Без секс 2 3 месеца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс 2 3 месеца
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2841 пъти
Здравейте! Оказа се че с приятеля ми имаме човешки папилома вирус и кондиломи и сега се лекуване, но на него са му казали че не трябва да правим никакъв секс. Притеснена съм освен за самите кондиломи и как да ги спрем да избиват, ами и от това че връзката ни може да пропадне. Във връзка от разстояние сме, виждаме се на 5 6 дни за по два дена и винаги правим много секс, а сега се страхувам заради липсата да не загубим връзката ни. Той ми каза, че може колкото трябва, аз съм му първата приятелка, заедно сме от почти година, но аз се тревожи. Аз също не съм свикнала така. Просто много се притеснявам за всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: ec20c6ded8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ейй, голяма драма! В колко сайта ще си я пуснеш и по-важното, какво да направи аудиторията за вашите кондиломи?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4d7a22315a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Аудиторията няма какво да направи, просто исках да чуя мнения и съвети ако някой е преминал през подобна ситуация как се е справил.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6790a60be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти на него си му първата. А той на теб, първи ли ти е?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4d7a22315a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не не ми е първи, имала съм връзка преди него. Но не виждам къде е значението. Ако можех да избирам щях да чакам той да ми е първи, но уви.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e436805f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А връзката ви на секса ли се крепи? За тези два дни не си ли говорите, не се ли разхождате, на кино, на бар не ходите ли? Тъкмо идеален повод да видите като не може да правите секс дали тръпката ще е същата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8aee1e255f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   А може ли да мастурбирате? Ако да, тогава какъв е проблемът да се задоволявате ръчно взаимно, а не всеки - себе си.

Номер 3, при тези кондиломи този въпрос май е излишен :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5ca8498935
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Един от двамата (поне) със сигурност секси и на друго място

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4d7a22315a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 7. Дори нямам идея откъде се е пръкнал вируса. Убедена съм, че той ми е верен. Това е първото. Второто - аз винаги съм ползвала презерватив. Понякога се сямообвинямам и започвам да се чувствам като торба с болести, а съм била с момчета по малко от пръстите на едната ми ръка. А и се чудя след като винаги съм ползвала презерватив как може да се аз. Ние с него правим секс от почти година вече винаги е било без презерватив. Появи се преди два месеца това чудо. Знам, че вируса може да е в тялото години и да не се прояви. Така, че не знам откъде ни е дошло. За секса той е по-независим от мен, все пак както се казва от мен се е учил. Но това не значи, че ще хукна да търся друг. Секса с любим човек няма замяна. Въпроса е, че подобна трудност на пътя ни ме плаши, как ще изчезне, ще преминем ли заедно през това, ще ме подкрепя ли той какво аз него. Въртят ми се такива мисли не е толкова самия секс. Връзката ми е по-важна. Освен това самото преборва с вируса зависи и от късмета с лекаря, защото не всеки си разбира от работата. Затова написах темата, ако някой е преминал през подобно нещо да сподели и да се окуража по някакъв начин.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7d8f49f91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто се задоволявайте с ръка повече.. под душа. Хем водата ще изчиства. Ама без свирки, лизане и проникване.

Иначе не би трябвало 2-3 месеца без секс да са проблем за сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0fdbe454e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз 7 м. съм без секс,пък какво?По го.емия проблем са ви кондиломите,излекувайте се ,заеби го секса временно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0a48a2bc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Папиломите се разнасят при допир с образованието, буквално допир. Дали си правила секс с презерватив със заразен партньор няма значение, ако е имал образование на видимо място и ти си го пипнала или той се е допрял до теб с него, със сигурност си го лепнала. HPV може също случайно да засегне кожата в съседните области, които не са защитени от кондома. Обикновено се преодолява спонтанно в рамките на 1 година, но ако избие, значи реално не си успяла. За самия вирус няма лечение, това ще си го носите цял живот. Така че е желателно да не се докосвате по места с папиломи, като не се изчистите хубаво, за да може да не се самозаразявате отново и отново. Малко странно, че вирусът се е проявил толкова късно, ако е дошъл от бивш твой партньор. Наистина ли си сигурна в приятеля си. Има лекарства, които подпомагат избиването на брадавиците, самите брадавици се обработват също. Процесът обаче може да продължи доста време.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4e005abb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм преминала през това с един бивш. Той се зарази с кондиломи незнайно откъде, но не ми е изневерявал. Даже е питал лекаря дали може аз да съм го заразила, въпреки че нямам и той е казал, че теоретично в възможно. Но и аз не съм изневерявала, така че нямахме представа каква е причината. Не правихме секс, докато той не се излекува и не е било такъв проблем. Запълвахме си времето по други начини.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ec20c6ded8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Teмата ти е насочена към безсексието, най-вече.
Не виждам, какъв магически съвет може някой да ти даде. Да се притесняваш е нормално, както при всяка болест. Какво ще стане е божа работа. Вирусът е завинаги във вас и трябва да го управлявате, за да не ви разболява. Прочети медицински статии. За вирусите е от голямо значение имунната система. За това, си намерете компетентен лекар. Не знам от къде сте. Ако сте от София,мога да ви насоча къде да ходите.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9975f6821f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Кондиломата е психосоматика. Някой от вас, а може и двамата да сте носили тази предразположеност и да сте я развили.
Док торите няма да могат да ви помогнат да излекувате трайно. В най-добрия случай ще отмине временно. А ако имате лошия късмет да подтиснат акндиломата трайно, гответе се за депресии и после да ви сложат на антидепресанти.
Търсете алтернативна медицина.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 758e2b8fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Лагате един срещу друг. Ти масторбира, а той онанирам. Ния с моя често го правим. Ж53

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c329fbb239
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Папилома вирус всички имат по няколко щама, но при повечето хора имунната система не позволява да се проявят симптоми.

За жените има ваксина, не знам ако вече го носиш дали е удачно. При мъжете е очевидно, трябва да изгорят брадавиците. Лечение друго няма.

Трябва да се храниш добре, да спиш добре и т.н.

Презервативите не пазят добре от това. Освен това 100 процента си го правила и без. Не вярвам и ти да си му първата или кръшка. Не се правете на светена вода...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6761a12c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не стига ли че го заразила, ами и подкрепа търси.
Нагли та чак безоки!
Очи нямаш миличкаа, и чест и достойнство за пет пари!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 04e1e7b089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От авторката:
Благодаря на отделилите време да прочетат и анализират историята ми както и за съветите за лечение и задоволяване по друг начин. Номер 13 ми доказа, че не е задължително да се изневерява, за да хванеш това. Макар понякога да се чудя с часове как се появи това. Четох мнения на доктори и други засегнати от вируса, които дори казват че не правили секс са хванали кондиломи. Вируса знам, че остава завинаги в тялото и това ме притеснява. За жените е по опасно, развива се понякога рак в зависимост от щама.. Надявам се да го преборим поне до там, че просто да не се проявява, макар и да е в нас. Номер 18 - коментара ти и 2 стотинки не струва за мен, дано си се почувствал по-добре като даде мнение, което по никакъв начин не помага на никой. Номер 17 не се правим на светена вода, правила съм без презерватив с първия ми приятел с който бях 3 години. И съм сигурна, че не е бил болен, защото тогава боледувах постоянно от настинка, бях с много по слаба имунна система и нямах нищо. Правила съм си изследвания, цитонамазки и нищо. Нямам идея какво се случи. Четох също, че има заразяване, което не е задължително да е по полов път, може от заразен предмет дори. Надявам се да не оправдавам приятеля си напразно, защото ако го е направил заради един секс и двамата ще страдаме цял живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker