Първият път при момчетата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият път при момчетата...
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2869 пъти
Тази тема е адресирана главно към момичетата, нека споделят своите впечатления и преживявания с девствени момчета. На всички ни е ясно, че първият път при жените рядко може да се нарече добър и приятен, как обаче виждате нещата при момчетата? Случвало ли ви се е да сте с някой девствен, който се оказва че знае какво прави и не се вцепенява като види гола жена за първи път. Случвало ли ви се е да имате всъщност доста добър секс със някое девствено момче, което не се е смутило от факта, че му е за пръв път? Нещото което ме провокира да напиша тази тема е митът, че първият път на момчетата винаги е смотан, винаги не знаят какво правят, винаги свършват за 30 секунди и подобни неща, които може наистина да са верни, но не смятам че са валидни на 100% за всички. Примерно аз си направих сефтето на 19 години и помня, че доста го мислих и преценявах как да не се изложа. Мацката с която бях беше доста опитна и знаеше, че ще ми е за пръв път, може би точно това, че знаеше че нямам опит ме накара да се отпусна и да не го мисля толкова. Може да се каже, че тя беше от онзи тип жени, които харесват по-срамежливи момчета и им харесва да отварят очите на зайците. Та преди срещата ни сигурно един час стоях и си мислих дали няма да се изложа, какво точно да правя и как да издържа по-дълго. Правихме каквото правихме и честно казано смятам, че се представих сравнително добре. Най-малкото не свърших за 5 минути каквато е легендата, издържах към 15 минути. Бях решил, че каквото и да става аз ще водя нещата и ще я командвам и че няма да стоя като някой сопол и да чакам тя да направи всичко понеже ме е срам. Не казвам, че съм някакъв луд еб*ч, но в интерес на истината тя беше доста учудена от това как се представих и дори усетих, че май не ми вярва че ми е било за пръв път. И ето това ме накара да си мисля, че тези митове за първия път не са съвсем така. Не съм бил като порно звезда, но не съм и стоял на едно място вцепенен и не съм свършил за 30 секунди както се говори. Момичета ще е интересно да споделите вашите преживявания от този тип, ако имате такива. Възможно ли е според вас едно неопитно момче да се представи доста добре на базата на това, което е чувал и виждал или всичко това клони по-скоро към графата редки изключения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: c38ecd868f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   И аз като ми беше за първи път, момичето се учуди че не съм свършил още от френската... аз така и не свърших де.
Тя си помисли че я лъжа че ми е за първи път, щото исках да сменяме пози (че то от порното колкото искаш пози може да научиш) и честно да ти кажа, безсмислена ти е темата, то и момчета могат спокойно да ти кажат как са се представили първия път.

Моя първи път беше тъп, щото тая хем че беше широка, хем почти нищо не усещах.
По-късно, при секс с други момичета си разбрах, че по принцип не съм много чувствителен и имам аноргазмия.
И ги чукам по цял час спокойно, без да ми идва нанагорно, че да спирам да почивам. Почивам като балдисам само. :D

Яго

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0c8268d4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Да, имах такъв ,19 годишен, на него му беше за първи път, и си издържа многоо добре ,нито е стоял вцепенен или принеснен. Останах доволна

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3964d8ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз на 20 направих сефтето. Едно момиче дойде в нас. Преди да дойде в деня два пъти мастурбирах. Доста порно съм гледал като цяло и съм видял разни неща. Като цяло се възбудих доста и като я награбих, като я зацелувах, мачках, лизах. Единствено ми беше в началото по-трудно да го вкарам, но след това поради мастурбацията през дена сигурно около един час издържах и блъсках като обезумял. Спада ми няколко пъти, но пак успях да свърша. Пози сменяхме, не знам си какво. Бях се препотил целия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5dabc2d580
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз бях на 15, скъсах гумата и свърших вътре, пълен провал хаха. После задобрях.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c9d83b5a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1, по принцип повечето момичета я правят френската мнооого нежо, поне за мен, пък и за повечето мъже, тъй че от френска мноо трудно да свършим, за мене невъзможно. Затова се и брои като прелюдия към съществената част.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e4986a69c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Е, то при момчетата си е инстинкт да правят секс, няма нищо специално в позите и движенията. Аз като се сетя, че имам един приятел и той се хвали и показва клипчета, как боцка някаква и разправя, че било супер якото с нея и била доволна, а той пълен смотляк и 5 минути се върти, като онова роботчето от Междузвездни войни. И аз го питам: Как ти връзват така, като си такъв калъф? А той вика: Аз като се държа така, все едно съм свалил 15 преди това, лесно връзват. Така, че то май няма много усет при жените, просто се клатят с доооста стереотипни типажи. Уменията са им непонятно нещо. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 56d3d75615
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моят първи път беше на 27 г. Сега съм на 35. Бяхме в изискан хотел.. Бях гледал доста порно и знаех долу горе какво да правя. Тя на Бях много възбуден и се отпуснах. Не очаквах, но се отпуснах и това беше възловия фактор. Получи се прилично, даже добрекрая каза: "Имам чувството, че много отдавна не си бил с жена... така действаше."
Аз се усмихнах и казах: "Да права си. Така е." :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker