Спирайте порното!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спирайте порното!!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 5481 пъти
Хей! м 30 тук с едно предупреждение
- израстнал съм, тъкмо когато порното и интернет навлизаха. Нямали сме опит за това, аз например не съм знаел, че може да ти съсипе личния живот. И не, не говоря за някакво патологично гледане по цял ден! Оказва се и че веднъж-два пъти във седмицата, води до структурни промени в мозъка. Благодаря на сподели.нет и на човека, дали не беше кифлоприземител, който ми даде този сайт - yourbrainonporn.com .

Там има статии които безпощадно научно ти обясняват проблема - цитират стотици изследвания. И не, няма нищо общо с религия или с някоя секта която да проповядва нещо - не, проблемът е много прагматичен. Накратко, еволюционно приоритет номер едно на всички живи оргонизми е да се въпроизведат. Заложено още на клетъчно ниво, това е най-силният и основен механизъм в мозъка ни. Сега за пръв път в историята ни се сблъскваме с период, в който без усилие може да получиш "безкрайно много партньори" чрез порнографията, тоест - еволюционната цел на тялото ти да я изпълниш мигновено и потенциално - с безкрайно много виртуални партнъори! Това води до отделяне на толкова голямо количество допамин, че със времето структурата на мозъка се изменя - формират се възли на чувствителност, "павлови възли" където няколко стимули се свързват - и водят до безусловен рефлекс - примерно - виждаш напомняне за порно - поп ъп, или си сам вкъщи, или се сещаш за нещо зрително или чуваш нещо - и не може да не пуснеш порно. Колкото повече му се поддаваш, колкото повече търсиш ново и ново, толкова повече тези възли растат и отслабват фронталния лоб - частта в нас, отговаряща за волевите решения.
Ако се започне рано - на 14 примерно, като мен, структурните промени буквално чертаят бразди дълбоко в паметта ти. С времето рецепторите за допамин стават безчувствени, и ти имаш нужда от още и още допамин, за да постигнеш предишното удоволствие. За да го набавиш променяш стиловете на порно, което може да отключи латентни проблеми - като у мен - хомосексуализъм. Да! Имах гадже на 14 - момиче. Помня, че тогава гледах порно, тъкмо започвах, почти през вечер. Нормално порно. Не съм свършвал винаги, само съм гледал. В един момено изгубих интерес към гаджето си. Израстнал без баща - което е главна причина за хомосексуализма (зная след колко ли консултации със експерти) - отключих и латентен хомосексуализъм на 15-16, нямах желание за връзка няколко години, вече на 17 години си имах привличане и на живо към момчета, не само на порнография. Слава Богу, не съм се поддавал още, но връзки не съм търсил оттогава - професията ми изисква много учене и работа, което едва сега приключва и ми дава малко свободно време. Сваляли са ме, но не съм бил убеден че е редно, морално и т.н.

Е, в този сайт попаднах на потресаващо проучване. Мишок в клетка. Слагат и друг мъжки мишок, като му инжектират голяма доза допамин. След време го изваждат от клетката. Така правят няколко пъти. Мишокът развива привличане и след няколко пъти започва сексуална игра с другия мишок. Нещо повече - спират допамина в един момент, когато го поставят в клетката. В продължение на 45 дена мишокът продължава да се възбужда от другия мишок, като по рефлекс сам произвежда допамин! Едва след този период симптомите отшумяват. Да, това изследване е потресаващо поне за мен. Давам си сметка, че нямам период да съм спирал порното повече от месец. И да, имам привличане към момичета, нямам нищо против педалите, но имам желание за градивна, природна връзка с момиче. Е, спрях порното от две седмици едва, но имам някакви периоди на craving - на силно желание да го гледам. Не знам дали ще има ефект, ок ще съм и да няма - но тази информация трябва да стигне до повече хора. Пазете се! ( ;

facetious

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f04c81428
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Друг човек ти е споменал за цитираната от теб интернет страница; не съм бил аз.
Всичко е въпрос на воля и себеусещане. Не бих казал, че порното видоизменя мозъка и влияе над нашите решения. Много хора прибягват до самозадоволяване дори и като са във връзка с редовен полов живот, а други не, така че при всеки човек е различно и няма правилно или неправилно. Просто някои са предразположени към много по-изявено полово влечение и хормоните в тях бушуват (дори и без да гледали нито веднъж порно), докато други са умерени и дори любене веднъж седмично им се струва достатъчно. Един и същи човек може да има огромна нужда от ласки един ден и после да е на съвсем различна вълна на следващия. Променливите в живота са постоянни и зависят донякъде и от странични влияния.
От ценностната ни система и разбиранията ни за околния свят зависи какво отношение ще имаме към хората и от двата пола. Важно е всеки да реши сам за себе си какво желае да постигне за в бъдеще и да следва начин на живот, който го удовлетворява и отговаря на неговите очаквания. Неминуемо в това влиза и подборът ни на храна и да имаме достатъчно движение през деня, което да ни зарежда с нови сили и с настроение. Да, физическата умора всъщност дава усещане за удовлетвореност, когато е вложена в нещо желано и смислено за нас. Също зарежда с положителни усещания и постигането на нещо значимо за нас или дори изпълнението на някаква привидно дребна задачка за деня, но със силата да ни накара да сме доволни от себе си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f04c81428
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Искам да добавя и това, че не порното, а липсата на смислени дейности пред деня са пагубни за човека. Едно е някой (независимо жена или мъж) по цял ден вманиачено да лъска, представяйки си илюзорни хора и бягайки от действителността дотолкова, че да пропилява ценни часове всеки ден за това, без да се занимава и с нещо, носещо полезна стойност в живота му (това важи и за видео игрите, например), друго е да се оправи набързо и същевременно да има желание за постигане на поставени цели и да ги следва неотлъчно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c5413692b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Мисля че кифлоприземителят е много прав, според мен се филмирате излишно. Мисля също, че адски много хора са офисни плъхчета, дето клатят краката по цял ден и се чудят каква интрига да заплетат, не се измарят и в главата им са само глупости. Трябва да има баланс между интелектуално натоварване и физическо такова - иначе възбудно-задръжните процеси в ЦНС влизат в дисбаланс и започват всякакви проблеми, това е една от основите на професията ми всъщност...

Общо взето напоследък бачкам от тъмно до мрак и ми е много добре, порното се гледа като лежиш по цял ден и няма какво да правиш. Иначе не съм забелязал никога мастурбирането да пречи на секса, даже обратното - пишката трябва да се тренира. Сега ако стоиш да гледаш порнаци по 5 часа хахах не знам какъв трябва да си...

Работата носи свобода, дето викаше един чичо, а и бати Боко го изцепи, ама не е грешно...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b123bdd4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Кифлоприземителю, да те попитам, ти като не лъскаш и не играеш видео игри, какво правиш, когато не слугуваш на някой БГ работодател за мизерни пари, предполагам гледаш тавана у вас?

Може да не ми отговаряш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 731d7a8673
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Твърде дълго; не го прочетох

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f04c81428
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Номер 4, дори и когато съм бил с жена нимфоманка преди да стана на 30, пълните програми по 5-7 пъти на ден никога не са ми пречели понякога да се оправям и сам. Но все пак тогава бях на такава възраст, че хормоните напираха и си искаха своето по много. В последните няколко години 2-4 пъти дневно ми е достатъчно; все пак, и годинките си казват тежката дума. Но зависи и от това как жената въздейства на мъжа - дали е игрива и се старае да е привлекателна, или пък само лежи като талпа на леглото и чака само мъжът да се поти над и зад нея. Има жени, с които и 5 пъти може да ти е малко, а с други дори и веднъж е скучно и вяло.

Между другото, много мъже са наясно от опит, че с малки изключения по-красивите жени са пълни дръвца в леглото и разчитат външният им вид да замества старанието в леглото, докато тези по неугледните се раздават като за последно и всячески се опитват да се харесат на мъжа. Може би, защото усещат, че наистина може да им е за последно. И само малката част от красивите жени, които действително се стараят в леглото, го правят предимно само с някакви мъже, които са идеалът им за външен вид, без значение поведението.

Затова е и често срещана следната картинка: Тя се разпорила от "клатене" в младите си години с какви ли не случайни дискотечни типове, а после при навършване на 35 години изведнъж усеща резкия спад на внимание към нея от страна на същите тези мъже, започва да се чуди какво не ѝ е наред и от няма накъде се хваща с по-други мъже, които не са баш нейния идеал за мъж. Но не за друго, а просто защото типовете, които тя харесва, вече не харесват нея и не я отразяват, тъй като вниманието им е насочено към кифлите на 18-25 години. А 35-годишната няма как да се бори с малките си връстнички по този показател, освен ако не е от мноооого редките изключения на природно красива и подържана жена в зряла възраст (нещо като Мария Илиева, която и на 43 години хваща око повече, отколкото 80% от жените на 30 години). Съответно, тази примирила се вече стара мома изведнъж усеща как трябва да се държи по-малко надменно, за да може все пак и някой по-нормален мъж да я хареса; иначе и той не би я искал. Но с тази разлика, че докато се е порила с всякакви развратници и е вършила какви ли не извращения за тях, то за новия мъж в живота ѝ, който има добро отношение към нея, макар да не е млада красавица, тя въобще не се старае и понякога такива жени дори лицемерничат, че не правели свирки и нещо различно от мисионерската поза. А на младини редовно е калявала устните си и вратните си мускули с пишките на десетки мъже, които са се отнасяли с нея като с парцал и са гледали само техния си интерес.

За видео игрите, човек също знае и 2, и 200. Аз, например, играя на видео игри, макар и рядко. Този месец разцъкваме с приятели 1-2 часа в мрежова игра, но го правим само понякога и предимно вечер - след уморителния работен ден, когато сме свършили и полезна дейност, осигуряваща ни доходи. Преди това около 2 месеца не бях пипвал игра, защото си имам и други занимания. Просто сега лятото съм си дал малко почивка за море, разходки и други разтоварващи дейности. Но и продължавам да работя понякога.
От друга страна, ими хора, за които игрите са буквално като наркотик и по 10-12 часа на ден са забили очи пред екрана и обикновено се нервират излишно, като псувните са неизменна и основна част от речниковия им запас. Обикновено те са на издръжка на родителите си, а дори познавам и един такъв около 40-те, който е издържан от приятелката си и ѝ се чудя как тя го търпи по цял ден да не ѝ обръща внимание, да пие алкохол и да играе. Е, понякога и ходи на бар с приятели, с нейните пари, но без нея. Факт е, че съществуват и такива жени, които не получават отношение насреща, но въпреки това се раздават за пълни отрепки. Някаква странна форма на мазохизъм е това.

От години насам не слугувам на родни фирми, защото през половината си живот съм влагал време, постоянство и воля да развия уменията си в областта, която на мен ми харесва, защото е моето хоби; и която по една случайност се оказва и доходоносна. Но това не значи, че ми е лесно и си мързелувам по цял ден. Напротив, бачка се здраво и с носене на отговорност, за да се постигнат добри резултати. Като по-млад обаче съм работил на всевъзможни длъжности срещу мизерни заплати за неблагодарни работодатели и съм видял и двете страни на монетата. В тази тема http://spodeli.net/9/story-129519.html съм обяснил с какво се занимавам.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5b12a23dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Уха. Аз съм човекът, който препоръча този сайт. Не мога да повярвам, че ти е бил толкова полезен. В смисъл рядко се случва хората в сподели.нет да отскачат на линкове към други страници. Изключително съм щастлив, че ти е помогнал :D

Лично аз разбрах за него от един ютюб канал. Във видеото се говореше за вредата от порното и в описанието бяха цитирани източниците. Ето го и видеото: https://youtu.be/Ro0EyDwIneY
Определено бих посъветвал този ютюб канал. Винаги се цитират източниците, така че спокойно можеш да намериш линкове към различни изследвания. Само дето не знам дали ще ти е от полза, след като канала не е англоезичен, а рускоезичен. Много е популярен - има над милион абонати. Все пак слагам линковете от долу. Авторът има два канала, да не се чудиш защо има две връзки.

основният ютюб канал - Простые Мысли (1 мил. абонати): https://youtube.com/c/ПростыеМысли

вторият ютюб канал - Простая Академия (300 хил. абонати): https://youtube.com/c/ПростаяАкадемия

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d386926331
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Написаното е интересно и до голяма степен вярно. Тук има не една и две теми, известни са ни и други случаи, в които с времето порното превзема живота на гледащия по един или друг начин. Все пак мисля, че за да му позволиш да достигне такива чудовищни размери, трябва и ти самият да си предразположен към пристрастяване. Не само към порнография - алкохол, наркотици, храна, хазарт и т.н. Начини за бързо доставяне на някакво удоволствие и комфорт, лесно решение на някакви проблеми и прочее. За разлика от другите пристрастявания, порното е сякаш най-социално приемливо. Не харесвам настоящата вълна феминистки и омразата, която насаждат между половете, но подозирам, че порното е толкова популяризирано и нормализирано, защото работи най-вече за мъжете и им дава това, което почти всички искат - готини, разкрепостени мацки, които правят всичко за теб, докато те гледат с премрежен поглед. Почти няма мъж, който да не иска този начин на живот, но поради една или друга причина, много трудно ще го получи. Днеска червенокоси, утре милфове, други ден азиатки... мисия, близка до невъзможното. Фрустрацията от реалността, скуката и неосъществимите стремежи могат да доведат лесно до пристрастяване и пренасяне в един перфектен свят, където няма битовизми, мацката не я боли глава и пуска безпроблемно отзад. А и е различна всеки път. Много удобно за мъжа, вадят се всякакви удобни теории, които да оправдават подобно поведение, насърчава се. Ако не гледаш порно, сигурно си сбъркан и нещо не ти е наред, то си е съвсем в реда на нещата. А пък жените си мислят, че като участват в това, печелят някаква независимост и сила над мъжете. Не мога да разбера кой двата лагера е по-глупав в стремежите си да се наложи върху другия - дали дамите, които ще си изкарат и червата навън от чекнене, за да печелят внимание или господата-путкопоклонници, които примират при вида на малко трътка. Първите го правят уж да изглеждат независими, готини и модерни, а реално удовлетворяват мечтите на вторите, но пък им взимат парите лесно, защото масово мъжете губят ума и дума при вида на хубава жена. В същото време в тоя бранш всяка е бързо заменяема - по-млади, красиви и амбицирани девойки излизат 24/7, така че тази, която е била желана днес, утре може да бъде забравена.

Това с инстинкта за размножаване не ми беше минавало през акъла, определено звучи логично и като една от възможните причини на подсъзнателно ниво.
Порното, сексът, красивите тела ни заливат отвсякъде. Не е нужно специално да търсиш конкретни сайтове - пускаш телевизора, ютуб, излизаш навън, четеш литература, гледаш филми и др. форми на изкуство, няма значение какво. Софткор порното е на всяка керемида. Донякъде завоалирано, но идеята е ясна. Влизаш в метрото - циците на НиЛо или друга гумена кифла. Култът към красотата винаги е бил най-силният още преди хиляди години. Къде явно, къде не има ли готина мадама, се започват брожения. Сега просто можем поне да гледаме годините мадами голи, докато ги оправят. Днес, благодарение на развитието си, просто можем да покажем истинското си аз. През 15-ти век сме си били същите само по-ограничени, сега имаме възможност да се разкрием. С времето ще стигнем и по-далеч.

Интересно ми е какво е положението с тези, които се влюбват в определени актриси и гледат клипчета предимно с тях, следят ги, знаят им биографията и т.н. Това ми се вижда като следващо ниво изцяло.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f26e7cd5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Вместо да чета глупости си ударих една злобарка. Дългото четене е вредно за очите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 95722ccb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да не гледаме порно....да не играем видео игри...да не гледаме телевизия...е какво да правим тогава? Живейте си живота и правете каквото ви е кеф. Това е! Спрете да втълпявате на хората какво трябва да правят и какво не. Да, съгласен съм, че гледането на порно (всеки ден) е вредно, но има хора, които няма как по друг начин да се задоволяват - такъв им е късметът. Тъъъ тези хора какво да правят? Как да си набавят въпросния допамин?

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b123bdd4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   От номер 4 до Кифлоприземителя:

Damn it, благодаря ти за коментара, наистина ми хареса, дори ти давам 6.

Сега ще прочета темата, която си пратил.

ДС,22

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3541745eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хей, благодаря за страхотните коментари!

Съжалявам едно, че беше дълъг пост, и друго че чак сега отговарям!

1. Няма проблем в порното или в игрите, разбира се - проблемът е, че тялото ни ги възприема за толкова хубаво нещо, че няма нужда от друго! Проблемът настава, както кифлоприземител пише, когато се окаже, че си си жертвал дългосрочните цели в живота си, заради бързото удоволствие. Това не се разбира веднага, но в един момент се оказва така - без да усетиш! Понеже по-силно удоволствие от това няма, а ти дефакто не работиш, за да си го набавиш от другаде - няма нужда. И става точно така както питаш н. 10 - "Какво да правя в свободното си време освен игри и порно".

Иначе - 3 - няма лошо в мастурбацията освен че си хабиш енергията ако е прекомерно, но порното е друго нещо - открих го в сайта за който говорих - над 200 научни статии по темата! Просто ти показват как точно порнографията променя мозъка ти, сравняват я с ЕЕГ на наркомани, и се оказва че промените са сходни, дори излизаше че са по-силни при порното.!

8 - мерси, много точни въпроси задаваш! При мен това което правя като занаят изисква много време от малък, затова и е благодатна почва за предразполагане към пристрастявания. Същевременно се чувствам реализиран в работата си, така че въпроса е по-скоро как това наглед никакво зверче - порнографията - може да бъде причина да се отключат доста проблеми.

Митът за Луцифер - ангелът, който пада, защото иска да замени Бог. Посредника да замени източника. Е, намирам паралел - не религиозен непременно, просто паралел - медиите, които заменят реалността със гръмки новини за да оцеляват - или порното, което заменя неусетно нуждата от реална интимност на човек!

facetious

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1318b1cd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Глупости. Допамин не се освобождава само от секс. Допаминът е "морковът" награда на мозъка за да правим нещо от което той има нужда. Захарта, кокаинът... ласките, русиването, музиката...морето всичко това води до освобождаването на допаминът. Лъжа е също че преди не е имало достатъчно секс дружки, дори напротив. След войни са оставали купища жени чакащи своя ред за който и да е мъж, щото нали се сещате, че мъжете леко са гътвали по фронтовете. Та ако гледате псевдо науката, да допаминът води до разораване на мозъка и трябва да се спре. Правени са изследвания пак на мишки на които са им спирали допаминът в мозъка. Директно мишката унива, спира да изпитва удоволствие от храна, вода и въобще всичко и си умира от глад. Дозите допамин след секс са нищожни в сравнение със дозите от наркотиците които директно прегарят рецепторите. А ако тялото ти не иска повече защото е изтощено, няма да те пита ами ще ти увисне патката, така че колкото и момчета да гледаш, пак няма да се възбудиш. Баси имам чувството, че в таз държава само зодии и псевдо идиотии са вървежни, а нормалната скучна наука щото не е интересна и не минава за истина.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3541745eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хей, 13 - ами къде видя нещо различно, между твоето и моето мнение? Разбира се, че допаминът се отделя от всичко, точно затова ти се губи цялото желание за живот, ако не ти достига, или рецепторите те лъжат, че не ти достига.
"Псевдонаучните" изследвания - преброих 767 цитирани директно, като това са само до 10тия абзац - https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/ - можеш да ги обориш със същата детайлност и ерудиция?
Лъжа било, че нямало секс дружки - баща ти дали е спал със повече от 30 жени през живота си - колкото е минималният брой на женски тела, видяни неминуемо при Всяко посещение във порно сайт?

Аз не ти казвам - спирай допамина. Казвам ти - опичай си акъла, ако искаш - споделям какво ми се е случило. Твоя си е преценката ( :

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3541745eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   п.п. И да, "нищожно" количество се освобождава при секс, въпросът е при порното как стоят нещата ( :

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d00e09ff1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Да.. както винаги точен кифлопогромител. И тук преля Паниците с факти от живота. Личи си, че комуникираш с доста хора и си видял някои женски. Но как може да те разберат 99-те процента недоебани и девствени момичета тук? Имам силни подозрения, че някой вече носят химен и след 22 ;(

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9ecaab901f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Порното е създадено да унижава бели християнски жени... Главните топ издатели на порно в САЩ са евреи. Има доста клипове по темата. Иначе не познавам мъж, който да гледа порно и да има приятелка...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9ecaab901f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   http://www.nscbulgaria.org/2020/10/1.html много добра статия срещу порното - четете!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a020b7efd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   16 номер, ще те питам просташки, защото ми мязаш на простак - къв ти е проблема с девствените 20 годишни? А? Ако дали си девствен или не определя КЪВ си, б... мамата! Аре моля ти се, преди да се изкефиш на кифлоприземителя требе някой теб да те приземи, че си литнал нещо в облаците.
Нищо против нямам към кифлоприземителя, но имам против просташките коментари като на тоз 16 номер, а те не се рядкост вече.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7b8cbe83e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   порното не е проблем и никога няма да бъде. ЗЛОУПОТРЕБАТА С НЕГО Е ПРОБЛЕМ !!! така е и с алкохола така е и с цигарите... и те пристрастяват и те унищожават. И ви моля читатели спрете с въздържанието. Поговорете с уролог да ви разясни, че като не се празните само си вредите и то много ама наистина много. Справка: в Англия рака на простата през последните 10 години толкова е зачестил че е в топ 3...

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 258f982026
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Да бе да, да спра порното. Е спрях го преди 4 години. И какво. За една година, три бременни. Та сега да си скубя брадата дето я нямам

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 063012f6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Порното разваля семейство. Прекомерното порно води до пропиляни години в чикибойство. Ограничава социалните контаткти, липса на жизненост, изгубена енергия.... вредите са много.
Но става дума само за ЗЛОУПОТРЕБАТА с порно и само за мъжете!
Ако “бараш меча” 2-3 пъти дневно години наред порно, губиш много. Ще го проумееш когато вече си изгубил години.
М. 47

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e5f7d1ba90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Някои момчета се залъгват, че порното им създава затруднения в контактите с мацки, но всъщност има друга истина. Повечето жени са без фантазия и си мислят, че тия работи са гадни и унизителни, не пускат на момчетата. И тогава идва момент на самосъжаление и заблуда. Порното е такова, каквото е изглеждало и в древността. Повечето неща в него са напълно приложими. Ако имаш въображение и попиваш доста от началото на сцените, много отракани мацки се кефят и се хвърлят към наденицата с лакомия.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: efe6e14f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   На мен пък порното ми спаси семейството. Сексът със жена ми стана скучен и го подкарах на порно и лъскане. Всъщност гледах по-скоро еротика. Съпругата ми е страхотен човек, само че е малко консервативна в секса и не исках да и изневеряам и да се разделяме. И така едни десет години, докато не срещнах жената на моите мечти на живо. И тази жена ме отказа от порното, защото беше толкова разчупена в секса, че сбъдна всичко за което си мечтаех докато гледах порно. Да де, ама бракът ми започна да се разпада и сега съм на някакъв кръстопът. При толкова порно и чикии през последните години, сега изобщо не ми идва да гледам и да лъскам, може би защото правя супер страхотен секс много често. Понякога 6 пъти в седмицата. И имам ерекция като на звяр и издържам колкото си искам. И ми става само докато си говорим по телефона, а съм на доста години. Така че вредата от порното е мако преувеличена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e564302290
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Порнографията убива мъжете, това е факт. Колкото повече порнография консумира един мъж, толкова по-ленив, разсеян и импотентен става. Порно списания, вестници и видео касети имаше и през 90-те. Но с масовото навлизане в интернет, порното започна да води до зависимост. Днес младите момчета буквално се осакатяват от предозиране с порно в интернет. Изкривяват се и представите за секса сред подрастващите. Все повече хора практикуват извращения. Жените в порното са представени в изключително унизително положение. Много момичета също гледат порно и възприемат за нормално една жена да бъде гаврена като парцал, да и се изреждат, да я тъпчат на сандвич, да я скубят като долнопробна курва, да и пикаят в устата, да и се празнят в лицето като в мивка и прочие извращения. Всичко това е прекалено и е следствие от порното, което убива истинския секс между ДВАМА обичащи се. Страстта не може да се възпламени у младите мъже, защото мозъците им са преситени от хормоните на щастието при гледане на порно. Зависимостта от порно и мастурбация винаги завършва с импотентност! Жените, които пък гледат порно и възприемат видяното за норма, рискуват да се превърнат абсолютни парцали. Никой мъж няма да възприеме добре жена, която например е правила тройка с двама мъже. Често и връзките се разпадат заради порното, бракове умират, семейни хора се развеждат. Порното отприщи невиждан в човешката история разврат. Днешните мъже и жени имат много повече сексуални партньори от своите бащи и майки, да не говорим за дядовци и баби. Да, секс винаги се е правел, хората от всички епохи обичат да правят секс. Но днес сякаш сексът е превзел умовете и душите на хората. Вместо сексът да бъде неповторимо изживяване и наслада между съпрузи или гаджета, той е станал някаква обсесия, механичен и животински акт, в който мъже и жени се чукат, но никой не прави любов. Днес хората са роби на секса. Това е своебразен култ, направо кумир, на който се слугува.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1ce74fb812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Мъжете са разбрали по емпиричен път, че порното по никакъв начин не им пречи. На някои даже е разнообразило интимната връзка. Има си картини от средните векове, в които ясно се виждат хора правещи секс в нестандартни пози и на нестандартни места. Забраните за по-различни неща, които днес виждаме в порното, а ги е имало 10 века преди да се появи то, са налагани главно от църквата. Срещу тези факти е смешно да се върви. Порнографията била изкривявала схващанията на мъжете за секс.. те тия схващания са съществували от най-ранните години на земята. Функционално неграмотната номер 19, как да я коментираме? Че преди 40 години не по 25 са имали няколко деца, а днес стискат хименчето, въпреки факта, че те се избиращите. Болни мозъци с девиации..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker