Мисля, че имам някакъв проблем.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля, че имам някакъв проблем..
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1490 пъти
Здравейте хора! Много мислих дали да пиша тук, тъй като съм от типа хора които трудно споделят подобни неща.. Но все пак реших да се пробвам! С мъжа ми сме заедно от 10г.Това е връзката на мечтите ми! От самото начало, между нас има химия и секса винаги е бил уникален! Имаме дете на 3г и сме страшно щастливи! Имам обаче аз един проблем! От може би 1 година, не изпитвам никакво желание за секс!! Мъжа ми ме привлича адски много, харесвам го, обичам го и цял ден чакам да се прибере, за да си го гушна и да сме заедно. Дойде ли време обаче за секс, просто нещо ми става и губя всякакво желание. Не мога да си обясня причината! Понякога сякаш, нямам самочувствието което има една жена по време на секс.След кърменето гърдите ми буквално изчезнаха, кожата на корема ми е леко виснала и това до някаква степен ме притеснява! Винаги съм искала да изглеждам перфектно пред него и сега сякаш не мога да се отпусна. Замисляла съм се за корекции, но финансовото ни положение не ми позволява в момента а и той е твърдо против! Много ми се иска всичко да е както преди но незнам какво да направя, ясно е че проблема е в мен, за това и търся помощ. Ще се радвам на всякакви съвети! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6134135a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ее тъкмо се чудех кога ще стигна до това, че си срещнала нов мъж, а то било друго.
Имало още жени, които след 10 години и след детето още харесват мъжете си.
Еми евала. Дано след още 10 си така, въпреки че като дойде менопаузата ще ти се обърка мисленето.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7846f4410d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Биологичния часовник при жените цъка бързо и безмилостно, приеми го този факт.
Е, има и изключения, някои жени на 40 - 50 не можеш да им дадеш годините, тяло, кожа, визия - всичко им е перфектно, но те са изключение от правилото.
Ти се раздай, че мъжът ти те харесва и желае и такава, каквато си. Защото ако му бягаш за секса и си с темерутско поведение само това ти липсва на отпуснатата ти фигура, за да го подтикнеш да намери утеха при някоя по-приветлива и по-стегната, която на всичко отгоре няма да му се дърпа и за секс.
Така, че внимавай и си опичай акъла.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f65819e227
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имаш психологически/емоционален проблем. Може би трябва да идеш на специалист, но реално това което ти трябва е да осъзнаеш че проблемите са в твоята глава. Щом мъжа ти те желае, не мисля че имаш какъвто и да е проблем откъм привлекателност. Но ако все пак се притесняваш - започни да ходиш на фитнес или прави упражнения у дома за да се стегнеш малко. Иначе големите гърди не са решение на всичко, така че там определено нямаш проблем.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9e41fb78a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мацка, спри да гледаш другите! Те си съществуват и без тебе! Твоя обаче държи на тебе и те харесва - такава, каквато си и това е най-важното! Бъдите щастливи и се обичайте! Правете се щастливи един друг, а щом имате дете, трябва да сте разбрали вече, че живота не е за секс. Секса прави деца, а те са продължение на вас! Инвестирайте в него и дайте всичко, което имате. Надали детето иска да види на майка си комплексите как става смешна в опитите си да се облича или фарцуни как света се завърти. Моди и темподобни се сменят. А мъжът и детето ти искат да видят характер. Да, това съм аз, да това е моето мнение!

Извинявай за изказването, но чак ми стана смешно и жалко, че зряла жена търси компетентен съвет в анонимен форум! Ти нямаш ли си ценности? Животът ти е дар, а не да го сравняваш! Днеска си жив, утре - те няма! Внимавайте на какво учите детето, ей! Нали и то ще върви след вас като си отидете!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 45128d05a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Наскоро бях гледал един клип как тестостеронът и хормоните имат важна роля в това как се чувстваме и самото ни желание да правим каквото и да е включително и секс. В клипа мъж разказва за подобен проблем като твоя и с постепенни промени той и жена му си балансират хормоните. Това, което мога да те съветвам е примерно да поговориш с личния си лекар и да разбереш дали и ти нямаш някакъв такъв проблем. Пък и лекарят ще знае най-добре.

Ето и линк към клипа https://youtu.be/ZiDfZLJZTGU

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker