Митове за гейовете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Митове за гейовете
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2636 пъти
Здравейте, като млад гей искам да разбия някои митове, насадени от хетеротата.

МИТ 1 - Да си гей е избор

Нищо подобно! Не съм избирал да харесвам мъже. От ранния пубертет започнах да се заглеждам по батковците и ми беше интересно. Още не знаех какво става, просто ме привличаха и ги харесвах, дори чисто по детски съм се влюбвал. Не изпитвах нищо към момичетата, никаква тръпка дори от най-разголената и предизвикателна хубавица.

МИТ 2 - Гейовете търсят само секс, няма любов при тях

Една от най-разпространяваните неистини. Да бъдем представяни само като същества, робуващи на нагона и отдали се на разврат, сменящи партнъора през вечер и сеещи зарази, е доста обидно. Да, има и хора, които търсят просто секс, но и при хетеро мъже и жени това е доста разпространено.
Но така както при хората с хетеро ориентация, ние също имаме чувства - привързваме се, обичаме, тъжим при раздяла. Гей любовите са доста силни, не само защото голяма част от гейовете сме доста чувствителни и всеотдайни, а и заради всичко, с което трябва да се преборим - страха от това да не се разчуе, да не ни отхвърлят и порицаят. Трудностите, през които преминаваме, правят връзката по-силна. Ние не се събираме да живеем заедно просто защото така нарежда обществото, за да имаме наследници и т.н., а защото се обичаме и искаме да сме заедно.

МИТ 3 - Гейовете са женствени

Да, има и момчета, които искат да приличат на момичета, обличат се в женски дрехи, гримират се и т.н. Има и такива, които съжаляват, че не са се родили жени, както и някои с вулгарно поведение.
Но мнозинството сме нормални мъже, в мъжко тяло, с мъжки дрехи и характер, изградени и отговорни личности и единственото, с което се различаваме от редовия хетеро мъж е, че не харесваме жени.


МИТ 4 - Гейовете натрапват вулгарно сексуалността си

Над 90 % от гей хората никога не са ходили на гей парад, никога не са показвали на публично място че са различни и не претендират за никакви специални права за своята сексуалност. Някои от нас просто искаме да можем да се хванем за ръце, когато се разхождаме в парка или да се прегърнем след среща, без да се налага да се оглеждаме и страхуваме че ще ни се случи нещо лошо, че ще бъдем порицани като увредени хора с лошо поведение. Елементарните неща, позволени на хетеро двойките.

МИТ 5 - Гей сексът е гнусен и против природата

Ако природата ни е създала така, че този тип секс да носи физическо и душевно удоволствие и за двамата - активния и пасивния, то защо това да е антиприродно?
Да, аналния секс изисква определена подготовка, но повечето момчета знаят как да се справят с това и никога не са дали повод на партнъора си да намери тази част от тялото им за нечиста и гнусна. Не всичко се свежда до проникване на члена в ануса, ние също изпитваме удоволствие от физическото докосване, прегръдките, целувките и т.н. Това си е един съвсем нормален секс и ако двамата мъже се грижат за здравето и хигиената си, то няма никакъв проблем да се радват на телата си и удоволствията, които си доставят взаимно.

Желая на всички хетеро и хомо хора хубаво лято, изпълнено с добри преживявания и любов. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: b5b0308b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   За всичко съм съгласен, но едно съм забелязал със сигурност. Гейовете са много по-злобни катопроцент от останалите, което е разбираемо, предвид че са отвхърляни и трябва често да се крият.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 404f32f2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Много точно, аз като жена лесбийка веднага се сещам за поне 6-7 такива мита и при жените. Утре ноже да се включа и да нахвърля някои.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1f0b9a5f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Простете за просташкия коментар, но трябваше да го напиша. Тъжно ми е, че има такова хубави хора като вас, докато в същото време елитите използват тази ви ориентация за своите цели и пропаганди - именно стратегията "разделяй и владей" и депопулация на човечеството (поради разбираеми причини). Аз също споря, че повечето обратни хора се раждат обратни и това не е техен избор, ала в същото време съм и на мнение, че приемайки определени храни, добавки и медикаменти (в това число инжекции), може да доведе до намаляване тестостерона у мъжете (или "изнежаване") и е следатвие ако не пълна промяна в предпочитанията, то поне бисексуалност. Също така съм на мнение, че масовата "гей пропаганда" от различните масмедии, филмовата индустрия, самите гей "общества" (често нямащи нищо общо с правата на гейовете, а напротив) и всички тези наложени ни от системата "толерантност" и "ценности" (дали ще са европейски, атлантически или евроатлантически), могат да объркат едно тепърва развиващо се дете и то несъзнателно да си "избере", че това е нещо готино, което е въпрос на избор. Щом толкова хора го подкрепят (пропагандират), значи това може да направи детето по-популярно в училище или социалистическите мрежи и интернет, нали? И тук трябва да вметна и "феминистките" общества и като цяло модерния "феминизъм", които като цяло имат същата задача и нямат нищо общо с правата на жените. Та, всичко това е напълно умишлено от страна на Големия брат. Както всички вече виждаме, ще направят всичко възможно да съкратят колкото се може повече и с по-голяма скорост населението - "превръщайки" хората в обратни (или карайки жрнуте да мрязят мъжете и мъжете да мразят жените в случая на "феминизма") е просто едно от средствата им, а да не говорим за трансджендъризма - което вече е психично отклонение, подобно на анорексията, когато човек се има за "дебел", нищо че тежи 20 кг. Не знам как е термина на български, но на английски състоянието се нарича "body dismorphia". Съвсем се отплеснах от темата, извинявам се. Иска ми се да те посъветвам, но не мога. От една страна давайки положителен пример, никой няма да разбере, че сте обратен, защото медията е изградила съвсем други представи за обратните хора. От друга страна, в момента в който споделите, че сте обратен, някой лесно може да каже, че "парадирате" и дс промени коренно отношението си към вас. И в такъв случай задлужава ли си наистина такъв човек да бъде в обкръжението ви?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 24e6e1c28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Всичко хубаво, само без мляскания и демонстрации, пич. Без привилегии и т.н. Ако сте си както досега, какво ви пречи? Не можете връзка да имате, не можете да си се... един друг или да си живеете живота, без бракове и т.н? Че то бракът е съвсем друго нещо със съвсем друг смисъл. Какъв е зорът на това и на др. привилегии, които тия, които се "борят за права" ги искат? Иначе, разбирам те, като си се родил така, няма какво да направиш. Не може да се насилиш да харесаш някого и нещо. И преди са си живели живота, макар и скришно, някои и деца са имали, но като цяло се е знаело кой какъв е. Какво толко? В момента имате 823787438 пъти повече права, отделни индивиди - отпадъци, може да ви нападнат или направят нещо, но като цяло никой не го е*е дали си гей...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 404f32f2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хей, пак съм аз. Надявам се да не е проблем, че пиша в твоята тема.


1. Всички лесбийки са мъжкарани и грубиянки

Абсолютно грешно. Наистина има и такива, но момичетата в моето обкръжение са най-вече женствени и по нищо не можеш да разбереш, че си харесват жени.

2. Всички лесбийки използват секс играчки в леглото

Отново грешка. Познавам много малко момичета, които го правят. Всъщност го правят точно толкова, колкото и хетеро двойките. Аз досега не съм и нямам нужда, моето момиче си ми е абсолютно достатъчно.

3. Лесбийките са лесбийки, защото не са намерили подходящ мъж.

Това ми го казват често, и то само мъже. Случвало ми се е мъже да ме убеждават, че правя ли секс веднъж с тях, ще "оправя". Ами не се случват така нещата.

4. Да си лесбийка е мода

По едно време наистина беше модерно момичетата да се целуват по устата като поздрав, но това не значи, че са лесбийки. Всъщност голяма част от женската популация е бисексуална и в това съм се убеждавала много пъти лично.

5. Кога реши да станеш лесбийка?

На 5-ти май 2009-та си казах "от днес ще бъда лесбийка". Сериозно ли? :)

6. Коя от вас е мъжът?

Това никога няма да го разбера. Очевидно никоя, две жени сме. Не знам защо някоя трябва да е мъж.

7. Сигурно много си се разочаровала от мъжете и затова си избрала да си с жени.

Никога не съм ИЗБИРАЛА да съм с жени, от детската градина си ги харесвах. Нито пък съм била разочарована от мъж, тъй като няма как да се случи, при положение, че не съм харесвала такъв. :D


За тези се сещам на нприма виста.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5ef56f2138
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж, давам ти субективно мнение, дано никой не се почувства засегнат...
Имам близък роднина - гей на 46. Познавам го от 20г.
Абсолютен мързел и авантаджия във всяко едно отношение, мазен-мазен (като поведение), но не го търси за нищо.
Не ми е приятно подобно поведение и отдавна съм ограничила контакти с него.
Има ли все пак нещо позитивно?!
Работи, но е рядко стиснат, изключително завистлив и нагаждач. Понеже е с различна сексуална ориентация, всички тук трябва да му козируват и да го хрантутят и търпят.
Просто не е познал. Абсолютен паразит.
Много харесвах едно от първите му гаджета обаче.
Доста по-млад, но беше голям сладур - мъжествен, тъмни очи, коси, брада, спортен тип, в спортно-елегантен стил, беше голяма душа! Сърдечен, отзивчив, засмян. Разделиха се обаче преди доста години и наистина съжалих, че не той е в семейството, а онзи другия навлек...
В контакт съм със сладура, за разлика от роднината.
Чувала съм го по телефона, поздравявали сме се по празници.
Душа-сълза. Вече е татко, осиновил си е момченце с приятеля си, много се радвам за тях.
Тоест, всичко зависи от човека..., но аз си патя от роднината-натегач! Това е!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 371bf48dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Има и други митове, например че гейовете са женомразци, ама и ние можем да оценим женската красота, без да изпитваме сексуално привличане . :D

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ddc1293cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте, да прав сте с това което сте написали и го подкрепям. Имам няколко приятели, които са гейове и познавам 2 3 момичета лесбийки. Супер хора са! Това което не разбирам е само за секса и по скоро как се подготвяте преди това, ако може да го разясните. Мъж и жена, да речем могат да почнат да правят секс във всеки един момент, и всеки ден и нека да го кажем "на теория" без почистване и подготовка. Трърдо съм против да не се изкъпеш преди секс, но надявам се ме разбирате, какво имам предвид. Просто при мъжа и жената е възможно да си легнат и без да са се подготвили. Обаче при гейовете е различно, анслния секс е по-различен и там както казватв изисква подготовка. Та, аз не мога да разбера, могат ли гейовете да правят секс когато си поискат без да има подготовка или някак си трябва да знаете кога точно ще го правите за да иматв час два преди това да се оправите. Доколкото съм чувал, клизмите са ок за подготовка, но пък съм чел че не били полезни редовно защото могат да нанесат проблеми на микрофлората на дебелото черво. Което тука ме кара да задам и другия въпрос ако вие искате да правите секс всеки ден, а дори понякога и повече от веднъж, как тогава се ппдготвяте, ако да речем че клизмата не е полезна редовно? Нямам нищо против гейовете и секса, нека си го правите, секса е здраве и удоволствие, но само тази подробност ми е била винаги чудна, защото все пак знаем пе дебелото черво е "опасна зона". Друг въпрос също, ако си имаш свриозен приятел, разбирам, познавате се, подготвяте се и т.н. Ама ако отидеш на гей бар и случайно се запознаеш с някой с който искаш да спиш, и искаш ти да си активния, и сте пияни хаха, какво правите в такъв случай, пак ли чакаш даденото момче да се подготви (то така малко ако чакаш час два, то ще ти мине възбудата) или се уговарвте на други ден? Благодаря, ще се радвам да дадете отговор.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 80a45e6fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Сега аз ще ти помогна с няколко мита, които гейовете имат по адрес на хетеросексуалните:

Мит 1: Ако достатъчно дълго време повтаряш, че е нормално да бъдеш гей, ще ги убедиш. Не става, братле! Питай Наполеон и Хитлер от близката психиатрия дали лекарите им повярваха, докато упорито разправяха, че са Наполеон и Хитлер! В крайна сметка си станаха Иван и Георги, колкото и да настояваха, че са другите двама.

Мит 2: Трябва да навираме живота си в носовете на хетерото - пак е мит! Искаш да се чукаш като луд с друг мъж? Какво ми пука? Оправяй се с когото решиш! Искате да сте двойка? Хубаво, но защо трябва да е пред мен? Нищо лично, но и пичът, който е лудо влюбен в котката си Урсула има същите желания! Оня, дето си пада по Доротея Тодорова, погребана преди няколко десетилетия в Централните софийски гробища, също иска да ми покаже каква топла и сърдечна връзка имат - и на тях, и на теб казвам "Гледайте си работата някъде, но колкото се може по-далеч от мен!"

Мит 3: Трябва да убедя хетерото, че съм нормален - и защо? Значки ли раздават от Джемини? Някаква класация ли има? Броят ли колко хетеро сте "пречупили"? Правите ли списъци или карате само на бройки? Къде мога да видя славният брояч на убедените в правотата ви хетеро?

Мит 4: Трябва да имам същото, което и хетерото - а защо ти е? Щом като сте толкова специални, че другите не разбират персоните ви, та чак се налага да им се обяснявате с теми като тази, защо ви е да имитирате тия неандерталци? От вас като висш вид се очаква да си измислите нов вид любовен живот и социални ритуали, а не да имитирате туземците. Все ми е тая чрез митоза ли ще се размножавате, по облаците ли ще ходите с милото и прочее! Всичко, различно от това, ще означава, че признавате нас за авторитет, ама това значи, че сте пропуснали да ни питате и дали харесвате мъже или жени, а щом сме авторитет за всичко друго, се очаква да знаем и това по-добре от вас, пич! Разбираш ли идеята? Не може да имитираш всичко, но без това, което не ти изнася.

Мит 5: Всеки, който ми говори с агресивен тон, е хомофоб или даже прикрит гей - пич, тонът, който ти държа, е същият, който държа на онзи, прередил ме на опашката, на която съм чакал над 30 минути в студено време и докато ме брули северняка, за да се появи той и да ме заобиколи най-нагло. С този тон обяснявам на пушача да не си духа дима в лицето ми, докато чакам автобуса на спирката, а той се е лепнал до мен. Според теб дали съм прикрит пушач или прикрит простак? А може би изпитвам сексуално влечение към някой от двата вида?

Имаш ли идея кой поред гей си ми, дето се опитва да ме убеждава, че той, видиш ли, е открил топлата вода? Т.е. си представяме, че съм на опашка и ти си 20-тият, който е пробвал да ме пререди, а като издивея качествено, ми се обяснява, че нещо ми куцало - на мен, а не на ония, дето подминават хората, защото не можели да си изчакат реда така, както правят останалите. Така че заминавай отзад на опашката и да не съм те видял!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba0dfdb6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мит ли е...или не е мит? :D

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba0dfdb6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   до 8

Клизмата е препоръчителна, но не и задължителна. Ако отиваш в гей клуб и ще правиш секс с който ти падне, може да я направиш преди това и няма да имаш проблеми в следващите 2-3 часа че и повече, стига да нямаш нервен стомах, който да те свие от притеснение. Но дори и без клизма, това не значи че ще се н***реш. :D

Тези във връзка по-рядко си правят клизми, разчитат на интуиция, зависи дали се хранят здравословно, дали скоро са се изходили и т. н. Някак си започват да разбират кога им е нужно и кога могат да рискуват. Понякога се проверяват с пръстче и ако е чисто, риска от изцапване на члена на приятеля им е минимален. Но не мислете че тези във връзка правят анален всяка вечер, повечето го правят 2-3 пъти седмично. Има и други начини за доставяне на удоволствие.

Всеки има някакви притеснения за хигиена и т. н., но като започне да го практикува вижда че това си е един нормален секс и няма нищо толкова страшно.

Аз съм активен и може би някой пасивен по-добре ще обясни, има си малки тайни и трикове. :D

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: abddf3e18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За горене на пластмаса - В ЗАТВОРА. Ако има някой в главата на управляващите. Има такова понятие химически създъден психопат. Джокера от Батман дето падна в байсейна с химикалите е пример за това и най-точно показва какво могат да направят химикалите с психиката на човек и в какво могат да го превърнат. А сега и 90 процента от българскте мъже са такива. Всички вие до един дишате сложните химикали като диоксини, фурани и куп други отрови които се отделят тогава и са над градовете. И в момента сте геиове именно за това, а си мислите, че сте се родили такива. С дълготраен ефект е. Може би години. Явлението за това е масово, като гнездо насекоми на Райд, ударени сте всичките. Просто малка част си признават открито, че са гейове а другите го крият само за себе си. Най-мащабният газов геноцид в историята на човечеството. Не ви трябва висока концентрация, микрограми са достатъчни за да ви обърнат монетата на хормоните на другата и страна. Който претендира, че е твърдо хетеросексуален и ненавижда гейовете да запали платмаса и да види какво ще стане с него. Един път и няма да се познаете месеци после. Отговорността е изцяло ваша, освен обръщане на резбарата това крие сериозни рискове за здравето. Цяла Европа затова ни натресе боклукът си да го горим в нашите АЕЦ, че явно те се усетиха на къде отиват нещата при тях. Ми то не остана хетеро там, даже евродепутатите се крият под прозорците отвън да не ги снимат журналистите от гей-оргията. Що цигани също горят пластмаси, че и уж нормални хора. Като молци в нафталина сте всичките, ама ми разправяйте че това е ваш личен избор и част от свободата ви. Петльо има 5 пъти по-висока разделителна способност в детайла от човека. Послушайте го. Да не стане като с Ковид и маските. Нямате никакъв избор в момента.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker