Как се разпадат връзките заради секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как се разпадат връзките заради секс
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2934 пъти
Повод да напиша тази история е, че връзката ми е на път да се разпадне заради лош секс. Никога преди не съм си мислел, че може да ми се случи. В предни връзки винаги е вървял сексът и причините за раздяла са били други.
Както и да е. Имам (имах) хубава връзка повече от 2 години и със сериозни намерения за по-нататък. Но в последните 1-2 месеца нещата в спалнята закуцаха и вината е основно моя.
Все още живеем отделно, но работим заедно, почти всеки ден излизаме и поне 2-3 пъти седмично остава у нас за секс. Не е имало случай да пропуснем леглото.
Та така, аз съм на 39, тя на 36, деца нямаме, но по принцип се замисляме за едно. Както написах по-горе в последно време нещата не вървят защото доста трудно ми става и свършвам бързо, а и не повтарям. За сравнение до преди няколко месеца можех 3-4 пъти за 24 часа без никакви проблеми. От друга страна тя иска повече, а получава малко. Две целувки по врата са и достатъчни и се разтича като лейка отдолу.
Чашата преля преди няколко дни. Последния уикенд ходихме на почивка до едно курортно градче и наехме стая. Естествено още след пристигането се изкъпахме и провахме леглото. Три минути изкрарах и това беше. Излязохме, рахождахме се, вечеряхме и се прибрахме. Последва втори опит, но не ми стана въобще. Измъчих я. И тя се разсърди и каза "ще отида да се разходя". Дойде ми като гръм от ясно небе. Беше 12:30, а аз излязох да пуша. Върна се след половин час и заспахме. На другия ден всичко беше точно - разходка, обяд, а в колата бъзици както обикновено. Не сме се карали, но проблемът го има.
Първоначално се сдухах, че ставам импотентен, но едва ли е така, защото ми става често през деня в работата или като я прегръщам на някоя пейка. Мисля, че проблемът ми е психологически, но не знам как да го реша. А тя изглежда добре, тренира йога, носи сутиен 90Е, храни се здравословно и ми мрънка, че пуша и пия по 1-2 бири. Винаги преди съм пушел и пил повече, но това никога не ми е пречило. Сега вече се притеснявам да я поканя у нас, защото съм с нагласата, че ще стане като последния път.
И реших да пробвам друго - да спя с друга жена. Знам, че не е много редно, но все още не сме семейство и няма какво толкова да развалям. Отделно, шансът тя да разбере е много малък, защото живеем в средно голям град в чужбина и имаме само 20-30 познати.
Та въпросната друга жена много ме привлича, разведена с дете е и шансът за секс без ангажимент е над 90%. Ако и там се проваля вероятно ще отида на психолог.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9dbab241d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Май си по-скоро за изследване нивото на тестостерона.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 61dfdcbe4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Амиго, почти съм убеден, че проблемът е в главата ти. Пробвай да се отпуснеш и да не мислиш колко зле е сексът, защото ще стане по-зле. Говори с нея и се разберете примерно 1 месец да не правите секс. Меракът и на двама ви ще дойде. Другият ми съвет е да спреш алкохола и цигарите, но към това правило направи едно изключение - преди да се видите следващия път си пийнете по-твърд алкохол. В умерени количества няма да повлияе на ерекцията ти, напротив - ще те възбуди! Неприятно е, но възрастта също си оказва влияние. Пробвай да вземеш виагра - дори да свършиш бързо, ще те държи корав цяла нощ! И последно - месецът докато не правите секс обмисли добре дали си заслужава да изчукаш другата жена. Ако решиш, че искаш да я пробваш - давай смело! Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8b42e3e7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Просто не обичаш тази жена, щом се замисляш да изневеряваш. Изневярата е сред най-гадните неща, които можеш да причиниш на друг човек. Остави я да намери някой мъж на място, а ти прави каквото искаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d61e7c1b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Според мен не е трябвало да оставяте проблема, може би когато се е случило вместо да пушиш и да се разхожда и после да се правите че едва ли не сте на по 16 и не знаете какво се случва
Можехте да седнете и да говорите за това
И не мисля че е късно да поговориш с нея
Изневярата определено не е решение, в крайна сметка щом казваш че в теб е проблемът, представи си тя да няма друг и да се чуди какво се случва да се опитва да намери подходящ начин да говори с теб или да направи неща, а ти да ходиш при други някак все едно наистина сте на по 16-17 а не възрастни хора
Надявам се да се оправите
Можеш да говориш с личния си лекар, той да те опъти дали трябва да се изследваш за нещо, дали ако пък всичко ти е в норма да потърсиш психолог или сексулог
Смятам, че живеем в такова време, че хората вече да не смятат секса като тема табу и наистина се надявам да съм била полезна

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bc4919cc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Планът ти да й изневериш е супер мизерен. Решавай си проблема по друг начин. Сам казваш, че жената се поддържа и те желае - това е мечтата на всеки мъж. Как ще се почувстваш, ако тя си търси друг, който да я задоволи, след като ти не можеш? Ама скришно, като мишка. Май цялата тема е да си намериш оправдание за изневяра, защото вече си си набелязал даже с коя да спиш. Първо щях да те посъветвам да се бориш за връзката си, но след края на историята вече съм на мнение, че ще й направиш услуга, ако са разделите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 57c2f4e7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ти си близо на 40 години и не живеете заедно, ни дете , само секс. Скучна работа. Мадамата явно се грижи за себе си, а ти си просто запуснат чичо. И с 20 са спиш все тая. Проблемът е , че остаряваш и не се грижиш за себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e3d1fff42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Недоумявам как хората сами си създават огромни проблеми. Това е изневяра, спиш ли с другата няма да имаш проблем вече: няма да е приятелката ти до теб и ще си на ръчна.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9dbab241d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много си нагъл, бе авторе! Хем проблемът е в теб, хем пък ще изневеряваш! Щом си притеснен, що не търсиш сексолог , ами друга жена? Като не можеш да я задоволиш, би трябвало приятелката ти да те смени с някой, на когото му става и може да издържа повече от 3 минути.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 470352251d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен 50 % си се филмирал и 50 % ти е писнала на... Решението, което предлагаш, го доказва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: db7cf1bdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Палячоооо тя ти е изневерила отдавна,хаха да не мислиш, че на сухо стои

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5c96f0c010
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Много готинко... жената поддържана, спортува, здрава и сексуална, а неможко хем не може да я "стигне" хем за други се гласи.
За това не трябва да се задържа жена с бързострелко, задължително търси и на други места да се излага с надеждата някъде двете минути да станат три офф

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 19b3ca7ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Със сигурност вече съжаляваш, че си пуснал тази тема. А трябваше да го очакваш ... Ето ти все пак моето по-различно мнение:
Повярвай ми, знам за какво говориш! Не ходи при друга. Вероятността да се издъниш и там е даже по-голяма! От това ще се сдухаш съвсем. Психолог/сексолог - по-скоро бих казал "да", макар че не съм ползвал такива услуги основно поради не най-ласкавите отзиви в нета (и не само). Вероятно ще ти предпише илачи, които ще те подкарат. Но за колко ли време и дали няма да се появят други нежелани странични ефекти ...
Проблемът наистина е някъде в главите ни. Но какъв е точно ... Имам го от много време. Понякога просто го няма. Даже съм си мислил дали жена ми няма да се осъмни, че съвсем скоро съм бил на чуждо, та не свършвам бързо, както в доста от случаите. Мога за кажа, че има значение атмосферата, нагласата, спокойствието. Алкохол в умерено количество. Но не са гаранция. Има фактор, който не мога да засека и формулирам. Във всички случаи умората, стреса, всякакви негативни емоции от деня, плюс нещо в момента от нея, което не ти допада, са предпоставки за преждевременното свършване.
Това е от личния ми опит. Не претендирам за компетентност по темата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 835e89ba22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тамън щях да ти пиша, че си различен и че искаш да оправиш нещата. И като прочетох финалните думи, че искаш да и изневериш и че те е привличала друга си, промених мнението за теб. По-добре говори с твоята, кажи и че се тревожиш за сексуалния ви живот, кажи и че искаш да "пробваш и използваш" друга да видиш дали ще ти стане и виж реакцията решете го заедно. И Колко си умен.. намерих си жена с дете и щяло да бъде без ангажименти, ти от къде знаеш? Ако жената те хареса и иска нещо повече? Ще се разприказва и много бързо твоята ще чуе. Като има проблем мислете заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 53bce8545d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Е тва е, жената поддържана, жизнена, сексуална, вероятно красива и запазена, а нашия хем неподдържан, хем свършва бързо, хем не му става вече, АМА ЩЕ ИЗНЕВЕРЯВА. ЕТО ТВА ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ, ама се имате за големи ебачи и мъже. Нищо мъжкарско няма в тва. Не целя да те обидя в никакъв случай, ама как изобщо стигна до тоя извод???? Изобщо нещо да си й споделил, да сте говорили по темата? Да сте пробвали начини? Не. Веднага изневяра, щото сигурно с другата щи стане от раз и ще я блъскаш 1час без да свършиш, да ви имам и тъпата логика. Лицемери.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 235c58899d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Благодаря за коментарите, макар че почти всички ме критикуват.

Изненадан съм, че има толкова много моралисти и неразбиращи защо има разводи и изневери. Огледайте се около вас как е, как са вашите познати и приятели. Има караници с раздяла, без раздяла, отворени бракове, съпруг и супруга спят в различни стаи, любовници, пълна липса на секс, но под един покрив, побоища и т.н. Според мен не повече от 20% от хората нямат никакви проблеми във връзката.

Повечето писали са останали с грешно впечатление за мен. Няма как в една тема да опиша всичко. Чувствам се добре физически, тежа 74 кг на 180, нямам корем (плочки също нямам), карам колело, разхождаме се по 10, дори 15 км понякога, чат-пат даже тенис играя като има с кой, също така и не се наливам с алкохол по цял ден. Да, не спортувам активно, но съм далече описания от някои тип. Отделно имам много добре приеман от жените размер, без да звучи като хвалба. Тя изглежда добре, но пък има някои недобри черти от характера.

Относно еб*нето - твърдо смятам, че проблемът е психически и има още хляб в мен. Просто ще се надявам да изчезне от самосебе си и всичко да е както преди. Не мисля, че приказки (с нея) биха помогнали. Бъзикаме се по темата, но ако продължи така, вероятно ще се разделим поне временно. Четох и други подобни теми и никой не каза "ей, говорихме и сега я пердаша по 4 пъти на ден".

Както и да е, така или иначе в събота ще сме на ресторант и след вечерята ще я поканя. Дано да мине добре, че все още съм обременен и неуверен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9dbab241d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Това е като в стария виц- " ...има хляб в тебе още. А бе, то хляб има, ама салам няма."

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a5d80c5619
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   и аз съм като теб, на 38 години съм. Допреди 7-8 месеца ми се правеше секс по 3-4 пъти в седмицата, което ми се струва нормално. А сега веднъж на две седмици. Отделно забелязвам и че по трудно ми става. Преди едни целувки, едно голо женско тяло да видя и вече стърчи и е готов, а сега трябва да си поиграят с него за да стане. И аз незнам на какво се дължи това. Нямам наднормено тегло, не пуша и не пия. И направо се чудя, като че ли желението ми за секс просто ей така си умря изведнъж. Ако някой друг е имал подобни проблеми, нека сподели как се е оправил.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2858b71df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Възможно ли е мисълта за другата жена (с коато плануваш да изневериш) да е обзела съзнанието ти изцяло?
Често ли мислиш за нея?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker