Въпроси към мъже и жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпроси към мъже и жени
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 3853 пъти
Според вас жените защо се държат все едно секса е нещо много мъчително нещо, което трябва да се избягва на всяка цена?

Нали едно е да не се харесвате тогава просто се разделяте и не правите нищо, но друго е една жена да ти каже рано е, ще трябва да минат години, пък защо иска секс тоя и т.н.?

За жените секса наказание ли, обида ли е, що е то, че не може да стане по прост начин?

Знам, че има изключения, но са изключения, тоест редовият мъж се бори, плаща, чака, някои се и молят за секс, все едно жената минава през адски мъки и прави голяма жертва като се съгласи да прави секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0a08ad51c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Не е наказание, просто при тях секса е част от връзката и искат да са сигурни, че човека е с тях заради самите тях, а не да ги излъже, че ги обича и само да ги опъне и да вазира. Защото иначе ще рискуват да ги опъне тоя и оня, без да има сериозни намерения и ще се чувстват като курви за еднократна употреба.

Макар че вече на пвоечето не им дреме, че са курви.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a5e1323879
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

2.   От цялото писание разбрах, че някоя те е отрязала и толкова те е яд, че си тръгнал тук да правиш генерални изводи. Значи мъжете нямате угодия. Ако ви пусне без много уговорки, курва е. Ако пък не бърза и се дърпа - тая на каква се прави, мъчение ли е секса, какво е. Значи ако може девица да е и тъкмо на теб да пусне, ама бързо и веднага. Никакво мъчение не е секса за нас, напротив. Просто си подбираме с кого да го правим. Ж 35

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 26de89e52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Моята бивша приятелка на 21 беше девствена, чаках я 4 месеца докато го направим, карахме на целувки и гушкане и не съжалявам, беше един от най-хубавите периоди в живота ми. А беше толкова красива, но и много плаха и чувствителна, явно не е била готова да се отдаде на всеки. После правихме редовно страхотен секс, но се наложи да се разделим по независещи от нас обстоятелства, още съжалявам за което.

Аз уважавам такива жени, не недостъпни, но все пак такива които не разтварят краката на всеки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 973a718c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Защото сме в Ориента

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0a08ad51c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   2, ами тези мъже са различни, не го казва и двете един и същи мъж. Ако е някой курварин, естествено, че ще иска да му пуснат на мига без много усилия, че да си ходи. Ако е някой със сериозни намерения, разбира се, че няма да му направи добро впечатление, ако му пуснат веднага. Защото ще си помисли "тая ако пуска така на всеки, ясно".

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 44a04ca428
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

7.   Напълно си прав - много широкоразпространено! А защо е така? Ами жените пускат много бързо на тези, които смятат за "готини", топ 5%. На тях всяка си разкрачва краката от днес за днес! Сами им се лепят. Това са богаташчета, батки, мутрички, арогантни псета и т.н.

Ти като си нормален нали не мислиш, че тя ще си легне ей така с тебе? Не! Ще те върти, ще те мотае..., ще ѝ лазиш в краката и най-накрая ще те направи на глупак и ще те изрита като мокро коте от леглото си.

А това е така, защото жената има респект САМО ОТ ОНЕЗИ МЪЖЕ, КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ВЛАСТ - политическа, икономическа, физическа! Ти като си никой и не можеш даже да ѝ се изрепчиш какво уважение очакваш? Че ти си равен на нея, само че с топки! Грее я нея т'ва!

Ама на мутричката и на момченцето на татко с политическа власт ще му лиже ноктите на краката и няма да гъкне дори!

Ей за т'ва!

Сега същите тея нали знаеш какво ще ми кажат? Че съм бил комплексар.... АХхахахаха

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 610848b83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Поредната тема с обобщения, поради причина, че на теб нещо конкретно ти се е случило. Няма ли да се по добре , да си кажеш твоя случай и по него да разсъждаваме.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 848d4b1af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има една много вярна шегичка: За секс на жените им трябва причина, а на мъжете - място. Това е и отговор на въпроса ти.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6e016971c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Постави се на мястото на жените и си задай въпроса: "Какво ще спечеля аз, жената, ако му пусна на този?

Всичко е бартерна сделка - и любовта и секса и приятелството...
Няма безкористно приятелство, всичко е интереси. Така и секса - пътят до него може да е много дълъг.

За жените само първите пъти секс е безплатен, след това е само по интерес ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a737d10bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: На мен ми се е случвало само до момента с плащането - тоест винаги си плащам за секс, именно защото знам как стоят нещата и не обичам да ме разиграват - а другите примери са от много наблюдения и споделяния на познати, приятели, роднини и дори непознати.
Мога да споделя много трагични примери, като на мен са ми дори комични тези ситуации.

Иначе съм съгласен с номер 7, дори съм забелязал, че ако една жена е бита, унижавана и т.н. от мъжа си - тя го има за голям пич - знам за много жени, които търпят всякакви побоища денонощно, но си стоят при мъжете и обратното - много приятели си изгубиха жените само защото им угаждат за всичко и не им показват грубата сила, така да се каже.

По темата мога да кажа много, но засега толкова - твърде много е за един пост.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 67a0041e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Истината е, че някои мъже просто или не са много ловки, или са прекалено егоистични в леглото и не успяват да задоволят партньорката си. Тя на свои ред ако е достатъчно възпитана и държи на човека, няма как директно да си го каже. И оттам се почва с увъртането и извиненията.
А истината е, че просто сексът с този човек не им е харесва особено.
От хубавото иначе никой не бяга.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ee5129e458
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   11, почти никоя жена не се пита такова нещо. Напротив ако накараш жената да мисли дали ти пусне, със сигурност няма да ти пусне. Жената е емоционално същество, тя трябва да го усети, трябва да го иска, дори без да осъзнава защо. То и при мъжете е така, но при жените още повече. Хората се водим много повече от емоциите, отколкото от разума, макар че не го осъзнаваме.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: da772be403
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Звучиш доста обобщително, сякаш системно ти се случва да не ти пускат, пък и на хората около теб. Аз пък съм останала с точно обратното впечатление - че масово се прави секс след първа, втора среща. Да не би проблема да е нещо в теб?
Аз като жена ще ти кажа, че почувствам ли се привлечена от един мъж, съм готова веднага. И обратно - не ми ли хареса визуално, като характер и поведение, нищо не може да ме накара да легна с него.
Случвало ми се е да харесвам някой много, но поради някакви банални причини отлагам интимната част. Но не говорим за месеци или години, а и намирам начин ако не директно, то поне да намекна на човека защо ми е рано. И пак ще напиша - има ли желание, нещата се случват. Помисли над това.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 44a04ca428
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   16 ме разсмя! Да от емоциите се водят - които следват от кинтите и от отвратителния комплексиран тип, който е прост като градинска лейка, но като ходи по улиците се ежи, обижда и гледа на кръв. А на плиткоумната му приятелка от такива сцени краката й се подкосяват и в тоз миг започва да изпуска пеперудите от пазвата на свобода.

Авторе разкажи няколко интересни историйки! Нали затова сме тук - да споделяме и четем.

И не разбрах, какво имаш предвид, че винаги си плащаш? Ходиш само на платено или винаги жените започват да те цедят още на етап запознанство - което от икономическа гледна точка си е едно и също, а и двете категории жени са едни и същи, с тази разлика, че първите са си фиксирали тарифата и обикновено излизат по-евтино, докато вторият тип, който е и по-широкоразпространен, е с плаваща цена на услугата....?

7

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b693e7698b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Според мен не си намерил подходящата жена и си губиш нервите и времето с такива, които не те искат, но си им изгоден по някаква причина. Като намериш жената за теб, тя ще те желае не по-малко, отколкото ти нея. Друга причина за твоя проблем може да е, ако се хвърляш на меркантилни жени или такива, много над твоето ниво - имам предвид финансово, не интелектуално :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7eeae4a01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не е съвсем така. Жените са по-предпазливи заради предразсъдъци (да не и излезе име).

Другата причина е, че могат да забременеят дори от еднократна свалка. Да, има си кондоми, но да не ви казвам колко пъти съм късал гума. При което, ако не се усетиш, си свършваш спокойно вътре и после опааа... ескапеле. Което е вредна химия. По добре да не сложиш, но да знаеш какво става, отколкото да скъсаш. Да не говорим за полово-предавани инфекции и там съм брал ядове.

Третата причина е, че са стигнали до извода, че ако се правят на недостъпни, ще ги желаят повече. Номер, който работи само върху хлапаци.

Това мисля аз от позицията на мъж. Наистина е най-добре да си имаш сериозна връзка, тогава проблеми няма.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a737d10bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   От автора: Като казвам, че си плащам имам предвид, че като ми трябва секс си намирам платени или си уговарям неплатени да станат платени.

Преди много време имах приятели, които спореха с мен, че можело и без пари.

Ще разкажа накратко няколко истории на такива приятели, които си промениха впоследствие мнението спрямо жените и сега са като мен.

Единият от тях си беше харесал една мацка (запознали се по фейсбук) и цял ден стои и чака да й пише като е на линия, говорят си, той и прави комплименти, кани я по кафета, води я по ресторанти, купува и подаръци и така една година - върхът беше като започна да й пише и изпраща стихотворения по фейсбук - е аз му казах, че ще му върже ако й пише и й ги изпраща върху столевки. Той обаче си беше наумил, че тя е пленена от готиното отношение към нея и така до деня, в който я засече с двама на кафе и в последствие се разбра, че след това са правили тройка. Пичовете се бяха запознали с нея в същото кафе, в което я водеше той и я бяха спазарили за един ден, а моя човек за една година дори целувка не беше получил (може и да имало една две).

Друг мой верен другар, пак така по интернет се уговаря с една да се видят - ама от месеци мацката му казва, че все не й оставя време да му отдели за едно кафе - да се видят на живо, нали. Той все я пита - Искаш ли да излезем на по кафе? и тя все му пише - Нямам време.
Оплака ми се той и аз му казвам - ама пич, ти не си я разбрал - тя нали ти казва, все "нямам време", а всички знаем, че времето е пари, тоест ти казва - нямам пари - а той ми казва - не, тя не е такава. Викам си я да си направя един експеримент (между другото той й нямаше адреса - знаеше само че са от един и същ град). Казвам му какво съм намислил и той се съгласи. Пиша й аз от моя профил и за 40 мин. някъде се запознахме и я спазарих за вечерта срещу една добра сумичка. Тя ми даде адреса си, защото й казах, че като свърша работа ще мина веднага да я взема от квартирата(каза, че си е наела квартира, не била от този град) Казвам на моя авер, айде - имаш адреса - довечера може да се видите на живо, ама той му мина желанието.

Та сега и двамата си плащат и са спокойни.

Имам още истории, но стана много дълго, засега толкова.

Да кажа - аз не съм против платените жени, просто ми стана интересно защо жените като им спомене някой за секс и те реагират все едно ги питат биха ли дарили бъбрек? Затова създадох темата, че на много трагикомедии съм се нагледал и ми стана любопитно какви отговори ще получа.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 86fee406a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Отговорът ми може би ще те озадачи, но съм от старата генерация, броя се вече сред назряващите лелки, това за протокола.
Никога досега не съм се размотавала - нито разходка, нито кафе, нито нищо - с мъж, когото не харесвам. Чиста проба губене на време. Ако си го харесвам обаче, той няма как да не го забележи, колкото и да съм дискретна, виждаме се, не само да се гледаме, но си говорим, опознаваме се, разкриваме се и т.н. Нито има интимности веднага, нито го взимам за касичка. В зависимост от това дали си допадаме и до каква степен, скъсяваме дистанцията. Понякога не се получава, понякога се.
Сексът си е върховно преживяване, когато е с човек, който те кефи истински. Никога не е бил разменна монета срещу каквито и да било облаги. Удоволствие е, когато е с мъж, когото всячески харесваш и желаеш, няма място за каквито и да е сметки тук. Най-невероятното ми изживяване беше с безпаричен, живеещ под наем студент, който даже и кола нямаше навремето, луди-млади, студентски години, в които правих адски много секс точно с този, невероятен сладур!
Може би времената се менят, знам ли?!
В днешното, вълчо време, жените търсели изгода срещу секс?! А мъжете си плащали, за да го получат?!
Много съм стара явно, макар и съвсем малко над 40...:-)
Винаги съм правила секс с абсолютен, върховен кеф и само с мъже, които са ме подмокряли не с портфейла си, а с поглед и държание!
Исках просто да ти кажа, че с часове не съм можела да се отделя от мъж просто защото адски го харесвах и исках!
Тоест възможно е...
Не мисли, че около теб са все продажни, плиткоумни курви-използвачки!
Желая ти да те помете една разтърсваща, споделена любов, която да ти оправи обърканите представи за отношенията между мъжете и жените!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 68781681af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Повечето жени просто искат да извлекат лични облаги от това, използвайки касичката между краката си като инструмент за постигане на своите цели. Наясно са, че има безброй мъже, които ще им се вържат на акъла и ще ги обсипват с внимание, почерпки, подаръци, пари и т. н.. И накрая пак могат да си останат само с грижите и разходите по жената, дори и да са се раздавали за нея всячески и да са били със сериозни намерения към нея.
За това си има наименование и той е "тиха проституция".

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0eea4ffd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторе, в Интернет такива се намират предимно. Жена съм. И за мъжете от нета съм на същото мнение. Почти всички мъже, които са ме сваляли по фейса досега, са търсили само едно - бърз секс, ако може ей сега, веднага. А аз търся ЛЮБОВ - емоции, чувства, страст, привързаност, отдаденост. И не ги търся в нета, където ги няма.

Ако ще всички пари на ония тримата най-богатите (Мъск, Безос и Майкрософта) да ми предлага някой мъж, пак няма да правя любов с него. Казвам "да правя любов" не "секс", защото аз секс не правя, само любов. А за да се влюбя в даден мъж и да правя любов с него, парите му изобщо не ме интересуват. Само сърцето и душата му. Ако попаднете с твоите аверчета на мен във фейса, ще се убедите.

Хайде, една история от фейса и от мен, за да видиш и другата страна на монетата.
Наскоро един мъж в нета ми пише и още от първите редове почват въпроси къде живея. Аз сменям темата и му показвам, че искам да го опозная първо, да науча някои неща за него (за да видя дали ще ми допадне като характер, че тогава да мина на срещи на живо). Писахме си малко, след което той пак почна със същия въпрос и покани за кафе. Аз му отговарям, че не излизам току-така с някой непознат, а той продължава да настоява, чак нахалства. От това ми стана много ясно какво търси - само секс, не търси нещо, което може да прерасне в любов, защото няма търпение, няма желание да инвестира време, разговори, емоции. И културно прекратих чата с него.

Така че недей да бързаш с обобщенията за жените. Аз примерно не слагам всички мъже под общ знаменател. Но с теб или с аверчетата ти не бих се сваляла, щом почвате веднага с "дай да ти плащам". На мъж, който ми предлага пари, един шамар ще ударя и толкова ще му е физическият контакт с мен. Или пък на мъж, който на първа среща ме кани в хотелската си стая. Ей такива хубави пет звезди ще му завъртя с един шамар набързо, че свят ще му се завие. Сори, нищо лично.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7eeae4a01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Хахах 21, наистина има долни мастии, ама и твойте момчета нямат игра. Да пишеш на случайни във фейса и да им сваляш звезди? Как да стане... Първото ако пишеш на някое по-нормално момиче без дая познаваш, няма да ти отговори изобщо.

Иначе може и по-малко пари от тарифата на хубава проститутка, но все ще платиш някоя сметка, ще вземеш бутилка вино - няма лошо. Бракът е това, което излиза много скъпо.

Пък и проститутките и те са хора - само един път съм бил с такава - озовах се в една квартира с танцьорка и 2 проститутки (не ме питай как).

Ей едната като почна да ми говори едно сладко сладко, четки ама четки, знае как да те погали. Наборка, бачкала за баретата. А по принцип не се кефя на проститутки - ама тая направо ме разтопи. После ме търсеше да се женим хахахах.

Иначе ми е много изкуствено да отида, да дам 100 лева и да знам, че някаква ще се преструва под мене и ще засича с хронометъра. Много изкуствено. А и по добре си купи едни маратонки нещо...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 68781681af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Номер 22, почти всяка студентка се праска като разпорена с яките пичове в "лудите" си години, така че нищо ново под Слънцето. Просто си една от масата. Освен това, когато момичето/жената е на 17-20 години, е съвсем естествено да не очаква, че мъжете на нейните години ще са вече с лъскави коли, апартаменти и високи доходи. Важното за тези млади момичета и жени е да си отворят краката само за някой готин пич (висок 185-200 см, атлетично тяло, квадратна челюст и т. н., т. е. да е сред 5-те % от най-харесваните мъже). Дори в повечето случаи няма значение дали е помияр по душа и поведение, защото на преден план за много млади жени е външният вид на мъжа.

Но съм сигурен, че след тези ти "луди години" на младини си започнала да имаш изисквания към мъжа да разполага с хубава кола, високи доходи и да поема сметките (ти), така че да даваш пример със студентските си години в онези бедни времена около Виденовата зима и кризата след нея е малко изкривено като представителна извадка, която е в пълен разрез със случващото се в последните 10-12 години, откакто се появиха "умните" телефони, създали изведнъж лесен достъп на жените до стотици и дори хиляди "обожатели" (нищо, че са само въображаеми, по интернет), до обществените мрежи, до качването на техни снимки в Мрежата, получаването на харесвания и похвали... И всичко това - на една ръка разстояние.
Именно тогава започна разривът и упадъкът на връзките в западните общества. Защото вече стана прекалено лесно една жена да си намери любовници, плащачи, ухажори или просто някакви натегачи, които искат да я изчукат, но в нейното съзнание тя си набива въображението, че това са качествени мъжки екземпляри и остава с измамното усещане, че е много вървежна на пазара на любовта.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0eea4ffd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 22, много си права, само че се опасявам, че авторът е дотолкова объркан в представите си за отношенията между мъже и жени, че и да се появи, както ти я наричаш "разтърсваща споделена любов", той просто няма да я забележи и няма да повярва в нея.

Страхът е от отхвърляне (знам колко са неприятни отхвърлянето и несподелените чувства - жена съм изпитвала съм ги неведнъж) го кара да "играе на сигурно". Това е проблемът тук. Любов с пари не се купува. Освен да стане като във филма Pretty Woman, но много ме съмнява.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 33ab1e4578
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Интересна тема. Увъртат жените, тестват, изпробват мъжа отсреща...
пускат на батки, на нацепени фитнесджиичета...
Търсят да видят мъжа как ще подходи към тях, държането гледат и маниерите...
А то целта е съвсем друга - секс!
Едното няма абсолютно нищо общо с другото!!!

Да си джентълмен не означава че си добър в леглото.
Да си мутричка и нацепена батка не означава че си добър любовник.

Аз като не съм приказлив и ги не знам тия театри които трябва да разиграваш пред жените, че да те харесат, кво?

Да, ходил съм по проститутки (по-евтино е) и (напримерно) една 40 годишна ме похвали че съм добър любовник. Знам как и къде да пипна една жена, как да се движа и т. н.

Така че...
Кво прайм?
Лягат си с някакви готини (по характер и на по приказка) мъже, но колко от тях са качествени и издръжливи в леглото?

Що си мислят, че тея с които малко трудно се разговаря и трудно намират обща приказка и са ги поставили сигурно в категория задръстеняци, не са добри в леглото?
И следователно не си лягат с такива.

Говоря за тез за които говори автора.
Да, търсят пари. Привличат ги повече парите и грубото държание явно. Щом с такива си лягат.
Не държат на качествения секс и не са като номер 22. Не са такъв тип жени.
Явно просто секса им е едно оръжие, което ползват и се продават, за да си създават връзки и да са част от готиното и "по-висше" общество. И да богатеят и да им се купуват хубави чисто нови коли.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0553908d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Не че е наказание просто тия дни ако пуснеш на един си курва и целият град разбира че си го правила с еди си кой

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a543e9c957
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Химия трябва, а не "айде да правим секс ма, че ми се е преебало, а на тебе не ти ли се".
Жените не искат секс заради самия секс, а искат секс с мъж, когото харесват, с когото има тръпка.С такъв мъж и 6-7 пъти на ден са малко.
Просто тези, които са ти отказали не те харесват, а ако вече сте го правили и отказват, те смятат за неподходящ в леглото!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 619e981708
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Жените стават все по-активни,разкрепостени и дашни,търсят истински мъже,защото им е писнало от бройлери,наркомани,педераси,импотентни и т.н.
Жената търси истински мъж,който да я наебе така,че да не може да стои на краката си,а такива са все по-малко,поради гореизброените причини!!!
А такива мъже са кът и понеже всяка путка си иска своето се стигна дотам

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 873778cea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   27, не, не позна. Доста клиширано се изказа дори. Не съм от тези, които слагат в кюпа, няма начин! Но пренебрежително-снизходителното ти отношение ме издразни и ще ти кажа само, че се омъжих точно за гаджето си от студентските ми години. Точка.
А ти, 29, се изказа много добре. Нищо, че не си приказлив. В мъжете най пленяват действията, а не приказките! Дерзай!

От 22

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 69f127b6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   27, не, не позна. Доста клиширано се изказа дори. Не съм от тези, които слагат в общия кюп, няма начин! Но снизходително-пренебрежителното ти отношение ме издразни и ще ти кажа само, че се омъжих точно за гаджето си от студентските ми години. Точка. Няма смисъл да отговаряш, изобщо.
А ти, 29, се изказа много добре. Нищо, че не си приказлив. В мъжете най-привлекателни са действията, не приказките. Дерзай!

От 22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker