Не съм доволна секса, който правим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм доволна секса, който правим
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 7948 пъти
Не съм доволна от сексуалния си живот със съпруга ми. Иначе всичко друго е наред-работим, имаме общи цели-имаме 2 големи деца, отгледани с много любов. Той е много работлив, не пие-само по празници и с повод и то всичко друго без ракия. През лятото пие повече бира. Има весел нрав, шегуваме се-абе мъж мечта-макар че не се оставя да го водят за носа.

Той като мъж има последната дума при някои проблеми, но... има едно голямо но. Не съм доволна от секса с него-не го прави качественно -иначе всичко си му е наред-има ерекция-но следва бързо изпразване и не е спец в любовната игра.

Откъде ще ги знам тия работи-преди 2 години имах връзка с друг мъж. Тогава за пръв път видях какво е страст и силно желание-сексът беше изключителен. Връзката ни продължи известно време и приключи и аз се успокоих. Но искам и сексът с мъжа ми да е такъв-но не може.

Говорили сме си, казвала съм му, че съм научила някои работи от Интернет-а той ми отговаря, че съм се занимавала с глупости. Не мисля, че сексът е глупост. Просто като съдя от себе си знам, че има много жени които са недоволни в сексуално отношение-но какво да се прави-съдба. Така ми било писано-опитвам се да оправя нещата-но някак си на човека не му идва отвътре. Вече съм се примирила и това е.

Много рядко правим задоволителен секс-в смисъл, че почти винаги той е доволен-но аз не. Даже и оргазъм започнах да изпитвам на средна възраст -а не от самото начало. Отначало само ми беше приятно и изпитвах някаква нужда. После -по задължение, после видях истински вълнуващ секс и така... Това е-моля ви кажете вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: bd084688f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, да! Напълно те разбирам. Ако му кажеш, че свършва бързо-ще се обиди, депресира... Много сложна ситуация! Посещение при сексолог-сигурно ще откаже... Ще настъпят скандали и всичко ще се пропука.

Любовник му е решението, но това е игра на нерви и сълзи. Може би разговори, но пък така става вече не любов, а изисквания... Опитай нежно и глезено да му кажеш, че искаш повечко време да се забавлявате в леглото, по-дългичко ако може...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fefa10310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много жени са в същото положение, аз също. но при опитите ми да поговорим за повече ласки, нежност и т. н. той опонира че е добър в секса и не се старае да ме отпусне. Но както казваш... съдба, аз като теб опитах с друг и си възвърнах надеждата че не съм фригидна/бях се отчаяла че съм и не мога да изпитвам наслада /, но се радвам че не е така.

Аз съм на 45 г. и сега с подходящ парньор секса е приятно нещо, искам го, а не като по-рано изтъквах какви ли не причини за да не го правим, беше насила.. по задължение. Така че щом не се променя съпруга, си намери любовник....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1f554bf3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен трябва да поемеш инициативата и да направиш за него първо сексът нещо по-вълнуващо. Какво ще кажеш за еротичен масаж +? Вземи си специално масло и мъж след напрегнат работен ден не отказва масаж. Направете го обаче в спалнята, важно е децата да са отдавна в леглото!

Почваш от гърба, дупе, изобщо съвсем нормално. Обръщаш го и си намери техники в нета - обработваш го до края. После го подтикваш той да те задоволи с пръсти, ако е уморен, остави го да спи.
И така- направи си рутина да го докарваш до края, после да го анимираш да повтаряте акта, тогава 100% ще изкара по-дълго.

Мен не ми харесва отношението му към твоите желания. Аз лично, ако чувствах, че партньорът ми не е доволен, бих се напрегнала малко. Замисли се и за друго - имате ли вие лично пространство като двойка - живеете ли със свекър, свекърва?

Кога си лягат децата?
Много често битът убива брака, особено сексуалността. Направи режим на децата, да си лягат в 9 най-късно. Така ще имате време за вас си като двойка, а и е здравословно за малките.
Винаги ли е бил той така?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7b82989bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хора, когато няма нещо завито, как да го развие жената? :))) Аз никога не оставям жена си незадоволена, но има и такива мъже като на авторката... И добре е, че ги има, щото иначе как щях да си намеря любовница? :)М50+

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d464a61834
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може би, вече сте си омръзнали. Потърси начин да разнообразиш нещата. Друга възможност която ми идва на ум в момента е, че той може да си има друга и за нея да прави същото което е правил за теб любовника ти. Мисля си обаче, че щом не искаш да се развеждаш защото явно всичко друго е ок, то трябва просто малко да се примириш от една страна а от друга да внесеш разнообразие по твоя инициатива. Примерно секс в колата, орален някъде на вънка и др. 346

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6ca1a4b28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ох, трудна задача, но трябва да намериш начин да го накараш да ти доставя удоволствие. Аз също мисля, че с директни разговори няма да стане. Опитай да му кажеш, че жените стават по-сексуални в зряла възраст и ти се е приискало да опитате нещо ново. Предложи сексуални игри като разиграване на сюжет, понякога той да е водещия - например инструктор, който се увлича в показването на упражнения в близък план, но да има повече докосване преди самия акт или пък да е доктор, който иска да те прегледа от глава до пети и пр. ; друг път поискай ти да си господарката и да казваш какво да прави с теб - именно тогава и ще го насочиш какво и как ти харесва... Привикай го някой път да изгледате някой порно филм, който преди това ти е харесал, по време на гледането заедно пускай реплики кое би ти харесало да опитате и пр. Но важното е да не се примиряваш и да оставяш нещата непроменени, опитвай и все нещо ще сработи. Всичко най-добро пожелавам и съвсем скоро нещата в леглото да се оправят!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 62d5b59eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една жена: Когато някой има заложена асексуалност, ти не можеш да го "развиеш"... Човекът го прави по задължение и толкова. Аз съм на 29 г. През 2009 г. прекратих 3-год. връзка с асексуален тип. Правихме го по веднъж на 2-3 месеца. Иначе, мъж-мечта като твоя. Не съм семейна и затова го зарязах, но беше твърде болезнено... В твоя случай: или се примири и намери други начини на забавление, или си намери любовник, или развали семейната идилия... Последните 2 не ти ги препоръчвам. Съществуват толкова сексшопове с толкова голямо разнообразие...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7b12f797ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря ви приятели за коментарите-и аз няма да предприема нищо радикално-исках да чуя и вашето мнение. Ще продължавам да живея живота си както досега-защото любовник не е лъжица за всяка уста и е само хабене на нерви и притеснения.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ca9f2062ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към 2: то добре любовник, ама кой ще ме иска - деца и възраст, даже малко над твоята. Къде се търсят любовници по това време... от живота.
Преди 2 г срещнах млад човек и открих секса. Момчето беше младо и необвързано, и макар и да не му омръзнах, не е редно и не бива да се продължава прекалено с такава безперспективна за него връзка. То и така получих безкрайно много любов за 2-те години заедно. Той сега си има приятелка, с която иска да създаде семейство и деца. Радвам се за него. Но не мога вече да върна назад себе си и отново да се навра в сивото предишно ежедневие. Знам на какво приличах тогава, когато го срещнах, и как изглеждам сега, 2, 5 г по-късно - та аз сега цъфтя и летя! Очите ми блестят, кожата свети, отслабнах, под краката ми пари като вървя. Промених дрехи и прическа. Всичко това се случи постепенно и аз не го осъзнавах, докато не дойде "време разделно" и аз трябваше да се изправя пред факта - че няма повече да получа този секс и тази любов. Вкъщи имам един съпруг - перфектният мъж, тяло и всичко, обаче нарцисизъм го бие отвсякъде и, него ако питаш, всичко си му е на 6 и сама съм такава, дето не мога да правя секс. Ако ли пък толкова искам, да хвана и да се самовъзбудя и да съм предварително готова, той като почне да свърша и аз бързешката да успея каквото ми трябва за мене. Говорихме, опитвах се... Човекът бил можещ, аз как така не знам...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 364650528c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жена и ръжда тръгне ли, няма спиране.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 68075408b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   ей така като почнете НАЙ-се дразня! Обичам го, той е прекрасен мил е с мен и идиален но, СЕКСЪТ не върви! Кажете ми каква ще е файтата ви да ви чукат като курви брутално а пък никво отношение добро? Секса не е важен ама никак ама хората са си го втълпили груба грешка :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: eca1abd732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Засрами се изневерила си му!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ec902f8dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Да, ама 13-ти, ние не искаме да ни чукат ИЛИ да се държат с нас добре, а И двете! Сега, ясна ли ти е файдата каква е?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2b609dc24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Към номер 13.... Май и ти си асексуален като те гледам... секса е най-важното нещо са добра връзка всеки специалист ще ти го каже... при секс се отделят хормони който спомагат за привързването и любовта... таааа не говори глупости като не си добре информиран/а

Към номер 14.... ти просто мн смешна ми стана :Д и като е изневерила кво... да не е убила някой :Д смешни хорица

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8b91a5b844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   хахаха... , явно е, че никой никога не ви е насочил вниманието към познаване на собственото ви тяло. Скъпи момичета и жени, не се ли научите да се задоволявате сами и да постигате мир в тялото си, не очаквайте някой друг да го стори.... сексът не е само на ниво оргазъм. Не отричам - до известна степен това е физически акт, но самото достигане на сексуалната ''нирвана'' с любимия човек, мисля че е по-важно от моментната възбуда и разбира се, зависи от това... на какво ви е научил този оргазъм...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6323f8c565
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Значи, кажи му, че искаш да прекарвате повече време в леглото. И зависи кога си лягат децата. В никакъв случай не прави нощен режим на децата. Това е ужасно. Ще се разстроят и разсърдят. Иначе да се върнем по темата. Както казах кажи му, че искаш да прекарвате повече време в спалнята насаме. И ако каже, че не иска или е глупост, му кажи, че въобще не си доволна от неговите секс умения. Като цяло вдигни един голям скандал, говори от какво не си доволна, какво трябва да подобри и така нататък.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c37209906b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Що бе, № 13 и 14? Вие ще траете ли без секс само с хубавото отношение?
Авторката, това е съсипващо. Потърси мъж, който да ти дава това, което ти липсва. Пък на морализаторите много им здраве. Като дойдат на твоята, тогава да съдят.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 94a5413339
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   20 и подобните, вие живеете в някакъв порно филм. Факт е, че връзките само с хубав секс са доста по-краткотрайни от връзкте с хубаво отношение. В сайта има хиляди примери за това, но за да не ровя, ето ти примерът на авторката с нейната мимолетна забежка, която за "изненада" е продължила многократно по-малко от връзката и с добро отношение. Защо? Нали е съсипващо? :D Малко ви е блъскал живота и не можете да адекватно да оцените нещата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0e5375cd17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Според мен на авторката й е в главата младият мъж и огненият секс, и страст, и младото тяло и всичко онова, което младият мъж безрезервно дава и взема в леглото. Дори и съпругът й да подходи с желание за промяна, едва ли ще има кой знае каква промяна в нейните сексуални възприятия относно него. Казвам го от личен опит- имах връзка с млад мъж за около година, не че семейният секс не ми е харесвал-просто така се случи, отдадох се на една открадната тръпка и страст. Момчето беше младо и страстно, аз с 15 години по голяма от него, абе класика в жанра:)Постепенно секса с мъжа ми започна да ми се струва рутинен, въпреки че сега, две години по късно осъзнавам, че изобщо не е така, но страстта и желанието към младият мъж ме заслепяваха. Със сигурност има мъже не толкова добри в леглото, но щом като човека е добър и качествен това е по важното. Защото я си представете мили дам- хем тиранин и простак, хем нула в леглото.
Поздрави Ж40

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 95761bd39e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ей това им е трудно на мъже те да го разберат-че искаме внимание,нежност и по-дълга любовна игра преди същинския секс(проникването),а той и моя все бърза да си го вкара и аз му викам "аааа не още ,ще се потрудиш още малко, за да ми стане хубаво и на мен " .И го приканвам за масаж или работа с език в ухото ми(там е много възбуждащо),по ерогенните зони,вагинално или да ми говори страстни мръсни нещица....Така,че да се почувствам красива и желана .
А иначе е вярно ,че при секс се отделят хормоните на щастието-серотонин,допамин и така човек се чувства щастлив и изпълнен с енергия за живот.Така,че секса е много важен в семейството,как без него.

ж 46

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c37209906b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   21, когато видя мъж, който да се примири със скапан секс (ама без да прибягва до изневяра) и добри отношения, може и да почна да мисля по друг начин. Каквото и да си говорим, скапаният секс или липсата на секс могат да съсипят и най-добрите отношения. А за хубав секс са нужни страст, нежност и желание да накараш другия да се почувства добре. И липса на мързел, естествено. Порнофилмите са кръгла нула именно защото в тях се почва от вратата за краката и липсват ония неща, които споменах по-горе. От тях идва и нагласата на доста мъже, че на жената й стига само да проникнат в нея и да почнат да я блъскат като животно. Но нали повечето режисьори са мъже, какво да очакваш от тях. Та затова и сексът в доста случаи е повече от скапан - щото мъжете се учат от порнофилмите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ec902f8dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   21, , колко пъти да го кажа- на жена и е нужен И хубав секс, И добро отношение! Само едното не е достатъчно!!! Хилятите истории тук, точно това потвърждават, тази история е ярък пример! Набий си го в главата, защото съм сигурна, че си мъж!
Ж39

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ec902f8dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   "която за "изненада" е продължила многократно по-малко от връзката и с добро отношение. Защо? " Уфффф, защото не е прекратила дългата за това! Защото има разлика във възрастта и тя не иска да съсипва живота на младежс! НО ако не беше така- 100% съм сигурна, че щеше да иска да е с втория- тя си го и казва! Да не говорим, че никъде не казва, че младежът се е държал зле с нея- напротив- добър секс И добро отношение- точно каквото всяка жена мечтае!!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b7b2e5a32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Така се случва, когато се изневерява, няма какво да се оплаквате.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0669c61004
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Нека и аз да се включа.
Първо до №25 Жените трябва да се научим да сме доволни на това, което ни се предлага, защото то е отговор на това, което ние даваме в една връзка. Искам да кажа, че не може мъжът ни да е добър любовник, ако ние не го подтикваме да ни желае непрекъснато, той не може да има добро отношение към нас, ако ние почти винаги не сме доволни от неговите опити да ни зарадва, много е важно нашето отношение към него какво е. Няма как да му крещиш редовно "простак, идиот" и той да се отнася продължително време /с години/ с теб нежно и добре, разбира се, че ако превиш така ще дойде момент и няма да се отнася добре с теб, а моментън идва когато преизпълним зоната на търпимост.
Към авторката: Авторке ако мъжът ти около 20 години му е наред почти всичко, ти какво търсеше при другия, преди 2 години? Не ми казвай, че жена омъжена от 20 години с две големи деца е тръгнала само за секс при друг мъж, защото не познавам жена да отиде да се запознае с мъж само заради члена му. В такъв случай ако беше тръгнала само заради секса, той първия циганин можеше да ти свърши същата работа. Следователно ти е липсвало и нещо друго, сескът при жените е следствие от връзката не причина за такава. Дори най голямата долна к**ва не приближава мъж със същинската мисъл "ще имам секс с него", винаги подбудите на жените са от друг аспект било то и скука дори, но никога с цел сексуална авантюра. Дорри жените поръчващи си жиголо не търсят същински секс, те търсят изживяване от скука или просто имат нужда да се почувстват желани от млад красавец.
Когато си отговориш на въпроса ти защо тръгна към авантюрата със друг мъж, и защо него успя да убедиш, че си сексапилна, заслужаваща ласки жена, а защо мъжа си не можеш, тогава проблема ти ще е решен.
Важно е ние жените да знаем, че получаваме от околния свят в точна пропорция това, което ние даваме. Ако сме намръщени лелки, няма как да възбудим сексуален интерес у желания мъж. Ако пък сме сексапилни красиви, но тропащи и недоволни няма как да бъдат вечно добри към нас.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 15b7b4b209
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Иронията е, че недоволните стават все по-недоволни - поради начина си на мислене и очакванията някой друг да ги направи доволни, а пък доволните стават все по-доволни, понеже, вместо да се занимават с глупави мисли и недоволство, гледат как да задоволят и себе си, и партньора си!
По крив път (на недоволството) си тръгнала, авторке.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7def6cde9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ние мъжете нямаме проблем, вие имате проблем със свършването и не го асоциирайте с нас!
Ако на нас целта ни е да бъдете задоволявани на всяка цена и винаги, ми тогава да се превърнем във вибратори и ваши роби. Затова бягаме при жени различни от вашето мислене.
Ако правя любов и единствената ми цел е насочена в това партньорката ми да бъде задоволена, тогава няма да се отдам изцяло на насладата а напротив ще бъде задължение от което ще последва бягство.
Разбира се не отричам ролята и желанието, но не на един а на двата партньора.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: bbd30c49ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Мъжете имате проблем, и то голям, защото тогава започва да ви се носи славата на негодни и неспособни любовници. Разбира се, че когато се прави секс, всеки се старае да достави удоволствие на другия. Щом за някои "мъже" това е задължение, то това са абсолютни егоисти в леглото, а и неспособни. И друго - колкото и да влага една жена в секса, уменията на мъжа в любовната игра, способностите му да долавя усещанията й, както и самоконтролът, значат много. Защото колкото и да е "гореща" жената, сексът без любовна игра и две-три бодвания, преди да свърши той, си е жива трагедия. Има мъже, които владеят висшия пилотаж в секса и то е именно защото искат да задоволят жената и мързелът и егоизмът са им чужди. Познайте дали тези мъже се радват на повече женско внимание или останалите.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ec902f8dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   28, аз съм 25. Ще те цитирам, защото съм НАПЪЛНО сългасна с думите ти и не знам защо реши, че не съм!?? Никога не съм казвала нещо, което да противоречи на твоето становище. Даже не съм споменавала такива неща, защото те се подразбират (за мен)! Но не мисля, че авторкаат е наричала мъжа си идиот, напротив, изглежда доволна от него (освен от секса, което е и проблема й). Не мисля, че авторката има вина в този аспект. Но, разбира се, сме чули само нейната страна на историята и не знаем дали това е цялата история...
Но, също така искам да кажа, че не винаги това което получаваме е точно това, което сме дали или заслужаване! Прото понякога- уменията и силите на партньора ни не стигат за повече! Искам да кажа, че тя може да му дава всичко, той може в замяна дай дава всичко, но това всичко.... за нея не е достатъчно, но той просто... ми не може човека повече.... Замисли се и върху това. Все пак давам пак думите ти, защото има мъдрост в тях.

"Първо до №25 Жените трябва да се научим да сме доволни на това, което ни се предлага, защото то е отговор на това, което ние даваме в една връзка. Искам да кажа, че не може мъжът ни да е добър любовник, ако ние не го подтикваме да ни желае непрекъснато, той не може да има добро отношение към нас, ако ние почти винаги не сме доволни от неговите опити да ни зарадва, много е важно нашето отношение към него какво е. Няма как да му крещиш редовно "простак, идиот" и той да се отнася продължително време /с години/ с теб нежно и добре, разбира се, че ако превиш така ще дойде момент и няма да се отнася добре с теб, а моментън идва когато преизпълним зоната на търпимост. "

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ec902f8dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   30, ти си чист егоист, няма какво да раздуваш лукуми тука- ясно е погледнато чак от Луната!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 42dfa9d771
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Пишещите тук мъже ме изумяват. Най - вероятно темите Секса е скапан ще продължават да се множат. Секса е много важен за една връзка. Не веднъж е казвано, че секс без семейство може, но не и семейство без секс.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 38b33712f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Ами... просто човечецът е асексуален, не обръща внимание на секса, не изпотва нужда от секс, просто лош късмет има авторката! Естествено че не може да го промениш, щом 20 години е карал така, така ще бъде и до края, т. е. докато все още му става с напредване на възрастта!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c49a644de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Може, може, огледайте се малко и ще видите, че повечето семейства на средна възраст са в същата ситуация...
Номер 34 изводът ти може и да е правилен, но също така е вярно и че единствено добрият секс, не е достатъчна причина за създаването на стабилно семейство, и още по-малко на стабилна семейна среда. Нещо което е толкова важно, но за съжаление липсва в много съвременни семейства.
Освен това забелязвам, че много удобно сте подминали коментара на номер 28, а там се казват много важни неща, касаещи същността на проблема, който има авторката, а именно вероятната липса на чувства между нея и партньора й, което неминуемо e довело до некачествен и незадоволителен секс. С други думи първопричината са всички несгоди в семейния живот, винаги се корени в разпадането на чувствата и взаимността в отношенията между партньорите. Всичко друго е следствие на това, защото нищо няма значение без силни чувства! Спомних си за едно предавне по БНТ или БТВ(няма значение), в което разказаха историята на една двойка(баба и дядо), на видима възраст около 80 години, живеещи в някакво планинско селце, в изключително мизерни условия, но запазили същата силна любов, която е пламтяла и на младини в сърцата им. Питам се аз, как е възможно тава, питам и вас??? Не смея и да си помисля, че на тази възраст могат да правят качествен секс... Самата идея за секс в този случай буди отвращението ми, а вероятно и не само моето. :))) Но въпреки всичко тези бедни хорица се обичат, и говорят с пламък в очите един за друг. Това е най-голямото доказателство за думите ми и показва, че любовта ако е силна, може да се адаптира и да просъществува много дълго време, дори при отсъствие на секс или некачествен такъв. Сигурно ще кажете, че това е единичен случай, но аз съм виждал много други влюбени възрастни двойки по парковете и градинките, които едвам се придвижват, помагайки си с бастуни, но въпреки това се държат за ръце и си приказват тъй сладко, все едно че са на 20 години и вчера са се срещнали и влюбили.
Да не забравяме, че и сексът е много по-добър когато между партньорите съществува силна любов. Това твърдение е клинично доказано, чрез изследване на функционирането на мозъка при сексуална възбуда. Което пък от своя страна трябва да означава, че ако авторката обича мъжа си, ще се чувства много по-задоволена от неговия некачествен секс, отколкото от секса на по-обиграния младеж, който всъщност май обича повече. :)))))
И да не си помислите, че съм асексуален, нищо подобно, даже напротив, аз много добре осъзнавам важността на сексуалния акт и положителните ефекти от практикуването му. Редно е обаче всички да разберем и проумеем, че истината е в любовта, а сексът е само нейн инструмент.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker