Виждате ли връзка между феминизма – хомосексуализма – дехуманизацията - липсата на казарми и армия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Виждате ли връзка между феминизма – хомосексуализма – дехуманизацията - липсата на казарми и армия?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 3990 пъти
Е искам да ви чуя! Кое направи възможно деградирането на обществото ни в послендите 30 години до такава степен?

Да слушаме от млади момченца как казармата било най-лошото на света нещо, което можело да им се случи, да гледаме огромен растеж на хомосексуализма и на неразкритите мераци на уж хетеро мъже и жени към собствения си пол (човек ще каже, че на човек му е било генетично зародено да бъде хомосексуалист), на тоталното сриване на обществените норми и преминаването на всички възможни морални граници...

Хората вече най-цинично си заявяват, че раждането и бебетата не били ценност – могло да се абортира, да не се ражда, а да си „гледаме живота“ по екскурзийки, а малоумниците да сменят памперси...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 2 години, 10 месеца
hash: eb15394868
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Че кое и хубавото на казармата? За нераждането съм съгласен.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7356685f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Сменяй памперси, изкарай и втора казарма, кой те спира? Хомосексуалистите винаги са били около 2 %, и през комунизма, и по царско време.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 053662001e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Обществените норми и така наречения "ред" са били винаги равни на диктатура. И са се менили през различните времена. В Древен Рим и Гърция (откъдето идва и философията ни, и правото ни, което е основен обществен регулатор и до днес) повечето мъже са имали хомосексуални контакти и това е било нормата.
Така че айде да не се занимаваме с глупости. Можеш да напреднеш единствено индивидуално, а не когато постоянно гледаш в чуждите панички - кой с кого си лягал и кой колко деца раждал.
Ти как си го представяш - отиваш при Сийка и казваш - Сийке - вече си на 26 - веднага почвай да раждаш, иначе - затвор; или при Пешо, който е гей и му казваш - Пешо - веднага почвай да спиш с жени - ако не ти става, ще ти изпишем виагра.
По-сериозно, моля ви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f4f8b48fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Ми гледай си и ти живота. Кой те спира? Всеки е свободен да живее както намери за добре и такива като теб нямате дума за каквото и да било относно животите на когото и да било. Разберете го най-после.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b12fe66be
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Връзката е "нераждането", да. Целта е да се намали популацията на човечеството до минимум , по най хуманните възможни методи. Т.е. без война. Като накараш хората да се чукат помежду си, еднополово като им пуснеш порно , от където да вдигат летвата и после да не си поглеждат жените. Като им събудиш самосъзнанието че сме твърде много на планетата и тряба да опазваме околната среда и да сме вегани...и че хората са по-лоши и от котките и не бива да се размножаваме. Като се говори толкова много за правата на детето , за да могат един ден децата да не са част от семейството, а да са натъпчени в развъдници за педофили, които също от своя страна никога са нямали семейства. Да се говори за правата на жените , за да може един ден същите тези жени да си останат самички на 30 и да се чудят , къде са сбъркали в живота ...ама виждаш ли , то да си самодостатъчен също си има предимства.

Казармата е един остарял стълб на национализма . А национализма е вреден за плана , описан по-горе. Когато имаме национализъм , неименуемо с него се появяват и морал, и семейни ценности. Неща , които в днешно време не бива да се допускат , защото здравото общество ражда деца . Общества отдавна няма по западните държави.

"Community"- група от хора , живеещи на едно място , които имат сходни интереси. Да, ама в днешно време хората са тотално на различни мнения за всичко . И за това е виновна както информацията , така и дезинформацията.

Обществата тряба да се разбият по всички възможни начини. Това им е плана.Затова служи и глобализацията- тя формира сбирщина от индивиди , по възможност с различни интереси , чието ежедневие да се върти само около храната и правенето на пари , за нея.Другото е недопустимо.САЩ е прекрасен пример за такава социално инженерна експериментална зона..

Добре дошли в новата Дистопия

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1c25845385
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Авторе колко деца имаш. И с какво образование са?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d5853bccd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Нито мисля, че казармата е най-лошото нещо, нито мисля, че хомосексуалността се е появила в последните години. Просто сега се дава малко повече гласност на това и хората не трябва да се крият постоянно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9f0c36b0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Абсолютно си прав, авторе .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 54a7798f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Както казва номер 5 това са начини да се намали популацията без агресия. Въпросът сега е дали това е лошо или не. Има една видео лекция в ютуб на Ал Бартлет за експоненциалния растеж - там той илюстрира промените в социалните политики на САЩ и как това влияе на растежа на населението. Общо-взето до края на 1960-те години в САЩ социалната политика е насърчавала раждането на деца. Можело е в едно семейство съпругът да работи, съпругата да е домакиня, и въпреки това да имат 3-4 деца живеейки в къща в събърбията. Абе нещо като американската мечта. Само че това довело до изключителен ръст на населението и страх от пренаселване. Затова социалната политика рязко се променя към края на 60-те и началото на 70-те. Започва сексуалната революция, позволяват се аборти по желание, започват да се дават големи социални стимули на самотните майки и тн. Общо-взето от тогава раждаемостта в САЩ спада. При нас в Източна Европа тези процеси също се случват макар с различия във времето. Та, казва Бартлет, ако искаме да няма пренаселване няма как политиките да подкрепят големите семейства и стабилните отношения мъж-жена. Ще подкрепят бързите връзки, секса за удоволствие и като консуматив, хомосексуалността, и тн.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e15fc28be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората сме, до голяма степен, първични и тъпи животни. Сега просто ни е паднало да си го покажем, защото живеем в относителна свобода и спокойствие, истинското ни "аз" може да вирее. Това, че преди 30 години сме раждали повече, били сме по-отговорни и т.н., ни е било наложено от режима и от други фактори. Убедена съм, че ако я имаше същата свобода тогава, нямаше да е много по-различно от днес. И не си мисли, че същите гадории не са се случвали по онова време - напротив. За високопоставените и избраните не е имало граници, както няма и днес. Да, било е малко под сурдинка, но е достатъчно да поговориш с по-възрастните си роднини, да прочетеш малко книги от онова време и ще ти е ясно, че разликата между тогава и сега, е почти нулева. Един от хилядите примери е от НАТФИЗ - получавате покана да играете пред определени хора в някаква вила или почивна станция, а после се преминава към съществената част, ако ме разбираш... Естествено, можело е да откажеш, ама после забравяш изобщо за сцената и изпадаш в девета глуха. Майка ми ми е разправяла десетки истории как са юркали колежките ѝ да спят с шефове на "Заводски строежи", карали са ги по разни ливади в почивките и какво ли не. По-натам по време на конгреси и прочее събития всички ходели, за да кръшкат и да пият. Говоря за хора, работещи в сферата на висшето образование - доценти, професори и др. Подобни работи пише и Станко Михайлов в книгата си "Депресия". Скотски живот, низост и пошлост. Същото като днес, но по-добре скрито.
Та айде стига вече с тия драми и пискания колко зле сме станали. Никога не сме били добре, всичко е било по принуда. И е нормално нещо, което е било потискано дълго време (обратните, правата на жените, черните, животните) да избие с пълна сила при първия удобен случай. Уви, тези иначе съвсем благородни каузи, както с всичко друго, са станали просто продукт, от който се печели. На много малко хора наистина им дреме и още по-малко хора ще припознаят нещо истинско в тези движения, което не включва печалбарство, лицемерие и защита на определени интереси. Както през цялата ни човешка история - ако обарат актриса, светът ще пропищи; ако изнасилят дъщеря ти - ее, кофти, кво да се прави. Не сме равни, никога не сме били и никога няма да бъдем.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 09f4af6177
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Виждам връзка между простотията, ограниченото мислене и мъжете. Двете вървят ръка за ръка откакто сме на този свят.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5325406cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не,няма нищо общо.
Казармата е глупост.
От както света съществува има хомосексуализъм. Не е нищо ново и не зависи от нищо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c327712711
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Най- вероятно си поредният мрънкащ 40- годишен чичко, който се разтапя по тоталитаризма. Нали не мислиш, че светът някога е бил по- добро и безопасно място? Прочети за една от най- силните войски в Древна Гърция, която побеждава дори и спартанците- тази на Тива (във връзка с хомосексуализма, който даже и при животните не е рядкост). Сети се и че прадедите ти са се женили деца- на по 13-14-15 години. Човешката извратения винаги е съществувала- не говорим само за хомосексуализма както ти го разбираш, а и за педофилията, зоофилията, некрофилията дори, просто днес вече не е такова табу. Човечеството не започва съществуването си през 1900 година, прочети малко книжки, пообогати я тая обща култура. Животът на хората в миналото не е бил по- лесен от днешния, защото са били роби във всеки един смисъл на думата. Какво им пречи на хората и днес да раждат деца, да създават семейства, да запазят старите семейни традиции, някакви морални норми без да се нарушава основното човешко право- свободата на избор? Ще ти кажа какво- хората обичат да бъдат роби. На хората (особено на тези над 40) им липсва онзи хомот, който ги приравнява с говедата. И то си проличава чак сега, когато поне имаме заблудата, че притежаваме относителна свобода (макар че съвсем скоро и нея ще я загубим). Вижда се по тези, които сега са на средна възраст- повечето учили зорлем, после работещи зорлем работа, която въобще не им е на сърце, и то за жълти стотинки, раждащи деца зорлем, които след това изоставят при бабите и дядовците им, за да отидат в чужбина и да робуват пак зорлем, вместо да са близо до тях, да ги обичат, да ги възпитават, да ги учат на нещата от живота, а и самите те да научат от тях някои неща, защото порасналият човек също може да научи нещо за живота чрез родителството. Всички, които са хванали дори последните 5 години от старата система в България са такива- патологични роби. Те не могат да разберат, че е важно да имаш избор как да живееш живота по твоя начин, стига да не пречиш на живота на другите. За всяко нещо, което си изброил- и за хомосексуализма, и за правата на жените, и за казармата, и за раждането на деца мога да те оборя с хиляди аргументи и да разбереш колко грешно е твоето мислене. Това обаче няма да те разубеди, защото мислиш в своята си ограничена кутия. Щом така си решил- кой съм аз да те съдя? Но благодарение на факта, че едно огромно мнозинство от хората мисли като теб, се появи и антипода на това, а именно всички тези напомпани радикални течения- радикално веганство, феминизъм, който всъщност е по- скоро антимаскулинизъм; лгбт, което вече е по- скоро антихетеро; етническа интеграция, която по- скоро вече е сегрегация с обратен знак. По този начин се сформираха новите маси- на "ненормалните", които се капсулираха в собствената си кутия. Те се съгласиха да се отцепят от цялото на база на своите различия, да претендират за привилегии като специалните квоти на работа и безвъзмездните финансови помощи (това сега набира сила в САЩ, след 10тина години ще е и при нас). Но това, за което те претендират има твърде висока цена- този социален разлом, който се оформи в обществата на поколенческо и на всякакви други нива. В този разлом потъна спазването на елементарната етика (не говорим за фалшивия морал отпреди 30тина години, с който са закърмени някои хора) и изскочиха високата престъпност, злобата и всичката нравствена гняс, която е била спотаявана заради старата тирания. Те от едната страна и тези, уж "нормалните", но изключително осъдителни тесногръди мрънкачи като теб от друга страна, не осъзнаха едно- че всички ние, които живеем на тази планета, сме един огромен социален експеримент, лабораторни мишки, които сами предизвикваме всички тези злини в социален аспект, които са ни се случвали, случват ни се и ще ни се случват.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 77057e75e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c57dcddf46
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Мисля, че 5 е изчерпал темата, адмирации за което. Няма какво да допълня, анализът кореспондира изцяло на моята гледна точка по изложените въпроси.
М, 43

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b660aa1376
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Тежка логическа нишка изкара авторе, стига мисли конспирацийките, сипи една биричка и се успокой. Номер 5 и той яко в джаза. И аз бях влязал в конспирацийките по едно време, после разбрах, че който каквото и да приказва, винаги става въпрос за пари.

По темата, има една книга на Кати О'Брайън Tranceformation of America - тежка книга, но дали е вярно? Кой знае... А че има извратени хора с власт и пари? Несъмнено.

А тия, дето най-много ги плюят, имам предвид норвежците, че им вземали децата и ги давали на педофили, са на около 10 000 светлинни години от нас, и като закони и като общество и въобще не са мишоци или мекотели, както ги изкарват. Имам приятели там.
На единия жена му полудяла от ревност, разлепила снимки в хола как той танцува с някаква колежка и казала на ченгетата, че има домашно насилие. Полицаите идват с психолог, говорят и с двамата, после отделно с детето, виждат че всичко е ок и си отиват. Ако си биеш детето обаче край. И са прави, мама му стара, замислете се.

Иначе и аз отивам към 30, и взех да се настройвам на вълна "днешната младеж, в г*** да я е***", но така е при всеки. Вярно, като бях малък съм изял един камион бой от майка ми, големите в квартала и тн. абе стягаха ни чивиите с шамари. Но не е това начинът. Разпищолването също не е начинът, така че някакъв лагер от типа на скаутските в щатите за ученици би бил добър.


Гейове винаги е имало, в различни периоди са заклеймявани, толерирани, одобрявани, сега пак идват на почит. Мен лично ме е яд за лесбийките, хубави момичета зян отиват. Но това си е от егоистични съображения де, да са живи и здрави.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fe46b5e295
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 16, не си ли именно ти егоистичният, за това че искаш тези момичета да пренебрегнат личните си сексуални предпочитания, заради мъже като теб, желаещи ги заради ,,хубавия им външен им вид,,? Това е все едно сега да се вайкаме ние жените, за красивите мъже, които се оказват хомосексуални. Достатъчно хетеросексуални хора съществуват, уважавайте чуждия избор ;)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 916e2cb9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Жена на 25 години съм и мразя цялата тази помия от дън душа. Благодарение на феминизма получавам същото (не)уважение, по-ниска заплата от мъжете, постоянен натиск/свалки/проблеми от разни смешници на работа и като капак очакването да гледам деца, дом, семейство, домакинство И РАБОТА да изглеждам добре и да имам време за себе си. Само, че имам същите 24 часа като мъжете за всичко това. За разни неосъзнати отайки на обществото не мисля да отделям време. Това е човешки отпадък, който не заслужава да бъде изобщо споменаван в медии и широка общественост. Падението е пълно. После се чудят защо жените това и онова...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ff4a585424
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Към 13 от Автора

Обвиняваш ме в нечетене на книжки! Съветвам те, когато четеш, да вникваш в нещата, които четеш.

Тива е на 50 км. от Атина и на близо 170 км. от полиса Спарта, и на доста по-малко от владенията на спартанците. Излиза, че група педали в промеждутъка от 378 до 338 г.пр.н.е. са вилняли в радиус от 150 км.! Т.е. в рамките на 40 години специално подбрани педали спорадично са нанасяли тежки поражения върху атиняните и спартанците. Като нека отбележим, че педалската легия от 300 обратни не е унищожила Спарта, а в някаква си битка слага край на хегемонията ѝ. И о, чудо! В 338 г.пр.н.е. е избита от войските на Филип Втори, КОЙТО РАЗГРОМЯВА ОБЕДИНЕНАТА АРМИЯ НА ГРЪЦКИТЕ ПОЛИСИ! Хихи.


И какво искаш да ми кажеш с този пример? Че обратните са много добри? Че тяхната любов е по-силна от нормалната, ПРАВИЛНА любов между мъжа и жената?

Къде са Тиванците сега? Техните наследници къде са? Елада къде е? Римската империя?

Древна Гърция се подразделя на четири периода:
1) Ранножелязна епоха - 11-9 век пр.Хр.
2) Архаична епоха – 8-6 век пр.Хр.
3) Класическа епоха - 5-4 век.пр.Хр.
4) Елинистическа епоха - 323-146 г.пр.Хр. След което бива превзета от Римската империя.

Даваш ми за пример края на класическата епоха и цялата елинска епоха – очевидно упадъкът на Древна Гърция. Тъй като по тези земи е имало перфектните условия за земеделие, животновъдство и лека зима, тези са имали достатъчно природни блага и са блаженствали в сравнение с много други племена и разбира се разложението неминуемо е плъзнало между тях.

Дошли са по-нормални хора като римляните и са ги превърнали в роби – готово. Справедливостта е възтържествувала!

Ако не беше християнството и мюсюлманството, човешката цивилизация щеше да се затрие.

Сега е същото – белият човек се видя задоволен от към всички блага – благоприятните условия на природата са елеминирани максимално, хубави и устойчиви домове, подсигурена сигурност от чужди нации, работа за всеки, кражба за всеки, блага - всякакви, и остава да се онождаме по бащински, сестрински, братски и т.н.....
И тази цивилизация загива!

Да те питам ти обратна ли си? Нещо явно се възхищаваш на „постиженията“ на обратните, само където е хубаво да ми кажеш кои са, че не се сещам? Обратните какво постигнаха на Земята?

„Обратни винаги е имало!“ – Имало е, но е хубаво да се осведомявате по-добре:
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_sexual_orientation

Хомосексулните нагласи на хората растат в послендите години навсякъде като на места се увеличават в пъти!
Това случайно ли е н.13? Явно човешката извратения изведнъж придобива все по-големи размери! Как си го обясняваш?

„За всяко нещо, което си изброил- и за хомосексуализма, и за правата на жените, и за казармата, и за раждането на деца мога да те оборя с хиляди аргументи и да разбереш колко грешно е твоето мислене. Това обаче няма да те разубеди, защото мислиш в своята си ограничена кутия.“

– От коментара ти въобще не става ясно, че разбираш моето мислене! Чудно в какво ще ме обориш? Дай само 2-3 неща (хиляди не искам), за да разбера, че въобще има какво да оборваш...

„Но благодарение на факта, че едно огромно мнозинство от хората мисли като теб, се появи и антипода на това, а именно всички тези напомпани радикални течения-…”

Как мислим ние? И кое ни е грешното в мисленето – не става ясно...?


”Какво им пречи на хората и днес да раждат деца, да създават семейства, да запазят старите семейни традиции, някакви морални норми без да се нарушава основното човешко право- свободата на избор? Ще ти кажа какво- хората обичат да бъдат роби. На хората (особено на тези над 40) им липсва онзи хомот, който ги приравнява с говедата. “

- Такаммм, и какво излиза? Че щото сега стадото е разпасано и не се възпроизвежда?

„ Те от едната страна и тези, уж "нормалните", но изключително осъдителни тесногръди мрънкачи като теб от друга страна, не осъзнаха едно- че всички ние, които живеем на тази планета, сме един огромен социален експеримент, лабораторни мишки, които сами предизвикваме всички тези злини в социален аспект, които са ни се случвали, случват ни се и ще ни се случват.“

Значи само ти разбра, че сме експеримент? И с това заключение на коментара ти излиза, че е без значение кой какво прави, а всеки трябва да се концентрира да си върти колелото като една примерна лабораторна мишка и да „гледаме напред“ и да продължаваме да си трупаме карма и да я изплащаме чрез страдания! Т.е. „продължавайте в същия дух „братя и сестри“!

Предвид коментара ти, новата „ГНЯС“ никак не е по-добра от старата...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 053662001e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Авторе - разбери, че каквото и да е мнението ти, освен ако си решил тук просто да плямпаме глупости, не мислиш за практическата страна на въпроса. На приказки е много лесно да да заклеймяваш това, което не ти харесва, но как смяташ да го приложиш на практика? Винаги ще има хора, които мислят различно и да накараш такива хора да вършат нещо против волята си е чист тоталитаризъм.
Да се оплакваш е много лесно, но накрая всеки дава само проблеми и никакви решения.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8bce336c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Много качествени коментари, номер пет е право в десетката.

Но искам да кажа друго - проблемът не е в хората - лабораторни мишки, които нямат никакво желание да разберат, че работят за гибелта си. Проблемът е, че в момента малкото хора, които разбират накъде сме се насочили и не искат да участват в този деградивен процес, нямат много избор.
Ако си умен, само можеш да констатираш как обществото бива схрускано от собствените си похоти, щедро разпределяни от центровете на общественото инженерство.

Например. За мъжете във всички общества е нужен rite of passage - обред с който да разбереш, че вече си мъж. У нас дълги години това е била казармата - там са копирани едно към едно моменти, валидни за тези ритуали в други части на света - несъзнато може би. Ексклузивно мъжка компания, отделяне от другите, установяване на критерии които да преминеш, за да бъдеш признат от компанията и т.н. . И да, казармата е част от нещата на света, които те правят мъж, засилват “полюсът” ти... .
Друго такова нещо е семейството, връзката баща-син. За мен показателно е, че не се говори за причината за голяма част от хомосексуалните наклонности - от десетки хора с които съм говорил, двама експерти психолози, ккато и книги по темата, става ясно, че преди пубертета ако синът не престане да се идентифицира с майка си, и не започне да се идентифицира с баща си, след него ще има такива наклонности. Много ми е страно, пред вид личният опит по темата (каня всеки да се увери сам в истинността на това като разпита самият той хората) , защо продължават да се финансират изследвания, които твърдят, че хомосексуалността е вродена. Може и да е вродена, но това са едно 20-25 души които само аз съм разпитвал или е ставало дума, с които споделяме историята.

И да, аз самият не искам да имам тези наклонности които имам, но са факт. Въпросът е друг - как може да се излезе от този затворен кръг!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7356685f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Добре е, че се заговори за история. Факт е, че обществата с по-толерантно отношение към хората изобщо, са дали на човечеството прогрес, както научен, така и културен. Най-големите постижения в изкуството са се случили именно в "покварените и разлагащи" се общества. Педалчетата от древна Елада са създали съвременната геометрия. Хомотата от древен Египет са бащите на астрономията. Римляните, които не са подбирали мъжко или женско, са положили основите на съвременната правна структура в цивилизования свят. Нещо не мога да се сетя, какво хубаво е излязло изпод ръцете на инквизицията или комунистическите и фашистки репресивни общества.
Впрочем, като заговорихме и за военни успехи, защо не споменем една видна мека китка, завладяла целия познат свят? Александър Македонски. Или Цезар, наречен "мъж на всички жени, жена на всички мъже". Или може би за ширещия се хомосексуализъм сред римските легионери, поставили на колене три континента.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0d35ec5bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Хомосексуалисти винаги е имало и през най-древни времена. Но са се криели от страх и от срам. Заради хора като теб, какво ви интересува кой с кого си ляга и кой ражда или не? Като си загрижен за населението направи си 5-6 деца и това е. Казармата НЕ Е ЛОША, всяка държава трябва да си има армия! Но за другите неща не си прав...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 99945f6000
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Феминизмът е използван от други много по-злонамерени хора, които искат да намалее населението на планетата. Самите феминистки са комплексирани от своята същност. Съвсем логично, световните лидери ще използват феминистките, защото именно от жените зависи съдбата на мъжете. И както тук някой много често споменаваше в коментарите - Това е борба за надмощие. Но в едно общество, в което жените се правят на мъже, а мъжете се размекват, няма как нещата да завършат добре за жените. Жените не правят връзката, че липсата на мъже ще им дойде нанагорно. Всяка жена иска да бъде Любена, да й показват някакъв интерес, а с тоолкова мекотели това е трудно. След по-малко от 10 години съвсем ще разберат каква греда удрят. Добрата новина е за мен и подобните ми, защото тренирам и поддържам много добра физическа форма. И съм забелязал много пъти, че жените ме желаят, защото просто няма кой да желаят вече. На пръсти се броим динарски тип мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b660aa1376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 17, 16 съм, не искам нищо бе човек. Просто харесвам жени. Живо и здраво.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 98aa3d1d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Авторе, обясняваш им с подробности, но няма да те разберат, защото не искат и защото са жени. Няма по-голямо зло за човечеството в 21 век от феминизма. За съжаление гадовете-милиардери го финансират и правяг всичко възможно, да се узаконява женската извратения и власт над мъжкия пол. Прав си, че свят в койток жените са над мъжете загива бавно, но сигурно. Благодарение на феминизма белият хетеро-мъж е подложен на унижение чрез феминистки закони, и не му остана друго освен да пребие наглата жена, пренебрегвайки мръснишкия закон. Битува си схващането, че "мъж, който не е ходил в казармата не е мъж" и "жена, която не е раждала не е никаква жена"! След еманципацията жените си вирнаха носовете и се смятат за недосегаеми, като вече липсва морал......не писан общо-приет закон! Искали да са свободни, но мъжете да са зависими от тях. Значи за жените свобода и женски произвол, а за мъжете репресии и наказания, заради това, че са силният пол! Това е причината и заради феминизма мъжете започнаха да изпедерастяват, като се отделят много средства за промиването на мозъците на момчетата още в детските градини. Авторе, трудно е нещата да се нормализират, особено след феминистичната експанзия и женската безнаказаност. Ислямизирането на някои общества не е случайно и много мъже вече намират пристан в ислямския свят, къдего жената е поставена на мястото и. Не напразно мъжете убиват жените по света и прилагат скрит или открит фемицид. В Гемания на всеки три дни мъж очиства жена, заразена с феминизъм. А не всеки два дни се прави опит за убийство на жена, която си е заслужила такова наказание.
https://www.dw.com/bg/всеки-трети-ден-мъж-убива-жена-в-германия/a-57555547
И не само в Германия а и в останалия "цивилицован" свят! Във Франция убийствата на жени са се увеличили повече от два пъти, след ратификацията на истанбулската конвенция! Защо ли? Отговорът е лесен и има обяснение. Виновен е феминизмът. Да си представим чисто хипотетично, че повече от половината мъже в едно феминизирано общество пребият жените при ожесточен спор и им заявят, че пак ще ги пребият зверски, когато са виновни (защото няма невинна жена) и се гаврят с мъжкия авторитет и мъжката същност чрез извратените женски закони. Дали тогава жените няма да мирясат, да си седнат на задниците и да вършат само дейности, които природата им е отредила? И да речем, че се приложат гадните женски закони, как ще вкарат 1,5 милиона мъже в затворите (в България), и кой и къде ще ги вкара? Ето това е един начин да се ликвидира феминизмът, но е необходима мъжка консолидация и мъжка солидарност. Днес съдилищата се обслужват 80% от жени и е естествено, че женският съдия винаги действа избирателно и наказва мъжа, като винаги оправдава жената. И, забележете!!! Мъжът дори няма право да говори за да се защити. Било език на омразата и пак се преследва от закона......феминистичният закон! За това този огромен проблем с феминизма може да се разреши или с ислямизация, или с употреба на мъжка физическа сила, като се спре овластяването на жени и отнеме женската власт, наложена от извратеняците милиардери, като Сорос, Ротшилд, Рокфелер и остатналите. Това е авторе, жените ще продължават с извращенията си спрямо мъжете, докато не получат масово мъжкия физически отпор. Тук винаги ще получаваш отговорите, които получаваш, защото 90% от коментарите са женски, а голяма част от мъжките са или от гейове, или женчовци-мазохисти, които са се адаптирали къв феминистичната извратения!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c327712711
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   13 към Автора
Човешката гняс съществува от време оно, съществува днес и ще съществува докато има човечетсво. Аз съм хетеросексуален бял младеж. Не съм бил в казарма и не се срамувам от това. Може би няма да придобия някои качества, които бих усвоил там, но не се раздирам от този факт. НЕ мразя неистово гейовете и не се срамувам от това. Те въобще не представляват какъвто и да е интерес за мен, просто една абстрактна общност, която за съжаление не осъзнава, че е просто инструмент в ръцете на всеки злонамерен управник, който знае как да борави с него Смятам, че те също са човешки същества и заслужават да живеят без излишни преследвания, ограничения и наказания. Техните "извращения" направо бледнеят пред множеството педофили например, които се разхождат по улиците и между другото по- голямата част от тях май не са хомосексуални. Не ми пречат и жените, които не искат мъже до себе си и не искат да раждат деца и да създават семейства- това си е тяхна работа, някои от тях в последствие съжаляват, други не. Предпочитам хора, които не са сигурни, че ще успеят да осигурят материално, или пък че ще отгледат и възпитат едно дете, за да го превърнат в достоен човек, да не създават деца Според мен за да стане един човек родител е нужно да порасне и на възраст, и на акъл, и на мироглед, и финансово и т. н., а не да произвежда поредните нещастници на конвейер заради тъпите изисквания на консервите в обществото. Уважавам все пак и консервативните хора, които се стремят да запазят старите семейни ценности, които са усвоили от дедите си и да ги предадат да следващите поколения. Мисля, обаче, че много малка част от тези консервативни хора са наистина достойни, защото повечето в яростния си зов срещу новото, срещу технологиите, с/у новите по-либерални разбирания (които не казвам, че задължително са идеални и напълно приемливи) изглеждат низки, злободневни, ехидни, надменно възвисяващи се над по- младите и неопитните. Недостойни за мен са всички радикални мнения без значение в коя посока са насочени, защото това представлява хейтът, това е онази човешка гняс, за която спорим с теб. Тя присъства в темата ти, такава е реториката ти в това, което аз прочитам и според моето виждане. Лесният вариант е да мразим, да плюем всеки, който не е според нашите норми, да гледаме в чуждото канче и да се правим на супергерои или велики философи и мъдреци. Трудният вариант е както ти го каза- всеки да върти своето колело и да се постарае да намери щастието въпреки това въртене, а не да задоволява низките си удоволствия на завист. Това е заложено и във висшите ценности на християнството (атеист ти го казва, видиш ли) Защо смяташ, че всичко трябва да е по старому, защо идеализираш миналото толкова едностранчиво, без да отчетеш и минусите? Общата картина е такава- грозна в миналото, некрасива в настоящето, но пък май на тоя свят още има хора, които тайно се надяват да стане поне малко по- добра и поносима за гледане. Съветвам те и ти да пробваш, повярвай ми, по- лекобще ти стане на душата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9186b5b1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Супер абсурдно. И защо през последните 30 год.? Ти да не си Киро Брейка да облъчваш с червена радиация... Къде е това нещо, което ги свързва ? Гейовете да не се се появили в 21- и век. Гейове винаги е имало и ще си има, просто не е било всичко толкова показно, поради времената, в които са живеели. Казармата с какво те прави по-мъж ? Дай ми един пример, с който казармата ти е помогнала и нещо полезно, което и до днес го прилагаш. Това е загуба на време, 2 години ! Тези неща, които учиш там, могат да се научат за месеци. И какво ? Да не би днес да ставаш и да разглобяваш автомат ? Или да се целиш по мишени.. Станали мъже на 50, леглата си още не оправят сами и не могат да си опържат две яйца...Големи мъже. Бахти комуняшката пропаганда..Като толкова харесваш казармата, що не стана военен. И какво изобщо.прави феминизма тук, нареден с тези неща и ти не знаеш...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ae710e80c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   28 - Още десет пъти по пет звездички от мен!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cdd17a3d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Не, виждам връзка между сексуалната незадоволеност при мъжете и писането на такива словоблудства.

С пожелание да пораснете духовно.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b5954f1bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Баси. Не се ли отървахме от такива като автора още 45-та?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ff4a585424
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   ДО 28,29

Обратни е имало „винаги“, но хилядолетия наред по нашите земи е било пълна ряднокост! И да е имало някъде обратен, са го знаели в цялата околност от N на брой селища и обществото го е изолирал като прокажен. Това е преди 20 век.

В 20 век нещата леко се променят като по времето след 45 има ръст на такива индивиди.

След 90-те години обаче се случва нещо катастрофално.

Ето статистика от последните години за САЩ:

https://www.statista.com/statistics/719674/american-adults-who-identify-as-homosexual-bisexual-or-transgender/

https://www.statista.com/statistics/719685/american-adults-who-identify-as-homosexual-bisexual-transgender-by-generation/

Това е ръстът, който се наблюдава от 2012 г. насам. Преди това също е имало увеличение на LGBT.

Обърнете внимание на втория линк и синята точка, която показва Z-поколението (най-младите)!

НЕ СЕ ПРАВЕТЕ, ЧЕ НЕ ГО ВИЖДАТЕ!

При всяко по-младо поколение има увеличение на извратенията. НО на тези около и под 20-годишните ИЗВЕДНЪЖ СТАТИСТИКАТА ОТЧИТА РЪСТ В ПЪТИ СПРЯМО ПРЕДХОДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ!

И колко сочи показателят?
15.9% от най-младите се определят като LGBT!

Горните коментиращи съм убеден, че влизат в тази възрастова граница. Неграмотността и инфантилността ви са само един от показателите за това....

Защо е нужна казарма? – Този въпрос може да го зададе абсолютно неориентиран човек в живота; пълен невежа!
Аз също не съм минал през казармата! Не ме хвана, а и трябва да се учи все пак...

До 30 – твоето злободневно изказване е словоблудство, не моята гледна точка!
До 31 – С това показваш, че не знаеш нито какво се е случило преди 45-та година, нито след 45-та година, нито в 45-та година! Сега олекна ли ти, че си показа невежеството?


Връзката м/у феминизма – хомосексуализма – дехуманизацията - липсата на казарми и армия е отсъствието и изолираността на мъжкия фактор!

Цялата социална разруха на всички традиционни евро-азиатски общества тръгна от феминизма! Феминизмът използва перфидни тактики, с които цели да изкара жената вечно страдаща, онеправдана и неравнопоставена спрямо мъжа и мъжете по всички социални направления. Но феминизмът като такъв далеч не цели равноправие, а изтласкване и омаловажаване на мъжете и последващо отнемане на социални привилегии и законови права. По този начин феминизмът цели да изгради едно ново, изродено общество, в което няма равноправие и синтез между мъже и жени, а една нова форма на диктатура в междучовешките взаимоотношения.

Жените са изключително повърхностни в своите разсъждения, свръх лесно манипулируеми и абсолютно неспособни да движат прогреса на човечеството напред. Заради което са избрани да бъдат острието за унищожението на нормалните човешки връзки, поробването на обществата и претопяването на човечеството.

Оттам стана възможно появата на LGBT, парадирането с извратенията първоначално на една шепа изродени хора и появата на цяло едно ново законодателство, което привилигирова душевно болните и прави така, че не само да са толерирани от обществата, но и да са издигнати в култ (новата мода/дъгата).

Като последствие от горните две изродени обществени течения дехуманизацията придоби колосални размери – само за няколко десетилетия феминизъм вече НОРМАЛНИ семейства НЯМА почти НИКЪДЕ В БЕЛИЯ СВЯТ! Всеки е на позваняване и може, а и кръшка, от днес за днес! Децата не уважават родителите си и пр. Всичко това има социални измерения. Но глупавите не го виждат.

Като контрапункт на всичко това стои мъжът и прогресът, които са неизменно свързани.

Нашата страна, а и много други, бяха обезглавени и поробени, затова няма прогрес. Прогрес има само в няколко центрове по света. Всички знаем технологичните градове в Германия, САЩ, Лондон, Москва, някой и друг град в Европа, и далечния изток. Там има суверенитет, там има напредък и развитие, който се дължи на мъжете.

А основният фактор да имаш суверенитет е АРМИЯТА И БОЕСПОСОБНИТЕ МЪЖЕ!

Германия, макар и без официална армия, далеч не е беззащитна!

Когато няма мъже, се появяват такива заместители като тези от номер 27 нагоре!

Автора

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0cfad8ad85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Връзката е една. Но няма да ме разбереш.
Тя е неолиберална.

Иначе като искаш ти си произвеждай твой заместници и ги изхранвай, та като умреш те да продължат да работят.
Важното е да има роби да бачкат, да могат капиталистите да си купуват острови из Гърция и вили в Монте Карло и Ница, Барселона.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a055686a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Наречете ме женомразец, но считам, че най-големия разпад в последните години се случи в съзнанието на българската жена. Извинявам се на всички засегнати. Заобиколен съм от кифли, златотърсачки, мъжемразки, феминистки, нераждали, неомъжени, амбицирани за кариерно развитие, амбицирани за академично развитие (по психология), анти-майки, анти-домакини, антиваксърки, търсещи мъж, рязко да им повиши стандарта на живот, търсещи италианец, вечно нацупени, емоционално нестабилни, гледащи котка, гледащи 2 кучета, говорещи с майките си по 20 пъти на ден, презиращи хотел под 5 звезди, женски спесимени. Извинявайте още веднъж, но аз няма да се включа!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a226e809ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   36, няма нужда да се ползва този термин "женомразец"! Мизогинията е повсеместна и не останаха мъже, които да имат добра жена до себе си, благодарение на фемизизма. Феминизмът сам по себе си не би могъл да просъществува. Той е наложен и финансиран от гадовете милиардери, които по този начин искат да контролират света. С жени на власт и с женско управление обществото става прекалено слабо и лесно контролирано, а при инвазия от вън не може да се защити. Извратенията е придобила огромни размери. Жените се сдобиха с огромна юридическа власт и предизвикват мъжете всячески. Стига се до там, че жената подчинява мъжа, като го обвини в изнасилване, насилие, полова дискриминация и останалите му "грехове" без да има нещо вярно в обвиненията и. Единственият начин мъжът да се защити от такава женска мръсотия е да убие жената. Това все повече се случва в Хр. свят. Насилието над жените продължава да расте и едва ли ще може какъвто и да е закон да спре омерзения мъж да отмъсти на гадната жена. Казват му "феноменът на 21 век! Никакъв феномен не е, а просто раздаване на мъжко правосъдие. Дори на фона на женската извратения, бих казал, че мъжете не осъждат пропорционално на женската гадост жените и за това феминистките беснеят и рушат нормалните семейства. Щом като има феминистки-мъжемразки, нормално е да има и мъже женомразци. Изходът е само един. Мъжете да се вземат в ръце и с физическа сила да сложат жените, където им е мястото, като след това променят законите и всяка жена, осмелила се да се гаври с мъж да бъде пребита от него, без да има за мъжа наказание и преследване от закона. Само така човечеството ще оцелее и докато в Хр. свят населението се стопява то в ислямския свят нараства в геометрична прогресия и е възможно един ден ислямът да господства на планетата. Само че в ислямския свят законът е шериатът, и всяка жена изгаврила се с мъж и опетнила честта му умира веднага. На нас ни е нужна пълна де-еманципация за жените и отнемането на юридическата им власт. В противен случай Хр. свят ще загине.
33, авторе, отличен коментар, само че жените са инатливи, няма да те разберат, само шамарите ги оправят. Аз съм № 26 над 27, и съм от тези мъже, ходили в казарма. Там мъжете се каляват, стават истински мъже и намират начин да се справят с всякакви трудности. С тях жена не може да се гаври, защото знаят как да се справят с нея и дори знаят как да я пребият и да и затворят устата, без да има последствия да тях, за да не им се налага да я убият.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: efb5283442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Всичко това се прави само за: контрол, политика, интереси, власт и пари. Любовта и секса тук не играят роля. Опитват се да наложат нов световен ред. джендърската пропаганда е болестта на XXI век. Но не е заразна и човечеството ще се излекува!
П.С. Ще се смея от сърце на всички обиди и нападки :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: efb5283442
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   37, ти си луд и за затвор с най-строг режим!!! Аз съм жена и НЕ съм феминистка или мъжемразка. НЕ искам да доминирам над мъжа си или той над мен, а да сме РАВНОПРАВНИ. Каквото и да ми говорят, хората се раждат равни. Нищо не ни спира да се уважаваме и подкрепяме взаимно, само че някои като теб и тези в другата крайност като неолиберастите показвате колко грозно и нелепо е да се делим на такива и онакива. И в резултат на това, т.н. "световен елит" се възползва и разболява, разделя и владее.
39, ПОДКРЕПЯМ написаното от теб. Човекът на XXI век боледува, защото се поддава на манипулации, провокации и човешки експерименти от най-долно и гнусно ниво.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1a59a8efa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Абсолютно съгласен с 39 коментар,дето има една поговорка:всичко ново е добре забравено старо,та така и с тия псевдо-идеологии дето сега ни ги пробутват за ,,новото нормално'' хубавото е че тук българите,макар че сме по-бедни и не толкова развити колкото западния свят,все пак сме запазили някакъв здрав разум и традициите си и не приемаме всичко което ни се предлага за чиста монета,защото като народ сме си патили много векове наред,пък нека ни наричат тъмни балкански субекти,само че в някои сфери определени народи никога няма да ни настигнат ;)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cb8ccc85e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Аз съм от тези, които сме ходили в казарма. Мисля, че времето на масовата армия мина. Сега е времето на професионалната и балансирана на брой армия.
Не виждам разлика във "феминизма" от 80-те и сега. Жените винаги са избирали. Никой не е карал хората насила да раждат, както се изказа по-нагоре една девойка.
Раждаемостта беше по-висока защото така беше нормално и хората бяха по-спокойни за бъдещето, защото имаха гарантирана работа.
Сега раждаемостта е ниска, защото след погрома над икономиката и селското стопанство - младите бягат в чужбина и имат деца там.
Аз живея в САЩ от повече от 20 години и всички българи, които познавам тук имат по 2 и повече деца.

Хомосексуалните винаги са си били толкова, но сега са по-гръмогласни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0d35ec5bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Номер 40.

Изобщо не обръщай внимание на номер 37. Той е онзи който говори за " мъжкия облик" и за феминизъм на всяка крачка и секунда. Този човек има много сериозни проблеми, 100% е малтретиран от жена, майка/баба. И той си мисли,че всички жени са зли. Определено е за затвор. Не знам, как се одобряват неговите коментари. А може би, просто е мюсюлманин.


37 , Идете да научите какво е феминизъм, тогава говорете! Феминистите се борят за съвсем нормални неща!
Жените да имат право да учат, да работят, да гласуват, да шофират и такива неща. Цялото насилие, идва от мъжете в този свят.. не от жените. И номер 37, НЕ ЗНАЕХ че това е мъж който пребива жени...дано да са редки такива като теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2450e199d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   40, ако аз кажа ти за къде си и какво заслужаваш заради това злобно отношение и заплахи към мен, няма да публикуват коментара ми. Щом искаш да си равноправна с мъжа си, значи че си феминистка. Ясно е, че ти няма как да доминираш над него, защото той е много по-силен от теб, освен ако не е мека китка! За това искаш равноправие, само че мъжът е глава на семейството и неговата дума е закон. Ако и ти искаш да вземаш решения и да действаш без негово знание, като втора глава на семейството, няма да е здравосровно за теб. Двуглавите семейства се разрадат до 3-5 години. Няма как жената да доминира над мъжа защото мъжът няма да го позволи. Грешиш! Хората не се раждат равни. Едни са по-големи, други по-малки. Едните са с пенис, другите са с вагина. Кое им е равно при раждането? Половете се различават, за това се водят полове-мъжки и женски. Не може да сравняваш мъж с жена, като способности и възможности. За това има мъжка и женска работа. Присъствието на жени в мъжките професии влошава качеството на работата и професията губи авторитета си. Мъжът трябва да властва, а жената да го следва и да му се подчинява. Това повелява природният закон. Останалото са феминистични простотии, а всяка жена е потенциална феминистка, ако се зарази с тази отрова!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6dfeb14721
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Авторе, нека да ти кажа нещо. Прав си.

Нека да започна с това, че близо 30-35% от жените, които сега са наети на работа не стават за нищо. Ама Хептен за нищУ.
Вземеш под внимание факта, че по времето на комунизма учителите са били по-малко спрямо броя на учениците, можеш да си направиш и преценка, че трябва да махнеш близо 20% учители от образователната система. Повечето от тези 20% ще са жени.
Държавна администрация - чиновническа дейност. Махаш 40-50 %, които са там само на подаяние и какво излиза? Излиза, че по-голямата част от тези позиции пак са заети от жени.
Инжинерна дейност - 90% от жените са едно голямо ЗЕРО(Да не се бъркате със Суб-Зеро от Смъртоносна Битка). Питайте мъже специалисти(термодинамика, машиностроене, електроника, програмиране на микро-контролери, PLC -HMI модули и прочие) и те ще ви кажат, че сигурно едва 2-3% от всички жени в тежническите дисциплини стават за нещо.
Техници(монтьори, механици, електротехници и т. н. )- Няма ги никакви
Строителни работници - няма ги никакви

Имаш огромен процент места, заети от жени. Позиции дадени на подаяние. Те ще продължават да гласуват за либерални партии до гроб. Докато нищо не остане от Запада. Докато всичко се затрие, защото са феминистки кратуни.
Сега вече се усетиа, че пара НеМа и почнаха да ленчат защо няма повече жени на еди-каква си позиция. Ами защото не стават... това е простата истина. По-голямата част от жените освен да раждат и да обслужват мъжа си сексуално, не стават за нищо.
Сега го усещат. Усещат, че изкуствено създадените работни места изчезват, защото бяха създадени изкуствено през последните 20-30 години.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2450e199d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   43, не съм мюсюлманин, християнин съм и съм кръстен в църква, и децата ми са кръстени в църква. Имаме освен гражданско и църковно свидетелство за брак. На заговезни винаги посещаваме нашите кръсници, спазваме патриархалните традиции. 43, как реши, че всеки който си мисли за света по свой си начин различен от твоя например, и си има свои възгледи е за затвор? Знам много добре какво е феминизъм на практика, само че ти изглежда не знаеш. Жените при нас отдавна имат право да учат, да работят, да гласуват, да шофират и останалите неща по конституция. Друг е въпросът че не ги искат никъде за работа защото са некачествени работници и генерират само загуби за работодателя. За какво се борят тогава женските НПО-та хлебояди над 200 на брой у нас? Да, жените по закон са равноправни с мъжете, само че не са им равностойни и са с ограничени способности. Феминизмът е голямо зло заляло с отровата си цяла Европа! Само че, едва ли ще просъществува дълго. Следиш ли световните новини? Талибаните завзеха властта в Афганистан. Край с феминизма там! Бедна ти е фантазията, какво ще последва за жените там, осмелили се да властват над мъжете чрез женски НПО-та и 27-те % депутатки в афганистанския парламент, които САЩ насилствено насадиха? Мъжете в Афганистан биха предпочели да им отсекат едната ръка, от колкото жена да ги командва! За тях по-голямо унижение от това няма. Американците похарчиха за 20 години трилиони долари за овластяване на жените там и нищо не постигнаха. Аз макар и християнин се възхищавам на смелостта им и харесвам отношенишето им към жените. Сега пак ли трябва да съм за затвора, защото ми харесват талибаните. Там всяко момче след 12 годишна възраст си ляга и става с калашник. При нас жените влязоха и в армията ни и останахме без армия, но пък хомосексуализмът се прокламира усилено и вече ще има закони за репресии срещу хетеро мъжете за сексизъм към жените и дискриминация на гейовете. Едно нещо не можаха да разберат западняците. В ислямския свят мъжете са истински мъже и следват своите си закони от векове, съобразени с природните. Там феминизъм не вирее и всички опити да бъде наложен насила както при нас винаги ще са напразни. След арабските пролети страните побързаха да въведат шериат, за да си гарантират имунитет срещу феминизма, като преди инвазията на САЩ са имали секуларно управление. Ако имаш поне малко познания-интелект ще проумееш защо в Иран избухна ислямската революция и аятуласите взеха властта. Пахлави беше низвергнат заради жена му, американско протеже, прокламиращо феминизъм, а и нямаше мъжки наследник.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2450e199d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   43, не съм мюсюлманин, християнин съм и съм кръстен в църква, и децата ми са кръстени в църква. Имаме освен гражданско и църковно свидетелство за брак. На заговезни винаги посещаваме нашите кръсници, спазваме патриархалните традиции. 43, как реши, че всеки който си мисли за света по свой си начин различен от твоя например, и си има свои възгледи е за затвор? Знам много добре какво е феминизъм на практика, само че ти изглежда не знаеш. Жените при нас отдавна имат право да учат, да работят, да гласуват, да шофират и останалите неща по конституция. Друг е въпросът че не ги искат никъде за работа защото са некачествени работници и генерират само загуби за работодателя. За какво се борят тогава женските НПО-та хлебояди над 200 на брой у нас? Да, жените по закон са равноправни с мъжете, само че не са им равностойни и са с ограничени способности. Феминизмът е голямо зло заляло с отровата си цяла Европа! Само че, едва ли ще просъществува дълго. Следиш ли световните новини? Талибаните завзеха властта в Афганистан. Край с феминизма там! Бедна ти е фантазията, какво ще последва за жените там, осмелили се да властват над мъжете чрез женски НПО-та и 27-те % депутатки в афганистанския парламент, които САЩ насилствено насадиха? Мъжете в Афганистан биха предпочели да им отсекат едната ръка, от колкото жена да ги командва! За тях по-голямо унижение от това няма. Американците похарчиха за 20 години трилиони долари за овластяване на жените там и нищо не постигнаха. Аз макар и християнин се възхищавам на смелостта им и харесвам отношенишето им към жените. Сега пак ли трябва да съм за затвора, защото ми харесват талибаните. Там всяко момче след 12 годишна възраст си ляга и става с калашник. При нас жените влязоха и в армията ни и останахме без армия, но пък хомосексуализмът се прокламира усилено и вече ще има закони за репресии срещу хетеро мъжете за сексизъм към жените и дискриминация на гейовете. Едно нещо не можаха да разберат западняците. В ислямския свят мъжете са истински мъже и следват своите си закони от векове, съобразени с природните. Там феминизъм не вирее и всички опити да бъде наложен насила както при нас винаги ще са напразни. След арабските пролети страните побързаха да въведат шериат, за да си гарантират имунитет срещу феминизма, като преди инвазията на САЩ са имали секуларно управление. Ако имаш поне малко познания-интелект ще проумееш защо в Иран избухна ислямската революция и аятуласите взеха властта. Пахлави беше низвергнат заради жена му, американско протеже, прокламиращо феминизъм, а и нямаше мъжки наследник.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2450e199d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   43, не съм мюсюлманин, християнин съм и съм кръстен в църква, и децата ми са кръстени в църква. Имаме освен гражданско и църковно свидетелство за брак. На заговезни винаги посещаваме нашите кръсници, спазваме патриархалните традиции. 43, как реши, че всеки който си мисли за света по свой си начин различен от твоя например, и си има свои възгледи е за затвор? Знам много добре какво е феминизъм на практика, само че ти изглежда не знаеш. Жените при нас отдавна имат право да учат, да работят, да гласуват, да шофират и останалите неща по конституция. Друг е въпросът че не ги искат никъде за работа защото са некачествени работници и генерират само загуби за работодателя. За какво се борят тогава женските НПО-та хлебояди над 200 на брой у нас? Да, жените по закон са равноправни с мъжете, само че не са им равностойни и са с ограничени способности. Феминизмът е голямо зло заляло с отровата си цяла Европа! Само че, едва ли ще просъществува дълго. Следиш ли световните новини? Талибаните завзеха властта в Афганистан. Край с феминизма там! Бедна ти е фантазията, какво ще последва за жените там, осмелили се да властват над мъжете чрез женски НПО-та и 27-те % депутатки в афганистанския парламент, които САЩ насилствено насадиха? Мъжете в Афганистан биха предпочели да им отсекат едната ръка, от колкото жена да ги командва! За тях по-голямо унижение от това няма. Американците похарчиха за 20 години трилиони долари за овластяване на жените там и нищо не постигнаха. Аз макар и християнин се възхищавам на смелостта им и харесвам отношенишето им към жените. Сега пак ли трябва да съм за затвора, защото ми харесват талибаните. Там всяко момче след 12 годишна възраст си ляга и става с калашник. При нас жените влязоха и в армията ни и останахме без армия, но пък хомосексуализмът се прокламира усилено и вече ще има закони за репресии срещу хетеро мъжете за сексизъм към жените и дискриминация на гейовете. Едно нещо не можаха да разберат западняците. В ислямския свят мъжете са истински мъже и следват своите си закони от векове, съобразени с природните. Там феминизъм не вирее и всички опити да бъде наложен насила както при нас винаги ще са напразни. След арабските пролети страните побързаха да въведат шериат, за да си гарантират имунитет срещу феминизма, като преди инвазията на САЩ са имали секуларно управление. Ако имаш поне малко познания-интелект ще проумееш защо в Иран избухна ислямската революция и аятуласите взеха властта. Пахлави беше низвергнат заради жена му, американско протеже, прокламиращо феминизъм, а и нямаше мъжки наследник.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: efb5283442
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   37-44, дори няма да си правя труда да те чета; стигат ми първите 3 изречения, за да разбера, че имаш проблем със себе си. Не ме интересува какво може да напише индивид като теб и никога няма да допусна такъв в моя кръг. Само знай, че с мъжа ми СМЕ РАВНОПРАВНИ, не защото аз така искам или той, а защото в семейството ми се обичаме, уважаваме и ценим взаимно. Ама какво ли разбираш ти от това...
40

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2450e199d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   49, по конституция с мъжа ти сте равноправни, което е огромна грешка днес за православните народи. Не ми е ясно обаче как така реши, че сте и равностойни или еднакво значими за обществото и семейството? За да се обичат и уважават в семейството жената трябва да е с респект към мъжа, а не да го предизвиква с ината си и на него да му се налага да я пребива. Щом мъжът ти допуска да си му равноправна и е силен физически мъж няма лошо, значи че си си го заслужила. Ако обаче е мека китка и допуска да го тормозиш с капризите си, вживявайки се като капитан на кораб в семейството, това не е добре, а е извращение с мъжката същност. Както искаш го разбирай но въпреки равните права м/у половете по конституция, природата е определила върховенството за мъжа!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: efb5283442
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   50, минавам само да ти кажа, че не ти чета глупостите, затова не си прави труда и не се чувствай длъжен да ми отговаряш, че ще ти излезе бяла пяна на устата. СБОГОМ!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2450e199d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   51, така се разстроих от това че няма да ме четеш, че ще си го преместя от единия крачол в другия. Ама и само какво СБОГОМ си ми написала направо ме жегна. Сякаш си ми любовница и се разделяме трогателно!
СБОГОМ!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 41138de25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Момче на 18 съм и съм потресен тука талибански сайт ли е за кви убийства става навъпрос? Ае нормални ли сте? Аз се кефа че няма казарми и войни и тва е пълен шит, Никога не бих отишъл да се бия с други хора заради някви извратени мозъци, тука има тотал идиоти не искам да влизам повече в тоя сайт драйфа ми се от него пф

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker