Би сексуална ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Би сексуална ли съм?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2045 пъти
Здравейте. Въпроса ми е малко странен, но.. ще карам на право. Момиче на 20г. съм. От малка си харесвам момчета, в смисъл такъв, че първите ми трепети, переруди в стомаха и т. н. са били към противоположния пол. На 12, 13, когато започнах да навлизам в пубертета съответно се интересувах повече от секса, беше ми интересно и си пусках по*но. Винаги ме е възбуждало мъж с жена, но жена с жена също ме възбуждаше много и до ден днешен е така. Доста често заглеждам телата на момичетата, което мисля, че правят и хетеросексуалните момичета, така че не е кой знае какво. :D Когато видя някое хубаво момиче напоследък имам сексуални фантазии с нея. Но също така винаги са ме влечали момичетата тип “tomboy”. Има нещо много привличащо в тях, като например доста изразена “доминантнос” така да го кажем. До сега не съм била с жена, нито съм флиртувала с женския пол. Имам си приятел от 3 г. и може би това е нещото, което ме спира да опитам, като за начало да флиртувам с някой от моя пол. До колкото сексът …не знам дали бих опитала, това е нещо прекалено ново и непознато за мен. Гложди ме въпросът дали съм би сексуална, все още не мога да си отговоря и за това се обръщам към вас и ще се радвам да чуя мнението на тези, които са минали през това. Привличат ме много, разбира се и мъжете. И ако е от някакво значение…понеже на някои хомосексуални им “личи”, че са такива по стила им, амии.. на мен не ми личи. Обличам си се, както би се облякло едно типично момиче. :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: da55909d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Вярвам, че всички хора са бисексуални ;) при нас жените просто е по-"прието", отколкото при мъжете. Между другото сестра ми е лесбийка, но не е мъжкарана или "груба", не е задължително да изглеждаш мъжествено, както и не е задължително да изглеждаш женствено ако си гей

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3cc00f6c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Да, най-вероятно си бисексуална, може и просто да е някакъв временен интерес, но най-добре ще разбереш като пробваш може би. Сексът с жена не е нещо кой знае колко различно и странно, даже напротив. Така че - каквато и да си, няма драма. Живей си живота както на теб ти харесва и ще разбереш кое е за теб и кое не. :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c0aa3f3c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   да

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ec2ad04e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Никога няма да разбереш докато не пробваш. Някои хора имаме развита сексуалност, която излиза от ограниченията наложени от обществото и включва желания и към същият пол. Няма лошо, за това не се подавай на хейтърство и ограничени хора. Експериментирай!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ac29e0e2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Женската сексуалност не е като мъжката. По принцип във всеки човек има и някаква бисексуалност, при жените повече. Но като цяло привличането към мъже, при хетеросексуалните жени, е водещо. Иначе е нормално да се възбуждаш дори само от порно с жени. При женските на разни животни ако има възбудена женска и другите женски се възбуждат автоматично, защото значи, че са в обсег на добър самец. Да са готови за копулация. По същата причина жените живеещи заедно си синхронизират автоматично периодите на овулация. А фактът, че някакви мъжкарани те привличат също за мен говори, че си си нормална хетеросексуална жена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f0531c8a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всички се раждаме бисексуални, просто от много малки започват да ни се налагат правила. И аз съм като теб. Не съм обвързана, но заглеждам и момичета, идеята да пробвам сексуален контакт с някоя ме привлича все повече, дори гледам повече лесбийско порно. Но не си представям пример но да живея с жена и да имам любовна връзка, но и не бих се отдръпнала от идеята да имам приятелка с привилегии например. Просто ми се иска да правя секс много повече с момиче. Досега не съм имала тази възможност, но много се надявам да се получи някой път. :)
Ж21

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dd5746a59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Направо си лесбийка. Да видим кога ще го осъзнаеш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d26fd871a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Познато, аз обаче съм на 18 и харесвам момичета, главно мъжкарани от вече поне 3-4 години. Гледам да не го мисля прекалено, някаква част от мен все още харесва мъжете или поне така предполагам, може би просто не ми е дошъл моментът, имам някакъв интерес към някои момчета, но чувството, което изпитвам от някои момичета е несравнимо. Изчакай, ще разбереш и всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 853ad8bc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, двуполова си. На английски език се превежда "bisexual".

Половото влечение бива три вида:
разнополов - heterosexual (влечение към отсрещния пол, както природата повелява с цел да се размножаваме)
двуполов - bisexual (влечение и към двата пола)
еднополов - homosexual (влечение само към собствения пол)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker