КАК ДА СПРА ТОВА ПОВЕДЕНИЕ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

КАК ДА СПРА ТОВА ПОВЕДЕНИЕ
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3166 пъти
Аз съм на 14 години не съм правила секс, а и не мисля скоро да правя. Имам проблем с момчетата на моята възраст държанието им е много грубо и агресивно.
Първата ми целувка с език беше преди няколко години от момче по голямо от мен. Буквално ме хвана хвърли ме върху капака на една кола и ме целуна. Не съм се съпротивлявала. Харесвах го. Въпреки това докато ме изпращаше все ме блъскаше в някоя стена стискаше ми ръцете много силно и ме целуваше. Докато се прибера вече се страхувах. Повече не се видяхме. Ръцете и гърба ми бяха целите в синини от стискането и блъскането.
Имах случка с момче от нашата компания с която се събирам на масичките пред блока. Завлече ме зад един трансформатор и започна да ме опипва между краката много грубо. Беще ме срам да викам, но го молех да спре и се опитвах да му махна ръцете. После спря защото минаха хора. Истината е, че го харесвах и исках да ме целуне. Като се върнахме обратно в нашата компания искаше да ме целуне за извинение само по бузата. Дадох му бузата си и той ме захапа зверски беше станало лилаво.
Едно друго момче от училище което не харесвам. Има навика да ми се уригва в лицето, да ми препречва пътя със стол, чадър, да застава пред вратата и да не ми дава да изляза, взема ми нещата и ме кара да го гоня за да ми ги върне, един път ми беше взел телефона и си го беше пъхнал в гащите. Преди може би година се беше опитал да ме целуне отблъснах го и ме удари много силно в корема. После ме нарече животно. Та от тогава тормозът продължава.
Бях на купон преди няколко месеца. Бях пила малко бира и се целувах с момче доста по голямо от мен. Беше студент. Тъкмо се бяхме запознали. Каза, че искал да ми каже нещо и ме завлече в другата стая. Събу си гащите и искаше да му го лапна натискаше ми главата надолу. Каза че няма да ме пусне докато не го направя. Срам ме беше да викам. Излъгах го че съм на 13 и ме пусна.

Това лято бяхме на почивка на Албена. В басейна се запознах с три момчета от Германия горе долу на моята възраст. Говорехме си пръскахме се с вода. После едното от тях ме хвана и започна да ме опипва по дупето. Отблъснах го и излязох от басейна. После ми се смяха. Ние се бяхме запознали преди 15 минути.
Наскоро пак момче от моята компания с която се събирам има навика да ме пляска по дупето. Молела съм му се да спре понякога и аз съм го удряла не по дупето де. Един път ме удари толкова силно, че чак се разплаках. Извинението му беше ''не се сдържах''. И понеже много ме болеше си разтърквах мястото където ме беше ударил. Каза, че ако пробължавам да се търкам пак ще го плесне. Сигурна съм, че дори не ме харесва, а го прави само за да ме унижава.
"Комплимента" който получавам от момчетата е ''ще те изнасиля'' което явно трябва да означава някаква форма на интерес.
Само да уточня, че не съм някоя супер красавица нито пък секс бомба, казвали са ми че имам нежно излъчване или че изглеждам нежна. Не се обличам провокативно освен може би през лятото, но тогава всички са по разсъблечени, нося съвсем малко грим. Не флиртувам дори не знам как се прави. Отанасям се съвсем приятелски към всички.
Гледам своите приятелки който си имат приятели държат се за ръце, прегръщат се и се целуват. И това изглежда толкова хубаво и аз искам такава връзка. С тях не се отнасят агресовно.
В мен ли е проблема? Аз ли ги провокирам с нещо? Как мога да спра това?
До сега съм имала само една такава връзка за две седмици. Момчето не беше българин, а беше на почивка. Каза ми че е от Англия, но ме беше излъгал защото с приятелите си не говореше английски. После каза, че е от Ливан, но според мен пак ме излъга, защото като го питах коя е столицата на Ливан не знаеше.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: fd2fced437
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Едно съветченце:
1. Излез навън - в градската фрадина или парк, на морето, на крайбрежната улица, или където се сетиш на публично и хубаво място.
2. Виж влюбените двойки, които се държат за ръка и се смеят, или ходят прегърнати. Виж семействата с малки деца. Виж щастливите майки и татковци с бебешки колички.
3. Погледай и си помисли много добре - кдъе е грешката? В целия свят, откакто свят светува, в момчетата като цяло или... в твоята глава?
Ама много добре си го посмили това!
Имай предвид, че на Земята има 8 милиарда души в момента, а сигурно 3 пъти по толкова е имало преди нашето време (но те вече са умрели). Все един от тези хора, без нито едно изключение, се е родил от отношенията между мъж и жена, от техните чувства, от тяхната любов, целувки, секс! Как тези десетки милиарди души са успяли да се обичат, да се разбират, да създадат деца и т.н. а ти говориш така, всякаш е обратното? Къде е грешката - в тях или в теб?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 972c17bb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   мила, не бива да позволяваш да се държат така с теб, ако трябва кажи на някой, но не бива да ти се случва! Имаше една история, много подобна на твоята "Как ме изнасилиха" беше качена тук и почти веднага я свалиха, не знам защо. Горе долу разказваше момиче, което беше изнасилено от нейни съученици, заради тялото й. Тя не беше казала на никой, беше заплашвана, държаха се с нея като с кукла. Не бива да го допускаш.
Много ти съчувствам, дано все по-малко момичетасе чувстват така.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 972c17bb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 1 какъв ти е проблема!
Не правиш разлика между изнасилване и любов. А има. Голямаа разлика и си егати наивния човек, ако не го разбираш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dda1c46ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Всъщност точно нежните момичета е по-вероятно да бъдат обект на такава сексуализация от "секс бомбите" както казваш. Т.е. вероятно те възприемат като нежничка, сладичка, не можеща да се съпротивлява мацка. Вариантите са няколко: (1) да спреш да си толкова нежна и сладка например чрез записване на боен спорт, (2) да се загрозиш по някакъв друг начин например с по-невзрачно облекло, (3) да заплашваш момчетата че ще говориш с родителите им и реално да говориш ако стане нещо по-сериозно.

Но като цяло, съдейки по моя опит, това е такъв период в израстването. След 2-3 години ще е много по-спокойно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3781f8b468
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Този текст не е писан от 14 годишно момиче, поне като пускате провокации, се постарайте да наподобите сленга на младите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: af88863791
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първият ми съвет е да избягваш момчетата, защото явно ги тресе яко хормона и не са от най-интелигентните семейства.
Вторият ми съвет е да спреш да си мила, ами да им покажеш ясно без да се молиш, че не ти е приятно. Пази си личното пространство и не позволявай да те пипат току така всеки който реши. Не оставай насаме с момчета. Спри да се целуваш наляво и надясно с всеки който ти се стори симпатичен.
При прояви на грубост и насилствено отношение кажи на родителите си, нека се разчуе случая. Срамът ще е за момчето, повярвай ми. Или се обади на телефона на закрила на детето, потърси в гугъл и им кажи, че си жертва на сексуален тирмоз. Не се страхувай и не се притеснявай. Те са тези, които трябва да се срамуват.
Когато бях на 14, бях жертва на сексуален тормоз от страна на съучениците ми. Преследваха ме, опипваха ме, опитваха се да ме съблекат. Най-далече стигна един съученик в коридора на училището, като ми бръкна в дънките и с пръста си ми бръкна в ануса. Тогава се почувствах ужасно и на никой не казах, защото ме беше срам. Сега съжалявам, че не се оплаках на баща ми тогава, да отиде в училището да ги дигне във въздуха всичките учители и директора, които знаеха, но не реагираха. На нито една родителска среща не повдигнаха въпроса, а ние момичетата от срам си мълчахме.
Не оставай пасивна, не си мълчи, защото може да се случи нещо много лошо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a87942da30
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ох, педофила пак го е хванал нагона, и почна да си съчинява!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 500aa40e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До коментиращ #1:
Защо изглежда така, сякаш "съветченцето" ти към едно четиринадесет годишно момиче е да приема подобни проявления на сексуална агресия спрямо себе си за нещо съвсем нормално? За каква грешка в нея говориш? Че не е съгласна да бъде блъскана, опипвана и склонявана към девиантно поведение в детска възраст? Че не възприема "ще те изнасиля" за комплимент? Че, едва ли не, без тези неща човечеството нямаше да просъществува?

Нека разгледаме два от описаните в текста случаи – опипването зад трансформатора и опитите на студента да получи орални ласки – и двете представляват осъществяване на физически контакт, с цел възбуждане или удовлетворяване на полово желание, който обаче не е обективно насочен към съвкупление. В този смисъл, те съставляват блудство по чл.149 НК (когато пострадалото лице не е навършило четиринадесет години към момента на извършване на престъплението, т.е. е малолетно) или чл. 150 НК (когато пострадалото лице е навършило годините, т.е. е поне непълнолетно). Малолетното лице, поради липсата на зрелост и опит, не може да даде правно значимо съгласие за участие в такива действия, докато непълнолетното би могло. В разказаните случаи се касае за употреба на сила спрямо пострадалата, което изключва наличие на съгласие. Резултатът от тези престъпления се изчерпва само с осъществения физически контакт, т.е. те са довършени и може да се носи отговорност за тях. Е, какво казваш – всичко е наред, няма причини за притеснения?

До авторката:
`В мен ли е проблема? Аз ли ги провокирам с нещо? Как мога да спра това?`
По-скоро е в разюзданото поведение на заобикалящата те младеж. Ти обаче сама казваш, че си харесвала някои от тормозещите те лица. Отдавам го на младостта и липсата на адекватна преценка. Може би си твърде приятески настроена към всички, включително към хора, които не познаваш. Това вероятно способства за скъсяване на дистанцията и по-вироглавите веднага се възползват. Опитай да се държиш по-резервирано, съвсем не всеки срещнат ти е приятел. Не се срамувай да викаш, когато ситуацията е ескалирала.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d89de23bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Нищо ново под слънцето;това е поколението на БРОЙЛЕРИТЕ,заченато в квартали като Люлин,без грам домашно възпитание,с култура от основно циганско училище и не прочели нито една книга през живота си,язък !!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bf11ce43b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Горката

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d3bd48c62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти сама си го търсиш според мен като се вреш все из между момчетата. Едва на 14 дори със студенти си имаш работа. Казваш, че скоро не мислиш да прави секс, но съм сигурна, че ще си загубиш девствеността в отрицателно време. Ти какво очаваш като си постоянно сред момчета и се закачаш с тях? Айде поспри се малко.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 77df190450
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1 не те разбрах точно какво искаш да ми кажеш
2 Казвала съм на брат си не всичките неща де и той ми казва спри да се закачаш .Сама си го търсиш.
3 мисля ,че точно това е което мисля .
4 Не мисля да се загрозявам .Харесва ми вниманието на момчетата приятно ми е да се чувствам харесвана .Т.Е. ТРЕСЕ МЕ ЯКО ХОРМОНА
6 Разбирам какво искаш да ми кажеш .Да точно това искам да разбера как да обясня ,че не искам да се отнасят гадно .Все едно съм някакъв боклук.усещането е точно такова
7 момиче съм
8 Не знам как да се държа не приятелски .
9 Да и аз не знам точно как да го обясня .Падам си по момчетата ,но не искам агресивно насилственно .
11. Може и да си права .Постоянно съм сред момчета ,защото излизам с компанията на брат си иначе не ме пускат .Брат ми е бил свидетел на някой неща.Реакция аз съм си виновна .Вариант да си стоя вкъщи сама също не искам .
Не знам как да го обясня искам да имам гадже като всички останали , но не ми се получава ,защото не знам как да ги накарам да се държат нормално.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: df66703e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   5. Бесарабска българка съм до 6 клас съм учила в българско училище в Украйна.Мисля че българският ми е на много добро ниво.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4ee4e6839b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако темата не е фейк - купуваш си един лютив спрей, носиш го винаги със себе си и не се колебаеш да го използваш в лицето на нападателя. Удряш с коляно между краката с всичка сила, когато се превие на две от болка, бягаш бързо и крещиш силно.
Но за да не се стига до там, спри да се събираш с хора, които искат само да те използват за секс. Научи се да казваш НЕ, вместо да ги оставяш да те натискат зад блока и да те влачат където им падне. Въобще дръж се по-дистанцирано и сериозно, не се съгласявай с всичко. Запомни - хората се отнасят с теб така, както ти им позволяваш. Ако покажеш самоуважение и гордост, вместо да даваш на всеки да те целува, обарва и пр. ще бъдеш по-желана и интересна, вместо ако правиш впечатление на леко момиче. Както ти казва и № 11, нищо чудно и да те изнасили някой.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a26058720f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На тази възраст, в акъла на момчетата им е само секс. Ти си мислиш за романтична връзка, но те се чудят как да те изчукат и после да разкажат на цялата компания. Ако искаш това да ти се случи, продължавай да се държиш веселяшки. Дори, не им е нужно да се е случило нещо реално, могат да измислят, че всички са те минали. После, отиди обяснявай, че няма такова нещо. Виждаш и на брат ти какви са разсъжденията. Освен това, не знаят как да свалят момиче. Вместо това, момичето отнася бутане, дърпане за косата, щипане, отделно директно сексуална агресия.
За това бъди по-обрана. Не оставяй насаме с някой и не се мъкни с компании, където има дори и момичета, но никой няма да ти помогне да те защити. Не се дръж предизвикателно, защото това се тълкува директно, че си го търсиш. Не си показвай прелестите отвън, тълкува се по същия начин.
С една дума, момичетата и момчетата имат съвсем различни намерения и начини за постигането им.
Знам, че това ограничава твоята личност и свобода, но трябва да мислиш за собствената ти безопасност.
Ако потърпевша от каквато и да е агресия потърси помощ от родители, учители, други възрастни и т. Недей да мълчиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker