Имам чувства към него , но той не успявада ме задоволи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам чувства към него , но той не успявада ме задоволи
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2509 пъти
Здравейте, момиче съм на 23 г. С приятеля ми (24г)се познаваме от 5 години ( в началото бяхме приятели )но сме заедно от 6 месеца. Той много ме обича и по всякакъв начин се опитва да покаже лоялността си към мен. Толкова е добър , разбираме се. Аз си признавам, че не го обичам колкото той мен, и той си го знае, но това не му е проблем важното е да съм с него. Той е много красив и със сексуално излъчване мъж. И така да започна с по- съществената част. Ако трябва да бъда директна.. той не успява да ме задоволява. Членът му не е от най малките, но и не е от най големите. Просто мисля, че му е тънък и не ми доставя удоволствие. А толкова много искам да ми е хубаво с него в секса.
Различни са и стиловете ни.. той прави секс а аз искам да правя любов да бъде страстно и вълнуващо самото проникване. Всеки път когато правим секс започвам със целувки и орална любов, той ме пипа с пръсти и като се намокря се започва. До тогава ми е хубаво възбуждам се желая гоо, но като го вкара и след 3 минути ми бяга кефа защото буквало аз не чувствам никаква възбуда а само едно смотано проникване. Гледам го на него му е супер охка пъшка. А азз. Само веднъж успях да свърша с него и то с доста игране с клитора и усилия от моя страна. Той харесва бързите темпове и все едно някой го гони, казвала съм му че така ме боли и че по-бавно ми харесва. Прави няколко бавни движения и след това пак се почва бързо. Не знам какво да правя не искам да му изневерявам защото той е прекрасен човек и аз държа на него. Бих предпочела да се разделя със него вместо да му изневерявам. Но това няма ли да бъде твърде егоистично от моя страна. не знам как ще реагира ако отворя темата дори по най - деликатния начин. Правила съм намеци за нещата които харесвам и не харесвам, той ме разбира чудесно но като се стигне до самия акт и край. На него му харесва едно и си го прави както на него ди му харесва. Аз всеки път оставам нвзадоволена и той вече започна да забелязва това и личи си че му е кофти, ноо..
ще се радвам да дадете някои съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: ae04e94744
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Съветът ми е на 23 години да престанеш да се представяш като "момиче".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7b788c95e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Купи си изкуствен пенис и го помоли да те свърши с него първа, а после той а си се кефи върху теб. Не е честно иначе само той, а ти да страдаш. Или пък да се научи с език и пръсти да намира точките.
ж33

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8a0b852534
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тоест той те обича на 100% , а ти не го на 65%……… Тоя путьо, ако имаше два грама самоуважение до сега да ти е събрал парцалките в два плика и да те е изпратил по живо по здраво. Кое му е мъжкото излъчване само не разбрах, че се е вкобчил в теб като удавник за сламка ли….??






Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1f49ce8b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ей ти си само за мен. Ама точно за мен, обаче тука няма как да се разберем. Дай да измислим нещо, зарязвай тоя приятел и ела при мен, за да ти доставя наистина удоволствие, не се шегувам.
Пиши в you tube коментар под някоя песен с твой имейл.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ea0b047caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хем му бил тънък и не го усещала, хем пък я боляло? Обаче много я сърбяло, защото останала неначесана...

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 782184ee46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бъди по-често отгоре - така ти ще определяш темпото. Това с дебелината няма как да се промени. Карай го да ти стимулира клитора по време на секс. Ако пък наистина е толкова зле, по-добре се разделете. Някои хора са сексуално несъвместими.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 342cdfad63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Пробвайте да сменяте позите повече. В някоя определена поза може и на теб да ти е приятно от проникването.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 24e3d50566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като не си пасвате в секса, се разделете. Щом си му казвала какво харесваш, но той не е обърнал на това внимание и е продължил да задоволява СЕБЕ си, сама виждаш колко си важна за него.
Аз съм момиче, добре жена ....та за мен е мега важно да си пасна с човека, с който съм дори в едното целуване, да не говорим че ми е важен секса. Релаксирам чрез него дори.

Как да е,,,,, седни и поговори на чистота без НАМЕКВАНИЯ какво харесваш ти и какво не харесваш в леглото, нека и той го направи. Така ще може да видите къде си пасвате и дали има такова място и да изберете да правите това, което и на двама ви ви харесва, но ако все пак не се получе и за напред, по добре да се разделите. Няма нищо по ужасно да си с любимия човек и реално да си далече от него.:)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7fae34d229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   С теб сме на една възраст и ще ти кажа нещо важно което научих в този живот и той е ГОВОРИ ДИРЕКТНО ! Хората не са Ванга и не знаят какво харесваш и обичаш и докато не го кажеш ,няма как да стане. Аз имах напълно същия проблем като твоя с разминаването на това какво харесваме и аз в началото като теб търпях и оставах незадоволена,а го обичам и не знаех какво да правя. Обаче един ден ми кипна и седнахме и бях крайно директна , говорех по най-грубия начин с точни думи и изрази и с времето нещата започнаха да се подобряват. Да,не успях да го променя коренно,защото всеки харесва нещо различно ,но има значително подобрение. Казах му това и това ме кефи,това и това не ме кефи и сега и двамата правим това което ни харесва и на двамата. Не правим неща които на единия са му гадни. Има неща ,които аз желая ,но той не обича и аз не ги правя ,както и обратното. Обаче намерих допирна точка и така 2 години ходене по мъките,но в момента правим невероятен секс,свършам поне 10 пъти и го желая повече и повече. Ако искаш да се оправи проблема ти ,трябва да си до болка искрена,директна и ако се налага груба. Не се притеснявай да казваш какво ти харесва,не си на 15. Като почне да те лашка прекалено бързо,стани,спри ,развикай се ако трябва,кажи му че те боли и да не се прави на бик.Ще видиш,че ще е окей когато започнеш да си казваш желанията. Успех и не се отказвай !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ae62dd6039
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Варианта е да му покажеш без да има възможност да мърда и променя ритъма.
Вържи му китките и глезените и го започвай както на теб ти харесва. Изобщо не го питай, не му се обяснявай, само му кажи, че имаш изненада-закачка и действай.

Ж

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1ad462ba49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сменяй!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0bd7f37040
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора
Колкото и да ми беше трудно отворих темата. Казах нещата както си ги знам . Че не мога да свърша и то не защото имам проблем ами просто явно не си пасваме . Почувства се кофти , но преглътна егото си и в никакъв начин не си помисли да се разделяме. и предложи да пробваме различни начини (камагра) не знам как ще подейства но съм чувала хубави неща . И така след няколко опита ,ако пак не се получават нещата ще се разделим. Много ми е тъпо .. но ето на , живота е такъв .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0bd7f37040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора
Колкото и да ми беше трудно отворих темата. Казах нещата както си ги знам. Че не мога да свърша и то не защото имам проблем ами просто явно не си пасваме. Почувства се кофти , но преглътна егото си и в никакъв начин не си помисли да се разделяме. и предложи да пробваме различни начини (камагра) не знам как ще подейства но съм чувала хубави неща. И така след няколко опита, ако пак не се получават нещата ще се разделим. Много ми е тъпо.. но ето на, живота е такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4d93f27168
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Такъв бил животът... Дрън дрън чи пляс.
Все едно той да те обринява ако не може да свърши. Истината е че жените прекалено много разчитате на мъжа да ви достави удоволствие. Отделно че не можете да се отпуснете.
С моята приятелка се запознах когато тя беше на 25. Същите проблеми. Ами едва на 30 почна да свършва всеки път. Като цяло характера й се промени, стана по освободена.
В началото секса е самостоятелно занимание в присъствието на друг. Яхни го и се опитай да си свършиш сама докато той е в теб. Поеми контрола. Не се срамувай и си искай.
Ако не знаеш какво искаш обаче... това е проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker