Болезнена ревнивост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болезнена ревнивост
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1419 пъти
Аз съм на 28, а приятелката ми на 26. От една година сме заедно, живеем заедно. Отначало имаше изблици на някаква въображаема ревнивост - коя и как съм погледнал, а аз даже не съм и забелязал. Преди месец бяхме на рожден ден на колега, бяха и колежки, някои с приятелте си. Като се прибрахме цял час обсъжда коя каква била, а на другия ден ревност до истерия. Вечер ляга намусена, а сутрин рано в 6ч ме почва и то нее някаква нежност, а на моменти направо ожесточено смучене, направо с цел да ме изпразни. Делово и бързо. Отначало мислех, че е някаква утринна страст, а и беше приятна изненада, никога не го беше правила. Но това продължава вече близо месец. Не мога да се наспя с това будене сутрин и това постоянно празнене, а и отношението и ме дразни. Поставих и въпроса за ревност, категорично отрича, даже се дразни. Не мога да разбера от какво е, хубава е, повече от повечето ми колежки, а и въобще.
Чудя се какво да правя. Даже и вечер следи кога, как ще се прибера, постоянно по телефона. Луда работа, дано отмине, а колко и как ще издържа, не знам, а имах намерения за брак и деца с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: fc62143137
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Авторе ,казвам ти го по принцип -не ти трябват истерични жени .По простата причина ,че са абсолютно неадекватни , както си забелязал . Също и защото ,това състояние с времето съвсем превъртат ,не се подобряват .И , не знам дали се сещаш , но си жертва на сексуален тормоз .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fe9c349bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Това е токсично и говори за нейни дълбоки личностни проблеми.
Вероятно са я лъгали и/или са й изневерявали преди, но това по никакъв начин няма общо с теб. Обясни й, че ти не си бившите й гаджета. Също така е добре да проведете сериозен разговор по темата. Какво я кара да влиза в такива филми? Несигурност ли е?Явно има доста ниско самочувствие, щом изпада в такива състояния. Поговори с нея и го отработете, с такава ревност не се живее, то нейното си е обсебване даже. Давал ли си й поводи да ти няма доверие? Но дори да е да, това е тийнейджърско поведение, а не на жена на 26 години. Не знам, аз не бих търпяла дълго. Според мен дълбок разговор е решението, ако не се постарае да се промени в името на връзката ви то не сте един за друг. Ревността съсипва отношенията, дори и "малко" не е здравословна.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1d3d41abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бягай от там, момче, бягай, докато е време. Казва ти го 38 годишната ти кака, която така, като тебе си мислеше, че това ще мине. Не, не минава и по-зле става с годините. Това е страшна болест, която не се лекува. Не вярвай, дори и да ти казва, че всичко е наред - интуицията ти не те подвежда. Ако не ти се живее цял живот в цупения и обяснения -
Бягай!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3215c3e56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно ти шарят очите, недей да се правиш на ударен. Мен също мъжът ми ме определя като луда- ревнивка, ама не пропуска да огледа почти никога. Отделно фамилиарничи с някои жени и това е дразнещо. Разбирам да си внушаваме, ама не си. Винаги този, който бива ревнуван волно или неволно го предизвиква с поведението си. Само се оправдавате, а иначе пълните очите и точите лигите. Писна ми от мъжките ви измишльотини, ние да не пасем трева. Знам ви мъжката долна и перверзна душа всичките сте един дол дренки. Само където, понякога жените се правят на ощипани, за да се държат на ниво уж да не се излагат, което ми се струва доста лицемерно ама как да е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9d9e24f24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изневерява ти. А сутрин те изпразва за да нямаш сили да кръшкаш с друга.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fd1905d074
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не съм убеден че са я лъгали или изневерявали. Днешните женки това го наричат "да си над нейната лига" Тя така се чувства - недостойна за теб.
Имах един приятел, на който гаджето му беше супер наточената тупалка. А той програмист. Ревнуваше го от всички и всичко. Случвало се е да пием ракия в кухнята (у тях), а тя да му праща смси и голи снимки, че го чака в спалнята. След това дойде, изпи му ракията на екс и му каза да идва при нея.
Не беше заради секса. Просто беше неадекватна, анти соц комплексарка и го ревнуваше от нас приятелите му.

Един ден са имали един дълбок разговор и тя най накрая му споделила, че се чувства дълбоко неравностойна и нищо не ни разбира от разговорите. Много сложно било за нея. А ние даже за работа(ИТ) не сме говорели, особено пред нея.

Какво да ви кажа - жените (особено) не се замислят какво им харесват хората , а какво им куца. И заради техните комплекси връзката се разпърдява в много от случаите.
Те се разделиха, така или иначе. Авторе и ти натам си тръгнал

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05cd38c9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ревността не минава, не е като настинката. Рано или късно ще ти писне да й доказваш, че не си погледнал на страни, че не си виновен и ще се разделите.
Всеки дава едни такива дълбоки психологични съвети и аз преди съм си мислила, че ако нещо се случва в детството ти, родителите / в частност майката/ не са ти дали обичта, вниманието и подкрепата, нещо друго странично ти се е случило и човек рано или късно превърта.
От как се заплеснах по астрологията, виждам че човек се ражда с едни или други характеристи, някои може да промени леко, според мен момичето се е родило ревнива и няма разбира се, няма да се оправи с времето, дори и да й обясниш авторе, че тя е най най за теб. Усещането за страх винаги ще седи вътре в нея. Така, че имаш два изхода - или ще си я обичаш такава каквато е / избягвай да коментираш колежки или други момичета пред нея/и ако си комуникативен човек леко да ограничиш контактите си или да се разделиш.
Казвам го от опит. Моят приятел изревнува от това, че "се загледах" в един бг изпълнител, който ми се струваше познат от сериал. Аз пък обичам да ме ревнува и понякога нарочно го дразня, да не си мисли, че съм даденост.
Умната и мисли 10 пъти преди да направиш крачка. Ревността заложена ли е в човека и най-добрият психолог да откриеш, тя ще си остане там.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f2b901633
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най-големите ревнивци изневеряват най-много, щото знаят че дупето им е наакано и мислят, че всички са като тях. А иначе жените най-много откачат по теб точно като не показваш ревност никога, въпреки че се вайкат пред приятелки "той не ме ревнува", вътрешно си викат "тоя е ебати пича". Ревност, завист, тези негативни емоции имат един и същ корен - страх. Никой не обича страхливци.

Нито един ревнивец и от двата пола никога е нямал хубава връзка - говоря за приятели и познати. Освен това на ревнивеца акъл не може да се налее

Аз за себе си знам, че изневярата остава като негатив за този, който я върши, затова няма смисъл да се ревнува. А жена и ръжда тръгнат ли, спиране няма, тъй че гледайте си работата, риболова и тн, а ако има и нещо да удариш едно мъдо - дюшеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker