Възможно ли е мъж за печели от услуги ххх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е мъж за печели от услуги ххх
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2640 пъти
Имам един въпрос към аудиторията възможно ли е мъж да вади пари като предлага секс услуги във българия и има ли готови дами които биха си платили за мъжка компания
Младо надарено момче от Варна съм хетеро ако някои има някаква информация да сподели ако ще пишете глупости по добре не коментирайте

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: e5cf4bdbe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Да си мъжка проститутка е най-долното нещо. Айде жените как да е - ясно е, че все нови чанти, телефони и почивки са им в главата. Ама млад, здрав, прав мъж да опреш до платения секс като работа.. е жалко!

П.С. да не си помислиш само, че ще те викат някакви готини мацки ? Ще ти звънят предимно травестити и застаряващи лелчета 50 . Младите мацки си намират секс и без да дават пари.

ZZ

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cedac46a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Жена за да даде пари за секс, трябва да е последната смотла, дърта и непожелана от никого. Жените, които стават за нещо са свикнали да получават те- внимание, подаръци и пр. Повече ще те търсят гейове, отколкото жени.
Толкова ли си прост и не ставаш за нищо, че ще ставаш проститутка?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d005fe4186
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами може да се печели, но какви жени ще те търсят - грозни, дебели, стари. Ако ти е все тая и мислиш само за парите, може да се пробваш и в някое гей приложение. Там доста мъже плащат, за да ги опънеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 527efb5709
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Авторе, не обръщай внимание на горните коментари, защото много жени биха се възползвали от услугите ти, и то не някакви дебели лелки, а и много готини мацки с възможности също (жена съм). Така че, стига да си добре изглеждащ, ще има интерес към теб. Ако си го решил, не се отказвай заради някакви коментари от непознати.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: eefa681290
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще си като оня в клипа O Theleios andras - дебела лелка ще ти слага пари и ще въздиша по теб. Младите не ходят по такива.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: de95b73c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Той може да подбира човека. Може да ебе само красиви мацки и без гейове. Ама ще има 1 клиент годишно. Освен ако не е супер добър в занаята и не си звъди няколко редовни клиентки. По принцип има жени, които са красиви и богати, и пак искат жиголо, защото не им се занимава с мъже и искат проверени и да знаят, че отношенията са ясни и няма да сезанимават с глупости, ами само секс. Но такива са 0,1% от клиентките и те държат много на качество. Не са много мъжете, които могат да отговорят на изискванията им. Ако авторчето е такъв, което малко ме съмнява, може да си намери 2-3 такива и да ги минава по веднъж седмично. По 100-200 лв ако им взима и минава всяка веднъж седмично, може да си докарва едни 2000 лв на месец с 2-3 ебанета събота и неделя.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b6a291ba54
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Странно как всички говорят в бъдеще време , след като вече са хвърляли боб. Такъв ще си , онакъв ще си. А реално никой не знае каква е реалността.
Работя нещо подобно и имам повече модели под колана , отколкото домакини и застаряващи лелки. Причината е, че масово мъжете ги е страх от красивите жени и като резултат те пък си стоят недое**ни.
От другата страна домакините ги е страх да изневерят, а грозните лелки нямат самочувствие даже и за жиголо.
Разбира се има и нагли и превзети , които не се спират пред нищо ,както и гейове. Но ако ти можеш да си подбираш клиентите ще си доста ок. Даже за месец ще ти втръсне.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 818a4951bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Зависи. Ако нямаш против да си с по-грознички жени. Хубавките не търсят такива услуги, защото след тях има опашки от ухажори.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: de95b73c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, айде бе, повярвахме ти. Ще си стоят горките красиви жени сами, няма да има завалийките кой да ги опъне, та ще опират до жиголота. Да бях на 5 да ти повярвам, ама съм 7 пъти по токова. Искаш да ми кажеш, че за тях няма нито сайтове за запознанства, където ядат като топъл хляб дори и грозните, няма дискотеки, няма колеги, познати, паркове, барове и никой мъж няма да им обърне внимание дори след намек от тяхна страна. Хаха благодаря, че ме разсмя и ми оправи настроението. Да го кажеш това за някой средностатически мъж, да го повярвам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f9bc144d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Интересно, вие, Патканите от Варна, не обслужвахте ли руските бабиери по морето, знам че това ви е основното занимание през сезона, ама после...

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 34e849a285
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според ме е възможно. Просто някоя жена с деца, много по-лесно би се навила да си плати на жиголо отколкото да си търси любовник.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fffb1e3bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не. Както и да си проститутка не е на далавера - остави ги че тия "професии" са до време, ми реалността е много различна. Ако си мъж ще ебеш само някакви баби, грозни жени, болни може би... При жените е същата работа... красив мъж с нормален характер никога няма да отиде да проститутка, защото обикновено е обграден с много красиви жени и не му се налага да плаща за секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1a9f5a113d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ще си съсипеш живота. С такава професия няма как да имаш нормална връзка с нормална жена, още по-малко да градиш семейство. От друга страна не мисля, че само грозни жени си поръчват мъже. Със сигурност обаче повечето са над средна възраст. А е и до време. След 35-40 какво ще правиш? Интересът към теб ще спадне, оназ ти работа няма да слуша и да се справя толко добре, особено всеки ден. По-добре учи някакъв заная, ако не ти се отдава интелектуалния труд.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6ebf9efe40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   За хетеро не става - виж за гей ще те бъде! Малко клиенти ще имаш, но понеже и жиголата за тях са малко /от същата група ги вадят все пак/, ще можеш да ги дереш с големи суми. Знаеш: търсене/предлагане. Чувал си за монопол, ще се досетиш защо можеш да ги стрижеш яко.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9cd0452fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Може пич, но трябва да си масажист, а не жиголо. Така ще имаш готини мацки, не само баби.
Освен това, ще трябва да можеш да правиш и масажи на мъжете като ги свършваш с ръка, нищо повече. Но ще печелиш супер!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6d19f14096
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз го правя, но не точно официално. На 30 съм и се занимавам в момента с 3 по-големи от мен жени, които хем не са красавици, хем пък не са и лоши. Но като цяло да си кажа в прав текст това е пълна загуба на време. Получавам от тях подаръци, екскурзии и т. н. Но това са неща, които и сам мога да си позволя без проблем, че дори и да платя за друг човек. Не се занимавай с глупости. Ще си пропилееш живота. Познавам двама мъже, които бяха в група Максимус преди години. Сега са на по 40 . Нито са семейни, нито пък и разполагат с кой знае какви финансови възможности. Когато едно време Слънчев бряг се пукаше по шевовете от чужденци от цяла Европа, те танцуваха цяло о лято там и нямаха празна вечер. Сваляха убийствено красиви рускини, шведки, германки и каквито се сетите. Но естествено го правеха не за пари, а за собствен кеф. Ако го правеха за пари щеше да е с бабички и с грозници.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker