Важно към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Важно към мъжете
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3090 пъти
Здравейте,
Момче на 23г съм. Имам кратък и точен въпрос. Той е свързан с обрязването на пениса? Задължително ли е обрязването на всяко момче и има ли някакви последици, ако не си обрязван? Аз не съм обрязван и ме е много яд. Поинтересувах се в интернет и единственото, което намерих, е че обрязването става по религиозни причини и поради по-добра хигиена. Но мен ме е много страх? Ами ако имам проблеми в секса? Ами ако не мога да направя проникване? Въобще какво са ползите и най-вече недостатъците от това обрязване. Защото съм много стресиран и имам чувството,че нищо няма да направя в тоя живот
Благодаря Ви предварително за отговорите :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7093bccfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   "и поради по-добра хигиена."

Глупости на търкалета. Колко му е да си откриеш главичката на пениса и да си я изтъркаш със сапун? Нищо работа.

Ако толко ти е притеснение за секса, ми прекарай няколко седмици с оголена глава на пениса в гащите и така се разхождай насам-натам. Да, в началото няма да е яко ама ще свикнеш.

Аз пък се кефя главата на пениса ми да е колкото се може по-чувствителна. И съм разговарял с достатъчно обрязани мъже, които са ми казвали абсолютно същото като: "и ме е много яд".

Работата е там, че веднъж като си обрязан, връщане назад НЯМА. Няма кой да ти залепи кожата обратно на пениса. Аамаааааа ако те е пък ТОЛКОВА яд, ми оди се обрежи бе?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8d5ddc09fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Това с "по-добрата хигиена" сме го коментирали много пъти, че са пълни глупости! За арабите, които живеят при 40-градусиво жеги, масово нямат достъп до течаща вода и се къпят веднъж седмично, може би наистина е "по-хигиенично", но за човек в 21-и век, който може да се мие и по 5 пъти на ден, ако иска, това "по-хигиенично" отива на кино... Достатъчно е веднъж или хайде - два пъти на ден да се плакнеш с чиста водичка, даже не със сапун, и ще си далеч по-хигиеничен от горепосочените араби.

"Задължително ли е обрязването на всяко момче и има ли някакви последици, ако не си обрязван?". А ти как мислиш? В България почти никой не е обрязан, освен помаците и останалите мюслита. Някой да си чувал да е имал някакви проблеми? Аз не! И друго ще ти кажа - ако трябваше да си обрязан, Господ щеше така да те създаде, а не да ти се налага да се режеш... В древността, там по времената на Нефертити, на децата са им стягали черепите, като са увивали около главите им здраво въже, и по този начин са ги деформирали да пораснат с удължени глави, защото така било по-"красиво" и по-"благородно", но от тази интервенция повечето са ставали идиотчета...

И какво толкова те е страх от обрязването? По света има и милиарди обрязани, и милиарди необрязани мъже. И двете групи си живеят чудесно! Е... сигурно си има някои разлики, но така или иначе, не можеш да си едновеременно и от двете групи, за да кажеш със сигурност кое е по-добре, и кое - не...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 467d74514f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Автора
Благодаря Ви за мненията. Въпросът е не толкова дали искам или не да бъда обрязан. Аз си знам,че след като не съм, значи така трябва да е. Но се притеснявам повече за това дали оказва влияние факта,че не съм обрязван. Защото си мисля, че ще ми е трудно да "чукам"(съжалявам за израза) , ако главичката ми не се е показала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1f0956aea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Слушай младо момче как може на 23 г. да се тревожиш, че не си обрязан. Обрязването води началото си от евреите когато са напуснали Египет и са се скитали 40 г. из пустинята където рядко са намирали вода дори за пиене, а да не говорим за къпане. Затова Мойсей ги е карал да се обрязват защото при покрита главичка става възпаление от голямата горещина. Никъде в северните народи няма обрязване, освен ако и в тези държави живеят евреи, които продължават тази практика. Ако мъжете е трябвало да са обрязани Господ е щял да ни създаде обрязани. Не се тревожи, просто си мий члена един, два пъти през деня. Аз не съм обрязан и на никоя жена не й е направило впечатление, а съм правил секс с доста жени. Когато съм си в къщи след всяко уриниране си мия пениса. Ти също трябва да си създадеш навик често да си миеш пениса.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1b7cf8d78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не е задължително естествено, прави се по религиозни причини, ако имаш фимоза или по желание. Предимствата - не събираш смегма (което не е проблем ако се миеш редовно), както и главичката ти губи чувствителност и издържаш повече по време на секс. Това е.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1adace9650
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Пълни глупости е схващането, че чрез обрязването се постига по-голяма чистоплътност! Напротив - оголената главичка се протрива от постоянното триене с плана на бельото и по този начин хем става по-малко чувствителна, хем много по-голяма е вероятността да се нарани и зарази.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b7d07ed960
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Виж сега , аз също съм се чудил -необрязън съм и така ще си остана .Как постъпих аз ? Няколко дни , не помня точно колко ...си заголвах главичката и така я държах постоянно . Това не толкова лесно колкото звучи , защото кожичката се връща на мястото си и трябва да се повтори упражнението.Бях упорит и постоянен , дори нощем . Направих това за да видя усещането и дали ще ми е по-добре така .За всеки е субективно , но тогава реших , че ще си остана така ,както Бог ни е създал.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 06e7eb36e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "така или иначе, не можеш да си едновеременно и от двете групи, за да кажеш със сигурност кое е по-добре, и кое - не" (от N6)
Можеш - като се обрежеш на по-късна възраст (като мен и не само... ). При липса на показания не го препоръчвам. При наличие на такива - няма място за колебание. На всички "знайковци", че е достатъчно "да дръпнеш кожата и да измиеш", ще кажа, че не винаги е точно толкова просто!
"Не трябва да се маха след като Господ ни е създал така". Верно ли? И вие не бихте се решили да ви оперират (премахнат) възпаления апандисит? Сливиците? Зъба с гангрена? Да не продължавам...
Не ми звучи добре религиозното обрязване на деца. Но какво от това? Аз съм почти атеист и не ми звучи разумно изобщо да си сляпо вярващ в днешно време. Но това си е само мое мнение и не го натрапвам на никого!
А поставилият темата май е с фимоза? Първо да каже на колко години е. Второ - има ли проблем със забелването на главичката?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 467d74514f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора

Много ви благодаря за мненията. Това значи много за мен. :))
Излиза, че всичко е напред само трябва да си мия редовно пениса :) Успокоихте ме :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 443b5f52f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Понеже гледам, че никой не ти е отговорил - няма да имаш проблеми да правиш секс ако си необрязан, дори напротив.
При мен поне кожата на върха е много чувствителна и ако я отрежа ще се почуствам като инвалид.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c769d0bc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 11

Благодаря ти много за отговора. Надявам се и аз да нямам проблеми. Но като че ли и аз не искам да я махам тази кожичка. Някак си не ми е удобно и комфортно, ако главичката е отгоре и се вижда. :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c769d0bc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пак е автора :))
До номер 9
На 23 години съм. И ме нямам проблем с заголване на главичката.
Но я вадя цялата само когато НЕ съм възбуден. При възбудено състояние и вдървяване на пениса, не мога да в изкарам и покажа отвън. Страх ме е да дръпна кожата....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8675c45f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Обрязването не става само по религиозни причини. Доколкото знам в Щатите 70% от мъжете биват обрязвани още във болницата. Ама нали са си Еврейска държава , нищо чудно.

Както каза някой тук - щом Господ е решил да те създаде така , значи е имало защо..

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: db6ef5c970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мен си си точно с фимоза. За секс - мяркал съм клипчета, където го правят. Какво толкова те бърка да посетиш уролог и да узнаеш дали наистина имаш проблем? ! Той няма да ти опре пистолет в главата и да ти направи операцията веднага. Тук ще прочетеш всякакви философии, за съжаление - не от компетентни или поне потърпевши. Лично аз се обрязах на значително по-късна възраст заради специфичен (не особено типичен) проблем. И не се оплаквам.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1169e13f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 9. Апандецит? Ти нормален ли си? Кожата на главичката НЕ Е заболяване!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0875b3d568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Освен ако не си с фимоза или нещо подобно, което ти възпрепятства подържането на лична хигиена или полов акт, не виждам кой нормален би се подложил на скалпел/лазер и шевове точно там? Ако имаш съмнение, отивай на уролог, няма нищо срамно. Бъди и сигурен, че изборът ти няма да повлияе социалния статус. Ако се чувстваш неуспял вземи да се занимваш с нещо - я спорт, я хоби. Само не ставай баща само да си готин, че такива говеда се навъдиха прекалено много в последно време...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker