Нямаш големи и красиви гърди, но аз те обичам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нямаш големи и красиви гърди, но аз те обичам...
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2988 пъти
Ако на мъж, който досега е имал много красиви приятелки с хубави тела и прелестни големи гърди, се влюби в посредствено хубаво момиче с пълно и нехубаво тяло, с малки грозни гърди (на горната граница на чашка А), това момиче му каже, че иска да си сложи силикон в гърдите, той твърдо й откаже и каже, че не иска тя да си прави операции и че не харесва тунинговани жени (макар да е бил с такива), възможно ли е мъжът наистина да е искрен? Също жената, с която е имал дългогодишна връзка да има много красив бюст с по-големи гърди, но той да казва на това момиче, че е по-хубаво от нея. И казва на момичето, че за него са по-важни другите й качества (но не казва, че харесва гърдите й). Наистина ли този мъж е доволен от външността (в частност бюста) на момичето, или я лъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5f8c228d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Да, възможно е. Защо изобщо ще е "неискрен" за това? Момичето само предлага. Не я кара, не ѝ дава ултиматоми. Тя си решава. Той просто няма за какво да я лъже.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e87a82612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Навярно ти си това момиче.. Навярно преувеличаваш и си доста красива млада дама.. Бюста не е от значение.

Пред дилема си - или приеми любовта му, като чиста такава, и преми че не те лъже или по-скоро се разделете. Съмнението не е добра идея да остава траййнно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 19dad8f20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   100% това не е писано от мъж. Повярвай ми, никой мъж няма представа какво е чашка А, камо ли границите да знае. Това може дад го знае само жена, защото ползва сутиени. Това е типично за жените, те говорят в чашки и номера. За мъжа големи гърди, са големи, малките са малки. Няма сантиметри, няма цифри.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 528ec41dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   До номер 2, красива млада жена в България? Може да е млада, може да е с п* тка между краката, ама красива не. Тук- там някоя с приемлива външност, ама пак с брутален характер.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 40093014b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   A ако си и с 20 години по-млада от мъжа, бъди сигурна, че не те лъже. Дори, миже би, това му харесва в теб, че си обикновена и непретенциозна :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 52194fbc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Ако този мъж можеше да избира между теб и твое копие, но с големи и хубави гърди и другите работи там, щеше да избере копието. Донякъде прави компромис, съсредоточавайки се върху други твои положителни качества. Познавам заклети цицомани, била съм и с един такъв (аз съм с малки гърди) и това винаги е било на въпрос. Няма значение какво друго имаш, след като ти липсва нещо, на което тези хора държат. Може би трябва да си с неземно красиво лице или страшно готин характер, за да компенсираш. Винаги ще има елемент на недоволство... може да звучи повърхностно и несериозно, но е факт. Всеки си има предпочитания и колкото и да му се набива кое било морално и кое правилно, е почти невъзможно да се откаже от тях. Все едно да кажеш на някого да не е гей или да не харесва боб чорба, защото еди си какво. Лично аз не бих се чувствала комфортно с човек, който е толкова фиксиран върху нещо, което ми липсва. То пак може да избутате някаква връзка, но този "проблем" винаги ще дебне.
А това с тунингованите жени е пълна глупост в 98% от случаите. Няма мъж, който да ги върне, освен ако не се е превърнала в изрод. Иначе е много вървежно да ги хейтят и да им се подиграват, но реалността е съвсем друга. А половината дори не могат да различат истински от гумени гърди, контурирани скули, екстеншъни, филъри и т.н. Преди време приятелят ми каза, че благодарение на мен, е осъзнал, че жените, които е харесвал, са до голяма степен продукт на хирургията, грима, светлината и фотошоп. Беше като малко дете, на което са му казали, че дядо Коледа не съществува. И това е масово.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4f60a8bf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Моят си пада по големи и казва, че с малки жена иска, ако няма друга. Щом ес теб, значи те иска. Като родиш, ще се увеличи. С две раждания ми се увеличи с два размера. Явно не е цициман.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   6 - Що за глупост? Ами ако мъжът предпочита малки гърди (има такива мъже)? Ами ако мъжът не е цицоман, а харесва дупета и крака? Някъде в разказа да видя, че е цицоман? Той ако беше, щеше да си търси едрогърди, не да се занимава с авторката. Цицоманът не би се занимавал с жена с малки гърди, ако ще най-красивата да е в лице.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   И още нещо, 6: Мъжът е казал на момичето изрично че не иска тя да си слага силикон! А има много мъже, които натискат жените си да си слагат. Къде го сравняваш с твоя цицоман, при когото "това винаги е стояло като въпрос"?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de31faceb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какви дългогодишни връзки, че и мъже на по 15-16 години?
Ами ако момичето е било с по-надарени?

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0d91f88721
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Човекът е разбрал, че външният вид е химера, но ти не си още...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 52194fbc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, 9: Хм, така е, не е упоменато, че е заклет цицоман, но при еднакви други условия, винаги ще избере момиче с големи и хубави гърди или каквото иска там. Такива неща не се казват по този начин - циците ти са грозни, ама виж ме колко съм благороден - обичам си те въпреки това. Не е нужно да лъже, разбира се, че има страхотни гърди, за които умира, но нещо от рода на "това са твоите гърди и затова ги харесвам, част от теб са" е далеч по-уместно и редно. Иначе остава впечатлението, че е някакъв компромисен вариант, с който се е утешил и трябва да му е благодарна.
И да, не иска да си слага силикон, ама лъже, че не харесва тунинговани, защото е бил с такива, което, както казах, е твърде често явление. Или пък е бил със силиконки въпреки изкуствените им цици? Интересно на тях какво е казвал...

Номер 6.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6c3cf92d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В темата не се пише кой ще плаща за това удоволствие. Мъжът може да не иска, защото няма кинти, толкова е просто. Защото ще се очаква той да финансира този тунинг, а няма възможности. Иначе едва ли би имал против, особено ако предишните гаджета са били надарени. Хората си имат определен тип, който ги привлича. Затова вкарва заучените фрази как жената и така е идеална, как не му харесват и т.н.
Как става тоя номер с пълно тяло, а малка чашка? Не се качват килограми нагоре ли? Плоска като дъска, корем, а надолу големи бедра?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 48d77cda89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Циците са до едно време. Както и всичко друго, което притежава дадено момиче/жена. След като тези неща ни станат "безинтересни" казвам го в кавички, защото няма как такова нещо да ни стане безинтересно, просто човек започва да гледа на другият по друг начин. На други неща започва да объща внимание и други черти изпъкват.
А има такива, като мен, които са доволни на всичко. Не е важно какво имаш...важно е как го използваш. Познавам такива момичета, където 90% от момчетата няма да им обърнат внимание, но когато го направят и тя им грабне вниманието става чудо. Само нея търсят, само нея искат - всички други ги пренебрегват. Също така и момчета. Нищо особено на пръв поглед, но когато малко ги опознаеш - страшни пичове и си заслужават.

Да, може да е искрен. Не е нужно винаги да се съмнявате във всяко едно нещо казано от момче/мъж. На някаква фобия го превръщате с тия лъжи (доста от тях измислени)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d90a3de4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Очевидно не са му от първостепенна важност големите гърди, иначе да си е бил камшика досега. Няма смисъл да лъже, то е като да лъже себе си. Отделно от това не мисля, че е добре да се сравняваш с негови бивши приятелки, в което и да е отношение. Какъв е смисълът? Различни хора сте, имате различни качества и недостатъци. Не се тормози с такива мисли.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f968749720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако си влюбен в една жена, малките ѝ цици въобще не са проблем.
Човекът се опитва да ти обясни, че няма нужда да лягаш под ножа заради неговите бивши.
Ако искаш да си увеличиш бюста, направи го. Ако не ти е до подобни интервенции, недей. Приятелят ти няма претенции към чашката на сутиена ти, има претенции към характера и мозъкът ти, което е похвално.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c53182b544
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Абр кога ще престанете? Не ти ли стига, че те харесва? Не ти ли стига, че те обича и ти го казва и не те кара да се чувстваш по-малко от която и да е? Не! Защо трябва да лъже? Много ясно, че са ти по-малки гърдите, ти го знаеш, той го знае, всички го знаем, но явно не му е проблем. И ти вместо да си щастлива от това, типично по женски започваш да дълбаеш и той като не те кара да се чувстваш зле, да се караш ти сама и той да бил лъжел и така нататък. Комплекси крещят! "но не казва, че харесва гърдите й" ... ами ти май очакваш да те лъже, че да има за какво да мрънкаш? Да, не ти го казва, защото е очевидна лъжа. Но какво от това? Явно му е ок с теб и без гърди. В перфектен свят дали би те искал същата, но и с цици? Със сигурност. Но какво от това? Нямаш ги, той все пак решава, че иска да е с теб - това трябва да те прави щастлива. Ти вместо това създаваш проблеми, където няма такива, защото си жена и не можеш просто да си седнеш на дупето и да се наслаждаваш на нещо хубаво. От ти и той само ти се сравняваш с бившите му. А той и да го прави подсъзнателно е достатъчно интелигентен ниукога да не позволи да се чувстваш като по-малко, заради нещо, което не контролираш. Харесва му достатъчно останалото и е с теб. Ти ако си достатъчно проста, съсипи си връзката от комплекси, че си по-малко от бившите му. ДА - имаш малък бюст. Да - харесват му по-големи. НЕ - не избира тях, избира теб. Преживей го и си се кефи на връзката. То не стига, че те е взел ами сега и лъжец, че ти казвал, че те харесва... "Наистина ли този мъж е доволен от външността (в частност бюста) на момичето, или я лъже??" Ебаси женското изречение. Доволен ли е от малките ти гърди - стигат му. Ако искаш пък да ти се правят комплименти за малки цици - сънуваш. Ако пък целта ти е да не те "лъжат" и всички да ти казват, че за нищо не ставаш, защото са ти малки гърдите и всеки, който ти каже, че не са му най-важните и няма да скъса с теб, заради тях предизвиква пост като този...моля те говори с професионалист и намери начин да си прежижееш огромния комплекс. Малки са ти циците - не е края на света. А ти май се опитваш да бъде. Остави момчето на мира и се радвай, че те харесва...Много сте завеяни!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17 - Какво трябва да значи "той не стига, че те е взел"?! Б*си тъпото изказване...
Между другото като се запознахме в итернет, още преди да знаеше какви са гърдите ми, каза, че ако са малки му харесват, както и ако са големи, и че си пада по дупета и крака, така че и с това изказване: "Да - харесват му по-големи" си предубеден и в грешка. Ако е лъжа, че харесва гърдите ми, защо стои с мен, след като е свободен да забива всякакви жени? Нима мъж не може да харесва малки гърди? Ами мъжете, които предпочитат малки - какво? Ти, 17, ми звучи като мъж с малък член. И какво - жените като ти казват, че 12-те ти сантиметра им стигат, знаеш че те лъжат, и реши да си избиеш комплексарщината с това мнение ли?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   13 - Не, нямаше той да ги плаща, предложих му аз като дръпна нагоре да изтегля кредит и да си направя - него не съм го ангажирала финансово с нищо. И той категорично отказа и каза: "Харесвам те такава - естествена, и това си личи. "

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6c3cf92d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   19 от 13
Повечето мъже усещат като свое задължение да плащат подобни глезотийки на гаджетата си. Това с харесването такава е страшно клише и е истинско чудо, че още жени се връзват. Ако беше сигурна в себе си нямаше да пускаш теми и да обмисляш операция , за да се харесваш на някакъв. Казал ти е това, което искаш да чуеш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20, и като не ме харесва "каквато съм" и не ме харесва изобщо, защо по дяволите, според теб, след много мои опити да прекратя отношенията, е с мен?!? Да не го заплашвам с мутри, че ако си тръгне, ще му направя нещо, да не би да е длъжен пред някого - какво? Викаш - не ме харесва, и е лъжа, че му харесвам каквато съм, ама той си седи с мен?! И btw, пак не позна, аз щях да си платя операцията - той е по-беден от мен, от него пари не съм искала за нищо никога. Не разсъждавай за неща, които не са ти особено ясни, от собствената си ограничена камбанария.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6c3cf92d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   На колко години си? На колко години е този приятел? Наясно ли си какви са рисковете за здравето ти и за децата, които ще имаш? Ще се оперираш, за да се харесаш на някакъв, с който не се знае колко ще си. Самият факт, че го обмисляш, че се сравняваш с бивши, ще теглиш кредити, значи че си доста комплексирана и не се харесваш. И смяташ, че тоя ще го задържиш с едни гърди. Ами ако се разделиш с него, на всеки следващ ли ще угаждаш за предпочитанията му?
Горкият човек се е хванал с доста неуверена млада жена.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 39c7dce862
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   21 от 20
Той е с теб, ама за какво ли? Да се сравняваш с бившите му, да им зяпаш телата и да им завиждаш? Осъзнаваш ли колко е глупаво да се сравняваш с бившите му ? Колко отблъсква това?
Да се набутваш в заеми заради един каприз? Изплащала ли си някога заем?
Да лягаш под ножа заради твоите комплекси? Как си представяш слагането на силикона? Виж в нета информация и клипчета и си представи, че това ще стане и с теб. А за живота след? Като забременееш?
Може би седи с теб, защото като те вижда колко си неуверена и комплексирана, може да направиш някоя глупост, ако си без него. Или защото не му се свалят други мадами, пък се иска и време и нерви.
Звучиш като младо момиче най-много на 21.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   23 - "Каприз"? Като ми е комплекс и не се харесвам, що пък да не легна под ножа? Говориш така, сякаш да ти сложат силикон в гърдите е най-страшното нещо и не си слага всяка 2-ра. И сякаш пък вие не се сравнявате с бившите, хахаха. Да бе. Само като чета сайта колко сте неуверени всички... Аз поне си го признавам и не се правя на интересна по хорските теми - да наливам акъли, да съдя, да обвинявам, да обиждам... Толкова сте зле, че дори не умеете да укажете подкрепа на човек, на който му е зле, или поне да си замълчите, а го мачкате и скапвате допълнително. Пази боже от такива токсички хора като вас в обкръжението ми!!! Аз не знам каква комплексарка съм и дали съм отблъснала мъжа до мен, ама дано никога не случа на "приятели" с манталитет като вашия.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d2be9c9e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

25.   Авторке, съветвам те да влезнеш в групата във фейсбук за пластична и естетична хирургия.
Тук никой не разбира от подобни теми, само знаят да те изкарат пълна комплексарка, каквито са всъщност те, без да вникнат в смисъла.

Аз съм ЗА уголемяването на гърди, ако от тийнейджърка си комплексирана и мечтаеш за гърди.
В никакъв случай не го прави заради мъж, така само угаждаш неговите прищевки, без да се чувстваш самата ти щастлива.
В никакъв случай не приемай пари от мъж за уголемяване на бюст, така при всеки спор ще ти натяква, че е е инвестирал да те направи по-хубава и трябва да си му благодарна.







~darkgirl~

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 39c7dce862
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   24, щом мислиш, че едните гърди те правят по-желана, значи наистина си страшно комплексирана. Трябвало да и хвали гърдите. Има да си мечтаеш , че ще срещнеш мъж, който ще боготвори тялото ти и ще пише поезии за всяка част от него. Важно е какво има в главата ти. Развивай си умът, че само с гърди не става в тоя живот.
Това е операция като всяка друга и си има период за възстановяване. И не си слага всяка втора. Не познавам лично някоя, която да има. Но фолкпевици и плеймейтки имат.
Ако след този срещнеш още 3-4 и всеки харесва различно нещо, пак ли ще се подлагаш на операции, за да им угодиш?
Женските капризи нямат край. Отиди на психолог и вложи парите в нещо наистина смислено.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

27.   Умът никога не е най-важен за една жена, това клише го пробутвай на баба си. Да, ще си сложа силикон ако искам, и не за да угодя на настоящи или бъдещи, а на себе си. Смисълът го определям аз, а не с нищо полезни и допринасящи спамери в Сподели-то.
Даркгърл, благодаря ти много! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 39c7dce862
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

28.   27, без нещо в главата си за никъде. Жалко, че малките не го разбирате и после се чудите защо мъжете ви използват.
Виждаш в бившите на гаджето си едни големи гърди, но не се замисляш, че може да са имали и други качества освен една чашка. Смешна работа.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47f04733f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   28, знаеш ли кое е смешно и неадекватно? Първо да ми казваш, че приятелят ми не е навит да си сложа силикон само защото той навярно ще трябва да го плаща и че не ме харесвал, и после, като разбереш, че грешиш да ми вадиш от 10 кладенеца вода, защо не бива да си слагам. Съвет - намери си някакво по-свястно занимание. Самият факт, че твърдиш, че само фолк певиците и плеймейтките си слагат силикон показва колко си ограничен - ще се очудиш колко обикновени жени имат. Да се чудиш как все да си на контра издава някакъв скрит комплекс, много по-тежък от моят с гърдите.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6c3cf92d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   29, мъжете се чувстват длъжни да плащат за подобни прищевки. Както искаш го разбирай.
Слагай си гърди, кой те е спрял? ! Предимно жени тип кифли имат, нормалните изпъкват и с друго. Но смешно е да твърдиш, че умът не е важен. Значи си на 18-19 поне. И как се получава този номер с пълното тяло, а малките гърди почти чашка А? Фантастика. Даже не мога са си го представя.
Щом мислиш, че възлюбеният ти е бил с всяка жена в живота си заради едните гърди, че даже и години, значи го мислиш за повърхностен или ти си.
Дано силиконът ти помогне с нещо, макар че проблемът ти е вътрешен, а не външен. Качваш тема в анонимен сайт и очакваш само хвалебствия и съчувствия. Питаш непознати какво си мисли някакво си гадже, без никакви подробности за него. Само че бил само с надарени жени, ама и грам нищо за начин на мислене, как се държи с теб и т. н. Само комплекси и очакваш някой да гадае какво си мислил и дали те обича и желае. Ами ако не си разбрала досега, проблемът ти не е в гърдите, нито в него, а в теб. Не стита, че си с него, ами търсиш и нищиш всяка негова дума и какво било преди години. Номер 17 е напълно прав.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5b2a3a6f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Лъже. Нямаш ли големи и красиви цици, повтарям големи и с правилната и нужна форма. Формата е дори по-важна, не става.
Първо как може да се влюбиш в грозотия. Тия дето го правят са педали. Сигурно твоят е такъв и си търси жена, за да се прикрива.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5b2a3a6f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Ти нали знаеш, че медицинската услуга е единствената търговска услуга, която според бъларския закон няма и не предоставя никаква гаранция за качество и изпълнение.

Ами ако те окепазят и станеш още по-голям урод?
Знаеш ли какво ще направи, като му отидеш в клиниката да му се оплачеш, ще извика охраната да те изхвърли навън.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26a06d2038
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Втурнахте се да сипвате единици на номер 28, задето ви написа самата истина и тя е неудобна за вас. Хубавото на живота е, че той е най-истинският и силен учител и времето тече с еднаква скорост за всички ни. Каквото на някои по-млади или самозабравили се сега им се струва празни приказки, след години животът им се ги сблъска челно точно с това и тогава ще осъзнаят колко са грешали преди. Но за мнозина ще е вече късно да се върнат назад и да поправят грешките си, произтичащи от заблудените им възприятия.

Колкото до размера и формата на гърдите, които толкова вълнуват авторката на темата, имал съм връзки с две жени, чиито гърди бяха увиснали и спаднали като обем след раждане и макар да не бяха привлекателни точно в онази област от тялото им, те имаха топло и грижовно отношение, което винаги бих предпочел пред някоя наглярка и готованка с красиви гърди. Откъде зная ли? Защото две други мои бивши и още няколко жени, с които сме имали поредици от срещи, но без да се стигне до нещо задълбочено впоследствие, имаха много стегнати тела и с външния си вид обираха мъжките погледи, но като ги опознаеш по-добре и малко по малко започват след някой и друг месец (или седмица) да показват истинския си нрав, накрая картинката изглежда не така хубава, както е била показвана в началото.

Общоприето е да се вярва, че първото впечатление уж било най-важното, само дето историята на човечеството нагледно показва през годините и вековете, че първото впечатление често лъже и най-достоверно е второто впечатление, когато хората вече са си дали взаимно време да установят какви са. Точно там е проблемът на много хора - влагат усилия да създават едно илюзорно първо впечатление и в почти всеки случай то е измамно и показващо съответните лица като някакъв идеалистичен образ, който е далеч от същността им. Най-истински опознаваш някого в моменти на житейски изпитания, когато имаш нужда от нечия подкрепа. Тогава нагледно виждаш кой е с теб и кой ще предпочете да мишкува. Иначе за забавления всички са на линия и привидно с теб, но не в това е смисълът на човешките отношения.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26a06d2038
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Падението на една жена започва тогава, когато реши, че единствено с гърди (или с тяло) може да задържи вниманието на някой мъж... Имайте повече себеуважение и развивайте цялостната палитра от своите качества като хора! Не се самопринизявайте до положението на надуваема кукла, която с друго не може да допринесе в отношенията.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker