Проклятието да имаш малки гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проклятието да имаш малки гърди
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 6131 пъти
Ужасно е непрекъснато да гледаш как някакви жени около теб получават мъжко внимание и се чувстват обожавани и желани заради нещо, за което дори не са положили някакви усилия, а просто им е дадено от природата. Постоянно навсякъде да чуваш и гледаш дебелашки шеги и вицове за жените с малки гърди, все едно сами са виновни и са избрали да са такива. Грозни коментари и подигравки дори от жени, които не са били така жестоко изгаврени от съдбата. Да се чувстваш грозна и недостойна да се чувстваш обичана и желана от мъж и да чувстваш всеки мъж в живота си наказан да бъде с теб, или че заслужава нещо по-добро. Да усещаш как и той мислено те смята за грозна и жалка. И единственият начин да излезеш от депресията и да спреш да се самоненавиждаш, е да изтеглиш кредит, който ще изплащаш много след възрастта, в която на някой ще му пука какви са ти гърдите, за да те разрежат, и да ти направят изкуствено фалшиво копие на това, което на всички около теб им е дадено даром безплатно от съдбата. Затова трябва да се примириш и да продължиш да се самоненавиждаш и да потръпваш всеки път като видиш как едрогърди жена получава настървено внимание и обожание, при всяка чута жестока оскърбителна "шега" за това че си се родила изрод с чашка А, и най-вероятно никога няма да имаш нормална връзка. Какъв е смисълът тогава???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 82e1639321
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ще ти кажа и един по-евтин вариант. Купи си повдигащи сутиени или подплътени. Сега ще кажеш, че не са удобни, ама аз само такива имам и си ги нося постоянно и събирам погледите с тях. "Трай булка за хубост".

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6b5d9cf576
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Имам малки гърди, чашка Б, хаха... но красиви, вирнати и се гордея с тях! И пари да ми дават няма да ги променя!
Мъжко внимание колкото щеш! Спри с тези глупости, залагай на другите си качества и бъди позитивен човек, не злобей! Какво са ти виновни мацките с големи дини? Качи няколко кила и ще имаш и ти нещо! С добра храна и спорт ще направиш тяло мечта. Красива е обичаната жена. Остави се да бъдеш обичана и се фокусирай върху по-важни неща. Ти не си плоска, разсъжденията ти са повърхностни. И като станеш над 28 години, малките гърдички те правят по-сладка и изглеждаш по-млада! Също след като родиш стават по-големи. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b1933e67e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Аз пък искам малки гърди, но имам големи уви.....Внимавай какво си пожелаваш! Аз винаги съм харесвала малки гърди! И ако имам възможност, ще си ги намаля! Малките гърди са хубави изящни и стегнати! И дооста моделки са с малки гърди! Я се успокой и се зарадвай на тялото си! Защо са ти големи гърди? Повечето от тях са увиснали и не ми харесват.. Успокой се, и се гордей с себе си! А за мъжете не мисли, за какво ти е мъжко внимание? Да те използват заради секса, и да те оставят? Един да е, но да е свестен. И не забравяй,че до 18 години расте човек!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8304b10362
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Напълно безсмислен комплекс е според мен, аз например като мъж мога да кажа, че харесвам всички гърди и малки и големи, но аз специално особено много се възбуждам от малки гърди (на голо) или средно големи. А иначе какво да кажат мъжете с малък челен? И това също е безсмислен комплекс - и в двата случая хората нямат вина че са родени така, но хората около у тях им насаждат вина, или се влияят от обществото, но няма смисъл, при мъжете защото и без това средния размер за света е 12-14 см, не знам защо някои жени искат някой със 20 пенис за да им прави вътрешностите на лютеница, а относно жените- няма смисъл от комплекси за размера на гърдите, аз лично съм чувал оплаквания от момичета с големи гърди че е гадно понякога, че не можели да лежат по корем защото ги заболявало, не виждам смисъл и от изкуствени гърди, естествените са най хубави за мен, предпочитам естествените жени общо взето.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 19cb9f0f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Спри да възприемаш себе си като дефектна стока. Изобщо, сприда възприемаш себе си като стока, която някой трябва да оцени и да купи. Да, знам, лесно е да се каже, трудно е да се постигне, ама се постига.

Много по-важно е как ти самата чувстваш себе си. Нарича се само-чувствие.

В момента се сещам за поне 2 жени, които харесвам много много повече от всякакви силиконки или едрогърдести и с които бих бил без да се замисля и които бих предпочел пред жени с големи цици. Между другото, аз лично възприемам жените с по-малки цици за по-страстни, не знам дали съм прав.

В жената не са важни само гърдите (да, средните по големина гърди най-много ми харесват), но това е само една част от цялото.

Аз харесвам и малки гърди, ако жената е женствена, лъчезарна, ведра, усмихната, наслаждаваща се на живота и страстна. И не само за връзка, а дори и само за единия секс. В смисъл, ти с твоите малки гърди можеш да си намериш и секс за една нощ и връзка и любов, което искаш.

Не се вманячавай по размера на гърдите. Това е само една част от хилядите неща, които правят една жена женствена и желана. И на много от жените с големи гърди им липсват хиляди други части...

Успех!
Мъж, 36 години

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1c3eea867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Какви неща си писала, аз също съм с малък бюст, но имам доста мъжко внимание и успешна дългогодишна връзка. Понякога дори не слагам сутиен и стоят много секси под прилепнала блуза. Ако имаш хубаво лице, приятен характер и нормално тегло нямаш никакви грижи. Можеш да си много женствена и така. Формата е от значение по-скоро.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f161204fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Ми като се целиш в средностатистическия български мъж тип Бай Ганьо, така ще е. Добрите момчета майната им, в България се харесват примитивни мъже, гледащи само задника и гърдите. Ама като ти гледам писанията сигурно си някакво голямо мрънкало и свестен мъж няма да издържи много.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 65ac1f9580
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   7, ти самият мрънкаш, че си "свястно момче" (както наричат себе си всички мрънкала без други качества, които жените не ги искат и жените са им виновни, че "искали Ганьовци"), а говориш за мрънкане?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 969a971aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Що за глупост? Живей си живота обичаме всякакви цицки!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c6fe70f93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има един трик за малки гърди - не носи сутиен, а прилепнали блузи и така ще изгеждаш секси. Като Дуа Липа, например. Не си самовнушавай глупости. За всеки влак си има пътници. Пък ако толкова си навита на тази тема, си сложи силикон и се успокой.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ebac9f1420
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   С малки цици съм, бъзикали са ме, ама никога не ме е интересувало. По-важна е формата, след това размерът. Вживяваш се твърде много... чак унижение и депресия?! Не разбирам.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: af4b04daed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Глупости, жените с големи се чудят дали затова мъжа е с тях.. Много жени нямат много, но пак не са сами. С бременността ще пораснат малко. Един мъж не избира жената по гърди те.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: da1fa68b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Обожавам малки гърди...жена с големи гърди даже няма и да я погледна...избий си го този комплекс от главата и граби с пълни шепи от живота
М46

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ec4110d411
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Само ще ти кажа че съм мъж 1.93 и грам не забелязвам една жена дали няма гърди, обаче определено ще забележа дали е 'филмарка'.

Много по-важно ми е мацката да е чаровна, весела, енергична и с минамално малко филми.

Чисто физически забелязвам много повече крака и дупе -- жена без развито дупе я приемам като дете, много са ми анти 'плоските'. Хубавото е че дупе се прави с клекове и hip thrust. Също не трябва да има излишни мазнини, стегнат корем и т.н.

Бил съм с жени с големи гърди и с малки, големите са просто визуален бонус - нищо повече и на мен лично ми е все тая.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 43a7f0fd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 3 - Защо да внимава? Ще и пораснат големи щръкнали цици от един път ли, какво?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9cad8d04af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много абсурдна тема! За мен поне! Аз гледам друго в жената и въобще, ама въобще не ме бърка малки гърди ли са, големи ли са, увиснали ли са и т.н.!
Тялото е важно, красиви ръце и маникюр и най-важното: Красиви, поддържани крака с поддържан педикюр. По възможност гривна на глезена, красиви обувки и всичко е 6! И асансьорни копчета да са гърдите грам ми е все тая, защото друго повече ме възбужда!
Авторке, ако имаш красиви крака, ако имаш акъл и чувство за хумор, ако имаш харизма, въобще, че било проблем това, че са ти малки гърдите за мен е виц, ама баш!
м, 35

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 693440fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До 8, не ме познаваш, но стигна до заключението, че съм мрънкало без качества. Не съм. И не говоря наизуст Ганьовката какви си ги харесва, защото не съм в България и имам база за сравнение, имам си доста качества, които обаче в България не се ценят, не говорим само за отношенията с " жените", които са изключително елементарни. Как да кажа на черното бяло като виждат с какви мъже се хваща масово бг женицата, притежаващи само отрицателни качества- тъпи и нагли. Около мен са били масово такива случаи. И както бях написал на един( спореше с мен, че в България няма изроди), че и той е част от тази група на изродите, значи и ти си явно си се вписваш страхотно в българската мизерна действителност. Аз се махнах поради съвкупност от фактори, даже тва с жените не беше определящо. Има много други неща, които не се търпят. Сбирщина от най- големите изроди!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cf9c2c03c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Кой е съвършен, застане и доколко по-зле жени има около теб. Проблемът е в мисленето и възприятията ти. Когато си поддържана и елегантна, не силиконова кифла, 5ожато имаш в главата си нещо и когото знаеш как да се облечеш. Аз си купувам сутиен по подплънки, Носа най-малкият размер, но с подплънките гърдитите ми изглеждат много добре. Освен това отзад сутиена трябва да е по-надолу, всъщвост масово жените не носят правилният номер сутиен. И седне и погледай какви жени има и как ли живеят те, със задници, провиснали гърди и още някакви си там. Айде сега разсъждавай, къде си ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 84439e060b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Винаги съм харесвал жени с по-малки гърди. Харесвам ги голи, стегнати. Виж големите се забелязват по-лесно защото бият на очи. Няма какво да промениш. Радвай се ме имаш по-малко внимание. Така ще пресееш по-лесно мъжете. Жените свикнали с голямо внимание на млади години лесно изпадат в депресия след 30, когато го изгубят. Радвай се на малките гърди, много са секси като си без сутиен по леко прозрачна тениска. Какво сте се филмирали да получавате внимание от много мъже. Не е хубаво това, само заблуди носи и злоба.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2b8895c1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Жена ми е с такива, и изобщо не ѝ е пречило, нито пък на мен.
Три деца откърми с тях - какво повече може да се желае от едни гърди?
Радвам се, че не е някоя комплексарка...

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1f45807098
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Миличка, наистина не разбирам защо наричаш малките гърди "проклятие". Лично на мен никога не ми правят впечатление гърдите на една жена. Заглеждам дълги, стройни крака с гладка кожа, сочно дупе. Не искам да звучи вулгарно, обаче това ми харесва. Има различни мъже с различен вкус. Може би конкретно някой ти е повлиял, за да си толкова разочарована.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a3a7bc852e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   Ти, ако си мислиш, че всички мъже харесват кравешки вимета (гърди), много се лъжеш. Ще ти дам пример със себе си. Моите гърди са малки, не от най-малките, но все пак, слаба съм, с руса коса, тъмно кафяви очи, които блестят и млечно бяла кожа. Красива съм и се харесвам, без мъжко внимание не оставам, даже понякога ми идва много вповече.

Големи гърди не искам и не харесвам и ме ужасява мисълтада имам такива. Няма да ми отиват на тялото, нито ще са ми удобни. Едробомбестите почти винаги са и увиснали отвсякъде, дебели, не могат да спят по корем, не могат без сутиен, боли ги кръст/гръб и често им стигат до пъпа и спарват лятото. Е, познай с какви гърди е по-добре да бъдеш. Да, с малки. Честито, изтеглила си дългата клечка. Радвай се.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b58cb19762
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Я се стегни. Заради едни цици ли ще влизаш в такива депресии? Чекни Riley Reid, Tori Black и куп други порно звезди със супер малкк цици, повярвай ми, със сигурност мъжко внимание не им липсва. Аз познавам супер много господа, които харесват малки цици, къде по дяволите живееш ти? Аз лично съм бисексуална и харесвам чашка А и чашка Д по един и същи начин, въобще не ми пука, а на повечето мъже също. Е, има и идиоти, които непременно държат жената да има еди какви си цици и еди какъв си гъз, но тва е комплексарщина, не си го слагай!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5caed93594
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Мъжете не харесват само гърди, но явно обкръжението ти е такова. Смени си обкръжението. И покажи други качества. Например тренирай и имай страхотно дупе. Много известни жени имат малки гърди. Например нина добрев или жизел бюндхен. Но не им пречи да са желани и красиви. Дори големите гърди са проклятие. Имала съм големи гърди, след като родих първото дете. Бяха чашка д, а по принцип са б. Бях слаба с чашка б. Първо всички пияници, клошари и цигани по улицата ми хвърляха мръсни погледи, което беше ужасно. Второ в жегата се потиш много повече. Трето пречат ти, друсат се, тежат, овисват много бързо. Добре, че моите увиснаха минимално и си се прибраха. Винаги съм искала по големи,но когато ги имах си казах, че не ме интересува никой, искам само да се чувствам свободна и лека, както преди. Да не говорим, че големите гърди са меки и се разливат от сутиена, зърната са огромни. Абе не е толкова приятно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 65ac1f9580
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   19, "Радвай се че имаш по-малко внимание. Жените свикнали с голямо внимание на млади години лесно изпадат в депресия след 30, когато го изгубят." - Тоест, да се радвам, че аз и преди 30 съм си в депресия с малко мъжко внимание, така ли?

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 693440fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Нинче ако наистина мъжкото внимание ти е в повече, сега разбирам защо плюеш по мъжете постоянно. Явно си навъртяла голям километраж с всякакви отрепки, обаче имаш огромни изисквания към мъжете( обичала да я лижат, но никой нормален няма да лиже място минато от цял полк). А характерът ти, съдейки от темите и коментаторите ти, е отвратителен. Затова и привличаш най- ниското ниво мъже, а такива в България с лопата да ги ринеш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2b8895c1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   26, изобщо не ѝ е в повече... Иначе нямаше да си го търси със свещ по форумите...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2b8895c1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Имаме си шегичка с жената - когато свършвам върху гърдите ѝ, ѝ казвам, че ги поливам, за да пораснат. Тя се смее и ми казва, че имам богато въображение.
И така вече 20 години :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 058857d24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   До автора: момиче, при нас мъжете е по-зле. Какво като имаш малки гърди, секс правиш нали? Ами ако си мъж с много малък член какво правиме? Притесненията са ти смешни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8cb4407eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Мило момиче, разбери че дупка ли е, златна е. Да, големите бомби хващат окото, но в леглото няма значение. Като мъж никога не съм се подигравал за размер на гърдите, това някоя позната ли те комплексира така? Имал съм приятелки и с големи, и с малки гърди, наистина няма никакво значение.

Както виждаш и мъжете по-горе мислят като мен, така че въобще да не ти пука.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8ad607d1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Не мисля, че размерът на гърдите има значение. Виж колко жени с малки гърди са супер секси и световно признати, например Адриана Лима и пр. Ариана Гранде е красавица и т.н. Аз имам средни, 75D, абсолютно кръгли, тип азиатски от онези които се водят uniboob. Понякога се депресирам, защото гледам разни моделки, като например една едрогърда, която рекламира бельото Obsessive. Ама не ми е дадено да имам такива и това е. Не сме само гърди. Ние сме много повече.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: af4b04daed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Има много мъже. Всеки харесва различно. Много ят мъж, харесва големи, аз имам, но малко е неприятно с такива цицомани. Иначе големите гърди са секси, но каквото имаш, това е. Има и по-важни неща. Ето много мъже харесват малки, макар и моят да казва, че всички си падали по големи. Вкусове всякакви. Някой харесват и големи задници, другимслки.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e4029dcd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   И кой те прокле да имаш малки гърди?? Съседката от 5 тия етаж.
Мъжете не гледат само пазвата.
Усещат комплекса ти и може би злобата към жените с по-голям бюст.
Моят си го харесвах, преди да ослабна . Сега се опитвам да кача няколко кила, че пак да си върна формите.
Не съм си и помисляла за операции. Пари хвърлени на вятъра. Протези не ми трябват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 25fe9414d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   От 19 - Не си разбрала добре. Няма за какво да се депресираш. Мъжете ти го казват. Ако съвсем нямаш внимание от мъже, няма да е заради гърдите, а защото си малка още. Скоро това ще се промени.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5060dbd81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   За едни цици или копчета де да знам 1063 прочитания и 35 коментара за под 24 ч, бате. Да я убеждавате как тия с големите цици са прецаканите. Аз написах тема за житейските уроци и има 400 прочитания и 11 коментара.

Значи циците или липсата на такива на някоя анонимка са 3 пъти по-важни от най-важното, което научаваме в живота.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bc36a862e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Аз съм мъж. Харесвам гърди, но истинат е, че ако се влюба в някого, ще се влюба с или без големи гърди, па ако ще и да е плоска като дъска. Разбираш ли? Мъж, който не би те обичал заради малките ти гърди, винаги ще намери нещо друга, заради което да не те обича и е задник.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f0a895a65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   36, еми, бате, знам, че е неприятно, но за съжаление хората в България са на най- ниското духовно ниво и всичко им се върти около секса. Българките въпреки че са страшно надути и демонстрират огромно самочувствие, доста от тях са с големи комплекси, които първоначално не можеш да ги усетиш, добре прикрити от тяхното поведение.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9f793526cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Тренирай цялото си тяло. Ти нека си с топ крака, топ дупе, топ корем и като цяло хармонично тяло, пък гърдите да са ти проблем. Освен това, както вече са ти казали, енергията е важна. Излъчваш ли комплекси, те си личат повече от всичко. Аз също съм с малки гърди, но с голям кеф си обличам потници, дори без сутиен. Да, личи си, че съм плоска, но мъжко внимание не ми е липсвало. Повярвай ми, сексапила не зависи от циците. Сексапила лъха от увереността, от погледа, от походката. Поддържай външния си вид, грижи се за косата си, за тялото си, използвай хубава козметика, храни се по-здравословно и ще видиш как ще грееш. Гърдите са последното, което ще забелязват в теб.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 88e8651758
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Аз пък ги харесвам, особено ако са и раздалечени и висят малко като едни кожни гънки , изсъхнали и плоски.
Тъкмо да не ми се пречкат докато ги обарвам грубо и им надървям зърната.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 10c11b8093
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Виж, малките гърди са толкова секси и младежки… с големи гърди е много неприятно, тежи, потиш се под гърдите постоянно, ако са много големи те боли и гърба и т.н и т.н.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d206cf1b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   до жените с малки гърди - Хората са казали, за всеки влак си има пътник. Затова не се комплексирайте.
Лично аз предпочитам 100 пъти жена с малки и стегнати гърди пред някоя провиснала цоцолана.
Господ си знае работата и е създал разнообразие, за всеки вкус по нещо да се намира.
Най-голямата глупост която една жена може са направи със себе си е да се окепази като си сложи изкуствени цици, силикон, подплънки - тогава вече гарантирано ще отвратите по-голямата част от мъжкото съсловие.
Според мен идеалните цици на жената трябва да са малки, стегнати и "сърдити" една на друга, като муцунки на котета гледащи на противоположни страни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3d03c9c4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   До 43, за товарния пътници няма, макар че това се отнася за мъжете, за жените все се намира някой.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5ca6060f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Пълни глупости е писала авторката. ОБОЖАВАМ малки гърди.
И не просто се гнуся от големите ами направо ми се повръща когато гърдите са над средното..изниква ми асоциация точно както някой тука каза - кравешки вимета.
Обикновено жените с такива големи са и освен това дебели. То гърдите са си чиста мазнина. Бррррр,не благодаря!

Ако трябва да избирам жена между средни и малки. Ще избера тази с малките.

И изобщо не разбираш мъжете ! И не знаеш какво харесваме. Ако ще си харесваш мъж пък , който ще е с теб заради гърдите ти...тежко ти и горко с тоя малоумник.

Звучиш като комплексирано дете. Стегни се малко.

М40

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce12a1f431
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Уе-уее, коуко много коментари! Аз мисля, че си получи заслуженото внимание.

Не гледай какво е модерно, не бъди от простолюдието. Залагай на важните неща в живота. Гърдите, дрехите, гримовете и тн... глупости!
Ще се изненадаш колко много жени около теб са неестествени и не само в гърдите, не е толкова скъпа и недостъпна услуга, първо.
Второ, големите гърди увисват...после какво? Лифтинги и филъри.
Трето: За всеки влак си има пътници!


Аз лично обожавам малки гърди и характера, който обикновено се носи с тях. Това съм аз и това харесвам, не съм сам има много като мен, както има и много дето са педерасти, цицомани, работохолици, алкохолици, наркомани, артисти, просяци и тн, и тн. Света е отрупан с какви ли не хора и ако тук така те "ценят" значи си в среда, в която просто им е тесен кръгозора. Страх ги е да изкажат какво харесват и ги влече, затова следват всички останали. Аз, когато осъзная, че ставам твърде като всички останали, почвам да се плаша щото знам, че не е на добре.

Като обощение: Бъди себе си, бъди естествена и нещо различно, което бих пожелал. Бъди уверена и също знай какво харесваш е цениш. Всеки гледа външния вид(нормално, това е първото, което виждаш у някого), но с или без гърди, ако видя, че не си уверена(не надменна) у себе си ще знам, че не се йаресваш, а как да очаквам тогава да харесаш мен или света около теб?
Ако видя, че се чувстваш добре "в кожата си" преминавам на точка две. Интелигентност и култура. Имай ги и двете! Успех и усмивки!






Да ти смуша сискити

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce6bd90dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Малките гърди са благословия. Недей да се комплексиран. Не е редно никой да се сравнява с другите и да става роб на това. Всеки си е уникален и прекрасен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 460f1e670d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Гърдите ти са ИДЕАЛНИ. Само това ще ти кажа. Идеални са за теб и са идеални за мъжа, който е за теб. Не е никакво проклятие. Пък и има мъже, които обичат малки. Чувала съм следната фраза "Повече от шепа цица е безмислено". А и читавият мъж не избира жена си по цомбите. А въпросното мъжко внимание към големите гърди е чисто сексуално и няма нищо общо с възхищение и обожание в общия случай. Мъжете често подценяват карикатурно женствените жени с повече извивки. И за тях има шеги. Точно както за блондинките има. Не винаги, но често. По-женствено ли е? Да. Ама това е единственият истински плюс. Всеки има нещо, което друг няма. Ти също имаш нещо, което друга жена няма и гледайки те се чувства тъпо. Една приятелка има големи гърди и мрънка, че на мъжете им пука само докато спят с нея и не виждат нищо отвъд. И постоянно я боли гърба. Хич да не ти дреме. А ако някой мъж те отхвърли заради гърдите му бий шута без да мислиш въобще, обещаваш ли ? :D

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2981d7dd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Зависи много от това каква е цялостната ти фигура, защото при някои жени малките гърди могат да изглеждат много привлекателно, докато при други жени привидно големите гърди всъщност развалят фигурата и почти винаги са силно увиснали и неудобно за собственичките им.
Виж, например, Бритни Спиърс като млада (преди да се прецака със силиноновите протези) и Шакира. И двете не са получили големи гърди по рождение, но и телата им бяха такива, че си бяха много добре без непременно сутиенът им да е надут до пръсване.
Други хора вече са споменали и за това, че малките гърди са по-малко склонни да увисват след години, което си е доста важен плюс за всяка жена с такива. Повечето раждали жени и много от тези на по 30 , дори и да не са раждали, са с увиснали гърди и се чувстват потиснати от този факт. Най-важното е човек да се чувства добре в тялото си и ако има нещо поправимо, което да стори, да действа в посока неговото постигане. Дали ще е диета, спорт или нещо друго, поддръжката в нормални граници винаги кара човек да се харесва повече, а и да се чувства физически по-жизнен.

А извън темата за гърдите, мъжете много повече държат на това жената да е с приветливо отношение, вярна, човечна, с добра обща култура... Също и да се раздава много в леглото, когато и мъжът се старае за нея.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c933d4bc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Няма какво да се лъжем - големите цици са много по-привлекателни. Жените с големи гърди са по-успешни в живота. Големите гърди действат на мъжете и са отлично средство за манипулация. Жената може да е проста и с лош характер, но кой ти гледа ума, докато се разминавате по улицата?! Ако си с големи гърди, определено ще привличаш внимание. Големите цици са магнит за погледа. Особено ако са в широко деколте. Никой мъж не би се загледал в празна пазва, докато ако жена с големи цици се наведе, всеки би отместил поглед към пазвата и. Повечето от коментиращите искат просто да те успокоят, но всъщност никой от мъжете тук не би отказал коитус а мамила, па дори и да харесват повече крака и дупета. Много повече жени си правят операции за увеличаване на бюста, отколкото такива за намаляване, точно поради гореизброените причини. Затова са направили и сутиени с повдигащи и уголемяващи подплънки. Няма сутиени с намаляващи подплънки. Големите гърди са секси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2981d7dd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Ще ви дам нагледен пример как жена с много малки (почти никакви) гърди може да бъде по-елегантна и привлекателна от други, които са яко издули пазвата с огромни естествени гърди. Разликата е там, че малките гърди на мацката от първите две музикални видеа, приложени долу, ще са си все така стегнати и след десетки години, докато мацката от третото видео още на младини е с увиснали гърди и след няколко години вече ще са опасно близо до пъпа ѝ (ако вече не са).
Да не говорим, че големите гърди са голямо неудобство за приносителките им - изпотяване, болки в кръста и гърба, разширени зърна и т.н.. Почти никоя от жените с големи гърди НЯМА красиви гърди. Обикновено те са безформени, със стрии, с отпусната кожа, с неколкократно разширени зърна, с видими вени и артерии, а често и с пъпчици в областта около зърната, образували се от засиленото изпотяване. Ако пък една жена с големи гърди реши да сваля килограми, кожата на гърдите ѝ става още по-отпусната, защото те губят обем.

Вижте тук певицата (не онези, които се кълчотят) с почти никакви гърди, която няма нужда от обем в пазвата, за да има привлекателен външен вид. Жанра на песента няма значение - видеото е с цел да сравните самата жена с другата от последното видео:
https://youtu.be/ubPpGd7VdKQ
https://youtu.be/6_X8nBu8Ons

Ето я и мацката с големи естествени гърди и бразилско дупе, която на улицата може и да привлича погледи, но като гола е твърде вероятно да се окаже, че далеч не е красива гледка:
https://youtu.be/gmW2pe2NT4o

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 77ae404916
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   ДО авторката :
на времето имах малки гърди и не носих сутиен, някои мои прителки си имаха какво да показват, други пък носиха сутиен, защото така трябвало, но пак имаха малки гърди. Аз все си мислих е защо така всички имат, аз нямам.
Родих, честито ми нови цици :) имам и аз подарък от дядо Мраз / понеже детето го заченахме на нова година/ и тъй :) имам си цици, но сега проблемът ми е друг, аз толкова свикнах цял живот с малките, че това да нося сутиен още не ми е приориетат, макар че знам че трябва, а и е по красиво.

Винаги ще има мрънкане, защо са малки, защо са големи, защо еди кво си, защо друго... живот.

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker