Въпрос към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към жените
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2367 пъти
Жени, защо се обличате предизвикателно и натрапвате своите женски форми, включително и на снимките, които качвате по социалните мрежи, често сексуално предизвикателни или направо вулгарни...а в същото време демонстрирате че ви става неприятно и наричате мъжете простаци, ако те ви отправят някакви намеци или коментират вашето разкрепостено поведение?

Мъжът е простак че ти е погледнал гърдите, а ти си невиннва в това че си ги оголила до зърната или че си облякла къса поличка с оскъдно белъо отдолу

"Аз не съм такава жена", ами като не си, не създавай такова впечатление. Това че тези ти форми остават по-прибрани и скрити, не значи че мъжа няма да прояви интерес към теб. Не е задължително да показваш почти всички, ние си имаме фантазия, пък и загадъчното е много по-интересно. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9720aae62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ти не знаеш ли, че мъжете искат да са красиви, за да впечатлят жените, а жените искат да са красиви, за да са по-карсиви от другите жени?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 787b7ac3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Поредният дето ще "превъзпитава" жените хаххаххахаха
А ти що точно към такива си насочил интереса си, а?
Да "облечеш" някоя от тези скромничи за да излъжеш възприятията си че, ти е "достъпна" защото 9редварително си се отписал като опция за подобна.
Не е ли по-лесно да се насочим към типа който описваш (по...облечени) или просто освен "иначе няма да ми върже" си и с психика на начален учител?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eef5a1e36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Авторее щом жените се обиждат като ги гледаш очевидно ти не си от онея 10% заради които е цялото то ва курвеене

жените се обличат оскъдно, ама за да привлекат вниманието на някой мъже, другото е нежелан ефект

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e2e81f7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не всички се разголват,има и нормално облечени жени.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4b5e060173
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Ще се обличам както пожелая, защото живеем в свободна държава. Мъжете си ходят по цици, за жените е неприемливо, защото някой патриархален сексист някога си е решил, че е нормално да сексуализираш органи, които са предназначени да хранят бебе. Не казвам, че ходя по цици и аз, а че мога да се обличам както пожелая без да преча на никого. Да ходя без сутиен лятото, защото така се чувствам комфортно. Но просташки, сексистки и ограничени коментари ми пречат, да. Да коментираш облеклото на другите хора е проява на доста лош вкус и ниска класа. Не доумявам как зрели мъже се впечатляват от дълбоко деколте или къса пола? Толкова ли ви е слаб ангела? Дрехите са си дрехи. Но съзнанието на насилник и сексуализирането на ДРЕХИ, е нещо съвсем различно.
Не ми пука ама грам кое ти е по-интересно. Обличам се за себе си, гримирам се за себе си. Не съм на този свят за да впечатлявам мъжкия пол, ако си зрял, осъзнат мъж щеше да го знаеш вече.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b531c00c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Уф, наистина става досадно! Не знам дали си оня, който казваше какви снимки да си качвали жените във Фбук или подобен, ама разбери, че не никой не е длъжен да се съобразява с мненията и желанията ти. Като не ти харесват дрехите им, визията и пр. не рови из чуждите профили и не ги зяпай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3b00760a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   То и Dave Chapelle говори по тая тема в едно негово шоу.
Защо жените се обличат като курви?

И като наречеш някоя "курва" и тя се засегне и ти каже "това че просто съм се облякла по този начин, не означава че съм курва."

Ами, добре и аз утре ще се разхождам облечен в полицейска униформа и като ме настигне някоя мацка и ми каже
"Бързо, господин полицай, бързо елате, спешно елате да помогнете..."
А аз ще кажа " Аа, не. Това че съм се облякъл като полицай, не означава че съм наистина полицай!"

Яго

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8c08485172
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Търсят внимание и показват, че са на пазара. Който е красив си му личи, не трябва да се напъва толкова. Която има качества също й личи и тя не трябва да се напъва. Напъват се тези, които са несигурни вътре в себе си или просто търсят вниманието на всеки, помага им да се чувстват по-добре, "вътрешният" им ценз се вдига, което пак индикира несигурност. Изключвам познатите лица, които го правят за пари и фенове.
Малко сигурни в себе си жени останаха, на които им е през оная работа кой ги харесва и кой не. Някоя търси ли вниманието на всеки, не струва.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 177fcbb9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Много е добър въпроса. Казвам го, въпреки че съм жена. И аз се чудя. Яко комплекси и фалш е това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ada8395dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ума ми просто не побира кви плиткоумни създания има. Вие кога ще разберете, че не всички жени се обличат само за да видят кога ще ви станат патките, тея дето го оправят ще ги познаете, а другите се обличат както си поискат, защото така се чувстват окей в собствената си кожа и нямат нужда от вашет одобрение или па неодобрение за да се обличат. Понеже сте големите чекиджии, ви става патката само като видит момиче в пола ма ви си вейте шкембетата лятото щот ви е жега, ма ние ако тря и със зимните якета ще се навлечем за да не изглежда че "си го търсим". Заради точно такива изказвания момичетата нямат самочувствие и се срамуват да бъдат себе си. А да ви питам междувременно вие що си слагате некви skinny джинси и сиви анцузи да ви очертават пакетите? И вие ли "си го търсите" като нас или така ви е комфортно?

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5d0a20807e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен пък, като мъж няма нищо лошо и неестествено жена да се облича тн. предизвикателно или разголено, особенно ако е на плажа.
Разбира се много ще е грозно и неетично ако е в църква или на конференция, съвещание или пр. или нещо от този род.
Често ми се случва да се преобличам на плажа и когато няма наблизо кабинка или има опашки си го правя на място и изобщо не ми пука дали някой ще ми види хуя. Разбира се когато няма малки деца наблизо.
Веднъж случайна млада готина мацка по цици се изкъпа набързо до мен на плажния душ и ми поиска шампоан. Не виждам нищо провокативно или скандално в това и изобщо не са ми минавали мисли от рода на (тая пък курва или да се дървя, като някакъв нерез в кочина).Щом аз ходя с къси бански, защо и те да не ходя по разголени. На който не му изнася да не гледа. Щом има хубаво тяло и иска, защо да не се покаже. Виж против носенето на бурки в християнски държави съм против. Така може да се преоблече и дегизира мъж пр. с купища скрити оръжия и муниции. Така че дайте да не се захващаме с такива дребни и незначителни теми, като провокативно облекло и прочие, след като чакат далеч по-важни въпроси за обсъждане и решаване.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a758cf94f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "5. Ще се обличам както пожелая, защото живеем в свободна държава. Мъжете си ходят по цици, за жените е неприемливо, защото някой патриархален сексист някога си е решил, че е нормално да сексуализираш органи, които са предназначени да хранят бебе. Не казвам, че ходя по цици и аз, а че мога да се обличам както пожелая без да преча на никого. Да ходя без сутиен лятото, защото така се чувствам комфортно. Но просташки, сексистки и ограничени коментари ми пречат, да."

№ 5, ако искаш тръгни гола по без нищо, размахвай цици (ако имаш де) и тъкмо ще проветряваш сливата в горещините през лятото, пък и витамин "Д" ще натрупаш на воля. Сигурен съм, че никой мъж, дори и най-заклетият сексист няма да има нищо против, а напротив, ще гори от желание да те огледа по отблизо, и дано имаш нещо за гледане, че иначе не си струва гледането!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3c1e647361
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   10, успокой се!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3b00760a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До Номер 10 която каза:
"А да ви питам междувременно вие що си слагате некви skinny джинси и сиви анцузи да ви очертават пакетите?"

И на мен не ми харесват тия педалски дрехи, притискат ми оная работа, немоо го надърва на спокойствие, ама като такава педераска малкохуйна стана модата, кво да правя? Имам един шибан анцунг такъв.
Широкия анцунг е мъжки анцунг. Да има накъде да отиде като се възбуди. То не е и здравословно да се складира на тясно, ама те "учените" знаят най-добре и пуснаха тия впитите гащи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker