Колко време е достатъчно на всяка дама ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко време е достатъчно на всяка дама ?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 3455 пъти
Колко време ви е необходимо партньорът ви да издържи преди да свърши? Ако повторите или потретите един мъж може ли да издържи повече следващите пъти ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3fb3d1c2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Абсолютно безмислен въпрос!

1) Младите, особено девствените тийнеджъри могат да свършат още в гащите при най-малкия допир - ЖЕНАТА НИКОЙ НЕ Я ПИТА!

2) Момчетата/мъжете, вече придобили опит, могат колкото е абсолютно нормално да могат межди 2-3 минути до 10-15 макс. Има някакви като този, който разправяше, че има аноргазмия и може да издържа по 1 час, НО ТОВА Е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ. - НИКОЙ НЕ ПИТА ЖЕНАТА КОГА ДА СВЪРША? СВЪРШВАШ, КОГАТО НАПРЕЖЕНИЕТО Е ДОСТАТЪЧНО СИЛНО, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ ПОВЕЧЕ....

3) Зрелите мъже също се различават и продължителността зависи от опита, уменията (дали е успял да придобие или не такива), честотата на половите актове, сексапила на мацката и пр. Отново от 3 до 15-20 минути. - ОТНОВО ЖЕНАТА НИКОЙ НЕ Я ПИТА!

4) При прием на медикаменти и впръскване на спрейчета, дрога и пр. може да се удължи момента на свършването - ПРАВЯТ ГО БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ И ТОТАЛНИТЕ МЪЖКИ КОМПЛЕКСАРИ!

НИКОЙ НЕ ПИТА ЖЕНАТА, КОГА ТИ Е ПРИЯТНО, ЧЕ ДА СВЪРША!

Това не са мъже, това са пут овци-плазмодии.

Има любов, има секс, има сливане на две души и на две тела. Не е важно, колко дълго ще продължи, а какво ще успеете да изживеете за времето, през което сте заедно!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cc45dfd55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   До 1

Ебахти ненрмалника ... овика ни, накара ни се
..

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 86c8354634
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Към 1, при българките е само секс, любов няма. Всичко при тях е на най- ниското ниво.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 704c11468c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Номер 1, радвам се, че такъв патковец като теб ни осветли нас, путьовците! Така де, щом не си путьовец, значи си патковец - другата версия на съответния орган. Приятен живот и ако можеш, остави жените да си кажат мнението! Няма нищо лошо да бъде поискано и да бъде получено. Пък ти като виден патковец ще си свършваш тогава, когато напрежението ти дойде в повече - както когато написа мнението си. Сигурно и тогава напрежението ти е било в повече. Личи си по тона, който си ползвал. Е, освободи ли се от излишното? Отърка ли хубаво праха на клавиатурата? Би ли си един джойстик, юначаго?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3fb3d1c2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   До 3


Това ми е много ясно! Затова и българките гледат как ще се представи мъжът в леглото и колко време ще издържи, подсъзнателно сравнявайки го точно с порноактьор (без да знаят, че за един филм порноактьорите свършват няколко пъти и им омеква по няколко пъти, независимо че са фъскани със спрейчета и виагра в стомасите си... а лентата се реже и снажда многократно...). Но на живо ще ти казват, че ти си порно-зависим, порноманиак, че си обременен от порното и пр - типично женска подмолна жилка, която цели да те смаже психически.

Точно както и авторът е смазан и обременен психически, точно поради същата причина - ТОЙ НИКОГА НЕ Е УСЕТИЛ ЛЮБОВ ОТ ЖЕНА! И да е имал гаджета, ТЕ СА СЕ ДЪРЖАЛИ АБСОЛЮТНО ФАЛШИВО В ЛЕГЛОТО - нещо, което огромната част от нас са изпитвали на гърба си! Иначе нямаше да задава подобен въпрос! Оттам и не знае, какво е да си мъж. Няма тази опитност. Никога не е усетил типичното мъжко превъзходство на мъжа над жената, следователно и жените подсъзнателно го чувстват "нежен" и го мачкат.

Каква любов, братче? То те нямат елементарно чувство за мярка, когато прекаляват! Нямат и капчица себеуважение, когато започват да се гаврят с достойнството ти.

БЪЛГАРКАТА НЕ ЗНАЕ ЩО Е ТОВА ЛЮБОВ. ТЯ НЕ ПРАВИ ЛЮБОВ, А ПОРНО (СЕКС) - в замяна те плюе, като казва, че си пормоманиак и че ти си виновен. Сайтът е пълен с такива техни коментари.

Тотално си личи, колко много българките са незадовилени в леглото, колко много от тях не успяват да свършат! Но нищо не правят по въпроса!

За да свършиш се иска ЛЮБОВ! А любов се прави със сърце! А те нямат!

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 745a9d9d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако жената често не свършва при секс, не непременно у мъжа е вината. Често е, но не задължително. Жената може да има комплекси и травми, които ѝ пречат, може да се е повредила с много порно. Жената трябва да е наясно „с тръбопроводите си“, да се е опознала, сама да знае какво работи за нея и дискретно за въведе партньора си в това познание. Не само да легне и да очаква той „да я свърши“.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3f0b893bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Така ли се успокояваш, уж 2 мин стигат, а?! И не питаш жените...
А те повтарят ли при теб или после някой друг трябва да довършва?
Жените правим секс за удоволствие, не само за разплод.
Вярно е че, се случва и сливане на души...ама тъкмо да се слеят и другата душа да издъхне, тц и така не става.
Карай си на чекии, не губи времето на жените

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 16689d8f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 2-Хахха нали той ни оправи набързо хахах

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 92a3927f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До 5

Ок, но това си е твоето мнение ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 86c8354634
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, най- добре да бяга от българки, с коментара си ти идеално демонстрира защо. И вместо ние жените, напиши ние българките, защото масово за вас е присъщо такова грубо отношение, всичко при вас е на най- долното плътско ниво. Мъжът хем трябва да издържа поне половин час, но трябва да знае и как да задоволи стоящата с отворени крака пред него Ганьовка, която иска всичко 100% да го свърши мъжът. И после каква любов такъв " извисен" като номер 7 индивид. Единствево да й отговаряш на примитивните изисквания, но също така да можеш да й търпиш гадния характер. И да, не губете времето жените( българките), а също и вашето, освен ако не си търсите сами белята. Въпреки че ги знам какви са, пак се чудя кви брутални( в лошия смисъл) жени има в България.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e9cb70715
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма как на всички дами да е нужно едно и също време. До колкото разбирам въпросът е "колко време клатене", като не се коментира овертюрата. Смятам, че това не е без значение.
Не става дума и за размера. Някой надарен може да я изстреля в облаците доста по-бързо от от друг "не чак толкова " надарен. Как й идват следващите сеанси, колко оргазма могат да й се случат - също е строго индивидуално.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 73d163b77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Толкова глупости за жените не бях чела.Мъжете огорчен и и обидени.Тук не говорим за пол а за отношения между хора.Когато сте спокойни имате си доверие и покажете на другия какво ви харесва,как стигате до наслада,а след това всеки се погрижи за тялото на другия,нещата се случват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 27bebfaf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Н 10, всяка ЗДРАВА жена, не само българката!
А ти щом не можеш повече от 2- 3 мин. колкото и да си измисляш и показваш зъбки, това няма да ти помогне. Или си лекуваш проблема или си търсиш асексуална или може би още по- добре друг мъж.
Иначе ще ти трябва помощ от приятел и го знаеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker