Колко често се къпете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко често се къпете?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 3760 пъти
Провокиран съм от някои женски коментари, че мъжете сме смърдяли...

В историята на сайта попаднах на темата: http://spodeli.net/15/story-81624.html.

И какво да прочета? Шок и ужас от българката – къпе се зиме по 2-3 пъти на ден като сутрешният душ бил задължителен!
И още умопомрачителни „факти“:

97 – „...Или пък ще се събудиш ти сутрин след като си се потила и въртяла и кожата цяла нощ е отделяла секрети, щото това си е функцията на нормалната здрава кожа, да филтрира и какво - ще облечеш отгоре дрехите и ще си излезеш. Тялото цяла нощ е работило да отделя, а ти ще си оставиш мизерията по кожата (щото не се вижда и не мирише) да си се пласти и да запушва порите....“

102 – „...А сутрин също вземам бърз душ, защото през нощта, докато спим, тялото ни се освобождава от най-горния, вече мъртъв слой кожа. Мнозина не знаят, че през нощта сме подложени на нападение от страна на много опасни бактерии, населяващи завивката, възглавницата, чаршафите и матрака. Тази бактерии се хранят с отделената от тялото ни мъртва кожа и потта по нас. Заради тях те се множат и живеят. Когато вземаш сутрешен душ и се подсушиш след това, ти премахваш голяма част от въпросните бактерии, които са те нападнали през нощта. А къпането в предходната вечер премахва по-голямата част о мъртвата кожа и потта, с които се хранят бактериите. Затова е важно и да си правим бърз профилактичен душ преди лягане, и такъв сутрин след ставане. ...“

Какво излиза? Нощес се въртиш, потиш се, отделяш всякакви секрети, ядат те акари = напаст Божия..., кожата ти се умъртвява, пот се лее и това образува „мизерията“ по кожата ти! Хахахахахахааха

Еб*х го и у жените! Вие що правите у леглото нощно време ве?
Да сте се изч*кали здраво с мъжа, пък на сутринта да се къпете, ама то излиза, че вие от нищото ставате за една нощ по-мръстни и от клошарите...
А на 102 у леглото ѝ/му не си представям какъв коптор е от всякакви гадости и вредители...

Намирам за нормално човек да се къпе всеки ден – вечер! Ако не е ходил на работа и си е стоял вкъщи в празничните дни, може и да не се къпе. Сутрин е нормално човек да се подмива. Всичко друго е доста вредно за кожата, а и здравето. Дори всекидневното къпане без сапуни, душ-гелове... изсушава бая кожата.
Българката е намерила решение и на този проблем – след всяко къпане започва с мазане със всевъзможни лосиони и мазила. Една дори си пере дънките на всяко второ носене! Тая е бетер миньорка!

Да, след спорт ще се минеш набързо. Ако си правил секс, зависи – подмиване или къпане. Лятно време след всяко по-обилно потене – съгласен. Лятото съм стигал и по 5-6 пъти обливане/къпане.
Не знам какви са тенденциите? Може би българката вече се къпе по 6-7 пъти на ден и затова не ги виждам по улиците!

Кажете при вас как е? На колко години сте? Жена/мъж? Зима/лято?

П.П. Това да се къпеш вечерно време и на сутринта да казваш, че смърдиш е болестно състояние, освен ако не сте прекарали нощта на открито до кофите за боклук. Никой не ви е виновен, че се усмърдявате на умряла риба в рамките на 6 часа и то в леглото!

И един апел към жените – не натяквайте вашите психични разстройства за нормални и да ни обвинявате, че сме имали проблем с личната хигиена! Болестта е болест, без значение какво мислите по въпроса и трябва да се лекува ОВРЕМЕ!

Прочетете и какво казват докторите по въпроса с всекидневното къпане, преди да пишете глупости като тези двамцата – н.97/102.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5b890a20bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ъъъ, жена съм на 28 г. и се къпя/мия, в стандартния случай, 1-2 пъти на ден. Приятно ми е, а особено зимата, така най-добре се стоплям. Цялата процедура не отнема повече от 10 мин., не кисна до разлагане и не си мия косата всеки път. Не виждам какъв е проблемът, изглежда ми сякаш злобееш на дребно. Изкарваш го сякаш "българката" специално се топи в белина по цял ден. Даже нашата нация е с доста ниска хигиена - орална, телесна, всякаква, без значение от пол, но при мъжете е по-зле. Лично бившият ми шеф заяви, че все по-рядко намира време за къпане. А родната ми майка, мисля, че не се е къпала от зимата, но тя е половин рускиня, така че не знам дали те устройва... Тъпотии.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 559c556806
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Авторе, прав си на 100%. Доказано е, че прекалено честото къпане се отразява пагубно на имунитета и въобще на здравето на хората, особено употребявайки сапун/шампоан. Един душ на ден, при това с добре подбран сапун/душ гел за тялото и не повече от 3 пъти измиване на косата в седмицата е повече от достатъчно, при това ако не се потите прекомерно, особено зимата, може и да прескачате ежедневния душ, да се къпете през ден и просто да се подмивате през останалото време. И бъдете сигурни, че кожата ви ще ви благодари, а здравето ще укрепне. Има хора, които пиродата е създала мааалко по-смръдливи:), потят се повече, отделят миризми, ми нека си се къпят и 2-3 пъти на ден, за да са спокойни, че околоните ги приемат нормално, но със сигурност здравето им страда, по-скоро да потърсят някакво решение на проблема с метаболизма си и въобще на нетипичната реакция на тялото си - прекомерното отделяне на пот и миризми.
М, 43

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d29f155fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Аз се къпя в неделя, а само косата измивам в четвъртък. Ако се къпя по-често, кожата ми се изсушава, а косата започва да се омазнява по-бързо.

По-кожата на здрав човек живеят бактерии и гъбички в равновесие и те ни защитават от вредни бактерии. Ако се миете прекалено често, балансът се нарушава и това дава възможност за развитие на болести. Мазният слой по косата също е защитен и необходим. Затова ако си миете косата често, тялото започва да произвежда смазката в по-обилни количества като компенсация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6b5e4d58b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Всеки ден.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3ce55f3898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз се къпя през ден, след като тренирам. Или преди и след плуване, ако ходя да плувам. Потя се доста, така че понякога и всеки ден трябва.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bf22179c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   М28. През два дни се къпя. Не обичам често да се къпя, но не се и изпотявам толкова лесно. Това също има значение при различните хора. Разбира се ако е след физическа активност от която "лепна" веднага си взимам душ.

А да попитам тези които казват че кожата им отделяла секрети и бацили, като се къпят сутрин после сменят ли чаршафите всеки ден? Защото какъв смисъл да се къпеш, като те бацилите ти пак те чакат в чаршафите

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d6197b654c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами повече от 2-3 пъти седмично къпане не е препоръчително. Заради кожата и поради куп други причини.
Хигиена е едно, а самоцелно налудно киснене във водата е съвсем друго нещо. Едно подмиване сутрин под мишниците, и вечер между краката е напълно достатъчно.
Зъбите също не е хубаво постоянно да се търкат с абразиви.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ff9db679eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Абе, ако искате и веднъж годишно се къпете, за Великден, че за Коледа много студено, но да твърдиш, че хората, които се къпят 1-2 пъти на ден имат психични проблеми...
И после как да не твърдиим, че част от мъжете имат проблем с хигиената.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12ff4f4c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена на 30 и за шок и ужас на някои, не се къпя всеки ден. Къпя се веднъж на 2-3 дни, освен ако не е много горещо и съм се изпотила. Пред горещото лято може и всеки ден. Косата си я мия два пъти седмично, а лятото може и 3-4. Работя си от вкъщи, не излизам често и не се чувствам толкова мръсна. Досега никой не е имал нещо против хигиената ми. Иначе отдолу се подмивам при всяко ходене до тоалетна. Смятам, че така е нормално. Имам и малко дете, което като бебе къпех веднъж седмично, защото в чужбина така се препоръчва и го намирам за много по-правилно, отколкото като в България да търкаш нежната бебешка кожа всеки ден и да отмиваш полезните мазнини, а после да тровиш бебето с разни лосиони за овлажняване на кожата. Вече като детето порасне и започне да си играе с мръсотията навън, тогава има смисъл от по-често къпане. Всичко е според нуждата, а не по презумпция.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6e26637082
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   когато съм на работа след приключването и се къпя всеки път.( понеже е физическа и се изпотявам )
Когато не съм може и по 3 дена да не се къпя и си мисля, че не нося специфичен odor. ...

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b2a95cc52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе голяма си скица! Ами аз се къпя всяка вечер, това е закон за мен. Сутрин се къпя, може би през ден или според зависи. Не си мия косата всеки божи ден, защото не мисля че е много здравословно и хубаво за косата като цяло. Дрехите, които съм носила през деня, веднага хвърлям в коша за пране, само якетата и понякога суичерите нося няколко пъти. Обувките също не толкова често. Обичам да ми е чисто, аз да съм чиста и дрехите ми да миришат на прах и омекотител. След тоалетна винаги се подмивам, не знам ако това за теб е много. Не се мажа излишно с кремове за тяло, зависи когато имам време. Не мога да си представя да не се къпя с дни, не знам чувствам се мизерна и отвратителна. Мъжът ми също се къпе, но понякога пропуска и се базикаме. Той се дразни, че пера адски често, но това е иначе не се оплаква, че му е чисто и му мирише на хубаво.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 665e95b831
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Да, прав си, малко груб, но прав. Всеки да се къпе според тялото и нуждите си, а това превъзнасяне на хигиенните навици и 2-3-4 къпания на ден, не е нормално. Моите навици са като на но.10, при нужда - увеличавам честотата. Понякога работя в кабина с друг човек, и тогава сутринта задължително. Всички тия декларации за чистота и малоумни щавения и свръхпочиствания, са поза, даже не разбирам за какво са тема на разговор. И говорят за проблем.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d526baa410
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Никога и ми е много гот.
Клошаря

ПС: Да ти имам и тъпата тема.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fcdd9d79f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Автора има много добро чувство за хумор! :D успя да ме разсмее поне 5 пъти, докато четях историята.
Реших и аз да споделя
Ж,24.
Още направо ми е странно, че пиша в такава тема, но по същество.
Къпя се всеки ден - вечер. Понякога се случва да си взимам бърз душ сутрин / най-често почивните дни/, защото ми помага да се разсъня по-бързо и да не се излежавам цял ден по пижама в леглото. И в дните, в които цял ден съм вкъщи и не правя нищо, отново се къпя вечер.. трябва да съм адски изморена, да съм се прибрала в 4-5 часа сутринта и да не мога да стоя на краката си, че да си кажа “ няма да се къпя тази вечер.”
Що се отнася до секс обаче отново си взимам бърз душ винаги веднага след това, а не чак на сутринта :д
А що се отнася до косата, гледам да я къпя на не по-малко от 3 дни, понякога дори повече :D
А за всички буболечки живеещи в леглата ни ми е ясно. Просто.. не е чак толкова страшно и все пак сменяйте си чаршафите веднъж/два пъти седмично за разнообразие….. че не знам по месеци с едно и също спално бельо ли сте че чак толкова да не се понасяте в кожата си на сутринта? Има и ароматизатори всякакви видове, и спрейове, и т.н за спално бельо.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ec9277e523
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   M 21

Къпя се задължително всяка сутрин след ставане. От там нататък всичко зависи от плановете ми за деня и нещата, които правя през него. Ако съм на тренировка си взимам един бърз душ в залата за 5 минути, ако се прибирам от работа или навън е било много топло и съм се изпотил си взимам и един душ вечерта. След посещение на тоалетната задължително се измивам ако имам такава възможност. Хигиената ми дава чувство на самоувереност и че когато изскочи някоя мацка няма да се притеснявам дали мириша.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8e71270c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   При нас с мъжа ми се е превърнало в ритуал. Щом се приберем от работа, първо минаваме през банята и тогава обличаме домашни дрехи и се настройваме за почивка. Правим го даже не защото сме толкова мръсни, колкото за отпускащото действие на топлата вода и ароматния душгел. През лятото вземаме и хладен душ за събуждане сутрин. Не смятам, че прекаляваме, ползваме хубава козметика и кожата не се изсушава. Според мен, това са митове, че водата отмивала незнам си какво. Водата е полезна дори само с начина, по който масажира тялото. Не случайно във всички религии тя е включена в ритуалите.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7934ef5dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Нормалното къпане за човек, който не работи мръсна работа, е 1-2 пъти седмично. Обаче истинско къпане, а не мокрене. Масово под къпане младите разбират душ за 10 минути и дори не са чували какво е кесе. Да не говорим, че не ползват сапун, а някакви гадости, които не свалят мръсотията, а я замазват. В резултат от това постоянно се чувстват мазни и нечисти и си докарват кожни проблеми. И не - да се намокриш 10 пъти не е равно на едно истинско къпане, което включва киснене, търкане с кесе, сапунисване със САПУН! и обилно измиване.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9697b5f8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Имах такова гадже. Правим секс, потим се, аз се къпя, тя се излежава и заспива. Да не говорим за други неща! Започва да се глези, търка се в чатала ми, разбирам я какво иска. Правим анален секс, аз свършвам в дупето и, тя само се забърсва с една салфетка отзад, обръща се и заспива. Не изкарахме дълго.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ce2c1c7bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Лятото всяка седмица,а зимата през една.
М 32

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d39f5988b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   На ряката цело лето!
Зимата обаче е замръзнала.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a2d0e9b2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Авторе, щом жените ти казват, че смърдиш, най добре се изкъпи вместо да философстваш в нета, кой как и кога да се къпе. И не позволявай да се стига пак до там.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cae922c25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Незнам кой колко се къпе, но хората не си мият често ръцете, което е много важно. Аз се мия от кръста надолу сутрин и вечер, понякога и през деня, ако съм си вкъщи, не смятам, че е нужно да си мия всеки ден косата и цялото тяло, не се потя и не мириша,но има хора, които задължително е да се къпят и два пъти на ден, просто защото миришат, пушат, смърдят на манджа.
Къщи в които се готви и не се проветрява, пуши, колкото и да се къпят мирише. Аз много рядко пържа нещо и след това и косата и дрехите ми миришат, съответно се къпя се и пера дрехите. Големи чистофайници се изкарват всички, но мръсотията е навсякъде. Ако се къпеш всеки ден, няма да си хвърляш боклука, където ти падне. Има къщи, където колкото и да чистят мирише. Две такива приятелки имам, като отида на гости, щом изляза мириша на манджа и цигари и честно казано е по-чисто отколкото вкъщи, но какво от това, дори и якето си пера, защото мирише, колата ми се вмирисва, язък им за чистенето, къпането всеки ден и морковите парфюми.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8b74faa6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   М 18, къпя се 3-4 пъти в седмицата, 2 пъти от които и косата. Правя така за да задържам полезните бактерии по кожата си и да не навредя на имунната си система и здравето си както ти каза. Да, лятото се къпя понякога и всеки ден, но често е само душ, за да се разхладя и отмия потта. Не разбирам защо някои хора мислят че човек трябва да се къпе всеки ден, вие какво, да не би да нямате нужда от полезните бактерии и вещества за имунитета и кожата си, които одмивате едва едва появили се?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8b3d88093c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   М. 25.
Аз се къпя веднъж на всеки 2-3 дена понеже:
1. Не се потя освен ако не е адска жега, тогава си взимам душове за да се освежа.
2. Мързи ме.

Всяка сутрин си мия лицето, а зъбите също и вечер. Пръскам се с дезодорант под мишниците и си сменям дрехите когато засмърдят/се изцапат. До сега не са се оплаквали от хигиената ми, всъщност са ми казвали, че мириша приятно (момичета много ясно)(и не, не на бъзик, а докато са с мен в леглото). Единствено някои хора не харесват, че пуша цигари и им мирише.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a10b8654c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Моят коментар не беше одобрен, въпреки че в него нямаше нецензурни думи или обидни квалификации.
Писах, че мъжете, които не спазват лична хигиена, няма защо да се чудят, че жените не искат близки отношения с тях. Още писах, че съм жена и обичам водата.
Явно модераторите не го харесаха. Те си знаят защо ;)))

Да, и удобно пропусна, че обвини едни хора в мързел.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 67aa2ac9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До 25

То у ряката, добре, ма до нас е едно мижаво ручейче, вода едва до колене...., язък, ни за къпане става, ни за нищо!:-))

Посмях се, благодаря ти!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9abe48036e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   да се къпеш със сапуни и шампоани е мега вредно, аз от много много време не се къпя с такива химии.

къпя се цял на 2 дни примерно веднъж, иначе се мия след като ходя до кенефа - това го прихванах преди години като живеех в арабските страни и там е прието така. Така че си подмивам гъза, краката и оная работа всеки ден след като мина през кенефа, много обаче от чистофайниците дето се къпят по 3 пъти на ден не си мият гъза след сране, което обезсмисля цялото им водно разхщение.

Колкото и първообитна религия да е исляма, поне хората си мият краката по 3 пъти на ден и гъза, щото пророка така им е казал, докато великите християни (какъвто и аз уж съм) са си смръдльовци ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fa717bdab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Кой се къпе бе батко?! Само по празници, коледа, нова година, великден и на рождения ден.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d39f5988b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   35, ейееей, стига ля тая вода, кой ще я плаща?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1ee4f6f6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Жена ми иска да минем през банята преди секс, а колежка , която ми е нещо като втора жена вече 7 години, иска да и замирише на пот, възбуждало я. А кажи колко да се къпя?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 588bb137ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Къпя се всеки ден, без изключение. Зиме, лете, всеки ден с вода и сапун.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d822895ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Нормално е човек всеки ден да се къпе... Някои предпочитат вечер, други сутрин, но е нормално да е всеки ден.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e38c9d93b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Всеки ден! Работя в кухня и няма как да не се изкъпя след работа!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1ac63ae5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Мислех, че темата е шега, но после прочетох коментарите и останах потресена.... къпя се всеки ден, понякога и по 2 пъти, ако съм дълго навън и повече се е случвало. Винаги с вода, душ гел/душ олио и лосион за лице. Без коментар съм за хигиената на хора, които се къпят 2-3 пъти в с седмицата, или пази Боже по-малко.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 717fe95c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   43, ти пък си в другата крайност. По 2 пъти на ден, айде моля ти се. А по 5 не щеш ли?

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5a225014bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Пропускам събота, защото обиковенно съм прекалне пиян сутринта, за да мога да направя каквото и да е до вечерта, а докато се наканя да хапна нещо, то станало полунощ :D

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 88a78365a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   А бе 43, като си по-дълго навън как така се къпеш повече от 2 пъти? Не го разбирам! Ти някъде навън ли се къпеш? По улиците? Доколкото знам в България няма обществени бани тогава къде се къпеш 2-ия път (1-ия и 3-ия е ясно че са у вас!)? Освен ако не си от някое село със запазена комунистическа инфраструктура, където все още се откриват някакви допотопни "обществени бани" - по-скоро места, в които може да се изцапаш повече, след като влезнеш в тях....

Ти голяма фобия те гони тебе! Ако мъжът ти се падне "по-ларж" какво ше правиш? Представи си, че не се къпе всеки ден, ами на ден и половина? Как ще я караш тогава?

А дано се влюбиш по такъв и да не може да погледнеш друг!

Аман от капризни госпожички.

П.П. Авторът, който е стигал лятно време по 5-7 къпания НА ДЕН! ПУКНИ СЕ ОТ ЯД! :P

"МР*СНИЦА"! ;)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fb1864546
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   43 е единственият нормален човек тук. Ебаси оправданията пазели си гъбите... Като искаш си сапунисай само чатала, подмишниците и краката и си пази гъбите по останалата кожа. Пък и сапунът не е дезинфектант. И аз не си слагам сапун по лицето, щото кожата, а и скалпа ми не се омазняват. Ама да не си измиеш г*за не ми обяснявайте, че е нормално.

Как се понасяте изобщо, мен докато ми замирише подмишницата и откачам, докато не се изкъпя. Просто не мога да се трая - да с рол он не мирише, но пак - лепна ли - в банята. И не, не съм изнежен, работата ми е свързана с повече "приятни" миризми, отколкото сте подушвали някога.

Изобщо покъртително. С един приятел наскоро говорихме за... хмм... "дамите с лоша интимна хигиена", да го кажем с евфимизъм, вика "брат, имаш много крива представа за хигиената на повечето хора". Еми явно е така... Особено за жена да се къпе един път в седмицата... После се чудите що не ви звънкат....

трагедия...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3e5e1bfb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Сутрин и вечер, а лятото по още няколко бързи душа със студена вода през деня. Косата два пъти в седмицата.
Мъжът ми е същият.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 168df77ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Всеки ден се къпя, лятото по два пъти!!! Тия селяндурски глупости за некъпането някой си е възпитал така децата и им е говорил измислици, за да си пести водата! В България има много мъже и жени, за които къпането им е тема табу! Не разбирам! Особено лятото на 30 градуса човек се поти, мирише, как да не се изкъпеш два пъти! Много приятелки се оплакват мъжете им се къпели веднъж седмично! Не се и подмиват, зъбите не си мият! После да се чуди човек, че на 40 вижда едни изискани и издокарани жени до некъпани, неподдържани, беззъби и шкембести, побелели мъже!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d1532ad35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Ама сериозно ли за някои хора не е нормално да се къпят по два пъти на ден??
Ето, аз например сега ставам и отивам на фитнес и после така след тренировка ли да отида на работа, като ми тече пот и от гъза? :D И довечера след 8ч смяна да си легна в чистите чаршафи без душ? Не ми ги разправяйте тия, много сте гнусни. Какви истории знам за неизмити интимни части, и то на жени... направо е плачевно колко много хора не се грижат за хигиената на дупките си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 88a78365a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   А ми хайде 52, внеси малко аромат в темата ми и кажи тея истории за женските интимни части! Няма само да слушаме как мъжете сме били смърдяли! А нищо не казахте за женския полъх на вмирисала се скумрия?

Ето че и твойто дупе се поти - нещо да кажеш по въпроса?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cbb58e9bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Къпя се всеки ден. Понякога и по два пъти, ако тренирам .

Верно да ти имам и тъпата тема. Айде сега някой да преброи колко сме тези , които се къпем всеки ден или през ден и авторката най накрая да спре да спами форума с глупости

Или най малкото да спре да се вози с метрото или автобуса, като толкова се гнуси.

М40

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5bcaf119ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Интересно... В такива теми всеки се къпе ежедневно, даже по няколко пъти, а когато вляза в офиса или градския транспорт и истината лъсва... удряйки носа ми със сила, на която Майк Тайсън би завидял. Много добре знам колко често се къпе масовката, та не вярвам, че тук са се събрали само къпещи се редовно. Възрастни хора сме, дайте да не се лъжем, а?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eebd01a475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   Къпя се по принцип всеки ден. Разбира се, случва се да пропусна, хора сме, не сме машини. Ако съм цял ден у нас и на другия ден пак нямам значимо излизане, може и да пропусна 1 ден. Обаче на втория ден обикновено вече се чувствам некомфортно и изпитвам сериозна необходимост да се изкъпя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker