Връзка с по-възрастен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Връзка с по-възрастен мъж
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 3661 пъти
Ами...на 20 съм (момиче) и имам така да се каже проблем. От известно време имам нещо,като връзка с мъж на 32. Не е женен,разведен е и има син. Запознахме се преди седем месеца и аз го харесах веднага,като цяло отношенията ни са чудесни. Но ме притеснява факта,че е по-голям. И това да не ме използва,предвид факта,че съм по-малка. Дори в началото мислех,че е женен,защото се държеше странно и се измъкваше без причина,но после разбрах,че има син и се притеснявал да ми каже. Аз нямам против,че има син,в смисъл малко се притесних,но нямам проблем с това. Просто се радвах,че не е женен,защото това беше първата ми мисъл. Каза ми,че е разведен от година и половина някъде. С жена му много се карали,но като цяло се развели,защото тя му измеверила. Аз не я познавам,но от него,че често изпадала в истерии,постоянно излизала,докато са били заедно и за детето не се грижила. Имал е доста проблеми с нея и все още има.
В началото ми се стори доста странно,но има хора със всякакви истории. И да разказа ми малко повече. Оженили са се,когато са били по-млади и след,като се родило детето им започнали проблемите.
Както и да е. Малко се притесних,когато разбрах тези неща,но продължихме да се виждаме. С него ми е приятно,грижи се за мен и се държи добре с мен,но напоследък започнахме да се малко да се караме.
Понякога за доста глупави или битови работи,но ме дразни факта,че винаги ми се кара и се държи с мен,като с дете. Разбирам,че е изнервен,но понякога ми идват в повече скандалите.
Последно се скарахме преди малко повече от две седмици. Бяхме се уговорили да се видим,но аз закъснях с час или два,след караницата вече забравих. Трябваше да помогна на една приятелка с нещо и през това време си бях изключила телефона и забравих да му кажа,че ще закъснея(да това беше малко,че не му казах,защото е кофти да чакаш). След като приключих си включих телефона и видях,че ми е звънял и му се обадих няколко пъти,но той не ми вдигаше. Реших да се прибера,защото предположих,че е сърдит или нещо и не исках да се караме и утре да отида да го видя.
Малко след,като се прибрах,някой започна да звъни настоятелно на вратата и се усетих веднага,че е той.
Отворих и от отварянето започна да вика по мен,затова,че съм вързала тенекия. Казах му,че бях заета и съм забравила да му звънна,но той започна да вика,че съм била при друг и някакви такива глупости.
Аз се опитах да му обясня,че съм помагала на моя приятелка да си пренесе багажа в новата квартира,защото се била скарала с гаджето й и не е искал да и помогне.
Навика ме,като малко дете и пак продължи да мърмори,че съм била при друг. Аз му казвам,че няма такова нещо,но си знае неговата. Повикахме си известно време,след което му казах,че не съм в настроение за караници и за неговата тъпа ревност.( и преди сме имали скандали за такива неща,по принцип е ревнив и се караме напоследък често.) И той ми отвърна,че съм курва,като жена му и че го лъжа,че ходя другаде и се чукам с други. Дойдоха ми в повече вече тези глупости и го изгоних. Защото не ми се слушаше повече.
И от тогава не сме се виждали. Преди седмица се върнах в България да се видя с роднини.( по принцип живея в Англия от четири години.) Не съм му вдигала от както съм тук. И ми пише,че се извинява.
Но се чудя има ли смисъл да продължавам тази връзка,като постоянно се караме и ми няма доверие за нищо? Обичам го,но тези драми ми и скандали ми идват в повече.
Преди се смеех на приятелките ми,като ми разказваха какви проблеми и сцени им правят гаджетата и не ми се вярваше,че мъжете правят такива сцени,поне повечето. Но явно правят,както и някои жени де:D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: e28f392616
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Така се е държал и с жена си, затова го е напуснала.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c1d0b17a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Нямате бъдеще заедно. Ти си на 20, той - на 32. На съвсем различни етапи сте в сексуалното си, емоционално, житейско и психическо развитие. Ако много го харесваш сега давай, порадвай му се, но за дългосрочна връзка - забрави. Ти си още дете, те първа ще си жена в разцвета на силите си, с голямо желание за секс, а той след няколко години ще има много по-малко и по-рядко желание и няма да те задоволява. За това, че те манипулира и обработва ("превъзпитава") един такъв мъж няма да говоря, защото като се сетя през какво съм минала ми призлява. Това не е голямата ти любов.

От жена малко по-голяма от теб, която си е изпатила от по-големите мъже и повече не иска и да чува...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 02e6d8f55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Какво си се хванала с тоя психар? Такъв е, защото си по-малка и затова. Защото той е дърт, разведен с дете и не е добра партия и го знае. Знае, че може да си хванеш по-добър и е бита карта. Ще ти трови нервите , ще те мачка, обижда и тормози , както е правил с жена си.Затова и го е напуснала.
Хвани си нормално момче, не този изхабен чичо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1f88202ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Той е наранен от бившата си жена и е озлобен винаги ще си го изкарва на теб. Ако някой ми каже, че съм к..ва като бившата му директно ще го зарежа. А може той и с бившата да се е държал лошо и тя да го е зарязала. Ако можеш да провериш, провери. Но моят съвет е да не се занимаваш с него и да си намериш някой по-млад.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d1cb2872d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Безперспективна е връзката ви. Колкото по-рано я прекъснеш, толкова е по-добре за теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0dff6640fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Мъж на 33, за пръв път чувам че мъжете на тази възраст сме били " дърти". Моите родители са се оженили баща ми на 34, майка ми на 19, ... хайде много мразя да се правят генерализации, че нещо нямало да се получи. Вярно е че живеем в малко по друго време, но като цяло жените винаги съзряват по Бързо от мъжете, дори за етап семейство. Това дето ти разправят за сексуалността. Секса е водещ първата година. И най хубавата да си, все ще намалее... като минат пеперудите. Това важи за всяка една връзка! Няма значение дали мъжа е на 22 или 32... Може би донякъде, 20-32 да в друг етап сте, но тая разлика ако си на 25 и си с мъж на 36-7 няма да я забележиш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0249a4b9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Хахаха, накарала си го да чака два часа без да предупредиш и тела ти е бил изключен и накрая питаш защо се държи с теб като с малко дете. Наистина ли? Ще умра от смях

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8bbb0e3cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ти си с неизживяно детство и разсъждения като от детската градина!!!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fe206f6865
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Радвай се, че си се отървала навреме от този токсичен човек. Научила си полезен урок по сравнително безболезен начин, за което можеш да бъдеш благодарна на съдбата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c840a9bc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   2, как на 20 години е дете, бе, ти нормална ли си? ! Какво дете, какви пет лева, направо ме изумявате с неграмотността си!
А, значи, ти си "жена, малко по- голяма от авторката", но авторката е дете. Само куклички й липсват, направо биберон и памперси!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 75d8438130
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, млада си. Имаш бъдеще с друг.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3ef8275147
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   "Такъв е, защото си по-малка и затова. Защото той е дърт, разведен с дете и не е добра партия и го знае"

Някакви логически аргументи за това твърдение или.. .?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c1d0b17a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   11, на 20 (поне в днешно време) е голяма вероятността да си още с детски акъл, да си супер лесно манипулируем, незрял, с нереалистични представи за живота, мъжете и как се общува с тях. Като погледна назад, аз като бях на 20 (преди 5 години), тогава си бях дете. Това че имаш цикъл и можеш да правиш секс и да раждаш не те прави зряла ЖЕНА, еле пък подходяща партия за 32-годишен. Знам че голяма част от коментиращите в този сайт сте с педофилски наклонности, но това е реалността. Аз и на 12 имах цикъл и можех да раждам, но това не ме прави в акъла ми ЖЕНА.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1abbb81bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не нямате бъдеще. Ревността е заболяване и то сериозно. Това, което ти е спретнал, е само началото - така да се каже премиера. Нататък следва филм на ужасите. Хората постъпват по един и същи начин и съм убедена, че жена му е избягала от него заради ревността. Другото, което ти е наговорил е добрата версия за него самия, която го изкарва целия в бяло на бял кон. Зарязвай го, млада си трябва ти мъж без трудно минало и проблеми. И ще ти кажа нещо съвсем сериозно - по-добре сама, но жива. Ревнивците са луди хора и са непредвидими.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ea5f3c792c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не 6, не съзряват по-бързо жените, просто баща ти е бил по-хитър. А разликата във възрастта винаги се усеща рано ли късно.
11, не съм 2, но аз ще ти кажа. Много хора на 20 емоционално са си още някак деца. Виж и 7 потвърждава това в коментарът си.
Но в една връзка с голяма възрастова разлика по-възрастният партньор следва да се съобразява с незрялостта на по-младия, ако иска връзката да просъществува. А младия трябва да бъде оставен да се развие на спокойствие, а не да бъде притискан да се държи като по-възрастен преждевременно. А я кажете, ако ситуацията беше наобратно. Дори да изключим годините. Разведена жена с дете разиграва невротични сцени и се държи като контролиращ родител с някакъв мъж и той пуснал тема тук да ни разкаже за това, включително и как помогнал на свой приятел за нещо и през това време се случило телефонът му да е изключен по някаква причина и тя после побесняла да отиде да го търси у тях да му вдига скандал, че ѝ е изневерил и разни такива. Тогава какво щяхте да коментирате? Тогава 100 процента щяхте да се застъпите за мъжа и да го поздравите, че се е отървал. Лицемери.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8b3957d4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Нито разликата в годините, нито това, че е имал семейство е проблем, проблема е в характера му, явно е избухлив, нервен, недоверчив и още и още и ще имате проблеми заради това
. С приятеля ми имам малко над 11 г разлика и той има детенце, но е коренно различен от твоя, много се разбираме, уравновесен, отговорен, мъж на място и не бих го заменила за друг, но всичко е до характер, напасване, явно при вас липсва и бъдещето ви е неясно.
Ж23

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 67b52a6b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Kато прочетох заглавието си помислих, че мъжът е с едно 20 години по-възрастен, ама 11-12 години не са никаква разлика. Вие все едно сте си набори. Проблемите идват от предишния му опит и освен това, когато си родител времето ти е доста ограничено, а ти си го накарала да те чака някъде. Не казвам, че реакцията му е добра и, да, твърде пресилена и крайна е, но човек когато е ядосан обикновено действа и говори без да мисли, за което после обикновено съжалява. Съветът ми е заедно да седнете и да решите дали искате да продължите да сте заедно или не, а не да се карате и да пишете романи по форумите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 176761b935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Втрещих се в коментарите как защитавате авторката и какъв ли не го изкарахте човека. Абе вие добре ли сте? Имаш уговорка и 2 часа го накарала да чака, без да си вдига телефона и без да му напише един ред или да му звънне - ще закъснея например, изникна нещо. Ако на мен така ми закъснее с 2 часа без никакво предупреждение и с изключен телефон и аз ще я направя на нищо, на 5 стотинки ще я направя.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9f6b404ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не сте един за друг, не защото той е по-възрастен, а защото има проблем с доверието. Затова е виновна жена му, разбира се, но това не е твой проблем.

Той тряба да порастне малко емоционално и чак тогава да се въвлича във връзки.

Колкото до възрастта изобщо не виждам какво общо има тя. Тука върлува едно типично българско тесногръдие по тия форуми. Има МИЛИОНИ щастливи двойки по света с разлика от по 20години..

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cae7993847
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Тук са се развили две теми.
На всяка жена бих препоръчал да се хване с по-зрял мъж. днешно време има много по-добра съвместимост. Честно казано ми е жал за младите момчета с жени на тяхна възраст. Повечето си нямат идея колко са водени. Има дисбаланас в отношенията. Както казва номер 6, разликите между жена на 25 и мъж на 35 стават незабележими. Дори може да са на близък етап в живота, ако и двамата не са били женени или пък ако са били.
По темата, явно двамата не сте на подобен етап, а и твоя си има някой проблемни страни. Принципно не е хубаво да ревнува, както е и незряло да очаква нещо сериозно на този начален етап с 20 годишна. Не е нормално зрял мъж да се кара с теб, ако ти се отнасяш добре към него. Ако не разбира това, по-добре да прекратиш връзката. Пълно е със свободни мъже къде по-сносни. Как точно такива се възпроизвеждат не знам. Знам де, но ми е странен този женски избор. Май масово е така.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ddb819d2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Проблемът не е в годините му, а в това, че не е добре с главата. Намери си някой нормален над 20, а до колко ще решиш ти и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗ ДЕЦА!!! С точно този боклук не те чака нищо хубаво и сянката на бившата винаги ще тегне над вас заради детето.


Нина

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: af3b63b38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторката.
Сдобрихме се и засега нещата вървят добре. Поговорихме доста и той ми обеща, че няма да реагира друг път така и аз обещах да не му връзвам тенекия в последният или да го предупреждавам поне. Но и го разбирам има проблеми и преживял гадна раздяла. Но, ако пак ми продължи с тези сцени ще го зарежа. Защото няма да търпя цял живот такива сцени.
Благодаря за коментарите и мненията, които оставихте.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f2b133fdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Разкарай го този боклук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker