Кой кого използва? Той нея или Тя него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кой кого използва? Той нея или Тя него!
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2329 пъти
Да напиша тази тема ме провокира историята "Той ме използва сексуално" в "Секс и интимност". Когато пиша тази тема не се ръководя само от споменатата история, а говоря по принцип. Много жени си мислят, че мъжете ги използват само за секс, а те горките нищо не получават от сексуалните отношения с мъжете. Ако е така тогава те са използвани само за секс. Но това не е цялата истина. Вярно е, че голям процент /?/от жените не получават оргазъм при полово сношение с мъжете. Но те ако не получават оргазъм защо тогава правят секс. Стойте си без мъж и никой няма да ви използва. Ако пък сте се омъжили и пак не получавате оргазъм при полови сношения тогава въобще нямате право да се оплаквате. Вие сте се омъжили за да създадете семейство и да ви се родят деца. Много от вас казват, че децата са най-голямото богатство. Това богатство, децата, и ако мъжът ви се държи към вас като истински съпруг и грижовен баща към децата си вие нямате право да се оплаквате, че ви използват сексуално. Нямате право и да отказвате сексуални отношения със съпругът ви. Това е вашата съдба, секс без оргазъм за вас.
Сега да погледнем другата страна. Мома, без значение на възрастта й е правила сек с няколко мъже и тя също не е получила оргазъм с нито един от тях. Моя съвет към нея е да спре да прави секс. Но тя няма да спре защото без приятел мъж, хората ще я мислят за ненормална. Тя доброволно прави секс с даден мъж и това не е използване. За такъв секс мъжете компенсират с някакви материални облаги към жената с която е интимен. Няма да ги изброявам.
А тези жени които винаги получават оргазъм при секс с мъж и те не са използвани от мъжете, удоволствието е взаимно. Тогава за какво говорим. Жените които се оплакват, че са използвани сексуално от мъжете са просто големи глезли. Те си мислят, че като са се съгласили да правят секс с даден мъж са жертвали едва ли не себе си. Секса ли е най-ценното което предлагате на един мъж? Замислете се дълбоко.
Жени, ако мислите, че мъжете ви използват сексуално не правете никакъв секс с който и да е мъж. Можете ли без мъж в живота ви? Едва ли. Тогава не се оплаквайте от мъжете, че ви използват сексуално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9d134bb61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Жените обикновено изпитват удоволствие от секса дори и да не получат оргазъм задължително. И да, подобни неща с "той ме използва за секс" са глупост, защото няма как да има такива отношения ако няма изгода и за двете страни. Няма роб и робовладелец тука. Тя доброволно отива да бъде "използвана" за секс. Може би харесва дадения мъж, радва се на вниманието и иска да го привлече за връзка. Обаче в моментът, в който разбере, че няма да има връзка и решава, че била "използвана".

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dd7fc038ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   И аз имах такава приятелка, много и се правеше секс. И задължително искаше два тека. Първит, отпред, а втория, по-дългия отзад, анално. Осем месеца с нея бяха основно секс.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: adca810180
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   "За такъв секс мъжете компенсират с някакви материални облаги към жената, с която е интимен. Няма да ги изброявам."

Това си е проституция. Да "компенсират"? Не искам никой да ме компенсира с нищо. Жена, която търси любов, не се интересува от материални "облаги".

"Секса ли е най-ценното което предлагате на един мъж? Замислете се дълбоко."

За съжаление има мъже, които освен секс, нищо друго не могат да ти предложат. Нямат душа, нито сърце. Всъщност - важи и за двата пола... Сложи един пълен член на подлога в първото изречение все пак. :)

"Можете ли без мъж в живота ви? Едва ли."

Да, мога без мъж. Така съм си, защото търся любов, сексът не ме задоволява емоционално. Аз предлагам душата си и искам душа в замяна. "Любов за любов", както е казал поетът. Искам докосване на две души, не само на две тела. И хич не ме интересува дали хората щели да си помислят, че съм ненормална, защото съм сама и не съм изпълнила размножителната си програма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bb9489ae1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Хайде, поредния дето си мисли, че след като е излъгал някоя жена да се омъжи за него, от там нататък тя не е човек, а само негова слугиня и е длъжна да му изпълнява всички желания, вкл. и в спалнята, без значение дали и харесва или не. И когато някоя жена ти каже НЕ следва плюене как жените са неморални, гадни к.. ки, използвайки и т. н. Обаче докато ползваме жените само за собственото удоволствие и забавление, а тогава няма проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 03f07ad509
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Кой кого използва? Това е взаимен акт, ти нещо не възприимаш нещата нормално. Гледай себе си. Сексът е първо в главата, освен това с всеки мъж е различно, а и с времето се променя.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f58c8619db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не мисля, че в секса има използване!
Щом съм решила да бъда с този човек, значи го искам и взаимно извличаме удоволствие от ситуацията!
Никога не съм била с мъж без да го харесвам и желая!
И оргазмите съответно са различни, но щом ги има, значи ми е било хубаво...За какво използване говорим изобщо?!
Взимаш и даваш, удоволствието е взаимно!
Дори и когато се виждате само за секс, пак споделяте един върховен кеф, не е едностранно...
И точно когато най-много се раздаваш, тогава и най-много получаваш!
И противно на всякаква логика, най-готиния секс в живота ми тръгна от само секс “искам те, искаш ме” с абсолютно себераздаване и желание да дадеш удоволствие!
Без тънки сметки, какви ли дивиденти мога аджеба да извлека от това? Само желание за удоволствие, което така яко ни разтърси, че сме благодарни на тази среща!
Подхождам към секса с желание за споделяне на хубав момент и никога досега не съм се чувствала използвана...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9f8cb27d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Дори да си в брак, независимо мъж или жена, ти имаш право да откажеш секс

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 09044a3ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аб ти малоумен ли си или се правиш!? Чакай да се сетя- ти си напълно лишен от емпатия мъж!

НЕ СТАВА ДУМА за няколкото секунди на завършека на половия акт и как точно той свършва за жената!!! СТАВА ДУМА, че жената има лимитирано време да създаде семейство и деца и ако иска това много, чисто сексуалните взаимоотношения без развитие с години, й губят времето, което може да е фатално за нея в този аспект! Дори авторката на цитираната история си го казва в коментарите, ама кой да чете/разбира/вниква...

Използват я като тя дава от ВРЕМЕТО СИ (което е НЕОБРАТИМО) и от това не получава дори и перспектива за ДЕЦА!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6ebc698683
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Когато една жена казва така, тя има предвид, че мъжът не изпитва любов към нея, няма намерения за сериозна връзка. Друг е въпросът защо стои с мъж, който явно не я обича, харесва, цени, няма планове за общо бъдеще. Мъжете са елементарни същества, за които сексът е достатъчен да се домогват до някоя. Ако не му пускат, започва едни приказки, как жените са курви, не ценят свестните мъже /него, предимно /, лапат на негрите, това си заслужават и т. безумия. Ако една жена, не желае да бъде третирана единствено като сексуален обект, това няма общо с това дали изпитва или не оргазъм и каква й била съдбата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 86dfefe3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дали жената ще изпита оргазъм или не зависи и от мъжа с който е. С някой, който свършва за 2 минути или докато го сложи му спада, за какъв оргазъм иде реч?

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2555cbf0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Авторът е мъж,който се опитва да обясни жените . Което е бесмислено,защото не ги познава. Така че е написал някакви безмислени неща,на които жената може дамо да се чуди и смее.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f8fa824291
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При жената секса не е задължително да завърши с оргазъм. И въпреки това може да й харесва. От там нататък разсъжденията ти издишат и е излишно да умуваш и философстваш по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d7c2bca7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Според мен има много резон в тоя лаф "ползва я за секс". Губи и времето без да сложи халката и да и надуе корема.

Като жените говорят за "няма какво друго да предложи" имат предвид, че нямаш апартамент и кола иили не вадиш кинти, просто машинката им е настроена да мислят как ще израсне евентуалното им дете. Остави ги какво приказват.

Иначе ако са далече от дома, никой не ги познава наоколо или просто не мислят много върху нещата си правят секс за кеф на поразия. Ако сте поработили в туризма знаете за какво става въпрос.

Мъжете винаги мислим за секс, а жените винаги си правят сметката, нищо че говорят за любов, сърце и т. н. Това е защото самите те не могат да обяснят поведението си. Всъщност романтиците са мъжете - поезии, песни и тн, жестове, романтики това жените не го умеят. Защото там цъка калкулаторът. А на нас ни се... и затова маймунджалъците :D

Хубаво ми беше като бях на 20 и не знаех как стоят нещата. Но човек става прагматичен с времето. Избийте си романтиката и приказките от главите и вадете кинти, пичове:)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3b2d391232
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Защо мъжете в този форум си мислят, че знаят всичко? Не е хейт, просто пичове насочете си енергията и свободното време в нещо продуктивно. Така ще имате жени, няма да пишете за тях по форумите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 225428ca73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Защото не искаме "само секс". Искам да бъда с мъж, който обичам и тогава да правя секс.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3f8fd799d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   "Жените, които не ме искат, са курви." Мъдрости от съвременния бай Ганьо.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f7c64bc09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   16, същото важи и за теб. Плюеш мъжете, защото никой не те иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker