Страх от интимност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от интимност
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3563 пъти
Ще се опитам да разкажа с две думи за какво става въпрос, защото този "проблем" явно, колкото и да го отричам, прекалено много ме занимава и притеснява.

Ще навърша 23 години след няколко месеца, а не съм имала приятел, нито съм била интимна с някого, т.е. "девственица". Това, което ме притеснява в случая е, не че съм преминала някаква граница на нормалното, а че не виждам някакви изгледи нещо да се промени в близките десетилетия. И под този си проблем нямам предвид просто секс, а всякакви по-близки отношения с другия пол. В момента, в който усетя, че интересът преминава приятелската граница, аз се плаша до такава степен, че се дърпам и затварям. И естествено всичко се свежда до комплексите, защото на пръв поглед изглеждам като нормално момиче, но аз не се виждам така. И докато до голяма степен съм се научила да не се хващам за дреболии, нещото, което всъщност май наистина ми пречи и което осъзнах едва тази година, след като години наред успешно го бях игнорирала, е големият белег от изгаряне, който имам по тялото си още от малка след заливане с гореща вода.

Знам, че има хора с мнооого по-големи проблеми и силен дух, които живеят живота си на 100%, но явно аз съм слабохарактерна или мазохистка, решила, че и харесва да е нещастна. Това е, което усещам: че сама си руша шансовете за щастие с тази социопатия и комплексираност и не знам как да допусна някого до себе си, страх ме е. Живея с идеалистичната представа, че някой ден ще се появи някой, който да се влюби в душата ми, но нека бъдем реалисти: не живеем в такъв свят, а дори и да дойде този човек, струва ми се, че с този си характер ще го отблъсна и накрая пак ще си плача сама в черупката.
Извод: явно ми трябва психолог :D... но и това е начало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: fccf7d1878
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре стани монахиня, ще ти отива идеално. А честно ми кажи: Мастурбирала ли си някога?!?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e539d2cabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами консултирай се с пластичен хирург за белега. На добър път си, щом знаеч, че там е проблемът. Съветвам те да хванеш бика за рогата, отиди на плаж или сауна с този белег, ще видиш, че не им дреме на хората, показвай го. Друго - показввай белега на момчето, преди да усетиш страх. Самочувствието, липсата на такова е истинската причина

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e3da27b579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бе аз имам белег на челото, не си мисли че може да се скрие лесно с бритон, опитах и сега си имам и всъщност е добре. Твоето е по тялото, моето на лицето, ти се притесняваш, аз забравих че го имам докато не прочетох темата ти :D .

Спокойно, всички хора имат белези, обаче наистина, щом осъзнаваш, къде е проблема си идеална. Знаеш че сама рушиш всичко заради черногледство, просто се отпусни, и на мен ми беше голям проблем, ама свикнах, нормално е. И да всъщност малко имаш и липса на самочувствие, струва ми се че ти е комплекс, не го приемай толкова лошо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8bb0a704c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е проблема в белега ти. Той няма нищо общо. Спри да се самосъжаляваш. Че нали за всеки влак си има пътници? Наистина ли мислиш, че едно нормално, вероятно добре изглеждащо момиче на 23 ще остане смао до живот заради някакъв белег? Виж колко тъпо звучи. Ти си красива и трябва да го осъзнаеш. Любовта идва в най-неочаквания момент, винаги без да я търсиш.

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cb5a92d6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Живея с идеалистичната представа, че някой ден ще се появи някой, който да се влюби в душата ми, но нека бъдем реалисти: не живеем в такъв свят
-------------------------
Не живеем в такъв свят, но ти съществуваш в него нали. Бъди сигурна, че съществуват и други като тебе, със сигурност има такива хора. И не се притеснявай за белега, ако някой погледне на теб сериозно това е последното нещо, което би го притеснило, това е положителната страна на белега ти :) Престани да мислиш за него и си живей живота, сега са ти най хубавите години.

Ale

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 64a753b2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Историята ти ми стана страшно интересна. Самият аз също имам белег от изгаряне с гореща вода от детството си. (неуспешен първи опит да варя спагети) Не мисля че това е чак такъв проблем. Аз също като всеки се притеснявам при създаване на близост с друг човек, но смятам че има много по-важни неща от някакъв белег. Никой нормален мъж не би те зарязал заради това!
Мъж 28

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1cd97060b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жена:
Със сигурност, НЕ ТИ ТРЯБВА ПСИХОЛОГ. Всеки некадърник да завърши висше образование учи психология и ходи на курсове за психоаналитик. И там става по-луд от лудите си наставници. Повярвай ми! Имам горчив опит...

Ще ти дам кратък пример: 28 годишна, с прененции, с добра, стабилна и отговорна професия, с генетично заболяване - генетично заложена атрофия на цялото тяло (започнала е, никой не знае как и кога, никой не знае кога ще е краят ми), с куп недъзи (плоскостъпие, изкривен гръбначен стълб, крива захапка на челюстите, проблемна кожа, крив таз с коксартроза, куп гинекологични проблеми, мигрена, синузит, всевъзможни алергии, лека заекваща и фъфлеща), с два огромни белега - по бедрото на единия крак и по прасеца на другия крак, с изключително сложен, твърд, волеви (направо наставнически) характер, пълничка и закръглена. Иначе със що-годе приятна външност, но определено не съм красавица... Това бях аз миналата година и това съм и сега, с изключение на килограмите... Всички недъзи съм превърнала в свое очарование. Имах много мъже в живота си. Много се качваха и слизаха от "влака" - ту заради мен, ту заради тях самите. Остана последния пътник, до послената Гара.
Съжителствам и предвиждаме брак, семейство, деца (които със сигурност ще наследят заболяването ми и ще изискват особено обгрижване) с прекрасен русокос и синеок, домашар, домакин, джентълмен, готвач и т. н. мъж. Да, разведен е, по желание на съпругата му. Детето им е при нея. Тя е психоаналитик и ПЪЛНА ПАЧАВРА. Сигурно няма мъж, с когото да не е спала в БГ. Но живеейки с нея, е разбрал, че Човекът е най-важен, а не фасадата, не претенциите му, не имотите и имането му.
Затова, бъди Човек! Усмихвай се повече. Усмивката наистина отваря врати. Усмихвай се, дори да ти се плаче. Усмихвай се винаги и навсякъде.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c3249be192
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моят приятел е на 27 години на 6 годишна възраст се е залял с врящо мляко целият му десен крак е изгорял. С растежа е останало незабележим белег на бедрото и силно забележим белег долу върху пръстите и цялата видима част там долу. На единият крак има повече косми а на този има по-малко а долу изобщо няма, преди се чудех защо тоя човек на работа все е с маратонки и в големите жеги той ври с маратонки, а то се оказа че се бил попарил. Но на мен не ми пречи, не е някакво фрапиращо като по филмите, но не е и много лицеприятно. Всеки си има някакъв проблем. аз пък съм покрита с доста бенки по ръце, корем гърба, ама да взема да се крия ли? Някоя друга мога да махна, ама не всичко се маха

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 65aed3d81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те душа. И аз съм със същия проблем. Не мога да допусна никой до себе от страх да не би да ме отхвърлят или подиграят. Нямам белези, а съм пълна. Но при мен има и побой и сексуален тормоз от дете тъй, че съм по зле от теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f33cb5197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №8, брей големи специалисти се извъдихте бре. Момоичето си е точно за психолог-хипноитерапевт. Заради такива като тебе, дето си мислят, че психолозите се занимават с "луди" менталното здраве на нацията ни е на такова дередже - стой си настрана и не търси помощ, да не би да те сметнат за "луда", докато нещата станат неконтролируеми! Това е все едно да кажеш - стой си настрана с гноясалата рана, да не би да те сметнат за прокажена, докато пукнеш.
Жена, жена... жалко че си се родила човек.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8dcd9a8e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 1 какво се подиграваш на момичето, ако е спала с доста пак ще има подигравки, е аман посто!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f7716650f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До авторката: Аз съм момче на 23г. Също като теб не съм имал приятелка до сега. И аз като теб не виждам изгледи да се промени нещо при мен. И какво от това като имаш белег. Не е важна само външната красота, но и вътрешната. Ще ми е приятно да се запознаем. Оставям ти мейл *** Ако решиш пиши ми.

модератор - по изключение публикуваме мейла Ви ВРЕМЕНН0, моля дад напичете тук под формата на коментар, когато искате да го премахнем!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f7716650f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моля модератора да премахне имейл адреса ми публикуван в коментар номер 13 от мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker