Съгласявате ли се лесно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съгласявате ли се лесно?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 5735 пъти
Здравейте, момичета! Въпросът ми е следния лесно ли се съгласявате, ако партньора ви пожелае да прави анален секс с вас а вие не сте правили такъв, както и свършване в устата ви? Приятно чувство или ще се погнусите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 31421d329a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Авторке въпроса ти не е зададен разумно. Ако едно момиче не е правила тези неща за които ти питаш много ясно, че момичето няма да се съгласи лесно, както ако я почерпи сладолед ванила. Нито приятно чувство, нито ще се погнуси след като не го е пробвала. Ако веднъж го е опитала тя може да каже дали и е приятно или гнусливо. А защо ти не кажеш лесно ли се съгласи да ти направят анален секс за първи път и свършване в устата. От аналния ти получили удоволствие а от свършване в устата ти получили приятно чувство. Когато задаваш такива въпроси, трябва да кажеш как е било при теб първия ти път. Надявам се да споделиш опита си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5794d6d6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Това го правят само най най-изпадналите жени без капка самоуважение.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1248cd2fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И за двете неща се съгласявам според човека и момента.
Значи за гълтането мога да кажа, че ако не е пушач вкуса и мириса са далеч по-приятни, отколкото ако е пушач. Иначе сама по себе си самата сперма не ми харесва - нещо като суров белтък и със странна миризма, но ако човека не е пушил, е поносимо. Виж вече ако е редовен активен пушач, на мен лично ми горчи и ми се гади.
За аналния секс - с първото ми сериозно гадже пробвахме, но неговия пенис беше по-малък и горе долу получих удоволствие, докато със следващия, имаше малко по-голям, ми не ми харесва, боли ме зверски. Дори с пръст не ми харесва като прави нещо отзад. Може би си е до човека, дали те предразполага. С последният, с когото правих секс, толкова много се отпускам, че каквото и да ми прави ми харесва. Още не сме стигнали до анален секс, но си е играл с пръсти и ми харесва, много ме възбужда.
По принцип си казах преди няколко години, че ще правя такива неща ако и двамата искаме и ни харесва, но не ако само той иска и манипулативно да ме кара да го правим - тогава още повече губя желание.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 269519e23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   До №2. Без капка себеуважение, друг път! Имах тайна връзка с жена, директор на финансова институция, с много подчинени. Имаше супер его и самочувствие. Пример за успяла жена. В интимен план, наистина беше малко обрана, като ми правеше френска любов, и никога не ми е гълтала. Но пък имаше слабост към аналния секс. За нея вагиналния беше досадно скучен. Та тази жена е точно обратното на смотана неудачница, с ниско самочувствие.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 13a37c3785
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Здравей! Мислех да пропусна темата, но перверзиите на Номер 1 ме подбудиха и аз да кажа нещо.

Сексът е емоция и понеже се практикува от двама души - е споделена такава. Ако тези неща са против убежденията ти, то те няма да са ти приятни. Запомни - всичко е в главата. ( И това не е само за секса)

Бях и против коментара на Нина, че чак ми стана смешно. Горката монахиня. Но замисляйки се, тя също е права. Принципно въпросът ти може да се разгледа философски и да се разточи много. (Ако например питаш дали са нормални тия неща и прочетеш дефиницията на думата "норма" , човек би могъл да остане потресен. Ако питаш дали е морално, това е също сложен въпрос.
Но ти питаш дали е приятно и като всеки първи път може би не е. Истината е, че сегашната култура, включително и филмите за възрастни играят огромна роля в това как се възприемаме и държим едни с други. Но тия неща не са от вчера. Това, че сега имаме техника да го запишем и прожектираме пак и пак, пак, не означава, че тези "табута" не съществуват от време оно. Ако обаче питаш за произхода им, ще ти кажа, че идват от богатите класи.( Затова казах, че Нина е права) Презадоволството развращава ума и той търси нови стимули за допамин. Та така де, тая "дупка на заека" е прекалено дълбока за сега.

Смешното е, че най-вероятно си подрастваща още, та тоя коментар ще ти се стори направо тъп. Затова се връщам, че всичко ти е в главата и ако това нещо те възбужда, ще ти хареса, ако не - не. Важното е какво вижда съзнанието ти в тоя момент. Ако правите секс за удоволствие и знаеш, че на неговото съзнание това страшно му харесва, ще ти хареса, що да не ти хареса. Нали после ще ти върне(А ти какво харесваш да ти правят?). Ако обаче правите секс с емоция и тя е обща, дотолкова, че сте като едно цяло, то дори няма нужда да правите секс. Можете да изпитвате емоцията дори само ако сте един до друг.

А в почти всички случаи двата варианта играят комбина. Така е най-кеф! Успех, деца и честит 1ви-юни! Кекеке

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dd24e18e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз мога да кажа,че лесно съм се съгласявала понеже съм искала да пробвам и ми е било интересно,а и приятелят ми също е така (понеже преди мен не беше пробвал играчки и тем подобни) и сам си поиска да пробва не съм го карала да го прави. Ако беше казал че не иска щях да се съобразя понеже не ми е болка за умиране.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 21b1efed4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Нинче, масово го правят за да не ходят мъжете им после по изпаднали жени.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f816cdf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахахахах Номер 2 страшен виц, най пропадналите го били правили, без коментар.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4d188236d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако се налага да се съгласявам с нещо което не искам- не, няма как да стане. Но е то си е въпрос на чувство, усет, привличане/химия с другият. Има неща които с един съм правила, с друг- не и не съм искала.
Не трябва да правиш нищо което ти не искаш, ако въпреки това настоява партньорът- не е твоят човек. Ще си е нещо като "доброволно" изнасилване.
Ако и ти искаш, но те спира страх или гнус- опитай докъдето о доколкото се чувстваш ок с уговорката да се спре веднага щом кажеш.
Не питай за интимния си живот другите, води се по собствените си чувства и емоции.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e5d8fa4296
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2 лъже като...

За тва вече забравих в на колко жени анусите съм го навирал... И те такива морални и не изпаднали на приказки ама... Действията показват друго... Не лъжете! Знаем ви!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 95e7087bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Със сегашния ми приятел стана от самосебе си и не се е налагало да се "съгласявам", кято разбира се го бях правила и преди. Той се изкефи, че може да се отпусне още от самото начало с мен и си го правим редвно, да не кажа всекидневно

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 33d1a1b7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Жена ми е нормална жена, но понякога и се прави секс отзад. Особено когато децата ги няма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 34b4e7f0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Що за въпрос? Какво значение има за теб дали другите се съгласяват лесно или трудно? Важното е какво искаш ти - тялото е твое и не си длъжна да се съгласяваш с нищо, което не ти харесва и ти е неприемливо.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a330cd39a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   2 Нинче, ти като не духаш и не даваш в задния двор, за къде си тръгнала, като вече всички го правят.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 269519e23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Мъжа ми мина 50, и въпросът е дали той иска. За отзад трябва сериозна ерекция, с полумек не става. Освен това искам да е бавно и по-дълго да продължи, за да ми хареса. За него е по-лесно да се отчете с една 2-минутка отпред, и да заспи, отколкопто да се мъчи да ме задоволява отзад.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 16a6d654a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   За гълтане, абсурд! Никога! За отзад се съгласявам, но не лесно. Карам мъжа да се потруди повечко, преди да го допусна до "заветното" място.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c6ec5b347a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Той си остава единствената ми, най-неконтролируема тръпка и страст. Имаше много хубави очи, тъмни, дълбоки, влудяващ, сочен, адски възбуждащ пенис. Никога нищо не е искал. Аз обаче го желаех - и на дълбоко гърло да се уча с него, и за първи път анален да поискам със същия този, неземен атрибут. Колкото се давех от мъжеството му, толкова се и кефех. Нито ме напъна, нито ми го набута. Просто ме остави да си действам и буквално изригна върху сливиците ми. Не ме е питал дали може. По начина, по който го поемах, му беше станало безпределно ясно, че няма да го пусна лесно!
И анално го поисках, какво като беше внушително надървен?! Беше абсолютен цар и ме отвори много майсторски. Мъж, който единствен събуди мръсницата в мен!
В отговор на въпроса ти - само на него дадох всичко с върховен кеф, тези неща се усещат отдалече!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5528404c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   до №20 Миличка, същото и при нас. Като млада, аз се дърпах за отзад. Сега нямам претенции къде ще го правим, само да има секс. Предлагам му пълна програма, или ако иска само отзад, той сумти "не ме занимавай".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ab58d063c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Личните ми наблюдения и опит са, че жените, които харесват анален секс много по-често са доста властни и контролиращи, точно както е дал личен пример коментиралия под номер 5. Да, жените, които обичат в дупето са много жизнени и енергични личности, лидерки, самочувствени и намахани. Обичат силните усещания и за това имат нужда да усетят по-силно мъжкия член. Такива жени обичат да предизвикват мъжете, да ги провокират. Често такива жени заемат ръководни позиции в службата. Жените от този вид се харесват от мъжете заради тяхната необузданост, инициативност и по-лесно склонност към експерименти.

Втората условна група жени които са по-женствени, инертни, по-кротки и свенливи обичат по-нежен секс с повече целувки и не дават в дупето, а ако го правят е само за да угодят на мъжа. Те изпитват болка отзад и почти никаква наслада. Предпочитат си вагиналния секс. Те са по-често са сковани любовници, но и у тях може да се събуди страстна лъвица ако мъжът ги предразположи. Тези жени имат предимства пред по-горния тип. Мъжете харесват втория тип жени, защото са по-покорни в леглото, отдават се по-пълно, не обичат да доминират и оставят мъжа да ги доминира напълно, буквално да ги помете от любов и секс. Стига мъжът да харесва да доминира напълно.

И още нещо жените от първия тип много повече харесват да са отгоре, а жените от втори тип по-рядко.

Разбира се, тези разделения са твърде условни, но все пак...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 269519e23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Уф, да! Като млада не ме оставяше на мира, докато не му пусна отзад. Сега той е на 51, аз на 46, и постепенно започна ме претупва отпред за минута- две. Като го питам, отзад няма ли да го правим, натискам му се. А той ми казва, че само глупости са ми в главата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: be04f3a2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   За мен аналният секс трябва да е само с много специален човек. Ако имаш по гаджета през половин година и даваш на всеки да ти го навира или гълташ на всеки - това си е манталитет.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 44de117c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Хаха номер 8, "играчки" а? Олаби ли му халката на човека? Браво, браво хахахах, да не те остави за някое момченце

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5a9fc2204d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Зависи от мъжа. Ако съм влюбена, да съгласявам се

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 44de117c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Не мога да ви разбера жените за това с вкуса и мириса на спермата. Леко солено, леко алкално, леко мирише на белина и цинк. При положение че пуша, пия и си ям каквото си поискам. Или не при всички е така? Щото съм попадал на жени, където отдолу е покъртително просто.

Ако има някаква лоша миризма или цвят това не значи ли инфекция? И защо въобще ако си толкова гнуслив се занимаваш със секс? хах

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9397eb546e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Правила съм го само от мъжа от когото имам дете. Отначало му се дърпах, но за 2 или 3 седмици склоних и от тогава редовно го правим.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 269519e23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Да ма свърши в устата, никога! Това е гнусно! За анален секс се съгласявам, ако мъжа е добър любовник. (ж28)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d42b26e72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Много по-рядко от нормалните неща, но тези “бонуси” определено дават много положително влияние във взаимоотношенията, просто мъжа е много доволен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3d62e89efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Ако нещата са сериозни между вас, нормално е да му дадеш, не виждам нищо лошо в това, иначе точно тогава тръгват мъжете по чуждите жени, по-добре ти му дай отколкото да търси чуждото.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: be04f3a2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Съгласен съм с 33. Но След месец да не дадеш дупето и на следващия, и след още два-три и на следващия, и на следващия. И един ден като се омъжиш да не се окаже, че мъжът ти е страхотен, но ти си давала задника си на всяка "любофф". Защото повечето нормални мъже нямат много високо мнение за жени, които правят пълна програма. Да, нямат нищо против тях, но не ги искат вкъщи, ако са ползвани доста.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ee53cb0216
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   5, точно тези жени имат най-големи проблеми със самочувствието и самоуважението. (инак излиза, че точно проститутките имат най-много себеуважение и самочувствие.)Имам позната, която ми е споделяла, че точно аналния и грубия секс я карат да се чувства господар на живота си, но ефектът да се чувства така, казва тя, отиминавал доста бързо - само няколко часа след това обичайното и себеусещане се възвръщало. Такива хора, ако имате възможност да ги опознаете, ще установите може би с изненада, че като личности и душевност са доста безинтересни и примитивни, дори някак празни. А твоята позната вероятно е на такава позиция с дебели връзки, или поне с немалка помощ от някои неслучайни хора... и едва ли, защото е най-умната и образована сред умните и образованите или най-ебливата сред ебливите. Те повечето на такива позиции са така в бг - деца, внуци и изобщо там роднини все на неслучайни хора от соца.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3d62e89efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 34 от 33, да се правим на девственици ли искаш тогава. Не мога да ви разбера вас мъжете ревете когато не ви даваме, а когато ви дадем проблем било. Значи когато връзката е сериозна, а то това нещо се вижда и се усеща, пак казвам какъв е проблемът? Започнат да живеяг заедно например? Да може и след време да се раздели човек, но това не прави жената лека, лека е когато сменя мъжете като не знам какво и те я търсят само за това. Другата гледна точка която мога да ти кажа, че има жени, които това ги кефи и нямат задръжки в леглото, ти номер 34 явно не си спал с такава жена.в край сметка секса е за удоволствие и трябва да се прави без задръжки.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ec62d98d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До 36

Аз съм 34. Да, имал съм такива жени. Както казах - супер ми е с тях, но не ги искам вкъщи. Някои от тях не да имали и сериозни връзки, но още първият път като разтворят бузки или тръгнат да гълтат и се създава едно усещане за рутина. Самият факт, че са във възрастовата граница 25-35 години и все още са сами говори достатъчно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3d62e89efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До 36 от 33. Извинявай ама аз изобщо не говоря още на първата среща да спи човек с някого още повече пък да дава дупе или да гълта. Казах когато нещата станат сериозни, ане на първата среща да спиш с човека. Това наистина не говори добре за жената. Авторката пита за партньор, не за някакви едноневки номер 36. Като сакаш девственици, после не реви, че жена ми я е гнус да го налапа или не ми дава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 269519e23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Аз съм пробвал, като си легна с ново гадже първия път, докато и правя френска, нарочно и облизвам и ануса. Първата реагира смутено "ама какво правиш..', втората "о, ти си палавник", и си разтвори бузките, да ме улесни. А последната измърка "не спирай..", след още малко "за продължението ще ни трябва някакъв крем, че ще ме боли".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d89bfabcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   "Самият факт, че са във възрастовата граница 25-35 години и все още са сами говори достатъчно" - а да са обвързани и да се занимават с оня и тоя и теб, добре ли щеше да говори за тях, дори и извън въпроса са анален и свирки..?
А ти обвързан ли си, и ако да, това че се занимаваш с жени, говори ли добре за теб? А ако не си, т. е. си още сам и си в същия диапазон, като дори скоро го прескачаш, то говори ли това добре за теб? А говори ли добре за теб, че се занимаваш с жени, за които нямаш добро мнение? Изобщо, с тези разсъждения звучиш като да си от някое забутано селце..

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5528404c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Аз съм момиче на 17 г. Искам да кажа, че съм възмутена от по-големите жени и от лелките (над 35 г) които масово се праскат отзад. Не ви ли е срам? Аз никога няма да стана като вас. За съжаление намерих специфични предмети в гардероба на майка ми (уред за клизма и анален лубрикант) и рабрах че и майка ми е една от тези извратенячки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker