Чернокожите в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чернокожите в България
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 5408 пъти
Здравейте, пише българка от София. Забелязала съм, че последно време има доста чернокожи в София и отношението към тях става две по-добро и по-добро. Въпросът ми е къде мога да намеря чернокожи мъже в София и други жени със същите интереси, има ли някакви клубове или организации?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 26bf034e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти живееш в София, а не в Добруджа, забелязала си, че има доста чернокожи, а питаш нас къде можеш да намериш чернокожи в София. Толкова глупав въпрос не съм очаквала. Щом има доста чернокожи това означава, че си ги виждала, ами спри един от тях и питай него къде можеш да намериш още чернокожи мъже. Ама внимавай как ще му зададеш въпроса, защото в тази твоя история ти се излагаш. Чувала съм, че те са и доста по-надарени в някои отношения от белите мъже. Желая ти късмет в намирането на повече чернокожи мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f706e9864
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   По какъв въпрос ги търсиш тия чернокожи?

Готвиш се да развратничиш?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4af63206cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Някой ще яде негърски, а?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ff7b8c7221
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Няма друг такъв боклук, който да харесва черните маймуни само заради единия кур!?
Но куротърсачките не знаят, че негъра може да й закачи такава венерическа болест, дето нашите докторя даже в учебниците не са я чели!
Но щом еволюцията върви вече на обратно-от човека към маймуната, ОК!!!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 129dd09b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   Хяхаха, поредните примитивни смешки. Пътувала съм с родителите ми достатъчно, за да знам, че расизма е най голямата болест на света. Баща ми работи с черни, втората му жена е черна, по-добра жена не познавам. Хората са добри, когато са добри. Всеки, който работи, учи и се развива е достоен за уважение, независимо дали е черен, бял, жълт или тн. От черен един път не ме е било страх, където и да сме били, но виж от бели отрепки винаги има защо да се пазиш, заради мисленето на коментиращите. И доказвате тезата ми само с тва мислене, предпочитам всички "маймуни" на света, пред такива тесногръди и бавни расисти като вас.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 312b9c4b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Квартал ,,Факултето,, в София.


Една моя позната така обичаше да се ръгунчи с чернилки, до като една вечер нещо са се скарали с един неин черен тъпкач, той взел сатъра от кухнята и направо я праснал през лицето. Беше хубавичка преди това, сега прелича на Квазимодо.




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5418b498fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   12, да и тва е щото е черен, а не щото е изрод просто?

Тед Бънди, Чарлз Менсън, Ед Гейн, Джефри Дамър, Ричард Рамирез, Харолд Шипнър. До един са бели ;)

Не казвам, че всички черни са супер добри и прекрасни хора. Но колкото отрепки има черни, точно толкова има и бели и жълти. Просто сме привилигировани, защото сме бели и ни хващат по-трудно или не ни хващат. А тях ги погват веднага и ги стрелят, без основателна причина. Не говоря за оня Флойд, а за непълнолетни чернокожи застреляни докато си правят джогинг, щото тъпата кула си помислил, че е откраднал нещо? Правете си изводи от ваши лични преживявания, не щото някъде някой черен убил някой. То по тая логика и за белите трябва абсолютно същото да се говори. Нападайте ме колкото искате, аз познавам черни хора, които не са такива за каквито ги мислят повечето български селяни, които никога не са излизали от селото си. Я вижте Кили от Килиманджаро! Уникален човек, слага в джоба си 50% от българите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4af63206cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   13< добре, направи една статистика колко процента негри са изроди и колко бели. После направи и една статистика колко процента са успешните и дългосрочни вързки между бели и черни. Сравни и негърски и бели квартали как изглеждат, колко престъпност има и т.н.

Между другото 80-90% от затворниците в САЩ са черни, при положение че са само около 12% от населението.

Какво е общото между сперматозоида и негъра? И в двата случая 1 на милион върши работа.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8ed3d0abe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз също го забелязах, не живея в България, а като си дойдох един път (преди две години) излязох с една приятелка и късно вечерта бяхме на НДК. Отидохме в подлеза. Чуваше се музика и решихме да влезем в едно заведение. Имаше само чернокожи и едно бяло момиче, което танцуваше доста разкрепостено... Поръчахме си бира и си я изпихме навън, защото не ни хареса обстановката и музиката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5418b498fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   14, защото ги вкарват за пушене на трева или кражба. На скоро един черен с 36г присъда, щото е откраднал 50 долара? Не го оправдавам много ясно, ама 36 години??? Да ти кажа ли на белите колко им дават? Или дали изобщо им дават? В повечето случаи. Бял стреля по черен - арестуван и съден, бам 2г. Черен стреля бял - полицията го убива още в ареста. Е тва не е ли дискриминация? Пак казвам, отрепки много, но въпроса не е статистика, а процент РАСИСЪЗМ. ЗАЩО черните са повече? Тва е въпроса. И не, не казвам, че всичките са невинни и добрички, но много от тях са млади и неопитни и са вкарани за много години, за пълни простотии. Колко черни са го яли несправедливо? Да си чувал за Бриона Тайлър? Ататиана Джеферсън? Джордж Стиней? Не си, защото не виждате по-далече от носа си и родителите ви и техните родители са ви НАУЧИЛИ да сте расисти и да ви е страх от някой, щото има повече меланин от вас. Не си се родил расист, научили са те. Съжалявам, ама мен не са ме научили така. Не са ме научили да мразя, много тъжно за вас. Третирам всички поравно, който заслужи уважение го има. Независимо къв цвят е.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5418b498fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   За пореден път се радвам, че напуснах България. Живея с жена от друг произход, писнало ми е да ни гледат все едно сме извънземни. Обичаме се, влюбих се в нея и тя в мен, за момент не ми е пукало, че е черна. Но на нея й пукаше в началото, че аз съм бял именно защото ни гледат на криво и знаеше какво й предстои с мен. Ми трудно е, ама не ме е*е за мнението на такива първобитни тъпанари като вас. 90% от затворниците били черни. Абе пич, света не е САЩ. Има и други места по света, в САЩ си купуват пищови е така, нормално да има висока престъпност и ако ще ми изкарваш белите супер добри хора, много си се объркал.Да си чувал за white privillege?Осъзнай се малко, ЕДНАКВИ СМЕ. Пробвайте да пътувате малко, ама не в тъпия САЩ. Винаги повтаряте само америка америка америка, абе има и други държави, бе. то те си мислят,че двета е техен,ама не е баш така.Даже земята върху,която са изградили (черните впрочем са я пострили тая държава и то безплатно) е крадена. Крадена от изроди,които си вярват,че са много по-добри хора,щото са бели.

В момента на гости ли си в България?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4af63206cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   16, ти като виждаш по-далеч от носа си, сравни белите и черните квартали.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4af63206cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   17, конкретно твоята негърка и тази на баща ти може да са свестни, не казвам нищо. То и сред циганите има свестни, но 90% не са така. И да казваш, че черните ги затваряли за кокошкарски работи, а на белите им давали малки присъди е смешно. Разбирам те, че си наранен заради погледите на другите, но жена ти си е тя, черните са си черни. Това, че жена ти е изключение, не променя останалите 90%. Защо се обиждаш за хора, които не са като жена ти?

А ти дори не разбра кое е лошото в темата и защо бяха тия подмятания. Лошото в конкретната тема е, че авторката не просто ще си избере някой свестен интелигентен образован негър за връзка като теб, в което няам лошо, ами ще отиде да се изчука с най-голямата негърска отрепка само от любопитсвто какво е да си с негър, от някакъв фетиш и да види дали наистина са им големи, каквито слухове се носят. Ей това е долно поведение. А още по-лошо ако се и подведе по въпросната отрепка и направи дете, което почти сигурно негъра ще заебе в някой момент. После ще си търси някой абдал бял да гледа детето. В повечето случаи това е сценария.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e40f2def39
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Мда, ако е някой млад мъж от провинцията е "селянин", но с чернокож от Африка ще си направите веднага и дете.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5418b498fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не съм на почивка,дойдохме началото на миналата година и още сме тук за съжаление поради причини, които нямам намерение да обсъждам с вас,а доста искам да си ходя. На жена ми й харесва тук,като изключим погледите
Иначе да, от части съм съгласен с номер 19. Да искаш да "пробваш черен хуй" също е расистко, между другото.Обиждам се,защото тя е прекрасна,сестра й,семейството й са добри хора и ме сдухва тва,че всички се слагат под общ знаменател

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4af63206cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   21, може погледите да са, просто защото в България не се среща често и на хората им е странно и любовпитно. Още по-рядко се срещат смесени двойки.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2880337ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   До 17,

Научно е доказано, че афро-американците са по изостанали в еволюционен план от другите раси...Тия приказки за "всички сме еднакви" нещо ми е пропагандна. Да, всички трябва да имаме еднакви права, еволюцията си е еволюция. А за престъпността се замисли защо Африка е най-бедният континент в Света!!! Ако не бяха "белите" още щяха да ходят на лов с копия...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5418b498fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   24, моля за линк към сайта и доклада и учените, които са установили това твърдение, благодаря.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 68e6dc8d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм бил в Африка няколко години и за негрите не знам, но негърките са отлични любовници.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5d8fcafcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   16, не вярвам, че хората биват научавани да са расисти, а точно обратното. Расизмът е естествената реакция, а това да приемаш всички безрезервно е наученото поведение (което от години се пробутва най-вече чрез американската култура). Има много изследвания с бебета на по няколко месеца, които показват, че се усмихват повече като им показват снимки на хора от собствената им раса.

Не казвам да сме върли расисти. Просто да приемем, че сме различни и да си имаме уважението.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8e70a58c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   "Научно е доказано, че афро-американците са по изостанали в еволюционен план от другите раси..."

Ок. Шом е "научно доказано", нека да видим как и от кого. Чакам!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 695ebf0c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Н 24, ако не бяха белите, Африка щеше да си разполага със диамантите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b9a1b8db78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Хей, има повече миграция от преди години, но, за съжаление, положението с расизма е доста лошо. Както и сама виждаш в коментарите. На живо е доста подобно, маймунски звуци от непознати, псувни, обидни жестове и расистки изказвания. Голяма част от хората са необразовани по темата, отгоре на това невероятно злобни.

Не те съветвам да търсиш приятел-тъмнокож само защото е тъмнокож. Истината е, че не е толкова различно. Пенисите им не са по-различни. Културите, разбира се, се различават, но култура и раса са две коренно различни неща. Важно е да осъзнаваме, че както ние тук едва 7 милиона сме невероятно различни, така и примерно в Нигерия 200 милиона са индивидуални личности.

Ако искаш да потанцуваш на Афровайбс в София, може да отидеш в Kingdom bar, едно от заведенията в подлеза на НДК е.

Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cbca066951
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Аз само като ги видя как грозно гледат, въртят тия очи и се блещят направо ми се доповръща.
А като ги знам и колко са кухи и откачени още повече. 2 2 не знаят.
Нашите “силни жени” обаче налитат буквално като мухи на лайно.
Няма такава долнопробница като Гана!
За нея черния шпек е предостатъчна причина.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1a4f6fc6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   ПрЕлича ли, Ченгисе? А ти на какво прЕличаш?

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c5082767fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Пак ще го кажа, момичето иска нещо голямо. Или я насочете, или не и четете морал. Интересно как модът не публикува същия коментар (сигурно пак ще го махне), а иначе е одобрил стена от расистки коментари. Ама брутално расистки, стил 18-ти век.

Да не би някой африканец да ти отмъкна приятелката бе моде?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bfc02ba0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Темата е доказателство, че жените стават само за секс и нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b6d1059873
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Малко са народите по-големи расисти от българите, но най-забавното е, че тук дори се смята за качество. Един вид, това ни било запазило като нация и за това така просперираме, защото сме открили тайната. Всички, които не са бели, не стават. Разбирам, да не харесаш отделен човек, защото няма качества или е престъпник, но да мразиш цяла раса, просто ей така, за нищо. Браво.

Сега ще ви изненадам, като ви кажа, че има черни, кафяви, жълти, дори имаше едно синьо семейство. И тях ли мразите вече? Няма нужда да ги опознавате. Нали сте чували, че някой, някъде си казал нещо. Че някой гледал лошо, друг бил нискоинтелигентен. Какво друго ви трябва, за да мразите. А да се замислихте, че това са същите хора като вас, търсещи същото в живота. Че и те искат семейство, деца, щастие, хубав живот. Не сте, естествено. Всичко различно трябва да е лошо. Нали така ви е научил тате. "Мрази цигани, турци, черни и педераси". Не че и той знае защо. Все пак е тъп като галош. Но как да му възразиш. Плюс това и в компанията пред блока са чули същото. Не върви да се цепиш от колектива. Ще те помислят за странен, може и за гей.
Ама, и аз съм тръгнал да обяснявам на хора, смятащи хвърлянето на банани по черни за смешно. Пик на комедията. Нали са маймуни и нямат чувства. Голям майтап.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 397cb8f368
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   32 на баща ти.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a44b0bfbe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Айде пак

този порно мит, че на Х група всички са им големи е смехотворен

все едно не сте виждали снимки на африкански племена, от онези къде или ходят с препаски или даже голи, мъже като мъже, жени като жени

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 48633fd3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Късмет да те пипне някой свестен мъж след като си строшила няколко негърски п*шки

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0f706e9864
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   33 ти откъде разбра, че чернокожите са с по-големи патки?

Статистиката сочи друго - и белите и черните са с почти еднакви размери.
С тази разлика, че при черните се срещат ПОВЕЧЕ ПО-МАЛКИ ПЕНИСИ И ПОВЕЧЕ ПО-ГОЛЕМИ!

Капиш?

Така че не знам накъде ще насочиш авторката? Към някоя дупка, свърталище на негри, наркомани и бежанци взети заедно, натам!

5

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0f706e9864
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   36 ти вярваш ли си, когато говориш тези неща? Според мен ти си потвърждение, че във всеки народ има по-нисша и по-висша група хора. Не се засягай. НО да изпишеш всички тези неща, особено да ги вярваш, е признак за това. Та ти още не си разбрала основни неща от развитието на човека, конструкцията на обществата и тн.

40

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 746a926c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   13, и кои са тия отрепки?
Я се замисли - кой е изобретил парната машина, автомобилния двигател, самолета, телефона, компютъра, Интернет, 3-те закона на Нютон, Теория на Относителността, Изкуствения Интелект...
Дали има някоя чернилка или циганин там? А гей? А жена?
Да си имаме уважението...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c8c5a0c458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Оставете момичето да си се ебе с когото си иска!
Аз познавах едно много красиво момиче от Варна, което се ебеше с негри. Аз и давах зор и щях да я еба между негрите без окото ми да мигне. А на нея и трепери гласа и ми вика - "Не искам да се говори, че съм курва". Аз се опулих, викам си - тази си има някакви нейни си проблеми.

А иначе няма по-голямо лайно от политическата коректност. Термин измислен от чичо Сталин. Също както и няма такова нещо като "white supremacy". Това е войната на Новия Световен Ред срещу белия човек, като основен културен носител на "стария" свят.
Ако "white supremacy" беше нещо реално, как така няма "asian supremacy". Няма защото не е угодно на наратива на пропагандата, с която ни хранят ционистите от новия световен ред.
А за черните в щатие един чернокож ютюбер много точно казва "проблемът на черния човек е черния човек". Негрите в щатите се маргинилизират един друг. Създали са си собствена култура на вечния "онеправдан" паразит. Ако имаше такова нещо като "расизъм" в САЩ, никога нямаше да има чернокож президент! Разберете го това. А и той далеч не е единствения пример за успешен чернокож в САЩ.

И последно - оставете всеки да си се ебе с когото си иска! Не завиждайте и не мразете. Тези чуства тровят само вас самите.

Лек ден на всички желая.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8af03bdabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Един практичен съвет: Понякога е полезно да пиеш антибиотици и преди сношението, а след, е задължително. Купи си и разхлабително, заради запека след антибиотиците.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: b4ec5cdf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Като български мъж, който винаги е уважавал и почитал българската жена…

Аз съм тотално отвратен от коментарите на жените тук, които всячески оплюват собствения си род и раса в лицето на мъжете им.

Не съм очаквал такава жлъч от жените ни, които говорят как с лекота биха ни заменили за чуждоземци, които видиш ли са им просто “по-различни”…

Които ще ви употребят като салфетка и ще ви захвърлят…

А в същото време ако утре избухне война - ние ще сме тези, които ще мрем, за да опазим Вас и децата ни!

Чувствам се предаден.
Чувствам се унижен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker