Спада ми от притеснение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спада ми от притеснение
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 31401 пъти
Здравейте всички готини хора в този хубав сайт! Момче съм на 18г. а приятелката ми е на 20. Първият път, когато го направихме се бях притеснил, дали ще я задоволя, дали ще свърша бързо и т.н. и това ми попречи на ерекцията.
В началото ми стана до едно средно положение, вкарах го някак си но след няколко минути тотално спадна и повече не го вдигнах.
От тогава пробвахме поне 10-15пъти, но без резултат. Докато се целуваме или я лижа ми е надървен, но щом дойде момента да го вкарам спада.

Просто не мога да се отпусна, веднага се сещам за предишните неуспешни опити и всичко се проваля и така вечер след вечер нешата се задълбочават. Ерекция си имам всяка сутрин на 100%. Става ми докато се целуваме, или докато гледам някое момиче затова съм почти сигурен, че проблема е психологически, но не знам как да се отпусна пробвах вече 10-15 пъти и нищо:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: b344a0851a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Така, проблемът ти може и да е психологически, но има и други начини да я задоволиш. Аз лично успях да докарам приятелката си до оргазъм чрез стимулиране на G-точката(на тийнейджърски - търкане). Може да пробваш като бъркаш само с пръсти, също би трябвало да и е приятно.

Относно проблемът ти - не си мисли дали можеш или не можеш да я задоволиш, а просто си гледай кефа и си мисли за неща, които те възбуждат, за да можеш да си го надървиш. Ако свършиш преди нея - довърши с език или с пръсти, изобщо не се притеснявай за това, дали ще я задоволиш.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3b93a6c11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ем когато проблема е в психиката ти ще е трудничко да ти се получи. Отпусни се и не мисли за това то в момент на страст, ама истинска, просто не мислиш за нищо и не би трябвало да има проблеми. Колкото по-малко се тревожиш и изпадаш в дълбоки размисли толкова по-зле.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f218746f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Проблемът е на 100% с психична основа! Щом имаш сутрешна ерекция, значи не може да е физиологичен проблемът.

1-во, най-краткосрочно можеш да си решиш проблема като веднъж си вземеш Виагра, която да ти даде едно успешно преживяване, да се освободиш от предишните спомени и притеснения.

2-ро, рано ти е да живееш с виагра, затова погни проблема в основата.
Според мен е много важно за теб да знаеш, че за жената самат пенетрация не е много важна. Не гледай порно-актрисите, там на жените се преписва мъжка сексуалност, нормалните жени нито имаме такова либидо, нито свършваме само от един полов член наляво-надясно, нагоре-надолу. Замисли се - ако ни беше за самото ч..не, щяхме да си имаме всички по 3-4 вибратора, размер според настроението и мъжете не ни биха били нужни! Но това не е така. Дори жените с вибратор искат да бъдат с мъж.
Истината е, че повечето жени харесват най-вече близостта при секса с мъжа, когото обичат. Клиторалният оргазъм е този, който може да достигнем винаги, така че там се постарай. Научи се с уста и пръсти да докарваш приятелката си до множество оргазми. Не е зле да си вземеш и някакви играчки. След като тя е свършила много пъти, отмаляла е и е доволна като мъркаща котка, ти ще можеш да си кажеш - ето, сега е мой ред!
Като почнеш с пенетрацията си повтаряш - само моето удоволствие е от значение, тя получи нейното!
Така ще успееш, вярвай ми.

Друго - тя може също да ти помогне. Може да се разберете в началото да не правите секс, а само Петинг - да се задоволявате един друг с ръце и с уста. Това ще отнеме от натиска върху теб да се предаставиш добре при голото ч...не
Според мен, част от проблемът е обаче и в приятелката ти. Може би тя не умее да ти покаже, че ? е достатачно добре с теб, да ти каже, че я задоволяваш и да каже, какво е важно за нея в леглото. Има доста мъже като теб, който с друга жена пък нямат проблеми. Затова я заговори директно - нека не се притеснява, ако ? се пъшка и вика, да го стори! Сподели ? за упасенията си, че не я задоволяваш, сигурна съм, че тя ще ги оправдае. Ако иначе си добър партньор, жената е готова да прави компромиси, но - защо? ти си млад мъж, ще успееш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 928fe1556a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Пич аз ти казвам пийни малко на някои купон и като ти се доприиска мисли само за собствения си кеф(това е най-големия шанс да доставиш кеф и на самата нея). Мисли за момичето пред теб, за гърдите и за дупето не за тва дали си щял да я задоволиш. Мен ако питаш си я надупи аз най-много от дупета се дървя!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 962721deb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Когато си в интимна обстановка с момичето си преди да започнеш каквито и да са любовни игри си приготви бутилка вино (червено или бяло според предпочитанията ви). Изпийте спокойно виното с подходящо, леко мезе, поговорете и след това започни с любовта. Ефекта ще е добър и за двама ви

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 926c8c9fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изпитвал съм го, на младини. Но тогава жените не правеха орална и изобщо не помагаха на мъжът.. Пробвай с някоя грозна, на която не държиш да се докажеш, или с проститутка. Ще добиеш самочувствие и ще забравиш за проблема си! М50+

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 19cc2e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (от автора) Днес дойде гаджето в нас, но преди това по пътя си взех циалис 10мг. и го изпих. започнахме нещо да се гушкаме и да гледаме филм и по едно време започнах да и мачкам гърдите и т. н а тя се зае с малкия приятел..
е няма такава ерекция! стои си като камък без значение дали слагам презерватив или се целуваме. Просто невероятен кеф е да гледаш как гаджето ти прави френска и хуя да ти е на 101%, или те язди и вика от кеф. честно казано бях скептично настроен но тея хапчета наистина действат!
Беше невероятно

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f218746f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Супер, знаех си!

Сега не спирай на този етап, а го направи с хапчетата още няколко пъти. Когато имаш вече УАУ-ефекти достатачно малко по малко почвай и без хапче - ей така, спонтанно, може би при по-нежен секс преди сън, когато не се очакват олимпийски изпълнения. Като се освободиш психически, ще можеш и без хапче. Проблемът е страхът ти от „излагацията“, а да ти кажа - за жените не е чаааак толкова важно, колкото за вас. Спокойно! Хапчето за сега е решение, но не може да си така до живот. Ще се оправиш, знам аз...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dbdde6fa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Що ли ми мирише на скрита реклама на съответните хапчета?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 19cc2e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма никаква реклама пробвай и се убеди

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8520c4e059
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Същият е ефектът от българските хапчета Еротон, които имат активното вещество на Виагра, но са два пъти по-евтини! М50+

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 19cc2e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   (автора)Който си мисли, че това е реклама е много далеч от истината. аз не съм някой дистрибутор, или фармацевт, за да ви пробутвам разни хапчета. аз съм обикновено момче с проблем и потърсих начин да го разреша. прочетох доста неща по тази тема и се спрях точно на това хапче, защото действа по-бързо, по-дълго и е с по-малко странични ефекти от някои други хапчета. дали ще си вземете циалис, виагра или левитра си е въпрос на избор и преценка. това е форум и целта е да споделяме и да си помагаме, затова и написах точно кое е хапчето. Честно казано в началото доста съжалявах като дадох 20лв. за едно малко нищожно хапченце, но след снощи не съжалявам и за миг. хапчето си струва всяка стотинка! Мисля да пробвам още няколко пъти с хапче и постепенно ще ги спирам. 20лв. през няколко дни не са никак малко, но пък самочувствието, което дават и кефа, който се изпитва цена нямат!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8520c4e059
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Пич, казах ти че ефекта е същия, но за българското хапче ще дадеш между 5 и 8лева!!! Ползвал съм и двете!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f218746f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13 е прав. Нарича се „генерика“ - същите съставки, но под друго търговско име.
Вие какъв аспирин пиете - едва ли ще е оригиналът на Байерн АСПИРИН, а ще е българският Ацетизал, някакъв американски за 5 лв. 100 хапчета, нали?
същото е и с Виаграта, българският еквивалент копира 100% съдържанието.

Друг е въпросът, че особено млади мъже не бива да се учат така. Те нямат физическата нужда от хапчето, а само по-възрастните господа имат реално причина да го взимат. Едно е възрастен човек да взима хапчето в последните десетилетия от живота си, друго е млад човек да живее всеки ден с това хапче и с неговите противопоказания.

Нека госпподата първо се погрижат за здравето си - спрете пушене, пиене!!!, спортувайте и не яжте мазно. Това е важно и за мъжете, които взимат хапчето и нямат проблеми - то стеснява кръвоносните съдове и може да причини сърдечен удър, ако имате високо кръвно, проблеми със сърцето, калцирали кръвоносни съдове. Мъже, поддържайте се здрави, сексът е важен, но не е всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 19cc2e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   (От автора): Не мога да разбера какво става:? дали проблема ми е психически, или физически. когато взема хапче съм надървен на макс, но когато пробвам без хапче трудно ми става и недостига до максимална ерекция (някъде 70-80%). понякога дори при мастурбиране не достига пълна ерекция, но пък абсолютно всяка сутрин се събуждам надървен на 100%

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8520c4e059
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Няма такова физическо заболяване, веднъж да ти става, друг път не! Най-трудно е лекуването на психиката! Явно си прекалено чувствителен и отговорен..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 19cc2e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   (от автора):така е може би е на психическа основа, или не ме възбужда достатъчно приятелката ми. ще пробвам още няколко пъти без да взимам хапчета и ако пак не става самолета сменям летището :D

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8e976a1020
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   17, пробвай с друга жена - платена например, те са професионалистки и знаят как... ако не става, имаш сериозен проблем.
Иначе, толкова ли е отблъскваща като жена приятелката ти? Има и друго нещо - може би ти е повече точно като приятелка, човек, с които да споделяш и т. н., а сексуално да няма тръпка. Имал ли си други жени преди нея и как е било?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 19cc2e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18. има нещо вярно в думите ти. може би наистина я възприемам повече като приятелка и затова да я няма тръпката, а може и да е защото няколко пъти се изложих с нея и оттогава просто си се случва автоматично. преди нея приятелка не съм имал, но съм го правил с 2 момичета и не съм имал проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 19cc2e915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   *От автора*:всичко е от притеснение да знаете. пробвах още няколко пъти, но се отпуснах напълно и се наслаждавах на секса и тялото й и всичко си беше наред. възбудих се, правих каквото искам с нея и не ми спадна изобщо. просто се отдадох на преживяването и всичко беше ок. вече нямам нужда от никакви хапчета, защото нямам проблеми.

Благодаря ви на всички страхотни хора в този форум за мненията, много ми помогнаха!
моят съвет към всички момчета е: пичове не се паникьосвайте и опитвайте да се доказвате пред гаджетата си, а просто се отпуснете, отдайте се на момента и бъдете себе си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d1d02368dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Здравейте на всички тук. Аз имах проблем преди време с вдигането на члена, но откакто си го мажа с един билков мехлем няма спадане. Този мехлем не е купешки, поръчах си го от един билкар, който се занимава с всякакви лекове. Много съм доволен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: b76db3f2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   На 29 години съм, и при мен се появи този проблем. Имам си нова приятелка и пробвахме два пъти и не става. Сутрешна ерекция имам но не винаги. При мастурбация ако го вдигна и мн бързо ми спада. Онзи ден с моята приятелка бяхме в едно кафе и там се цункахме пипахме и т. н и ми беше станал. Обаче отидохме в тях и неможа да ми стане. Тя приема много лично нещата и си мисли, че в нея е проблема, което не е така. Мъча се да и го обясня ама тя не ми вярва. Какво да правя, страх ме е да пия такива хапчета!!!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 10677e6169
гласове:
1 2 3 4 5
  (68 гласа)

24.   това е и моят проблем.. все да мисля за чуждия кеф на жената, аз понеже съм най-големия егоист към всички, но имам определен идеал за жени към който не съм.. и все си мисля как няма да мога да я задоволя ако не ми стане, дали ми е добър размер и глупости разни се вкарвам в някакви пълни трагедии.. всичко е психология, увереността идва от мозъка.. аз сред хора я имам, като съм облечен, сред такива жени, които не харесвам също и като стане работата с някоя красива жена, от която по принцип се възбуждам и всичката ми любов е там, малкия приятел... го няма, и така.. сложна ситуация, но пък ме влекат като вътрешно усещане слаби и хубави жени, а не такива с които ми става и нямам притеснение.. единия секс не е важен, а вътрешното удовлевторение, как да постигна и аз този душевен мир и да се възбуждам веднага и да не мисля за момента... естествено, като видя непозната, надупена и т. н.. мой тип, нямам проблем, стигал съм до сексуални контакти с подобен тип няколко пъти.. трагедия, а с дебеланите, които не искам да имам нищо общо, ерекията е ОК...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c0e8f830e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Често срещан е този проблем с ерекцията и притеснението, според мен не е лошо първо да оправиш някоя която не уважаваш много и не ти пука за нея, не се притесняваш какво ще каже след половия акт и т. н. или да отидеш на някоя платена любов за да ти се вдигне самочувствието, след това взимаш едно хапче преди с*кс с приятелката ти, виждаш че няма нищо страшно и неловко в това, отпускаш се психически и забравяш за всичко и всички... :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f6a93d8be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Здравейте аз съм все още на ръчна и са ме молили да го правим и съм отказвал защото като си правя чекия свършвам за 2-3 минути и ми се свива пениса и след 10 минути горе долу пак ми се надърва и като почна пак за 2-3 минути

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7a8333ddec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Аз съм на 23 години и съм опитвал с компаньонки безуспешно 2-3 пъти, правили са ми повече орална, сега имам приятелка и 2 месеца се излагах постоянно с нея. Надървен когато се целуваме, когато я галя, но като сложа презарватива и на секундата умирам и край, тя се сърдеше много и в един момент и се вдигаха нервите, но разбра, че аз съм по чувствата. Сменях кондоми, марки и всичко и това беше без успех. Първоначално се отпуснах когато тя го вкарваше без презарватив за по-малко и постепенно избих лошите си мисли от главата (имах кошмарен миг в живота си с една дебела компаньонка), притеснения с моето момиче и прочие. Постепенно си взех нелатексови кондоми, психологически се отпуснах и започнах да мисля за нея самата, да не мисля за това дали ще се изложа или не и нещата се получават перфектно. Понякога имам проблеми късно вечер като трябва аз да го вкарвам, някак си докато уцеля особено като не гледам и се притеснявам и ми спада, но после пак го вдигам, всмисъл не се сдухвам като преди, но пак ако сменям пози и губя време може да ми спадне от притеснение. Иначе когато я галя с ръка, целувам и прочие съм по-възбуден от самия секс и когато тя ме гали и целува. В началото не можех и да свършвам с нея въобще, но сега понякога свършвам бързо от секс и почвам да се въздържам... свикнах с нея, обичам я и прочие и вече нещата са многооооо по-лесни, и с теб така ще стане, мисли за нея, но не дали ще се изложиш, а мисли как я задоволяваш, гали я, целувай я по врата, навсякъде.. аз по принцип имам нужда на моменти да бъда и груб, да я скубя и прочие, за да съм по-възбуден и уверен във възможностите си, редувай начини, настроения.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1366b8f4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   A някой дa се е сетил че имa лекaрстaвa нa билковa основa който зa един месец могaт дa решaт проблемa в дългосрочен плaн, a не сaмо зa моментa кaто кaмaгрa нaпример просто споделям aз кaк си реших проблемa

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7ac28798dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   към номер 29: може ли малко повече информация за това лекарство на билкова основа

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 238bc991c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Ох хора и аз имах снощи един проблем. Бяхме с приятелката ми която е с 3 години по-голяма снощи в тях. Не бяхме се виждали повече от 1 месец и така. Тя беше приготвила романтична вечеря и 1 бутилка червено вино. Всичко вървеше по ноти и когато вдигнахме градуса започнахме да се целуваме, обаче на мен не ми стана доста странно ми се стори. Почнах да я целувам навсякъде съблякох я обаче стана до 1 положение и падна тя помогна поигра с ръце пак се изправи и докато си дръпне ръката падна. Тя ми каза аз не те ли възбуждам и тъй нататък и аз ми стана адски тъпо защото я обичам повече от себе си. Четох някъде че може би от прекалената любов спрямо някой не искаш да го нараниш макар че ти ще искаш да и доставиш удоволствие. И така моля помогнете какво да правя че днес не съм на себе си от яд зех да се намразвам :(

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5a20da90f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Всичко е на психологическа основа. И при мен се е случвало. Въпросът е да не се спичаш и да се отпуснеш. Има значение и жената. Някои жени стоят като паметници и само чакат да ги почнеш, а други знаят какво да правят - аз бъркам в гащичките, тя също и като дойде време за секс, приятелчето е пушка. Има и разни други хитрини. Най-мързеливото за мен е хапче - пиеш едно и чукаш като животно. Другият номер е с упражнения за потентност:
- Всекидневно два или три пъти на ден, лежейки по гръб, да се свиват и отпускат мускулите на ануса. Прави се до 50 пъти, като времетраенето на всяко свиване е няколко секунди.
- Упражнението е същото, но вече се извършва в колянно-лакътна поза /стоеж върху колената, лактите са върху пода, главата е отпусната, тялото релаксирано/.
Желателно е да се увеличи скоростта на свиванията и те да се доведат до едно свиване-отпускане за една секунда.
- Веднъж с усилията на волята да се прекъсне изпускането на урината и да се запомни с кои мускули става това. След това да се работи с тях така, както с мускулите на ануса – тоест произволно да се свиват и отпускат. Да се прави всекидневно до 40 свивания от 3 до 5 пъти, след 5-6 дена може да се даде почивка за 2 дни.
- Да се прави масаж на тестисите: те едновременно се стискат с дланите до появата на лека болезненост. Повтаря се всекидневно толкова пъти, на колкото години сте.
Има и друг вариант - мъжете се възбуждат много по-лесно, когато им се ходи до тоалетна по малка нужда - съответно, пиеш половин литър вода 1 час преди секса и не ходиш до тоалетна по малка нужда, докато не правиш секс - по-лесно го надървяш и след секса освобождаваш напрежението.
Друг метод е с яденето на мед и шоколад - естествени афродизиаци.
Така че хапчето не е решение. Най-продължителното решениет е да се отпуснеш и да отпуснеш и жената - тогава секса е разкрепостен и сладък. Но докато се отпуснеш използването на някой от горните варианти е добра алтернативи да не се спичаш.
АКАТИМ

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e17fcd030a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   33 много си прав зависи от жената виждамхче статиятафе стара но реших да коментирам, и аз имах същият проблем
но само с първото момиче с което не можах да спа

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b7288063c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Здравейте аз имам същия проблем, въпросът ми е ще помогне ли виаграта, когато проблемът е на психическа основа?

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: f24e77766a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Здравейте приятели. Претърпях секс засечка с красиво момиче от тогава ми се изгуби сексуалното желание. Чуках 3 момичета след това нямах проблеми, но те не ме кефеха. Сега едно много красиво момиче ме харесва а стомаха ми е на топка при мисълта да си легна с нея и да не се изложа. Знам че проблема е в главата ми, но бих се радвал ако споделите някакви съвети за преодоляването му. Благодаря

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 часа
hash: faf7f4270b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здравейте! На 24 г. съм. Наскоро спах с едно много красиво момиче, с което се бяхме виждали и преди няколко пъти. Тогава всичко беше ОК. Но последния път, не знам какво се случи, притесних се да не се изложа, защото не се бяхме виждали 5-6 месеца и след началото на акта не успях да получа пълна ерекция.
Беше леко колеблива, може би на 70-80% (с презерватив) и след около 15м. ми спадна почти изцяло. Поигра си малко, стана на 60-70% и го махнах. Поработих върху нея още 6-7м. и свърших адски много..Сигурен съм че е на психическа основа.. мисля да пробвам някое от изброените хапчета, еднократно. Имал съм няколко сериозни партньорки през годините и само 1 път ми се беше случвало преди години, пак така с една много красива девойка. Може би, защото са много хубави и се притеснявам дали
е ги задоволя и дали ще се представя добре...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f1af572a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Към 22 моля те кажи откъде да си намеря такъв мехлем?
Ако можеш дай ми координати ще съм ти благодарен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker