Би сексуален съм . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Би сексуален съм .
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2884 пъти
Здравейте на 34 г съм, никога не съм споделял на бившата и на сегашната си жена но понякога правя секс с други мъже. Не се приемам за хомосексуален никога не съм изпитвал чувства мъж мъж, привлича ме само пенисът. По принцип съм хипер сексуален и както казва жена ми, , ти вечно за секс мислиш, , може би за това и преди години започнах да се срещам с мъже да им духам и да ме чакат. Мечтата ми така и не осъществена още е с жена ми да ни чука друг мъж заедно. Опитвал съм да и подхвърля идеята но тя го приема за шега.
Вие какво бихте направили, към мъжете и жените? Имали ли сте такива желания, и как бихте реагирал ако половинката ви иска да опитате нови неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: df40ab5002
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Бахти тъпотията,дано не е истина!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e5fdf8c81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   "Не се приемам за хомосексуален никога не съм изпитвал чувства мъж мъж, привлича ме само пенисът" аххахаха

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 17b8637591
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Добре де, имаш си приятелка ,която си чукаш редовно , но ходиш да си разтваряш бузките и да ти късат гъза от секс ,после как ти става с нея ,как си настройваш психиката, много ми е странна тая работа..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce9aca7806
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Аз съм бисексуална, но за разлика от теб съм се влюбвала еднакво силно и в мъже и в жени. Усещането винаги е било едно и също. Имай предвид обаче че в Бг, а и не само, признанието че си би пред хетеро партньор може да ти провали взаимоотношенията със съответния....
Всъщност, колкото и егоистично и странно да звучи, аз самата не харесвам бисексуални хора. Жените, в които се влюбвам, трябва да са сто процента лесбийки, за да не ги ревнувам от мъже, а мъжете, с които съм, трябва да са хетеро, за да не ги ревнувам от мъже. ( отново) Всъщност не би ми харесало, ако съм женена за някого, този някой да иска да го оправя друг мъж в тройка с мен. Противно на схващанията, че бисексуалните, особено жените, са по-развратни, всъщност аз съм по-консервативна и ревнива.
Знам, че е малко противоречива комбинация.
Знам и че звуча като пълен егоист, но в моите представи всички трябва да ме приемат такава каквато съм, а в същото време аз не съм склонна да приемам такива като мен. Не и за връзка...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eee9a72657
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Съгласен съм с автора! Пробвал съм същото и не не възприемам за гей. Може и да съм според разбиранията на хората но не ме интересува! Имам приятелка с която редовно правя секс, но съм бил и от другата страна с мъж. Не се целувам не ги гушкам или нещо подобно. Само който го е правил ще разбере!

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e12024dc2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторът до 4 ;
Разбирам доводите ти ( ако мога да се обърна на ТИ) имаш право ,аз също знам ,че ако сподела на приятелката ми с която съм повече от 4 г ще я изгубя .Тя е по голяма от мен ,и е също мн консервативна за моя вкус ,въпреки че нищо не ми отказвала в хетеро секса .
Моята история започна с първата ми жена с която бяхме 14 г още отдеца .Тя беше мн развратна и желаеше да сменяме ролите си в секса ,играчки в мен ,канала е друго момче гей да го чукам и тя да гледа .Така се и отключи в мен желанието да опитвам от всичко .
Е с нея се разделихме защото аз отидох в чужбина, тя остана в Бг.
Да не изпитвам и никога не съм ревнувал или обичал мъж ,всичко е нагон ,просто секс .Не бих живял или да имам връзка с мъж НИКОГА ,Благодаря за отговора ,наистина е трудно да се обясни човешката сексуалност .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e12024dc2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Aвтора до 3 ;
Същото е като с парното, гледаш ,мастурбираш и ако имаш гадже или жена после си възбудено още повече .Така ми действа секса с мъж .Няма нищо странно ,опитай и ще ме разбереш

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 441d04bf16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Спрете Земята.....искам да сляза....

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 69b4f5437e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И си неграмотен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9ee218322f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Преди години ако бях прочела автора, може би щях да го разбера, от как станах майка рязко станах супер консервативна не знам какво ми стана, то и обкръжението и се сменя на само семейни хетеро с деца явно за това така пък може би пораснах / на 36 съм/.
Ако приятеля ми изяви желание за нещо такова, ще го прасна с тгана по главата да му дойде акъл. Харесвам все още някои дребни неща свързани около хомосекс. но това е в предела на нормата мисля аз. Но
НЕ НЕ И НЕ... да го деля с някой.... само през трупа ми, но първо през неговия. В случая и той е консервативен и не би допуснал това да се случи.
Но да, тук в бг няма да те разберат, трябва се завъртиш в някой по-голям град където да се разтвроших сред много хора инак горко ти и колкото и да искаш да правиш тройка с жена си, й го спести. Колкото и гадно да звучи, прави го без тя да знае / или пък спри! / или се раздели. Успех

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7e305af47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Здравей, напълно те разбирам, подобни желания. При мен проблема е, че не получавам редовно секс, защото съм сам. Когато съм във връзка "забравям" за хомо желанията ми, но остана ли по-дълго на "сухо" се появяват отново фантазиите. Мисля си, че подсъзнателно търся това, което ми липсва, не знам защо обаче сменям ролите. Най-често си представям, че съм облечен в женски дрехи(основно бельо) и доставям орални ласки на мъж, както и че ме оправя анално. Фокуса е само и единствено около пениса и спермата му, нищо друго не ме интересува. За радост или съжаление(не знам) съм на твоите години и никога не съм пробвал, за сега са само фантазии, опитвам се да се въздържам, защото ме е страх, че ще ми хареса и след това ще е още по-трудно. Ако има някой психолог в сайта, то би могъл да обясни защо така се променя начина на мислене при част от по-сексуалните мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e12024dc2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 14. Здравей, аз съм същият като теб. Е на 40 г съм, 20 от който съм бил и още съм 2 пъти женен, получавам редовно секс но желанието ми за пенис САМО пениса от друг мъж е постоянно във сънищата и желанията ми. Също като теб, не съм пробвал, просто може би не знам как и къде да срещна мъж който да ме изчака и да му духам редовно, без да имам връзка с него. Не ме е страх, че ще обърна резбата, 100 % харесвам жена ми , защото са нежна, мила, прекрасна кожа, тяло за секс но желанието ми аз да направя свирка и да ми се празник в устата ( пробвал съм в поза свещ да мастурбирам и свършвам в устата си, харесвам вкуса на сперма ) но не е същото.
Малко мъже биха си признали, че имат такива желания но съм сигурен че процента е много голям.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7e305af47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От 14 до 15,
Онлайн съм си харесал 1 кандидат, също е би. Той има уникален пенис, но ме е страх, че би ми харесало или объркало. И аз не знам точно, но определено се притеснявам да се отдам на тази ми фантазия. В пубертета съдех различните хора, сега ги разбирам.
Има и жени, които си падат по това да участват в би тройка или групов, но е сложно.
Определено и аз смятам, че процента на желаещите да опитат е голям, но повечето, като мен си мълчат, за да не бъдат "отхвърлени", "разкрити", все пак обществото не е благосклонно към различните.
П.п. За жените е готино да са би, всеки мъж би се радвал на тройка с две такива, също и жените не се съдят на тази тема, но стане ли дума за мъж нещата са коренно различни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker