Относно студентския живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Относно студентския живот
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3922 пъти
Здравейте! Завърших училище тази година и ще ходя да следвам. Висок съм, спортист, но не съм красавец. Всички по-възрастни говорят, че студентският живот бил най-хубавата част от младостта. Казват, че ще има много жени, забавления и секс. Също и много учене, де. Въпросът ми е първо истина ли е, че е изобилстван от секс, защото имам приятели, които като ги гледам вече трети курс, пък се оплакват, че все още не им се е отворил парашута, че всички колежки били обвързани и ги режели? Вторият ми въпрос е дали е истина, че е хубав като цяло, защото същите приятели, които следват ми казват, че цялото им време е изпълнено с учене и работа и нямат никакво време за каквито и да е забавления и други работи? Докато не отида да видя, няма как да знам какво е точно, но искам да имам поне една представа, защото се чудя кой да слушам. Дали по-възрастните, които са следвали преди 30 години или тези, които следват сега. Проблема ми е, че съм все още девствен и нямам никакъв опит. Да вървя там да се излагам не ми харесва като идея и напоследък се чудя да отида ли на платена любов да събера малко опит? Моля за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 91f7bc7f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Има секс за най-отоворените 5-10%. Останалите 4 г. ходят по дискотеки и купони с надеждата да боднат нещо и на края се прибират в общежитието и бият чекии. Жените, разбира се, ако искат, за тях винаги се намира някой тъпкач на разположение. С две думи - както и в реалния извънстудентски живот.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a3d4ce30db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   На мен лично ми бяха най-хубавите години в живота. При всеки е индивидуално, но генерално, ако трябва да обобщим - за повечето хора студентките години са един ярък спомен изпълнен предимно с хубави моменти.
Завърших преди 12г., работил съм почти през цялото време, но имах време за всичко, включително и за учене, и за забавление. Проблем беше единствено липсата на много пари. Сега във финансово отношение съм доста по-добре, но време и най-вече енергия нямам толкова. Какво ли не бих дал да имах тогавашните време и енергия, но със сегашната ми финансова обезпеченост.
Секс не е имало при мен в изобилие, но тези 4 години ми остават страхотен период в живота. Най-истинските и верни приятели ми останаха от тогава, а едва ли има нещо по-ценно от това.
Така че съветът ми е да не конценрираш върху секса (или липсата му), а да се опиташ да се изучиш качествено и да създаваш социални контакти, защото може да ти останат до края на живота ти.
Е, ако се отвори възможност да ти се отвори парашута - скачай смело!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dfad240438
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Силно преувеличено е това със секса. Този, който е боцкал преди първи курс, ще си боцка и след това. Не е толкова до мястото и хората, а до "лични качества". Ако си готин и хубав, ще ти връзват навсякъде. Изобщо не ти трябва да си студент за тази цел. В моята група имаше едно момче, което привличаше вниманието, останалите бяха съвсем невзрачни. Познай кой намазваше и на кого се лепяха... Сигурна съм, че много преди да запише, е получавал доста женско внимание.
Има една малка част, които подивяват и се отприщват, защото вкъщи са се държали много благоприлично и са приели студентските забавления твърде присърце, но това са изключения. По-вероятният развой е да си останеш същия човек, който си бил и преди това. Доста е възможно да си намериш момиче, но лудите креватни изпълнения, са само за силно вървежните, както е било винаги и във всяка сфера на живота. Номер 1 го е казал добре.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d70e91ef52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Забавления има безспорно, но относно секса - аз си мислех, че ме чакат безкрайни оргии, но се оказа, че който си чукаше в гимназията, си чукаше и в университета. Който си беше лузър в гимназията си остана такъв и в университета. Даже повечето от девствените момчета така си и завършиха девствени.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 34523a8cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Значи първо, не вярвай на приказки, докато не видиш, 2-ро за целта бъди реалист и не си поставяй високи очаквания (без значение колко си вървежен, тука не сме в американски пай) и 3-то - толкова ли ти е важен секса? :Д Смисъл има толкова разнообразни начини да разпускаш, да не говорим, че секса не е като в порното - по 2-3 часа, а 10-20 минути макс, в противен случай трябва да се сдържаш, но това е некомфортно и няма смисъл.
Личи, че тъкмо завършваш, но май личи че и не си бодял много-много, ако толкова го мислиш. Аз в гимназията имах възможност към последните години, видях какво е и честно казано като всяко друго нещо, което би вършил постоянно и това ще омръзне. ;) Според мен други трябва да са ти приоритетите. Каквото и да поставяш като фикс идея, става стресово положението и накрая правиш грешки и не се получава. Пък и не съм сигурен, че масово момичетата обичат прекалено загорели покрай тях поне от това, което съм видял. Смисъл че дори тия които изглеждат прекалено вървежни и на тях не им връзват понякога. Не е нещо голямо да си го вкараш във вагината на някоя. Пък и секс за една нощ - после нито ти ще я помниш, нито тя тебе.
Платена любов - ходил съм 2, 3 пъти да видя какво е - ми дървено е, братле, не е същото като да го правиш с гадже. Там и за най-малкото нещо се плаща, пък и няма да ходя повече, защото ми е малко унизително. Предпочитам да съм над тези неща, пък и след като съм правил вече достатъчно (не прекалено) секс, предпочитам да се насоча към други неща, пък и годинките минават, трябва да се издържам, вече нашите няма да ме гледат вечно и така. Приоритетите стават други, след година, две ще го разбереш. :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 815adb3450
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не мисля. Зависи. Аз завърших преди няколко години. От голям град съм. Залягах си над учебниците и си имах приятел, но колегите не спираха да ме бройкат. Всички ми се натягаха, но пък ако бях откликнала сигурно щеше да има купон, но просто не съм такава. Колежките ми от далечни и затънтени населени места идваха предимно за купона и постоянно хойката. Някои едва завършиха, други пък бяха отличнички, въпреки купоните. Истината е, че зависи от това какви колеги ще ти се паднат и за какво са настроени те. Като цяло донякъде е така, най-много секс и купони има по общежитията. Ако си живееш у дома - едва ли. Или ако нямаш контакти с хора от общежития.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f8ef69d308
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Пълни глупости, всичко това с "най-хубавите години" е много силно преувеличено. Наистина остава един приятен спомен от тези времена, но живота далеч не свършва след това. Аз съм на 25 и най-хубавият период в живота ми е сега. Щастлив съм и финансово, и от към приятели, момичета и секс, и от към преживявания и постигнати цели, общо взето всичко е повече от колкото през студентските години. Много силно се преувеличава това, подобно на баловете. Който е имал чар и топки са му връзвали и в гимназията, и в университета и като цяло в живота. Не искам да съм краен, но в общия случай студентите живеят нагъчкани в общаци, бачкат хамалски професии за смешни пари и живеят за да се напият/надрусат в някоя дискотека като посъберат пари и евентуално да боднат нещо, говоря единствено от мои лични впечатления. Така че реално погледнато не знам кое му е хубавото и приказното на тези години, може и аз да не разбирам нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 27cfb9c1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колко пък секс да има. Недей да слушаш хора, завършили университет миналия век. Аз завърших сега 1 курс, секс не съм правила, нито съм ставала свидетел/съм чувала за безразборен секс някъде из общежитието. :D Какъвто си бил в училище, такъв си г/д и в университета. Секс правят обвързаните.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 944602cb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е ти да не мислиш, че сексът ти се полага - като някаква дажба или да ти дават купончета, срещу които да си го получаваш, когато ти е кеф?
Ако си вървежен - чукаш, ако не си - духаш супата!

Иначе за студентството накратко (пародия по стихотворението за "Хаджи Димитър" на Ботев):

Кажи ми, тате, де е файдата
от тез студентски, гладни години?
Да смуча ази твойта заплата,
дорде ми кефът не попремине!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 85afcc1f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За 5 години студентсво и живот в Студентски град (4г. бакалвър и започната и недовършена магистратура) съм правил секс само с едно момиче. Бяхме във връзка, де. Но не е имало някакви масови сексове както си го представяш или както изглежда по американските филми хаха. Общо-взето е преувеличено според мен това със секса. Разбира се както казва номер 1 ако си "топ мъжкар" ще имаш повече опции, но в общия случай дори и те не се поббъркват от секс, освен ако не свалят много критерия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 98ada04f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Студентството като изживяване е субективно, също както животът преди и след него. Сексът зависи от твоите комуникативни умения и въобще дали си готин, вървежен. По принцип, когато започвате в първи курс, има повече възможности за запознанства. Много младежи са от други населени места, което означава, че поради смяна на града, може и да се освободят от досегашни ученически връзки. Съответно имаш достъп до повече мадами поне в началото, докато се оформят групички от приятели и се гаджосат. В общежитие стават повече запои, пак поне в началото. Сексът е по-неудобен, защото живееш с други хора в стая. Като цяло имаш малко по-високи шансове за запознанства, но само толкова. Какво ще постигнеш с тях, зависи от личните ти качества.

А дали студентските години са най-хубавите? Мисля, че отново е много субективно. Лично за мен не бяха. Имах на разположение малко средства, което ме ограничаваше. Също, понеже бях от по-малък град, самочувствието ми беше ниско, което отново с нищо не ми помагаше. Други от моите състуденти бяха от заможни семейства, имаха повече възможности за забавления и се радваха на повече внимание. Това е, за всеки е различно. Гледай позитивно на нещата и се опитвай да използваш шансовете, които получаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1a8e610e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Най ми е смешно някой като каже най-хубавите години в живота били студентските. Това го казват хора, които живеят и правят нешата, щото така трябва и после съжаляват.
Какво значи най хубавите. Да ходиш да пиеш и да излизаш с някакви тъпи путки, тояа ли е за вас най якото нешо в живота?
Пич, и аз бях студент допреди 4 години. Живей така, че всеки ден да ти е як, а не да викаш искам да съм студент след време. Това, че нямате енергия и желание за нищо и че живота е сив, не е защото сте на по 30-40, а така сте избрали да живеете. Всички живеят по план. Завършвате, деца и това е, после викате студентските бяха най яки. Ами да сте взели други решения в живота, а не да ревете за някакви 4 години, които нито сте имали пари, нито кой знае какво. Жените са се правили, че са влюебени и тва е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2d1d2fbb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Зависи от човека и от компанията му. Моят съвет е да откриеш себе си т.е. какво те влече, да си намериш работа, да станеш самостоятелен, да учиш, да завършиш. Няма да умреш ако не чукаш, те защото и момичета са едни думи нямам. Просто ако си намериш човек, с който си приличате, бъдете заедно и живеете, споделяйте, защото не се знае и с колко хора ще си остане наистина приятели след завършването.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 283e62e27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз мисля че някой за да е много вървежен и оборотен в секса в студентските години трябва да отговаря главно на три условия:
- Да е здрав и прав,висок и с добри черти,може и да не е чак модел
- Да е сам в квартира в близост до университета или общежитията,за да има място къде да ги води мацките. Защото ако живееш в същият град с ваште или в някой тясна стаичка в общежитие с 2-3 коча,най много да ти се изсмеят или тотален игнор ако се пробваш. (а и няма да имаш терен дори и да стане чудото)
- И последно да имаш манги и лъсната кола,за да можеш да джиткаш и да ги зарибяваш студентките. (ония дето ходят пеша или с автобуса до уни-то не ги виждам как ще стане)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e98a485649
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Намери си някое свястно момиче и се насочи САМО към него. Купона с любим човек е много по-хубав отколкото с някоя парантия от общежитието или дискотеката.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 107c918f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Общежитията, да. Другото е пунта мара. Това за секса хората са прави. Който си е бил преди това в гимназията , си е след това като студент. Доста по социална е средата обаче със сигурност.

През моите студентски години аз си бях отделен на квартира , но пък имах едно сериозно гадже при което живеех в 50ти блок. Нейните студентски години ги изкарах при нея , нелегално спях в нейната стая и нямаше нищо общо с квартирния живот, който имах през моето студентство.

Всяка вечер се събирахме от различните стаи , я карти , я филм , я пукница. И стриптиз покер сме играли....Обаче поне един път в седмицата бяхме в някоя "библиотека" по другите блокове. Там билет за купона беше да си носиш пиенето поне и се събирахме всякакви непознати.

Вие обаче милениумките незнам докъде я докарахте с вашата вманиаченост във виртуалния свят , за да сте до такава степен социални и да преживеете същото.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3b3acac490
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Братле, аз съм студент и живея на общежитие. Има няколко неща, които са много специфични. Има време за всичко, това да го знаеш. Няма как да не работиш, просто вече такива са времената. Малко се получава ситуация, в която си винаги на поне 2 стола. Бил съм на пълен работен ден, в сесия, докато изкарвам допълнителни курсове от работата приятелка, която иска внимание. На кратко, мамата си трака. Секс има, няма да лъжа, лично от когато живея тука съм си увеличил бройката с 6,7. Проблема е, че повечето общежития са тройни стаи, което означава, че и да се забиеш с някоя, някъде и пак няма да е сигурно, че ще боднеш освен ако тя няма терен. Много координация със съквартирантите трябва. Готино е има купони, излизания, дискотеки, но и много отговорност. Трудно се балансира всичко, но е постижимо.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 283e62e27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Секс в общежитията се прави но само в женските блокове и то от време на време не постоянно. Там е по чистичко и поддържано и някоя студентка може да покани гаджето си което дори не е студент,или пък някой от тея 4-5% топ алфа мъжкарите.Като и те не си влизат свободно а трябва да имат покана и да ги посрещнат на входа,понеже има портиери (поне така беше в студентски град от наблюдения) .

В мъжките общежития е доста по мизерно и занемарено и едно 95% от студентите там кибичат на сухо,някоя чикия да си направят от отегчение и това е. А и бравите на вратите се разбиват така че от време на време може да изчезне нещо.Някои затова си слагат допълнително железни решетки.

Като цяло не е оферта според мен,преди 15-20 години може да е било по-лудо но в днешно време е горе-долу така.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 64b0fa8c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Студентските години ми бяха най-неприятните досега. Лоши съквартиранти, безпаричие, тежки изпити, разправии. Единствено си намерих добри приятели.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: db87de681b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Абсолютно. Най-хубавото време със сигурност.
Време, когато ставаш самостоятелен, имаш терен (а и да нямаш - ще се намери), имаш стотици хора от твоя пол за избор на приятели и стотици от противоположния за свалки.
Такова съчетание няма да имаш никога в живота си, затова не бъди задръстен и не мрънкай като твоите познати, не се ограничавай и смело се впускай в авантюри. И не се филмирай, че не си бил красавец. Млад човек - ако се поддържаш просто - няма да имаш проблеми.

За да можеш да сравниш - като завършиш - ще работиш в офис с 10-на човека, от които я има една свободна колежка, я не.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f094e65006
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От автора.
Здравейте, отново! Първо искам да благодаря на всички взели участие по темата. Прочетох абсолютно всички коментари и си направих изводите :))) Веднага след като написах темата тук, се запознах с един пичага, който си е истински баровец. Кара скъпи коли, джипове и има много пари. В момента следва последна година, като му личи, че има доста опит с жените. Покрай запознанството си с него и прочетеното от тук си направих извода, че най-важното е да се концентрирам да правя пари, пък с тях и жените и сексът ще дойдат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 557fbe3866
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   2014 отидох студент в Пловдив. Още първата вечер бях на няколко купона с абсолютно непознати за мен хора. И така всяка вечер. Имах предимството да познавам някой бармани, охранители, сервитьорки и тн... И поне няколко пъти седмично съм бил на дискотеки с пълен ВИП пакет без пари. Всички пиехме и пушехме все едно сме безсмъртни. Имах наистина много възможности да спя с най-различни момичета, но само спах с тях. Никога не съм искал секс за една нощ и просто си спях гушнат с тях. Ако някоя беше си поискала на трезва глава сигурно щеше да е друго. Мой приятел всеки ден си лягаше с различно момиче от някоя дискотека, та си е до подход. Ходили сме на купони и в Студентски град и тн... Студентските тройки и четворки бяха нещо съвсем обичайно. Тоест един прави секс, а всички останали се правят че спят. Ходил съм на срещи, целувал съм се на първа среща и друго съм имал възможност, но както казах така не ми е интересно. Имах буквално стотици възможности, но не исках. Съквартирантите ме питаха тая ще я е*еш ли или да я взимам и си ги взимаха и си ги е*аха... В общежитията срещнах и моята жена. Естествено на купон с много алкохол... Пак по добре познатия за мен сценарии и пак си тръгнах като стигнахме до леглото. И после пак и после и казах че трети път няма да си тръгна и оттогава сме неразделни. Виждахме се само вечер след работа пиехме, пушехме и си лягахме на сутринта. Просто гушнати, без страстни целувки и секс. После започнахме да ставаме все по интимни и целувките дойдоха седмици след всичко останало. Това че е имало хора в стаята изобщо не ни пречеше да го правим, то на никой не е и пречило. Всеки си е правил каквото поиска в общежитията. Там е истинския Студентски живот, там е най-хубавото и най-мизерно място на което някога ще бъдете, като студенти. Иначе и аз познавам хора които в същия град не отидоха на нито един купон, не се напиха, не се забиха... И сега мрънкат за пропилените години. Иначе имаше от всичко. Имаше работа, драми, най-истинските приятелства, живот в абсолютна кочина, бъркотия, забранени субстанции и тн... От 4 години не пушим, жена ми и не пие от тогава. Така че това беше просто един луд период от живота ни. Сега определено съм още по-щастлив от тогава, но нищо нямаше да е същото, ако не го бяхме преживели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker