знае какво и как занапред...

Второ - опцията "по-добър екземпляр", който моменталически ще измести старият "мухльо", както каза н.3, от пистата за грандгоспожицата, на която ѝ се полага най-доброто в живота - много кухо мислене, но жените са с такъв капацитет и потенциал! И да се тръшкаме, кел файда - тъпото и просто, и гадно си е тъпо, просто и гадно.

И вариант номер 3 - така винаги "мацката"- прелюбодейца ВИНАГИ ИМА ОТВОРЕНА ВРАТИЧКА ЗА БЪРЗА ЗАБЕЖКА С НЯКОЙ, ЕЙ ТАКА ЗА РАЗНООБРАЗИЕ, който може да остане скрит от приятели и гадже. Същият чесалник няма да знае, че е обвързана дългосрочно и се е обяснявала в любов и привързаност с години на някой друг и по този начин всичко е точно.
Донор - мъж у вкъщи, друг донор на улицата и в хотелите, и много други "последователи" в мрежите, от които тя може да избира и подбира на мига.

Не се ли сещаш, че това е своего рода бизнес план? ЖЕНИТЕ ПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ ВИНАГИ ДА СА НА ПЛЮС, НИКОГА ДА НЕ ТЪРПЯТ ЗАГУБИ (или в най-лошия случай само моментни) И ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ОТ и ЗА ПИТКАТА СИ!

Авторе, ние мъжете нямаме никакъв шанс да почувстваме поне за малко, какво е да имаш това, с което жените разполагат!

Пример - средно хубавка, към хубава жена: Осигурен дом от мама и тате, може и купена първа кола от мама и тате, спонсорирано образование (ще кажеш, че и мъжете го получават същото, но почакай разликата по-натам),


само с някоя и друга дрешка, прическа и гримче, запечатани на снимчици, собственоръчно тя получава:

1) хиляди мъже, техните комплименти, предложения за срещи, пари, заведения, екскурзии и то НА МОМЕНТА! БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО ТЯ ДА ВАДИ ПАРИ ОТ ДЖОБА СИ. = БЕЗ ИНВЕСТИЦИЯ ОТ НЕЙНА СТРАНА или минимална такава!

2) Винаги има мъж-гадже до себе си, за който мъж въобще не е правила нищо, за да го спечели, освен да си домъкне задника на някое столче в заведение, подходящо облечена. - инвестиция в дрехи, грим и телефонче = МИНИМУМ ИНВЕСТИЦИЯ ОТ НЕЙНА СТРАНА!

3)Възможност да сменя вкусовете си, предпочитанията си, насроенията си, поведението си, желанията си на мига и да може да ги удовлетвори пак приблизително на мига - сменя един партньор с друг като не остава длъжна с нищо на бившия, който може да се е изръсил по нея бая и да е правил много неща за нея само срещу емоционална привързаност от нейна страна и пускане в леглото... = НУЛА ИНВЕСТИЦИЯ ОТ НЕЙНА СТРАНА, САМО МАЛКО ТЕАТЪР ЗА ПРЕД ГЛУПАКА-ДОНОР!



N.B.: СЪС СМЯНАТА НА НОВ ПАРТНЬОР ТЯ МНОГО ЧЕСТО СМЕНЯ И ЖИЛИЩЕТО И ЦЯЛОСТНАТА СРЕДА, В КОЯТО ЖИВЕЕ – КОЕТО НА ТЕБЕ ПОЧТИ НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА НЕ ТИ СЕ СЛУЧВА!


Ти в никакъв случай не си печеливша страна по горните три точки. И да имаш наследствени апартаменти от родителите си, те много бързо могат да бъдат глътнати от първата ти жена, която е решила да си вее байряка и да те прави баджанак с отрепки, а децата могат и без баща... Разходите по жените, колите и екскурзиите пак лягат на твоите плещи - за да искаш да поддържаш добър стандарт може да трябва да се лишиш в даден момент от някой имот...(както правят не малко хора, впрочем).

Графа кола - и да са ти купили вашите първата кола, караш я няколко годинки и искаш нова по-хубава - ти вадиш парите. И за всяка следваща е същото положение.
При жените - и да има кола от родителите си, ТОВА СИ Е НЕЙНАТА КОЛА (ТИ ТРЯБВА ДА ИМАШ СВОЯ), а всяка следваща се купува от парите на някое (поредното) гадже/мъж. Яко, а?

Графа образование - ти учиш, но след това работиш ДО ЖИВОТ!

Тя (ЖЕНАТА) - учи, но след това и да работи няколко годинки, забременява и може да откара майчинството ДО ГРОБ - ей така просто от кеф и защото е жена, и е позволено! Ти си МЪЖЪТ, ТИ ТРЯБВА ДА Я ИЗДЪРЖАШ НЕЯ И ЧЕДЕНЦАТА ДО ЖИВОТ! А в не малко случаи просто си взимат от някой университет дипломка и разтакаването и мотането в живота тепърва започва, но с това започва и мотаенето на мъжете. Сега като се замисля, то мотането на мъжете започва още от 12-13-годишна възраст при дамите, но винаги ще чуеш, че ТИ ИМ ГУБИШ ВРЕМЕТО В ЖИВОТА! ЗАЩО ЛИ?

Та се замисли за какво иде реч?

Само защото са жени, ЦЯЛ ЖИВОТ МОГАТ ДА ВЪРТЯТ МЪЖЕ И ИНТРИГИ, ЦЯЛ ЖИВОТ МОГАТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ ДА СИ ПОДСИГУРЯВАТ, КАКТО МАТЕРИАЛНИЯ, ТАКА И СЕКСУАЛНИЯ ЖИВОТ ПОЧТИ БЕЗ НИКАКВИ УСИЛИЯ!

Ние с тебе някога дали ще имаме МОМЕНТНАТА СЛУЧАЙНОСТ В ЖИВОТА ДА ИЗЖИВЕЕМ НЕЩО ДОБЛИЖАВАЩО СЕ НА ТОВА, КОЕТО ТЕ ГО ЖИВЕЯТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bfaf470b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Фейсбук не е сайт за запознанства, като пишеш на жени, които не познаваш там, дори и да си нямат приятел ще ти кажат че имат, за да те разкарат. Постави се на тяхно място, нормално е.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 03e1ea8a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Няколко варианта...
1. Обвързани са, но гаджето им е по-скоро спонсор. Познавам няколко такива, работят за минимална заплата, но ходят през няколко месеца я в Дубай, я на Малдивите или някъде другаде. На снимките са естествено сами, а не с "гаджетата" защото не е приятно млада жена да се снима с някой 50 годишен шкембак спонсор.
2. Просто не им се занимава и не качват снимки. Сякаш повечето от Фейсбука се прехвърлиха на Инстаграм. Хайпа по фейса отмина и вече все по-малко хора качват снимки през ден. Имам една позната, тя си е омъжена с дете, не крие нищо, но просто мъжа й не иска да се снима и заради това да имат най-много 2 снимки заедно.
Все пак никой не е длъжен да си показва личния живот в нета.
Аз съм мъж към 30 годишен, имам жена, но почти нямаме качени снимки у фейса заедно. На никой от двамата не му се занимава да кисне в социалните мрежи. Имам 5-6 снимки, плюс разни тагвания по някои сватби, празненства и прочие. Не мисля, че съм длъжен да съобщавам на целият свят с кой съм, какво правя и къде съм.
Авторе, просто никой не е длъжен да се съобразява с теб и с другите хора.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 816367e5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Явно не те харесват. Нямат топки(и буквално :D)"

OHHHOOOхооа аххахаха

...........

Не сизабавен,ама си смешен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cf4b07288e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   АВТОРА:

Стига с това "ФБ не е сайт за запознанства". Сумати народ се изпожени благодарение на него. Включително и мои приятели.

Аз също не обичам да се снимам,но ако имам приятелка ще се прежаля да качи една снимка с мен. Точно затова да не и пишат разни навлеци.

А както и някой отбеляза има опция "обвързана" като не иска да покаже с кого е.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 816367e5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   "Защото не са предвили че, някой ще "обърка" фейса със сайт за запознанства може би? Или ти бъркаш нещо? "

90% от младите за това го ползват, вярваш или не. Ако има 40 снимки с приятеля, няма внимание за теб. Ако нямаш една снимка, винаги има. Цената е, че понякога трябва да режеш разни. Печалбата е, че в момента в който имаш нужда от нов приятел, винаги можеш да се поогледаш и все се намират 20-30 фена, готови да скачат.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d26e9466e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Никой не е длъжен да прави нищо. Това - за сведение. Щом си решил да търсиш жена във фейса, ще трябва да претърпиш и доста игнорвания, няма как. Това ми прилича на търсене на игла в купа сено или на диамант в канализация, но ти си знаеш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 127d5c8f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Авторе вие мъжете така и не разбрахте: “че жените избират, а мъжете се навират”. Причината да ти казва дадена жена, че си има приятел или мъж, е че може би не й харесваш. Така, че приеми факта че не се харесваш на жените вместо да се чудиш защо не качват снимки с мъжете си!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f8f6cc7c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   И аз с две ръце подкрепям 3. Не е близо до истината, а самата нея.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9521bb7157
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм 8-ми.
Не е вярно това, че ФВ не е място за запознанства. ФБ Е място за запознанства, както и много други места - Инстаграм, сайтове за запзонанства, образователни курсове, работа, градски транспорт, барове, дискотеки, улицата, магазина. Аз дори съм се запознавал с мацка и в ОЛХ-а даже :D /е, беше само за секс запознанството, но все пак/. С момиче можеш да се запознаеш буквално навсякъде, затова и не разбирам хората писали тук /предполагам жени/ твърдящи, че ФБ не е за запознанства. Е, по тази логика може да се намерят доводи, че нито едно място в реалния и виртуалния свят /с изкл. на специализираните сайтове/ не е за свалки. Тогава, къде човек да си намери момиче? Всички ще трябва да стоим сами, защото никъде не му е мястото :D Точно ФБ е много добро място за запознанства, защото виждаш малко налична информация за човек /външност, хобита, соц. статус ако е важно за теб/, която може да спомогне започването на разговор. Но както каза и в предния си коментар - не може да пише "НЕОБВЪРЗАНА" а после да казва, че си има приятел. И за да не кажете - тя го е казала за да реже, защото не и допадаш - ще кажа, че познавам момичета, които си имат приятели /вкл и приятелки на мой приятели/, които не само нямат снимки с гаджетата си, но и в профилите им пише "НЕОБВЪРЗАНА". Тоест логика нулева. Така благоприятства да и пишат много мъже мислейки, че тя си няма приятел. Какво цели с това? Освен потвърждение на думите на НОМЕР 3, с които съм напълно съгласен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bfaf470b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Мисля, че имаше някаква добавка "фейсбук дейтинг". Едно аверче си намери приятелка от там, пробвай. Или отново, както те посъветваха много хора, влез в сайт за запознанства. Това че "сума ти народ се изпожени" през фейса просто не е вярно.

Помисли, да пишеш на някакви рандом хора, които не познаваш и да очакваш да те отразят? Ми естествено, че ще ти каже, че има приятел.

Мен са ме добавяли жени и са ми писали, ами директно игнорвам, първата ми мисъл е че това е фалшив профил и схема.

Не виждам защо е толкоз трудно да се поставите в обувките на жената - влизаш си във фейса и ти е писал някакъв рандом отчаян балък, който не познаваш, дето е лъскал 20 минути на снимките ти, ми много ясно игнорът и айде чао. Просто си е creepy воайорско поведение.

Ся ако си накичиш профила с бентлита и т.н. може и да върже някоя, но нали се сещаш каква ще е...

Не мога да разбера девствени ли сте, или сте си зациклили във фазата "женомразец" и не мърдате напред. Ебаси комплексарските коментари, никой не ви е длъжен да ви обръща внимание, камо ли непознат човек и всеки може да си поства каквито си иска снимки и каквито си иска статуси, щото фейса си е негов. Като си хванете приятелка се снимайте заедно колкото ви душа иска, иначе нямате право да казвате на другите как да живеят.

С това писане на рандом друго, освен да вдигате точките на жените не правите, което сумарно ви прави задачата още по-трудна...

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dff31cf597
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Ама и къв си ти в крайна сметка че, тръгнал да нарежда какво да правят жените из фейса?!
Приеми го като поредното доказателство че, ще те изберат АКО искат тогава и готово! Не те искат!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9722efa76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   По същата причина, поради която мъжете не качва снимки с пеиятелката/съпругата си, а някои по нагли типове дори и децата си прикриват само, за да топнат чушката. ;}}}

Номер 3 и 17 да поработят сериозно върху преценката си за жени. Или да си призняаяат, че харесват само такива като тези, които описват в коментарите си. Ето например аз и мои приятвлки сме Искрени и коректни в общуването и отношенията си с мъжете, но не..... Те ще предпочетат да им се въртят курвенски номера, да не им се отговаря или да бъдат използвани за различни облаги. Когато видят, че си всеотдайна, обичаш ги и не искаш нищо материално от тях, а внимаието и отношението им, ставаш супер удобна и безинтересна. В същия момент започват да се пробват на нещо по-интересно.....
И те така те....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d53bf0dd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Добре, аз съм мъж, но не мога да разбера, правя си акаунт и изведнъж някакъв си, който дори не съм виждал в живота си, започва да ми се сърди, че не съм си качвал снимки или съм качвал, ама не били с хората, които ТОЙ смята, че трябва да бъдат. Чакай, бе брат, аз от какъв зор ще се съобразявам с други хора и то непознати какво да качвам в МОЯ профил? Ами друг пък може да не го кефи, че съм с жена си, мога ли с всички на света да се съобразявам? А и трябва ли? Аз ако искам мога и със съседа да се кача, защо трябва да се съобразявам с някого, само защото той си няма партньор и от мен се очаква аз да правя нещо според неговите очаквания? Мен какво ме ебе, че нямаш жена. Аз длъжен ли съм да бия камбана дали искам да ме свалят, дали съм обвързан и защо точно влизам у фейсо? Ами аз пък може по работа да го ползвам и да не искам примерно колегите да виждат личния ми живот. Мога заради роднини в чужбина да го ползвам, понеже е по-сигурно от телефонен номер, който може да се смени по всяко време при смяна на оператор/държава. От какъв зор трябва да се съобразявам пък точно с теб за какво да ползвам фейсбук и дали въобще да ползвам? Ти в твоя профил си се снимай с който си искаш, ако щеш и с арменския поп се снимай, но никой не е длъжен да се съобразява с теб, всеки си има различни причини за какво да ползва.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e275139894
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Да допълня нещо много важно:

4) Нямат снимки на гаджета, щото нали се сещаш, че поне 90% от жените в интервала 18 плюс са със средна бройка на партньорите от 10 и нагоре банана!?

Нали се сещаш колко хора МЪЖЕ ще й пишат на нея и ще се опитват да я свалят, когато видят, какво е надробила назад в миналото си? Ще им се отще не секс, но и да я гледат к&рвата!

Ще има да я коментират, мъжете ще имат "ЕДНО" наум, ще я сравняват и преценят по-добре, а на нея реномето й в масовия случай ще удари дъното. Нали се сещаш с какви утаики жените се чукат за кеф? Е, аз съм виждал с очите си. Тя трябва да е луда да го направи - да си завърти едно сепуко.

Нали не си мислиш, че жените не са наясно, че като разкрият бройката си, ще последват все "хубави" неща? Хаха.

Никой нормален мъж не иска парцал до себе си, макар облечен и в хубави дрехи...

от 17

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb7e7d3643
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   17, абсолютно прав, мога да го подкрепя с действителни линкове от фейса на женичките как ви въртят и с много снимки на чатове с дата и час как с аверчета ги излавяме една по една как си чатят паралелно, уговарят и излизат по срещички- на които си правят каквото им е кеф.
А иначе ТИ СИ ДЛЪЖЕН!
И тряа ръйш ли да ПОЕМЕШ ОТГОВОРНОСТ!
С няколко лафчета и една шунда живот си живеят.
А някои екземпляри като ги знам какви са разпоретини, малии, и все си намират поредния плащач, поредния евач!
Няма край!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 421f0181fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Аз нямам профил във Фбук, мъжът ми има и още в началото е отбелязано ЖЕНЕН, има малко лични снимки (със синовете ни, мои-не, защото аз ги снимам, но не обичам да снимат мен). Въпреки това досаждаха и го ухажваха разни мераклийки, че имаше и някакъв италиански гей, пращаха покани, сърчица, целувки , цветенца и пр., той ги игнорира, накрая си направи профила достъпен само за малък брой приятели и колеги.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0f03c57448
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Това да търсиш любов във Фейсбук (Интернет) е като следната задача по теория на вероятностите:
"В една кутия има 100 черни топки. Каква е вероятността да извадите бяла топка от кутията?"

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dff31cf597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   А н 32 и 17 тайничко наблюдават животите им, цъкат с език, удрят по една бърза "ножка" и тичат у "споделито" да пореват.
Жалки...ама много жалки

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b56ef2a995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Стана ми мъчно за номер 17, въпреки , че съм жена. Приятелю, приеми , че ние жените все пак нямаме вина че сме се родили жени. Също така приеми съвета да си смениш средата, както те посъветваха по-горе. По начина на писане се виждат ясно две неща - едното е че си все пак интелигентен, второто е , че си много, много разочарован. Смени средата и стереотипа жени. Не се оправдавайте че всички били такива. Знаете, че не са. Както мъжете не са. Проблема е че вие налитате само на такива с консуматорско поведение, и съответно получавате това. И да - че света в който живеем е не особенно хубав - съгласна съм, не е лесно. Ключа който всички отчаяни и отхвърлени мъже упорито пропускат е (!!!!!!!!!) РАБОТА ВЪРХУ СЕБЕ СИ! Работа да си добре изглеждащ, работа да усвояваш нови умения и да си добре реализиран и добре утвърден. Направи това и няма да се налага да търсиш- ще получиш по един или друг начин не една и много :) Яд ви е , че ние жените използваме за облаги вашите инстинкти. АМИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ И ВИЕ НАШИТЕ ИНСТИНКТИ. Видели сме, че външния вид и " театър"( разбирай нежност и внимание, приемане, успокояване) е важно за вас и съответно ви го осигуряваме. Защо си мислиш , че да си хубава и търпелива е лесно? Защо си мислиш , че да гледаш деца е лесно? И защо като вече сте стигнали до извода че жените търсим финансова сигурност и това е ВАЖНОТО И ПРИОРИТЕТА защо не ни го дадете? Нека отговоря аз - защото сте нереализирани/ мързеливи/ егоистични и съответно ниско оценени от обществото и не можете. Богатите мъже , които имат възможност не се оплакват въобще че жените им харчат. Антидота който описах по-горе е да мислите ЗА СЕБЕ СИ! ЗА СЕБЕ СИ! За образованието си, за работата си, за шефа си и изискванията му, за израстването си в обществото.
Желая ти ( и на всички отчаяни , отхвърлени и разочаровани мъже/ женомразци в този сайт) всичко хубаво и много , много успех от тук нататък! Ще успеете момчета!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 970359eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   33, и как му връзваш рога тогава? Само на колеги ли караш?!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cea4106505
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Защото са тъпачки. Аз също неведнъж съм се опитвал да се запозная с някоя девойка, много пъти съм се надявал да се получи нещо между мен и момичето на което пиша, но досега все удрям на камък. Отрязват ме по най-грубия начин, все едно съм чудовище, а аз нищо особено не съм им писал.
Днес се замислих и може би ще е най-добре да спра да се опитвам да се запознавам с жени. За тях вината, че не мога да си намеря приятелка, винаги ще е у мен, защото жените са "безгрешни".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f3751c28dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Аз имам снимка с мъжа ми и снимките ни са няколко, ние имаме дете и сме в друга категория.... На детето сме се разбрали снимки в нета да няма... А защо не качват, Ами държат да се покажат сами и другото го има, наистина това не е сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 20c0e39e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Че защо са ти ограничени контактите ,има ли желание,има и начин ,явно си задръстен щом до 35г не си създал семейство или поне да си задържал жена до себе си ,или нямаш нужната визия да привлечеш жена или нямаш нужния подход или нямаш хубава кола или нямаш висока заплата ,все неща ,които жените уж не виждали ,ама не е баш тъй :)
Направи си една хубава снимка до скъпа кола ,облегни се на нея или и отваряй вратата ,сложи я за профилна и не ти ,а те ще ти предлагат приятелство ,от опит го казвам
Определено доста хора са се запознали чрез фейсбук и няма лошо ,да не е мрежа за любовни връзки ,но не е и мрежа да гледам кой къде отишъл ,кой имал р.д.или кой каква кола кара и т.н.
От 7 гаджета 5 са ми от фейса ,така,че визия,пари и кола и си ти
М38

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ef0b0e134a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Номер 41, при българките всичко е сбъркано, как да завършеш контакт с примитивно, но в същото с брутален характер същество, на живо са отвратително надути, а пък във фейсбук е разбираемо, че това не е мястото. А за българката не ми говори за подход- там просто трябва да ти е вродено да си на по- ниско ниво по отношение на нравствени качества- нахален, тъп, груб. Това всъщност до голяма степен даже компенсира и външността, която била толкова важна за българката, която пък от своя страна е надарена с изключителна " красота". И добре ако ти е висока заплатата и имаш хубава кола, с което успееш да привлечеш накоя Ганьовка, заслужава ли си заради единия секс да се обвържеш с жена като българката? Ами любовта, ако щеш уважението? Една сделка, от която доходът далеч не покрива разходите- едно междукрачие минато от сумати мъже в замяна на пари и същевременно " благ" характер, който да търпиш. Ако е така, по- добре проститутка. Както казах затова успяват
нахалните глупаци, защото реално виждат единствено жената като сексуален обект, не им прави впечатление какво е съществото до тях по отношение на нравствеността, а пък по интелигентност са на едно и също ниско ниво. Връзката с българка има по- скоро примитивен и животински характер, основана предимно върху нагона или заради финансова изхода, любовта, грижата, уважението така уж характерни за човешките отношения липсват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e275139894
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   36 - много хубаво си ми ги написала тези неща, но от тях си личи, че ти не си от силно интелигентните (не че е проблем за мене това, относно връзката ми с дадена жена - не желая и не търся интелект, който да ми разнищва проблемите в Церн в леглото!).

Говори и че имаш малък житейски опит. В живота нещата са съвсем различни от благопожелателното мислене на някой. Но в твоя случай го оценям високо, за което ти благодаря.

И аз вярвам във вас жените, че в крайна сметка ще си намерите подходящия донор в живота и най-накрая ще получите това, без което НЕ МОЖЕТЕ - ПАРИТЕ! Виж, без самия донор можете, това е доказано, но без портфейла му - абсурд!

Успех с намирането на твоя!

от 17/31

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 421f0181fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   37 - Макар, че не съм длъжна ще ти отговоря. Не слагам рога на съпруга си и с колеги не се занимавам. Освен това когато се оженихме се преместих да работя при него. Познаваме се от студенти и ни е добре да сме заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b103f1618a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Сега фейсбук ли ще обвиняваш, че си самичък? Аз пък съм направила снимките ми да ги виждат само приятелите и не добавям такива, които не ги познавам. Жените не сме длъжни, заради тебе и други като тебе да си качваме снимки с гаджето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8302272194
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Братле, на 35 години си. ФБ не е мястото да си намираш половинка. Всяка жена си преценя дали ще качи снимка с мъжа си или не. Проблемът е единствено твой, че търсиш връзка във социалните мрежи и по-специално ФБ. Не подкрепям и сайтовете за запознанства, но в твоя случай е по-добре да опиташ тях, отколкото да пробваш с всяка от ФБ и да си блъскаш главата, чудейки се защо не се получава. Както казах, пробвай сайт за запознанство, ИЛИ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ИЗЛЕЗ НАВЪН.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 81206f32b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Вярно, че хората отдавна забравиха какъв е основния замисъл на фейсбук, но все пак - това не е сайт за запознанства и нямаш право да държиш сметка, че момичетата, които си набелязваш едва ли не те подвеждат, че са свободни.
Иначе, има доста причини, поради които една жена може да няма снимки с гаджето си. Може единия от двамата или пък и двамата да не обичат този вид показност, може връзката им да е отскоро и да не бързат да я афишират, може момичето да си е заключило повечето снимки и дори да ти е приела поканата за приятелство ти виждаш само онова, което е преценила тя. Аз лично така процедирам, тъй като фейса ми се напълни освен с близки, така и с разни познати, с които сме на здравей-здрасти. Приемам ги само, защото ако не го направя ще го приемат лично, но в същото време съм си заключила по-голяма част от снимките да ги виждат само най-близките ми.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 079b2a49c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Просто те режат понеже не искат да се занимават с теб. Това е най-сигурния вяриант, да се отърве от теб бързо безболезнено и без шансове от преследване. Незнам колко са се оженили чрез фейса, знам обаче, че бая се семейства развали. Едно стабилно семейство винаги има общ профил, другите са с отворени вратички……..



Чингис Хан

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 63870d5373
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   А мъжете качват ли снимки с гаджетата си във Фейса? Тук се появява човечето от "Минута е много" и казва "Няма време", докато авторът умува как да ми отговори.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 90eb9fe5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Аз съм отбелязала в профила си, че съм обвързана и снимката на гаджето ми е за корица на профила и пак има разни навлеци, които ми пишат. Онзи ден рязко и грубо разкарах един дъртак, дето по нощите ми пише: "Лека нощ" и ми праща сърчица и стикери. Викам: "Имам си гадже, което да ми пише късно вечер и да ме нарича така. " А го уважавах преди тоя боклук дърт... Пишат на обвързани жени кат' разпрани, а после жените били курви... И са ме сваляли приятели на момче, в което съм била влюбена и са ми се слагали най-нагло. Ако се държах като някои мъже, щях да изляза е*ати и боклука, защото съм жена. Ама понеже вие сте мъже, си мислите, че е нормално... Не, не е!!!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6b557a73bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   А ти на 35 тепърва жена ли реши да си търсиш? Досега хойка, от днес ще държиш сметка кой-какви снимки слагал или не слагал в профила си. В моя съм писала, че съм омъжена, дори за кого и пак ми досаждат разни за запознанство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3524bd1afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   17 и другите с твоето мислене -
Лек много лесно може да си решиш проблема - смени си пола. Стани жена и получи всички облаги за които говориш. Толкова е лесно - айде давай. Вместо да даваш пари за образование или кола ги дай в смяна на пола и ще си решиш всичките проблеми в живота нали така? Всичко ще ти е поднесено на тепсия. Ще грабиш от живота с пълни шепи нали така? Е няма да може да вържеш някой с дете (за сега де, но науката напредва) но нищо все пак ще имаш тооолкова много :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5e272f90a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Смешна тема, по тия социалките постоянно изневеряват жените, ама не било място за запознанства, а за какво е - да клюкарствате ли само? Точно соц мрежите убиха сайтчетата за запознанство, където влизат само нимфоманки и курвари в момента.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker