Истината за българските тийнейджърки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Истината за българските тийнейджърки
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 3525 пъти
Какво си мислите, че става с тях?

Ами отворете Инстаграм (примерно) и ще видите вече хиляди групи, които разпространяват „снимчици“ на вашите „добри“ ученички! И то да знаете какви снимки...

Във всякакви пози, голи, полуголи, еротични, палави, неприлични. Калпазанки са нашите, ааааа, пардон, ВАШИТЕ дъщерички.

Какво поколение се задава само - за чудо и приказ!

Тъй като преди няколко месеца попаднах на такива групи и ги следвам една по една, когато ми излизат... И съм добавил близо 1000 групи досега. Във всяка средно има ПОНЕ по 10 РАЗЛИЧНИ „момиченца-кокиченца“. Това прави 10000 ХОРНИ ПИЧЕТА САМО В ЕДНО ПРИЛОЖЕНИЕ! И то само в тези групи, които съм успял да добавя.

ААААА, интересното е, че има и такива по на 10-12 години, да не кажа, че съм виждал и по-малки!

Голяма част от снимките са селфита, а и от това, което се разбира от описанията и коментарите е, че голяма част от снимките се споделят от самите момиченца-кокиченца или от техни приятелки, гаджета. НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЕДОФИЛИ. Дори и групите се модерират от хлапета в повечето случаи.

Сега тези около 30-годишните българки не може да им хванеш спатиите и да ги накараш да се кротнат и да ти родят 1-2 деца. За тези след 2000 наборчета не знам как ще е!

Иначе тука имаше някаква тема за това, че българите сме били педофили... Хихи! По-добре ще е да си отворите очите какво се случва в съседната ви стая с 12-годишната ви дъщеричка!??????

Успех мамчета с възпитанието на новата генерация к*рвички. Добре сте ги отгледали, виждаме ние батковците!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9123e436f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Добре де, дай някакви линкове, за да се възмутим всички заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: efb7c29f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Родителите са виновни.
Ако 12 годишна търси чичковци, то мама и тати са за сериозен бой. То че педофилията е разпусната при нас е ясно, но е дълг на по-възрастния да посочва на малките правия път и кое е морално окей, пред това да се чуди как да им бръкне в гащите.

Масово на родителите не им се занимава със собствените им деца. Затова и все казвам като не искаш и не можеш да гледаш деца ползвай кондоми. От 3 (!!! ) годишни им дават таблети, телефони.
Тоя ТикТок особено еба майката на цяло едно поколение. Дори сами не осъзнават колко затъват с тия социални мрежи, те също имат голямо влияние върху тийнейджърите. За мен не е нормално да връчваш таблет с Интернет на малко дете, защото става именно това. На детето съзнанието му е като един празен лист и каквото му напишеш това си и остава. Мама е заета да си пили ноктите пред телевизора, тати да пие с комшиите и ето го резултата от невниманието. И после децата изпадат в депресии, стават наркомани, проститутки, пияници и т. н и всеки един от нас ги съди, но не се замисляме мама и татко какво направиха? Освен, че ГИ направиха?
За съжаление по-голямата част от хейта в темата е така. Аз съм на 22 години, нямам фейсбук и ТикТок и не желая да имам. Планирам също така и детето ми да няма, поне докато не стане достатъчно голям/а за да реши самостоятелно. Дълг е на родителите да се занимават с децата си. Да ги учат да рисуват, да четат и пътуват заедно, да ги учиш на различни неща постоянно, за да си един пълноценен и добър родител. А да купуваш телефони и да допускаш 12 годишната ти дъщеря да има Инстаграм не е признак на добро родителство.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 909873030a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Той бил добавил близо 1000 групи, ама иначе хич не е педофил... не, не, въобще не е педофил, да не се объркате нещо... :rofl:

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 68cd800d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   А , аз си мисля какви мъже растат , като само сексът им е в главата -то , следят , лайкват, зяпат , точат лиги , знаят всички сексуални практики и девиации на латински и английски .Добре , че денонощието е само 24 часа , иначе ще им пресъхнат телесните течности . То , няма някой да пита за образование , квалификация ,книга , филм , за някаква култура .Целият нет е изоран да се търсят обекти за изтръскване . После се тичка в сподели.нет , да се обобщава каква е българката , дъщеря й и т.н .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 837f5b7c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   А дали щеше да има такива групички и такива снимчици, ако нямаше батковци като теб, които да ги разглеждат и лайкват? Ако никой не се впечатлява на снимките, въпросните момичета ще спрат да ги правят. Обаче докато пускането на подобни снимки е приемано за готино, и ти гарантира, че ще имаш гадже или поне, че момчетата ще те харесват, а и няма да те смятат за задръстена, е нета ще е пълен с 12 годишни готови на всичко за малко внимание от някой батко.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9510a20d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   3 ти колко деца отгледа, че не е хубаво, не е. Но понякога си толкова изморен, че да му пуснеш детско изобщо не е никакво зло. Изобщо не възнамерявам децата ми да ползват социални и други такива преди 16г, иначе е вярно че са доста изпуснати и не им пука.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bc156887b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   А ти с какво се различаваш от педофилите като следващ всяка една подобна група, която ти излезе?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0dc3d7a9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами така е, когато има родители, на които не им се занимава с децата им. Ама иначе раждайте на 21 :D

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 72c82e393f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо им няма, добре са си. Аз съм на 22, но имам по-малка сестра, която е в тийнейджърска възраст, тя нито качва голи снимки в Инстаграм, нито е споделяла сторита, които да са провокативни, следвам я и затова знам. Защо всички сте толкова лошо настроени към тийнейджърите и въобще към младите, дето са до 25? Какво според вас трябва да правят?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: efb7c29f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   7, говорим за стоене в ТикТок и интернет от сутрин до вечер, докато яде, сере и тн. А не да изгледа едно, две детски разбира се, че това е различно

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: edeb671f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Айде пак - какви били българските тийнейджърки, какви били българските жени. Авторът на тези теми е един комплексиран младеж, който навреме е осъзнал, че шансът му с която и да е жена е точно нула. Вместо обаче да направи нещо по въпроса - да излезе от унижаващи групи в социалните медии като начало - той продължава с ярост да се самонавива как жената е долен боклук, как само в нея е проблемът, как е длъжна да му ражда 1-2 деца, пък видиш ли не можеш да я накараш. Съветвам те, авторе, да платиш едно инвитро на майка ти, защото тя е единственият ти шанс да оставиш счупения си ген на тази планета. Добре че мъжете около мен нямат общо с теб, че да съм си теглила куршума вече. Нетърпим си просто, толкова си съсредоточен да намериш виновник за своите несгоди в личен план, че забравяш да го потърсиш на най-важното място - в себе си. Смири се малко и излез навън. Ако коментарът ми не бъде одобрен, то администраторите проявяват дискриминация на половса основа.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d663352e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Пич, не виждам какъв ти е проблемът. Не живеем в 17 век, всичко вече е различно. Много неща влияят на днешните тинейджъри. Момичетата не се различават много от момчетата откъм това направление. Ти какво си мислиш ? Че през 80-те не е било същото ли ? Не е имало порно, голота, курви, курварчета ? Много злоба се изсипва върху днешната младеж. Момичетата правят това, защото се харесва. Ти защо тогава ги гледаш, па сигурно и си лъскал на тях..Гледай себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 539caec029
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Цитирам автора: "ААААА, интересното е, че има и такива по на 10-12 години, да не кажа, че съм виждал и по-малки!
Авторе, не предполагам, че знаеш или не се интересуваш, щом така се биеш в гърдите колко подобни групи следваш, но това се води детска порнография, което е нарушение на закона.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 33bbe9e597
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Внимавай какво правиш, Мотикаря и той отначало искаше да ги видим да им се присмиваме, после взе да ги изнудва аз пари и накрая ГДБОП влезе у тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker