Бисекс вълнения и страсти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бисекс вълнения и страсти
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2429 пъти
Здравейте! Момче съм, на 24г. Обвързан съм сериозно от 2г и малко.
Когато бях тийнейджър, може би на 14-15 години, често се събирахме с приятели да гледаме порно и да лъскаме бастуните... и още от тогава някак си ми беше готино да гледам други пениси, но само това. Сега, когато съм на 24, изпитвам нуждата да лъскам заедно с други на моята възраст, но искам и да ги пипам и т.н... По сайтовете е пълно с бисексуални, с които мога да се срещна, ако пожелая. Въпроса е че не съм сигурен дали е редно да го направя, предвид факта че съм обвързан.. и малко се срамувам да си призная това. Чудя се дали няма опасност да бъда "хванат" или някой от хората, с които евентуално бих се срещнал, да не ме изложат и компрометират. Трябва ли да се отдам на тези си желания или по-скоро да ги парирам и да се откажа от идеята да се видя с друг мъж, с когото да лъскаме заедно. Чувствам се малко сбъркан заради тези ми мисли...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 85e22e2651
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   И аз на 12-13 съм лъскал с аверчета. Нормално е, даже съм го учил по неврология, като говорихме за хомосексуализма. Това сме го правили абсолютно всички, който казва че не е, лъже. Виж на пениси не съм се кефил и не ме възбуждат мъже. Или просто прекалено много обичам жените.

Куриозна история от един приятел - събират се като малки да лъскат, единият половин час не свършва, като го питат "Ко стана ве брат", отговаря "Жените така обичат" хахахаха

Иначе хомосексуализмът ако го има, възниква точно в този период, когато момчетата се събират на банди, тогава и лъскат заедно. На някои им харесват другите момчета, както при теб. При малък процент остава. При жените е по-рядко. Това знае науката засега. При нас беше, някой изнамира отнякъде диск с порно и така. Мисля, че едно момче от онова време се изпедерасти, другите харесват жени.

Според мен бъди какъвто си, но приятелката ти трябва да е мнооого широко скроена, че да се съгласи. А пък и дали изневеряваш с жена, мъж, камък, дърво... ако е възпитана с морал няма да и хареса. За тройки и такива работи трябва да си намериш разкрепостена. На мен лично такива работи не ми харесват. Виж с две жени го направих в гимназията още, но друг мъж в картинката просто не ме кефи.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cda64e521c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   На малко жени ще им бъде приятно да са с бисексуален съзнателно , а и да имаш безразборни секс .контакти . За това , бъди почтен и я освободи от себе си . Не е нужно да й се изповядаш .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 581bf5b4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В миналото обществените нагласи са били една преграда пред тези човешки желания. Проблемът е, че както всяко нещо - пробваш ли веднъж, ще искаш още и още. Не е радостен живота на човек без деца и без връзка - прецени кое е по-ценно за теб - мимолетно удоволствие с цената на дългосрочното щастие, или да намериш някакъв начин да замениш тези си фантазии с нещо друго.
Лично на мен ми е интересно - как така сте се събирали и лъскали, това на мен ми се струва не много ок, няма проблем - всеки си избира, но като го правят повече момчета заедно, без някакви наклонности - ?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 86b28e3035
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами.. хм.. според мен няма нужда да смущаваш още повече вече достатъчно смутената си сексуланост...
Остани си мъж - някак си по-достойно е. Обичай жените и с тях създавай семейства и деца.
Остави ги тези приятни/неприятни... Помисли си в какви отношения и отклонения биха те вкарали те. Само заради едното мимолетно удоволствие - не си струва.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ca452dddee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей!
Няма нищо ненормално в това което искаш, стига да си остава между теб и момчето с което ще лъскаш. Аз например харесвам момичета, но в момента нямам приятелка и лапам пениси, защото е различно и готино и скоро ще пробвам и отзад, но го правя дискретно, без никои друг да разбира. Секса между две момчета е готин, първо защото можете да правите анален секс за което повечето момичета не дават, второ няма опасност от нежелана бременност и трето може да се празните където си искате.
Но ти си обвързан и това си изневята от където и да го погледнеш, затова си помисли добре преди да действаш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 195fbc0882
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Това за събиране на момчета да лъскат заедно не сме го правили. Събирали сме се в началото на 90-те да гледаме порно на видео, но само сме гледали. Тогава малко хора имаха видео и затова сме се събирали. След това към 94-95 година почти всеки имаше видео, продаваха се касети и не се налагаше да се събираме.
А по въпроса за лъскането с друг. Ако пробваш най-вероятно ще ти хареса, после ще искаш и да го лапнеш и няма да имаш спирачка цял живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker