Харесвам го,но той иска само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесвам го,но той иска само секс
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 3063 пъти
Здравейте,
жена на 23г и се запознах с мъж на 26г. Писахме си около 2 седмици. Той каза, че ако срещне момиче, което си заслужава, свястно и добро, би се занимавал с нея. Но за сега не се занимава с никоя, а само си пише. Имал е гаджета и доста дълга връзка преди това. Излязохме 3 пъти, като 3тия път беше у тях. Покани ме да гледаме филм и понеже го харесвам приех, не бях убедена, че ще ме покани някъде пак, ако му откажа. Ядохме, говорихме си и се преместихме на леглото, за да гледаме филма. По едно време ме прегърна, момичетата, поне аз, много харесваме да се гушкаме и мога да ви кажа, че ми стана много приятно. Бяхме прегърнати през цялото време. Дори и да се дърпах, пак ме придърпваше към себе си. Много ми хареса, доколкото разбрах и на него.

Не сме се целунали, но той ме пита направо за секс. Преди да излезем за първи път беше казал, че смята секса за една нощ за тъпа идея и все пак ми предлага подобно нещо??? Предложи ми приятели с привилегии, каза че за първи път би имал подобни отношения. Аз също съм нямала до сега приятелство с привилегии. Казах му, че ако сме такива ще мога да излизам и с други момчета, а той каза че няма как да допусне такова нещо. Не се стигна до секс накрая, на мен ми беше приятно в компанията му, но въпреки намеците, не исках да правим нищо.

Предполагам, че ме мисли за лесна, въпреки че съм го питала в прав текст и е отричал. Страх ме е, че ако питам за връзка, ще ме отреже. Харесвам го за съжаление и не знам как да постъпя. Нормално е като харесваш някого да искаш да спиш с него. Разсъждавала съм върху това да спим заедно, но не искам да се привързвам или да изпитвам по-дълбоки чувства. От друга страна и на него ще му е за първи път приятелство с привилегии и не знам дали би се привързал поради липсата на опит в такива взаимоотношения. Дали с времето като ме опознае би си променил мнението за мен? Да спра ли комуникация или да се държа приятелски с него? Защо иска само секс от мен???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2ee781e806
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Скъпа, ако този е влюбен в тен и те иска до сега да си го разбрала. Очевидно човекът се е пудил как да си уреди безплатен, неангажиращ секс. Разбирам, не ти е неприятно, но това е положението и то няма да се промени. Разбирам и страха ти. Повечето жени търпят тъпотии от страх да не бъдат зарязани, но ти така или иначе ще бъдеш като човекът си постигнв цвлта. Даже ще е по-лошо за теб. Слефващият път като ти се обади искам да бъдеш желязнс и да му кажеш, че сериозните жени излизат със сериозни мъже или "излизам с приятеля ми" и да не се обясняваш много. Забий го с едно изречение. Или въобще не отговаряй. Не че ше му промвниш мнението и ше го накараш да поиска връзка, но ше му покажеш ясно, че не св даваш евтино. (не става въпрос за пари, а за отношение)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a10aae9b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Хей, хей не го ли разбрахте ? Ние мъжете винаги сме искали и ще искаме само секс. Неограничен секс с хубави жени.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 36b559c44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Той сам не знае какво иска. Уж да сте приятели с привилегии, пък не можел да допусне да се виждаш и с други, ще кажеш че, в такъв случай мнението му има някакво значение.
Дръпна се от този, ще те замота в собствените си "Не знам/не мога" сърби ли ме, боли ли.
А той в същото време ще се вижда и с други с привилегии.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 54a96f6f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Казал ти е толкова и това, колкото иска да знаеш. Как лесно се връзвате и вярвате на всичко, което ви се каже! Освен на теб сигурно е писал същите палаври на поне още десетина, пък която захапе куката. И със сигурност не му е за първи път да чука някоя без ангажимент. Нали пишеш "не искам да се привързвам или да изпитвам по-дълбоки чувства", ами и той е така. Секс заради самия секс и толкова, това е " приятелството с привилегии", в което в действителност няма никакво приятелство, ами само едно чукане. Не бой се, няма да се влюби и да се привърже към теб и пак казвам- на теб ти е за първи път подобно "приятелство", на него -не. Като го харесваш и те устройват такива отношения, ок, нямаш проблем. Само че въпросът ти накрая говори нещо друго... "Защо иска само секс от мен???". Много просто ,защото му трябва секс- редовен, безплатен и неангажиращ (както ти казва и #1) и защото е преценил, че си момиче за само за това. Какво очакваш да поиска, семейство и деца ли?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 16d7b9ff39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Момчето иска да има приятелки за секс много, но всички те да са само негови. Типичен използвач, прави си сметка.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d095d3aac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Абе хем съм съгласен с 1 хем не. Аз като несигурен младеж правех подобни неща - ако кажа на момичето, че ми харесва и че искам връзка ще ме помисли за слабак., който иска връзки, а пък то трябва жените да искат връзки. А ако кажа, че искам само секс ще ме помисли за типичния мъжкар. За кое е по-добре да ме мисли? За слабак или за мъжкар? И двете може да не са най-доброто, но определено по-добре да ме мисли за мъжкар, който си гледа нагона, отколкото за някакъв смотаняк, дето ще й подарява цветя. Сега може да ми изглежда елементарно мислене, но тогава съм го мислилл наистина, защото съм го ял, де. Докато се държиш по-наперено с някоя мацка има интерес, а пък като почна да ставам по-сантиментален и да заговоря за връзки и изчезва интереса. И впрочем, първата ми сериозна връзка започна като само секс при мен, поради подобни разсъждения. След 2-3 месеца само секс момичето взе да натиска за връзка и аз се съгласих, защото исках още да си правим секс. Пък в последствие си я харесах повече и изкарахме над 2 години.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 92bd5ba308
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Научете се че хората в интернет нямат много общо с това което всъщност са!

Ти толкова ли нямаш приятели и къде да намериш някой наживо, че си се самовлюбила в някакъв в който си проектирала иделите си за мъж след 2 седмици писане? Излез навън и общувай с хората. Излез с него и не му пускай и ще разбереш какво иска. Като не ти се обади и пише повече ще е ясно какво е искал ;)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 85d8d5e64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се занимавай с такива индивиди. Не бил такъв...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b28b84b9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Питала си го в прав текст дали те смята за лесна?
Защо? Кой би казал:" Да, смятам те за лесна".
И как не те е притеснявало да зададеш този въпрос, а те е срам да питаш за връзка?
Ако човекът отначало твърди, че не иска връзка, то не очаквай такава.
Бил е ясен. Това, че ти се надяваш и мечтаеш за повече, са си твои очаквания, и съответно твой проблем.
Или се съгласяваш на неговите условия, или заявяваш категорично НЕ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 60dedbb66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е като не пускаш как да се влюби. Ако не ти беше казал така директно, щеше да му се отвори парашутът. Любовта на мъжа минава през оная работа, не си прави илюзии. Тия, дето ти обясняват, че са сериозни, са същите. Даже евалата на пича, че директно ти го е казал, но е кофти стратегия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a6fcf9bfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Бъди благодарна,че не те е изнасилил.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 39535add6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така нареченото приятелство с привилегии всъщност означава секс без ангажименти. Както казва ном 11 благодари се, че не те е изнасилил. Всъщност винаги, когато мъж те кани в дома си има предвид да правите секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e1ae014523
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте, каза, да нямам надежди за това гушкане и така нататък и каза, че не знаел защо го е направил. Предложи да спрем да комуникираме или да си останем приятели. Избрах второто и му казах, че няма да позволя да ме докосва по никакъв начин!

Авторката

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c9819c026f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Съветвам те да пробваш. Нали го харесваш. Нищо не губиш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 07073a1d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Гушкал те е да те предразположи за секс.Приятелството с привилегии значи , че ще спи с теб, без връзка, без нищо. Тарикатски начин да излъже някоя. Добре, че си му отказала . Нищо не си загубила.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 11154ac159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хубаво е, че не те е изнасилил. Обаче с какъв акъл отиваш в мъж който познаваш САМО две седмици? Човека е разбрал,че си лесна. От такива лесни освен секс, не може да се иска сериозна връзка. Като жена ти го казвам, ако искаш сериозна връзка, дръж се сериозно и ти. Предложил ти е връзка само за секс, защото е преценил че, не ставаш за друго. Той не е свестен, но и ти не си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 16d7b9ff39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке глупости говори, много добре знае защо го е направил - а именно да те склони по-лесно за секс, нищо повече. След като вижда че няма да му мине номера за 'приятели с привилегии', променя тактиката вероятно с идеята че ще се навиеш, за да не изгубиш шанс с него. Според мен постъпваш правилно, но се съмнявам този мъж изобщо да иска приятелство, по-скоро го интересува само секс.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 109a3f760f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами не, не те съветвам да пробваш. Дори и да ти се прави с. Този човек не те уважава. Сам ти го е казал, може да те гушка и без да имате връзка. Предложил ти е или да спрете да комуникирате или да останете приятели т.е. Приятели с привилегии. Моя съвет е да го игнорираш и да си намериш друг само за с. да видиш, че дори и само за това исктинкия мъж би те уважавал, дори и да нямате връзка. Първо те е накарал да го харесваш а после не знаел защо го е направил. Мн нагъл.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7ecc2885b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ако искаш да го задържиш, започни да се чукаш с него, но без пазарлъци и отлагания от типа "Ох, днес точно не мога. Утре май няма да стане". А спонтанно и активно. Казвай му по телефона, че иска да ти го вкара, да те помпи и подобни неща. Първо може да си помисли, че те ползва за развлечение, но с времето ще се привърже. Все пак ако държиш на дълги отношения, не си прави експерименти от типа "Сега ще се преструвам, че искам да се разделим или че си търся друг" и т.н. Започнеш ли да създаваш съмнения, нещата се пропукват.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6203032268
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Поредната хубавица,която не знае какво иска,т.е.хем й се иска,хем не й стиска !

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ed05120d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   ДО АВТОРА: според мен те е пробвал дали ще се съгласиш да отидее у тях за секса и ти си се съгласила, тогава що се дърпаш. то е съвсем логично че след 2 седмици чат, ще е невероятно тъпо едно момиче да реши че момчето ще иска нещо повече от нея или пък ей така да се гушкат докато гледат филм НА ТРЕТА СРЕЩА, пфу смешно а уж не си на 15, но сякаш не мислиш трезво.
И как изобщо ти дойде на ум да си зададеш въпроса да го опознаваш, след като вече те има за лесна и си в графата му - момичета за секс, не за връзка. Забележи!
Може и да е леке и да си му поредната, а може и да те е пробвал и двата случая си прецакала нещата.
С НОВИЯ НЕ БЪРЗАЙ ДА МУ ХОДИШ НА ГОСТИ ИЛИ ДА ГО КАНИШ У ВАС! ф36

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 57fb02b246
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мъжете обожават игричките. Ключът към сърцата им е думата "НЕ". Толкава много пъти трябва да му казваш "Не", че да забрави какво е "Да". "Не"-то побърква всеки мъж. Възпитава го и го превръща в твой роб.

Трябва да те виждат щастлива и без мъж. Влюбват се, когато те искат, а те няма. Тичат след тези, които най-много се подиграват с тях. В твоя случай ти си показала на онзи курволяк, че наистина го харесваш и си му на разположение. Я спри да го търсиш, да не му отговаряш, даже може да си качиш снимка с друг и ще го видиш в краката си. Неслучайно са казали, че мъжът и кучето са такива, каквито ги възпиташ.

Но все пак ми се струва много безсмислено да влагаш толкова енергия и време в една курва за общо ползване. В краен случай преспи с него да ти мине мерака и си търси друг.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e1ae014523
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Да, оказа се, че ме е гушкал да ме предразположи за секс. Каза, че според него го е изкефило гушкането, защото не се бил гушкал с момиче от 1 година Каза, че съм готина и ще си намеря "принца на бял кон". Това "готина си, но не те харесвам" изобщо не го разбирам и е пълна лъжа, не знам какво толкова не ми харесва. Каза, че имал доста високи критерии(уж главно свързани с външен вид и характер). Беше казал, че ставам, после каза, че съм симпатична на първата среща. Щом иска да прави секс с мен, се предполага че ме харесва на външен вид или не? Тогава какъв ми е проблема според него... характера? Той няма да ми каже в прав текст(каза че имал хубаво мнение за мен.... ), повечето мъже ако ги питаш заобиколно какво не ти харесват казват "не знам" или овъртат!
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker