Изнасилване или просто забавление - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изнасилване или просто забавление
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 8319 пъти
Здравейте! Имам огроомна нужда да споделя какво се случи за неописуемо кратко време в моя живот.. надявам се и да получа някакъв съвет.
На 26г. съм. Преместих се в нов град и започнах нова работа по специалността си. Фирмата е голяма. Още от началото има един колега В., с когото все се закачаме.. и аз уж все да взема да направя нещо, да предприема някаква крачка /да го поканя на среща и т.н./ все не ми стиска.. А той от своя страна непрекъснато ми помага, защото съм нова, ходим да обядваме заедно, закачаме се, но пък никога не е правил намек за секс или нещо подобно. Впечатли ме с това колко е добър в работата си и винаги много отзивчив и мил към мен. Привличаше ме ужасно много, обаче не смеех да направя нищо, не съм такава просто.
И такаа.. миналата седмица ни пращат заедно на командировка, аз, той и още двама от отдела. Имахме запазени стаи в хотел, като аз защото съм момиче имах отделна самостоятелна стая. Свършихме си ние работата и още първата вечер се събрахме на заведение, след което продължихме да пием в една от стаите. Стояхме до 5 сутринта /единствено аз не пих алкохол/. Едното момче Ж. си легна. С другото момче И. излязохме да си вземем закуски, като се разбрахме да купя и на В., тъй като бил твърде изморен вече за да излиза, та остана да чака в моята стая. Взехме закуски, след което се запътихме нагоре по стаите си. И. се прибра в стаята си, а аз в своята. Там на леглото ме чакаше В. и то полугол?!
Опитах се учтиво да му кажа да си ходи, тъй като сме колеги и това не е професиално, пък и какво ще си помислят другите колеги, ще разберат, че сме в една стая... в крайна сметка лесно склоних да остане, предвид факта, че отдавна го харесвах. Уговорката беше само да спим без да ме пипа хахаха. Сигурно и сами се сещате обаче, че не стана точно така.. Започна да ме опипва и то насила. Имам в предвид през цялото време казвах не и се опитвах да му махна ръката, действително използваше сила. Казваше ,,тихо, че ще събудиш колегите, ще разберат какво правим''. След цяла борба успя да ми смъкне изцяло дънките и бельото. В крайна сметка осъществи полов акт и най притеснителното - без презерватив. Там съпротивата ми беше най-силна, просто не можах да го отблъсна от себе си.. продължавах да казвам, че не искам и той каза: ,,добре, това е изнасилване, дърпай се''.
Накрая си отиде в неговата стая и останах сама, плаках известно време, притеснявах се колегите да не разберат.. по някое време съм заспала и ме събуди чак следобяд чистачката. От тогава насаме не сме оставали. Сред колегите той се опитва да ме заговаря за някакви неща, аз не му говоря, обаче става съмнително и затова отговарям.. но пък му говоря на въпреки, което пак не е добре.
Преди малко /минали вече 4 дни от случката/ му писах по месинджър, че много се притеснявам дали не ми е станало нещо от това, което е направил, без презерватив и т.н..че не мога да си избия това от главата.. Той не отговори, аз продължих да пиша /моя грешка/казах му, че си е получил каквото иска и вече не желае да общува с мен.. Е, тогава отговори, какви са били тия глупости, че не трябвало да се обяснява пред никой.. и директно ме блокира?! Понеже силно се ядосах, още една моя грешка - пратих му смс, че това вече е война :Д и че когато човек прави нещо трябва да си понесе последствията.
Моля, кажете вашето мнение като страничен наблюдател на историята.Това игра ли беше или наистина си влиза в състава на изнасилването? Кой къде бърка? Правилно ли е постъпил той? Ами аз? Ами от тук нататък..? Той ме блокира, вторник как ще се засечем на работа не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 2 години, 11 месеца
hash: eabd92a8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   "Имам в предвид през цялото време казвах не..." не значи не. Човека те е изнасилил и си го е признал най-долно. Толкова е непрофесионално и неморално.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d04ec3d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Иторията ми е съмнителна дали е истина...

Но да предположим, че ти се случва в действителност такава случка на теб.

В такъв случай няма изнасилване! Не си го отстранила от стаята си, което означава..., че нямаш против да остане.
Ти си легнала до него доброволно. Следователно си била наясно, че може да има и секс, тъй като никой не ляга да спи в едно легло с друг, без да е взел предвид този факт. Значи сама си се съгласила.

А това, че си викала "не" многократно, се възприема за част от играта - мъжът настоява, а ти палаво се дърпаш, отлагайки момента на неговото задоволяване, което го и прави още по-страстен любовник.

Много тъпа ситуация! Някоя си ляга ей така с друг, когото харесва, но започва: "той не беше с презерватив", "той ме изч*ка и след това не ми писа", "ни вест ни кост от него, след като си получи своето...", "той ме отряза", "използва ме" и пр.

Еми пак казвам, много тъпо женско парче трябва да си, за да седнеш да се тюхкаш след подобна ситуация, "правейки се", че нещата не са се развили, както ти искаш и хайде той е виновен...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4bc9762f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Айде бе изнсасилил я бил. Ако не искше нещо да стане първо нямаше да останеш с него в една стая, второ винаги можеше да се разкрещиш да риташ, а не тихо да викаш не, не. Айде пак да набедиме мъжете, че са супер свине. Кой знае дали изобщо е истинска тая история. И кой знае дали изобщо е така както разправяш. Сигурно те е натиснал малко, подмокрила си се, ама са тука се изкарваш Дева Мария.
Колко жени са ми викали не и всичките са искали да им го набутам. Ама иначе да се направи на интересна и да не я помислят за лека разбираш ли, почва да се дърпа. Типична курвенска постъпка.
Харесвала го била сумати време, дойде момента нещо да стане и ти казва Не и се дърпа. Бахти тъптите парчета са жените честно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 73cc770c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Авторката: относно това дали е истинска историята.. ами писала съм, че искам съвет за ситуация както съм я описала.. иначе защо ще да ми е съвет за нещо дето не се е случило точно така? Но добре, Ваша логика. Да се правя тук на Дева МАрия- не ми пука как ще изглеждам пред очите на непознати в интернет, пука ми обаче как ще изглеждам пред колегите..

Че го харесвах да, така е. Сама си легнах до него, да. Обаче в никой случай не съм искала да се стига до полов акт.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64e0017d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   НЕ значи НЕ!
Казвам направо аз какво бих направила:
Поръчвам го на няколко циганина, да го ч•кат и задължително без презерватив, той нека си вика не...
За 100 лева че се позабавляват с него.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 10bf28ea79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Дори да не си крещяла, ако не си го искала в момента е изнасилване. Нищо, че си го харесвала преди това. Кажи, че си бременна, да се стрес е и да се уплаши малко. Иначе по принцип може и да ти харесва мъжа да е настоятелен, ти знаеш дали си го искала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 905f139cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Не , значи не и от собствената ти жена . Не знам колко века трябва да минат , българите да го загреят . На това разчитат всички изнасилвачи -да се възползват от ситуация насаме или с други човекоподобни , както и жената да не вика и да не се оплаква от срам какво трябва да обяснява и как изглежда в очите на околните .
Както разбираме , първосигналният колега е искал секс и само секс ,умилквайки се около нея , не е ползвал дори презерватив ,макар ,че доста дълго й се е дървил и накрая не й дължи обяснения .

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3f9cde1518
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Значи първо те насилва и то без предпазни средства после ти се прави на интересен и не ти отговаря и накрая те блокира а ти се чудиш "кой къде бърка"? Смисъл очевидно е че само си е поиграл с теб и това е. Моят съвет е или да му отмъстиш или да не общуваш с него въобще и да забравиш цялата тази история.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2a20e1cf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Извинявай, но се сетих за този виц:

"Не! Не! Е, не деее..!" - съгласи се тя накрая

Жена съм, но не смятам, че е историята ти е изнасилване. Ти сама си си го търсила и той е усетил, че го харесваш, затова е действал, може би и под влияние на алкохола. Ако беше истинско изнасилване, щеше да крещиш така, че целият хотел да те чуе и щеше да се бориш така, че да имаш достатъчно охлузвания и синини, за да си извадиш медицинско.

Това с презерватива обаче е кофти, и на мен ми се е случвало. С един в началото на връзката, която не просъществува дълго, още на втория път се случи без презерватив. Аз настоявах, но той ме натисна, направи се, че не чува и си го вкара без да си сложи. Кофти ми беше, но за щастие нямаше последствия. Но и през ум не ми е минавало да кажа, че съм изнасилена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ab477a7e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще ме прощаваш,хубавице,ама ти си виновна за всичко-тъпа путка си !!!
А той е постигнал своето,наебал те е,а и щом е без кондом,значи не му пука !

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5a9c0155c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   И мен ме съмнява това съчинение, но приемаме, че е истина.
На 26 години си, не на 6 и трябва много добре да ти е ясно, че когато флиртуваш с някой, след това го пускаш да спи в стаята ти и лягаш с него в едно легло, му даваш сигнал, че си съгласна да прави секс с теб. На това, че нямало нищо да ти направи може да вярваш ако си малко дете, не жена. Щом не си искала, защо си го оставила при теб- можеше да го накараш да си тръгне с колегите ти, да извикаш охраната или служител от рецепцията, да го заплашиш, че ще се оплачеш на шефовете и пр. Дори и когато сте се боричкали вместо тихо да казваш не, можеше да се разпищиш и да събереш целия хотел. Или да го изриташ в ташаците с всичка сила. Да, "добрият, мил и отзивчив" човек се е държал като простак и насилник, но ти самата си му създала условия за това.
"Притеснявах се колегите да не разберат..." спокойно, вече са разбрали.
"Когато човек прави нещо трябва да си понесе последствията"...
Това важи и за теб.
Не ти остава нищо друго, освен да го игнорираш напълно, а ако историята се разбръмчи и започнат клюките и ти стане много кофти, може да си търсиш и друга работа.
За това е казана баналната, но много верна мисъл "където си вадиш хляба, не си вади х..". На работа се ходи да се работи и за заплата, не за флирт и секс.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c562c313db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм жена на 24г.Ами честно казано ,на мен би ми харесало това поведение,да казвам не ,а той да ме натисне и просто да го направи.Все пак ,щом се е състоял полов акт едва ли си се съпротивлявала наистина,аз също съм казвала не не,но в същото време съм го искала и се е случвало,ако не съм го искала всичко ще завърши с плесници и бой !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c562c313db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Може би поведението ти след акта,го е накрало да постъпи така , а в същото време си си го търсила контакта с него ,той е разбрал ,че имаш нещо към него ,още щом си позволила да остане в стаята ти лу е било ясно ,че ще се случат нещата и твоето не,не е било част от любовната игра

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 52e1f46dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Мале... Как може българите да сме толкова гнусни и откачени... Той те е изнасилил и се е подиграл с теб, съветвам те да подадеш жалба в полицията (когато се чувстваш готова да говориш за ситуацията, вероятно в момента си в шок). Може също и да споделиш на шефа си какво се е случило, попада, според мен, към "сексуално насилие на работното място", има шанс да го уволнят (той си го заслужава).
P.S Трябвало е да пиеш план Б, мини на противозачатъчни преди да е твърде късно.
Успех, бъди силна и не слушай всички гнусни сексисти в коментарите, които живеят в 19 век и са victim-blamers.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3d6a6759dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Изнасилване е и още как. Имай предвид че насилниците най-често използват обвинения, манипулации и обиди към жертвите си, така че да ги накарат да се срамуват, намалявайки шанса да проговорят и съответно изнасилвача да бъде хванат. Голяма част от изнасилванията стават дори без използване на физическо насилие.

Той ще се опита да излезе чист като каже че си била съгласна, въпреки че си казала не, и то многократно. Затова и те е накарал да бъдеш 'по-тиха да не събудиш колегите', а същевременно е трябвало да се развикаш наистина, но манипулацията си е изиграла ролята.

Господата №2 и №3 са подобен род манипулатори и прикрити изнасилвачи. №9 явно не е попадала в такава ситуация за да знае че нещата не са такива каквито винаги си ги представя човек. В стресова ситуация никой не реагира така както му се иска.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8d14255ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Постъпил е грубо, без да се контролира. Повярвала си, че може да се въздържи, случва се. Постъпил е много грозно. От цялата ситуация личи, как като хора сме жадни за любов и отношение към телата ни, а като първични животни( фиксирам него) не можем нито да я дадем на другия правилно, нито да я получим.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 197dac1ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Браво на тебе, страхотно самочувствие вдигна на колегата. Глупачко, той така е много любезен с всички нови, щото после ги изчуква на командировката и после ги отрязва.
Ходи пусни жалба, ама е много късно, нито ожулвания имаш нито останки от сперма.
В панделата щяха да му оправят самочувствието и да му покажат колко ги обичат тия, дето им чукат дъщерите и жените насила, докато ония ги няма.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bc1ab3e0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Изнасилване е, ако не си искала секс със сигурност. Колегите ти, много вероятно да разберат за това и да ти правят намеци. А ти с какъв акъл отиваш с ДВАМА мъже на командировка? То беше ясно, че единия ще те накара.. добре че, и другия не е дошъл.. Ето там където си вадиш хляба не вади друго! Обеца да ти е. Ако колегите започнат да се държат лошо с тебе, или нещата с оня загрубеят напусни работа. И не се занимавай нито с колегите си, нито с шефа си! Колкото и да са красиви и мили..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c61e98329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторката: искам да блогадаря на всеки, който поне малко е разбрал историята ми и как се чувствам. Много ми помага като чета някои коментари. Хубаво е да видиш, че все още има хора, които проявяват съчувствие... Огромно благодаря!
КЪм 20: аз не избирам с кого да ходя на командировка, както се падне по система ни пращат.;)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6f2bb996ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   И на мен асоциацията ми е с един виц за кокошката, като бягала на петльо, все се обръщала с мисълта: "дали не тичам много бързо ..."
Аз бих попитал за дънките и бельото - изобщо ли не пострадаха? Ако друг те изнасилваше, при други обстоятелства, също ли нямаше да пострадат?
И още: не се оплакваш да те е боляло, да те е протрил? Ще кажеш ли, че изобщо не си била възбудена?
А ще си кажеш ли, че ако не беше постъпил така гадно след секса, а беше се държал джентълменски, нямаше да питаш тук дали те е изнасилил?
Ще ти кажа една пропорционална случка от моите младини: доста идентично стигаме до изхлузването на гащичките. Съпротивата й е ... неудържимо възбуждаща ... И аз свършвам преди да съм си свалил моите. Внезапно давам "задна" и ставам джентълмен. Изръсих нещо като, че "било само проба" и се изтеглих. Леле няма откачане после. То бяха извинения от нейна страна, то бяха молби ...
А като нищо може да ме разнася като изнасилвач.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d04ec3d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Авторке, не знам дали 26-ти коментар е твой, щото се разминава хаша с горния, но ти още ли вярваш, че си изнасилена? Хахах

Изнасилването е нещо, което БОЛИ, случва се против волята ти, НАСИЛА и НЕ СЕ ЗАБРАВЯ! Все неща, които отсъстват от твоята история. Нито те е бил, нито използвал физическа сила, нито заплашвал, освен "колегите ще чуят...", нито ти си се съпротивлявала физически.


Историята отвсякъде е лошо скалъпена.

от 2

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c61e98329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   ,,но ти още ли вярваш, че си изнасилена? Хахах'' - аз никъде не съм твърдяла, че е изнасилване. Това го каза той. :)

,,Историята отвсякъде е лошо скалъпена.'' - целта не е да хубаво скалъпена. Това са факти, хубави или не. Ако не ти се вярва недей да коментираш.

Мисля,че ти се губи защо точно съм пуснала темата.. разбрах ти мнението,благодаря, не е нужно да продължаваш да коментираш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8a07bef823
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ама и вие едни съвети давате! Цигани за 100 лв. Жалби пред работодател...

Момичето е съжалило СЛЕД случката и дори пита в анонимен форум за съвет ДАЛИ има нещо неправилно.

Единия си ляга, другия слиза с нея за баничка, а трети я чака в стаята.
Нищо не е било планувано. Никой не е бил наясно със случката и са пазили тишина.

Ха Ха Ха!

Детето ми вече поотрасна малко, но докато не стана на 6г. често разказваше небивалици. Не чак толкова абсурдни, разбира се :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3d6a6759dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Някои хора изобщо не разбират какво се случва при изнасилване и говорят наизуст, не само без опит но и без да проучат как стоят нещата в реалност.
Да, може да има изнасилване без физическо насилие или болка, и доста други неща, които вие Няма да разберете, защото сте ограничени в коловоза 'изнасилване е тва и тва'. Изключително много изнасилвания се случват с манипулации всъщност. Общия фактор е че се случват против волята на потърпевшите, независимо дали са мъже или жени.

№27 не приписвай своя опит с определена жена, като генерално валиден за всички жени.
№2/28, авторката не го е забравила, затова и пише, защото я тормози мисълта за въпросната случка. За болката съм писал по-нагоре, ти вземи се образовай преди да изнасилиш някоя жена, вярвайки че си го била искала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d04ec3d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Еййй каква глупост прочетох в коментар 31!

Ами то според това, което каза, знаеш ли какво излиза???

Че ПОНЕ 1/3 от половите контакти, които се случват, да не кажа 50%, са изнасилване!

То мъжете, ако чакахме да ви се стопли реотана, да ви потече маслото и да ни ПОИСКАТЕ ДУШЕВНО,

ТО СЕКСЪТ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧВА НА ВТОРИЯ ДЕН СЛЕД ВЕЛИКДЕН И НА КОЛЕДА!

Оти, знаеш ли защо? Щото предните дни сте боядисвали яйца, на Великден сте сготвили ПО ЧУДО я агнешко, я свинско, а на Бъдни вечер сте подредили трапезата и сте ходили за подаръци. Та секс в тези дни - абсурд!

СЕКСЪТ ЩЕШЕ ДА Е МИРАЖ, според твоя план!

Ти жена ли си? Или си сама, или мъжът ти кръшка или е станал импотентен!

28,2

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3d6a6759dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   №32, пич, ти ако не можеш да накараш една жена да те поиска, това си е лично твой проблем. С тоя манталитет не съм изненадан честно казано. Нормалните мъже нямат подобни проблеми, нито изнасилват в 1/3 от случаите.
Между другото, за твое сведение - мъж съм.

От №31.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 279fd9df85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Истински изнасилените жени много добре знаят, че са изнасилени и няма да питат това в интернет. И няма тихичко да викат "не, не", а ще ги чуят всички.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6fd9ec2c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Не е изнасилване според мен. Като я изнасилват жената се бори, а не ляга доброволно до полугол мъж, и вика "не" така че да събуди целия етаж.

За мен изглежда, че си искала секс с него, но с презерватив. Ако беше с презерватив сигурно нямаше да се питаш дали е изнасилване.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 471283bd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Има изнасилване, ама между твоте вътрешни гласове - да му пусна ли или сакън да не се разчуе.

Усмивичици, "хаха". На изнасилена жена надали ще ѝ е до усмивчици в темата. Така и не разбрах каква е тая работа и командировка, като пиете до 5 сутринта и спите до обяд.

Лягаш доброволно в леглото на гол мъж с ясното съзнание, че може и да те пипа и при положение че го харесваш и после те изнасилили. Че и питаш дали са те изнасилили. Ами мен някой ако ме изнасили, определено ще разбера и без да питам по форумите.

Товето е все едно да се нагъзя на надръвения хуй на някой гей, обаче да му кажа "ей, пич, нали няма да ме ебеш". И после като ме наебе да кажа "ей, го изнасили ме, хем му казах да не ме ебе".

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c61e98329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Авторката: днес отидох на работа. Той нищо не ми говори, което е добре, притеснявах се да не се разбере. Не е било изнасилване ок, съгласна съм с вас, моя грешка. Има обаче ново момиче на обучение при нас и той веднага започна да я закача. Е да питам сега и с нея ли ще направи така?!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d04ec3d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Авторке какво те засяга дали и с нея щял да направи "ТАКА"?

Това "ТАКА" го позволявате ВИЕ ЖЕНИТЕ! Вие оставате насаме посред нощите с мъже в собствената си стая, вие ги каните, вие говорите и флиртувате с тях, вие си ги ПОДБИРАТЕ - прочутото "подбиране на мъже", което жените практикувате..., вие си лягате ДОБРОВОЛНО в леглото с тях... Още искаш ли?

ЛЕСНИ СТЕ! ТОВА Е ИСТИНАТА!

И затова ще се намират винаги такива, които ще ви минават като магистрални к**ви.

Проблемът си е твой, а не на този, който те е минал без презерватив.

от 32

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3d6a6759dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Авторке продължаваш да се връзваш на някои коментиращи които говорят за неща без да имат капка понятие от тях. Ти най-добре знаеш как си се чувствала и какво си искала. Независимо дали си се съпротивлявала или не, ако е станало против волята ти е изнасилване.

В стресови ситуации често се случва човек да замръзне и да не може да предприеме по драстични физически действия, особено ако е жена, която е по-слаба физически от мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5a9c0155c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   40 Авторката - Ами сигурно, ако акълът ѝ е колкото твоя и сама му създаде условия да я прекара. А на теб повече няма защо да ти обръща внимание, вече те е минал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 197dac1ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   40 авторкееее, аз съм 19.
Ти прочете ли ми поне първото изречение от коментара .
Нали ти казах, че така ще стане.
Я вземи дай знак и аз да те оправя, барем да не си капо.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 81c620bf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   " Независимо дали си се съпротивлявала или не, ако е станало против волята ти е изнасилване. "
-----------------------------------
Ето това е върха на феминистичната мръсотия! "Независимо дали се е съпротивлявала, щом е станало против волята и се води изнасилване!!! " Добре де, но коя е гаранцията, че жената не го е искала и после да реши че е изнасилена, ако мъжът не я иска повече? Как ще докаже, че е била изчаластрена против волята си? Че то ако при такава ситуация мъжът откаже секс с жената, тя ще го обяви за некадърен или гей, и пак може да каже (без изобщо да доказва), че е била изнасилена от него, а той ще трябва да доказва невинността си, след което за жената няма да има никакви последствия! За такава женска злоупотреба срещу мъжката същност би трябвало да има по граждански закон смъртно наказание само и единствено за жени, злоупотребили с огромните си женски права, и създадените за репресия срещу мъжете закони! В останалият "недемократичен свят" такова женско извращение срещу мъжа не се допуска и жената умира на място и веднага, като обществото я осъжда на смърт по морални съображения! Това е истинска справедливост и мръсната идеология на феминизма за по-голямото женско равноправие и женска власт над мъжете не може да го промени, защото там феминизъм не вирее! Ако изведнъж всички жени почувствали се недосегаеми и с огромна власт над мъжете решат, че са изнасилени от мъжете и всеки мъж да бъде осъден по презумпция-изнасилвач, само защото е мъж, човечеството ще се самозатрие-изчезне и край с човешкия род!

"В стресови ситуации често се случва човек да замръзне и да не може да предприеме по драстични физически действия, особено ако е жена, която е по-слаба физически от мъж. "
----------------------------
Това женско самопризнание е доказателство, че жената не е равна на мъжа, като пол! Разбира се, че жената е много по-слаба физически, че и умствено от мъжа и за това днешното наложено с граждански закони от милиардерите равноправие между половете е пагубно за света. Това вече е започнало да се разбира и от "демократичния свят", след като тежката демографска криза го е обхванала и резултатите са очевадни!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bc1ab3e0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   Номер 49, на тебе трябва да се спре да се одобряват твоите коментари! Ти си същия, който във всяка една тема говори за феминизъм и за " мъжкия облик" И как жените винаги са виновни и трябва дори да се убиват! Не знам какъв ти е проблема с жените, но явно си много смачкан. Ако майка ти, те е била като малък, никоя друга жена няма вина за това. Имаш изкривен начин на мислене. Иди в страната на забулените, и там ще гледаш как горят жени... и ги горят, защото е проговорила че е била изнасилена!Много вероятно, дори неин роднина да я изнасилил, защото жените нямат права. Не всичко лошо идва от жените, да не забравяме че почти всяко насилие идва от мъжа. Иди се лекувай, или поне запази мълчание, или иди в арабските страни. Мъжът дори да я заколи, ти ще кажеш че тя е виновна нали? Успокой се малко.....

До сайта, моля ви погледнете номер 49 той ясно говори за убийство на жени. Защо одобрявате такива коментари? И неговите коментари са навсякъде. Моля ви вземете мерки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d04ec3d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   И аз моля Сайта! за помощ и взимане на спешни мерки!

Жените се оказаха изключително опасни, долни, гадни и подмолни същества в моя живот! Модератори ПОМОГНЕТЕ МИ!

До 51 - ИСКАШ ЛИ ДА ТИ КАЖА КАКВО ПРИЧИНИХА ЖЕНИТЕ В МОЯ ЖИВОТ? Все ЖЕНИ БЯХА и знаеш ли защо животът ми е ТАКЪВ? Заради злобата, коварството и алчността им!

Не си измислям! И майка ми не ме е била за твое сведение...

Водя ТАКЪВ начин на живот заради определени ЖЕНИ!

И не ти говоря само за любовни драми, огорчения и такива бла-бла работи. За много по-тежки наранявания, за които ни един от вас няма да ми повярва, че са ми се случили в живота, ако тръгна да разказвам! Но си мълча! А такива като тебе се опитват да раздават правосъдие - точно за което плюеш 49!

49 се явява в някои от темите и пише коментарите си с еднаква насоченост. Припознавам в него мъж, които има житейски опит, нюх, мъжко достойнство и мъжка сила, воля, добра ориентация и др. Добре зная как ви звучат неговите "комплексарски" изказвания! Много добре сте ми познати на какво приличате българите и българките. Но той казва истината, такава каквато я познава - и я познава по-добре от вас! Мерникът му и усетът му са по-точни от вашите.

А ти миличка с коментара си какво допринесе? Бориш се за живота на жените? СЕРИОЗНО?
Не съм чул някой да е тръгнал безнаказано да убива българките!
Но знаеш ли какво? Друго съм чул и видял! ВИЕ БЪЛГАРКИТЕ СЕ ПРОДАВАТЕ СРЕЩУ ПАРИ И МАТЕРИАЛНИ БЛАГА!
Вие българките направихте нацията ни да се стопи, а скоро ще изчезнем заради вас!
Вие българките не искате да раждате, защото децата не са ви приоритет, а ПАРИТЕ, КАРИЕРАТА, УДОВОЛСТВИЯТА, ЕКСКУРЗИЙКИТЕ, ДРЕШКИТЕ, ЕВТИНИТЕ СВАЛКИ и пр.
Вие българките сте ПРЕДАТЕЛКИ НА РОДА И НАРОДА СИ! Избирайки чуждото, омъжвайки се за чужденци, САМИ ПРЕВРЪЩАЙКИ СЕ В ПРОСТИТУТКИ, леки женици, жени без достойнство и пр.

И веднага ти давам пример с авторката!

Ако "възлюбленият" й не я беше отсвирил след секса като магистрална к*рва, сега въобще нямаше да циври и да мисли как да го обвинява в най-големият грях, за който може да се сетиш предвид случилото им се...!!!!

И това е самата истина!

Даже сама си призна, че ИЗНАСИЛВАНЕТО БИЛА НЕЙНА ГРЕШКА - ОБЪРКАЛА СЕ Е! Милата! Как само се обърка, че са я били изнасилили!? Клетата тя....

32

Модератори, бъдете толерантни към мъжете. И ние сме жертви на ЖЕНСКО НАСИЛИЕ! Не пожелавам никому това, което аз изтърпявам все още от женската омраза и ненавист!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7893898f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Черка така те си е ебало от него, че две не си виждала. В момента плакнеш съвест.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 81c620bf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Хей, 51, ти пак си оная върла феминистка дето иска да забрани всички мъжки коментари показващи обективно реалността! 49, както и други потребители обясняват какво се случва по света с неморалните жени според обществото в различния от нашия свят. Я погледни медиите, не само българските, и навсякъде се говори за убийства на жени. Да, говори се и се измислят разни феминистични конвенции но без успех. Постоянно се говори колко много жени са убили мъжете заради пандемията! Защо не се опиташ да забраниш всички статии, където се говори за убийства на жени. Не е проблем говоренето за убийстватна на жените, проблемът е че не се премахва причината заради която ги има. Няма следствие без причина и всички го знаят, а в случая за да ги има тези убийства причината е по-големите женски права в равноправието м/у половете и гаврата с мъжкия облик, чрез феминистични прийоми за оклеветяване на мъжете, по- презумпция винаги виновни защото са силният пол. То убийствата на мъже са многократно повече от тези на жените, но за тях не се крещи по медиите, няма конвенции и специални закони за защита!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d04ec3d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Модератори защо не публикувахте коментара ми? Всичко в него е истина, а има и препратка към авторката.

Явно човек дори не може да каже, че е бил насилван от жени и че жени са му съсипали живота!

Готово.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bc1ab3e0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Аз ли съм феминистка, или вие сте прекалено изостанал? Май е второто.
Еее не се издържа отново го каза "мъжкия облик" поне ми оправи настроението ако не друго. Ами, ще ти кажа една тайна както има лоши жени, има и лоши мъже. Надявам се, да си наясно с това. Колкото единия пол е важен, толкова и другия. Света не може, да съществува без нито едните нито другите. Надявам се, и това го знаеш. След като смяташ че " Мъжкия облик" е по-добър правете си сами деца? Но, все още няма такъв вариант. Ако искаш разкажи ми, от какво семейство идваш, та да разбера защо разсъждаваш по този начин. Сигурно, си гледал такъв женски модел през детството си, и мислиш че това е норма, но не е норма. Надявам се,да намериш някакво успокоение.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bc1ab3e0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   52, ОТ 51

Сега ти виждам коментара, много емоционален и смислен. Засегнал си много теми и ще ти отговоря.

Съжалявам, че си бил наранен не си попаднал на добри хора,това не е хубаво. Надявам се, скоро да срещнеш нови хора които да излекуват раните ти. Но не се обръщай, срещу всички жени заради определени.
Аз също, не съм съгласна българките да правим деца от чужденци. И не подкрепям такива жени, нито поведението на авторката. Ако не е искала секс, е трябвало културно но много твърдо да го изгони от стаята си. Ти също каза, че жените не искали да раждат деца.
Задай си въпроса, защо е така? Аз познавам много самотни майки. И повярвай ми, живота е много труден за самотния родител. А когато детето порасне,започват въпросите които удрят сърцето на родителя. Аз искам деца, но с човек който иска семейство с мен. А не някой, който да ми се наслади за няколко години и да тръгне по чуждо. Много е трудно да имаш семейство и изморително. Ти се раздаваш за всичко, грижи,храна, възпитание -домакинството. И накрая мъжа ти дойде, уморен от работа използва те като прислужница да му е сготвено и да му сложиш храна, и да я от сервираш и за капак и чинията да му миеш. И така цяла вечност. Това живот ли е? Не е живот. Където няма стабилност и обич и уважение, е по-добре да не се правят деца. И колко жени, бяха оставени само защото са били бременни и напълнели,напълнели от неговото дете които ще му дарят. А те я захвърлят. В крайна сметка, всеки трябва да се замисли за грешките си, но и друго разбрах докато гледаме грешките на другите, няма да напреднем никога.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5a9c0155c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

58.   55 - Остави ги тези тук, той и модераторът сигурно е феминист и заклет поддръжник на проклетата Истанбулска конвенция, която цели да затрие истинските мъже като теб и #49 - другото ти аз. Държавна психиатрична болница Курило има много хубав сайт, пишете там , ще намерите пълно разбиране и много сродни души.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d04ec3d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   58 ти какво си търсил в сайта на Курило? Или може би оттам излизаш?

Хайде напиши си философията на живота и изкажи мнение по темата да ти се посмеем!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 81c620bf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

60.   Брий, 56, ти ми говориш на ВИЕ! Не мога да повярвам? От грозните призиви за остракирането ми, сега ме виждаш, като изостанал?!
Успокои ли се вече? Няма ли пак да се разлошавееш и да искаш модераторите да ме баннат и да изтрият и темата? "Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината" - Еврипид! Твоята тайна не е никаква тайна и е ясно както има лоши жени, има и лоши мъже. Само че, лошите жени освен лоши са и проклети и предизвикват лошотията у мъжете. Старите хора казват: - "Най-големият душманин на мъжа е жената"! И не е вярно, че мъжът и жената са еднакво важни! Светът вече може да съществува без единия пол-женския. Единият от половете е много по-силен във всяко отношение от другия (този с Y-хромозомата), и може със сила винаги да постигне целта си. А и сам ще може да има репродукция без женско участие, докато женският пол без мъжко семе нищо няма да може да ражда. И както сама препоръчваш, мъжете сами ще си правят децата и ще определят от какъв пол да им е детето. Въпрос на време е. Мъжкият облик е съпроводен с авторитет и превъзходство над женския. Това и ти го знаеш, но никога няма да си го признаеш. Не напразно казват, че светът е мъжки, изграден от мъжете и е за мъжете! Колкото и да изопъчават тази истина, феминистките не могат да променят този факт. И да ти разкажа за семейството си, ти няма да искаш да разбереш нищо, само ще кажа, че съм с патриархално възпитание и за мен днешното "нормално" (педерастия, феминизъм и либерастия-циганизация) е ненормално. Едва ли има смисъл да ти обяснявам, че днешният напредък и налагане на евро-атлантическо-гейски ценности в същност е упадък на обществото. Дума, като морал днес звучи смехотворно. "Нормата трябва да стане патология, а патологията норма!" - Бжежински! Ето това е днешната "демокрация"! Обърни внимание на авторката, как описва случилото се! Закачали са се с колегата и когато е настъпил момента да задоволят взаимно желанията си, изведнъж тя се е почувствала изнасилена, защото била казала "НЕ". После разбрала, че не било изнасилване. Е, сега как да го разбираме? Изнасилване ли е, или не е? Аз бих възприел това за изнасилване на колегата и от нейна страна. Съпоставено с морала в миналото, хората ще я нарекат "въртиопашка" и винаги ще оправдаят поведението на колегата и. За това в предния си коментар дебело подчертах-казах и пак ще го кажа. Такова женско поведение в останалия "недемократичен свят" жената ще получи смъртно наказание. Хайде отречи го. Мога да ти дам линкове колкото искаш, но и ти сама можеш да си намериш информация. Няма значение дали мен модераторите ще ме остракират по нареждане на феминистките, които се мислят за недосегаеми. С моето банване насилието над жените няма да намалее. По-лошо е, че ти и останалите като теб не искате да разберете очевадната действителност, която аз искам да ви обясня. Така че вместо да ме обвиняваш, трябва да си ми благодарна, защото искам да ти отворя очите. Половете не са равни и равностойни, никога не са били и никога няма да бъдат. Феминизмът е най-пагубната идеология за човечеството и го води към самоунищожение. Естроген и прогестерон никога няма да имат шанс за победа срещу тестостерон!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a6377faeea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

61.   51 казва... " и ги горят, защото е проговорила че е била изнасилена"
Всяка жена която обвинява мъж, че е била изнасилена без той да я е изнасилил заслужава да бъде изгорена. Точно това заслужаваш и ти, да бедеш изгорена, защото обвиняваш мъжа при когото си легнала, че те е изнасилил. Ти ако не си искала секс с него щеше да легнеш на пода с едно одеало само, но не. Къде по-добре е да те изчука отколкото да легнеш сама на пода.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 65dd4af9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   Авторке теб май те е яд , че те е отрязъл , и то в момент на слабост в който се иска отговорност от двамата " ами ако съм бременна?".
Затова се опитваш да се изкараш жертва на изнасилване.
Я кажи тук. Ако беше отговорил на съобщенията ти ,ако беше почнал да ти сваля звезди и завържете връзка - щеше ли да пишеш тук тази история?

Недей да спекулираш с терминологията , само защото се чувстваш прецакана. Че той е идиот , идиот е. Но това изобщо не влиза в графата изнасилване.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9f64b2f93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   Номер 51, адекватен отговор (всъщност изобщо отговор) няма да получиш. Аз като направя забележка за тези коментари, моите направо са изтрити без вулгарки думи, а онези продължават да стоят. Очаквам и този да не бъде публикуван. В по-сексистки сайт не съм влизала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cf2362763a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

64.   Н 60, за щастие такива като теб си отпадате. Остава ти още някоя годинка да квичиш по анонимните сайтове и после никой няма да те помни, няма да се репродуцираш.
Болните ти гени ще си отидат с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a6377faeea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

66.   Номер 60 браво за коментара ти. Аз имам същото мнение за жените както и ти. При мен номерата на жените не минават. Колкото и да се преструват аз ги усещам много бързо. Наскоро имах връзка с една нашенка, която се представяше, че е инженер, но като и зададох няколко въпроса излезе, че не е никакъв инженер. Тя няма мисленето, нито образованието на инженер, но иначе проявява големи претенции. Казах й да си намери мъж който ще й повярва и ще се гордее с нея. А да им казваш мислите на велики хора като Еврипид и Бжежински те едва ли са чували тези имена, а още по-малко да са прочели нещо от тях. Е, в днешно време вече могат като напишат имената им в Гугъл да разберат кои са тези личности.

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker