Мастурбиране и секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбиране и секс
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2477 пъти
Здравейте момиче съм на 19 девствена съм обичам да мастурбирам но все още не съм срещнала сериозен приятел с който да стигнем до реален полов акт. Харесвам порно,възбуждам се от много неща харесва ми да се докосвам навсякъде,обаче понякога имам огромно желание да си вкарам нещо и други игри,друг път само мастурбирам докато ми стане кефа,та мисълта ми е дали като съм соло и може би ми се струва скучно понякога и се случва на бързо,какво става при половия акт с другия пол, примерно аз му правя яко той на мен също но се притеснявам да не би да бъде егоистично ако аз искам малко повече удоволствие пък на него не му доставя това което иска? Също така не знам кога свършвам и дали изобщо съм стигала до там тези ограничени знания не знам как ще се отпусна пред някого друг При вас как е било преди първия път или дългото време на секс когато не се практикува забравя ли се и дали отсрещната страна разбира неопитността или всеки е с различни предпочитания и фетиши?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2adfcba6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Всичко ще ти разкажа и покажа на живо , ама като не те знам коя си ;)
Щом се чудиш дали си стигнала до края и до оргазъм или не си , значи не си.
Трябва дълго и продължително да си стимулираш клотора, докато усетиш надигащата се още по-силна възбуда, не е това края а е началото, тук трябва да засилиш темпото.. охх и на мене почва да ми става хубаво. Яко търкай и бързо, ще те грабне и изпрати в облака, тогава ще разбереш че си докрай. А ако усетиш че ти се и допикава много-пикай!
Това няма да е пикня а ще е твоят скуирт, ако имаш късмета да си го изкараш сама.
Ако не си страхлива и се подмокряш яко, аз ще ти го изкарам (евентуално де, ако те познавах реално ) с обичайната техника, 60% от жените го могат. А като си толкова млада и имаш желание със сигурност ще ти се получи.

Успех със заниманията и целувки ;)
И за мен, да благодаря тиии...
М22

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 07eda0294e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Карането на мотор и правенето на секс никой не може да ги опише.
Трябва да се изживеят.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4dd3476ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хм, миличка, защо се притесняваш за подобни неща?
Първо - пикът на сексуалността при жената идва едва около 35-тата година, има потенциал за развити до 50, а дори и след това...
И второ - сексът е нещо много повече от чисто физическия гъдел между краката ти, когато се пипаш... Сексът е ЕДИНЕНИЕ, общуване, сливане между двама души, съпреживяване... хармоня, обмен на енерги, как да ти го обясня? Как да ти го обясня... все едно изживяването да си Олимпийски шампион в даден спорт да го сведеш само до механичното усещане на медала върху гърдите си... Е, парче метал, вързано на връв, всеки може да сложи на гърдите си, но далеч не всеки може да бъде Олимпийски шампион и да ликува над целия свят (дори и за кратко). Подобна е разликата и между секса и мастурбацията.

Не се притеснявай за "свършването" и за това, дали го усещаш или не, пак казвам - пълноценното сексуално изживяване е на съвсем друго ниво - на сливане с другия, на разтваряне в него, на изразяване на любов, като сексът е изразното средство (едното от няколко възможни). Понякога психологическата награда от това да даряваш удоволствие някому е много по-голяма от твоето собствено (механично) удоволствие. А когато това е взаимно, направо става нещо страшно... нещата взаимно се катализират и ескалират до неподозирани нива!

Хубаво е, че си разучила тялото си, даваш си сметка кое ти доставя удоволствие и кое не, но това е в чисто физиологичен аспект. Това означава, че ще можеш и добре да го обясниш и покажеш на партньора си (не се срамувай да го направиш, също и не смятай, че тези неща се подразбират! Никой не се е родил научен!). Но това е все едно да се научиш да свириш гамата на някой музикален инструмент... Истинската музика, с всичките ѝ духовни измерения и трепети, тепърва предстои!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 70b5fb5ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Първият ми път не ми хареса, а и стана с човек, с който уж ходих но не обичах не знам защо и аз..просто се случи. Уж беше 2 год по голям но и той неопитен, а бе мина се. Не беше специално...
За първи път получих оргазъм години след като почнах да правя секс, аз просто не знаех какво е, а моите родители са консерви, че никой нищо не ми обясни за секса.
Няма как да забравиш как да правиш секс, това е като да караш кола и за година да спреш дакараш, спомена си остава. Просто трябва да е наистина със специален човек, да сте си говорили преди това кой какво харесва в секса / аз не обичам изненадите, обичам всичко да е изказано преди това/, така става по-сладко, с такива условия и когато обичаш човека и е специален за теб, дори и да не се получи, ще се научите взаимно с времето. Късмет. ф36

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e1d969feb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сексът не е като мастурбирането, тоест не е егоистичен. Идеята е "аз се старая да ти направя хубаво, ти се стараеш да ми направиш хубаво". Иначе моят първи път беше на 15 и беше доста комичен. Но това е като всяко умение, задобряваш с практиката.

Като жена дори само да легнеш и да си отвориш краката, няма да те върнат. Ако и комуникираш с партньора, просто няма как да сбъркаш.

Ама първо намери мъж, после мисли тия работи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker