Възможно ли е да се променят наклонностите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е да се променят наклонностите?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2656 пъти
Здравейте! Има ли някакви начини един хомосексуалист да изгуби гейските/лесбийските си наклонности и да придобие хетеросексуални?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: c077c9d281
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Да, нарича се "повишаване на нивата на тестостерон". В повечето случаи имат вроден проблем, водещ до ниски нива на тестостерон, което прави така, че естрогенът взема връх и съответно... оформя предпочитанията им. Затова някои си променят предпочитанията на стари години - чувствителен спад в тестостеронът при мъже на възраст води до внезапно "обръщане на резбата".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7b714b871d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ами отговори за себе си и ще знаеш. Не, няма начин, каквито и конспирации да сеят левите.

Добре е обаче, че питаш дали можело хомо да стане хетеро вместо обратното. Защото ми е омръзнало да чета необразованите мнения на разни хора, а това е една голяма част, че видиш ли, уж нямали нищо против хомосексуалните, ама да не им "заразявали" децата. Което първо, че няма как да стане - дори и да пробваш, ако не ти идва отвътре, няма да ти хареса - но и показва, че реално са силно против хомосексуалните (не биха приели децата си да са такива), ама казват тия лъжи, че уж да не са хомофоби.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6bbde269e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Номер 1 не разбира нищо. Ако на хомосексуалисти им слагат инжекции тестостерон, това не ги прави по-хетеросекуални, а по-сексуални. Причината за хомосексуалността е най-вече нарушен хормонален баланс преди раждането.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 89ef9ca2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, всъщност номер 1 казва нещичко вярно, макар че не е баш така. Гледай интервюто с Мелиса при Цанов. Тя точно това казва, че и хормоните влияят в някаква степен и го е забелязала при хормоналната терапия и преди това като е била бодибилдър и е взимала тестостерон. Но основното си е вродено. Само че до ден днешен не е напълно изучено защо някои са обратни. По биология ни учеха, че било хромозомното детерминиране. Ама дали е така, не знам.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9848978c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Хей! м 29 тук, боря се с привличанията си от 15 годишен. Много неща разбрах, ще се постарая да бъда максимално кратък, дано съм ти полезен.

Първо - важно е дали си имал физически контакт с момче или не, ако си - ще бъде по-трудно. Аз съм нямал. Второ, ако си мъж е по-възможно от колкото ако си жена - според проучвания които ще цитирам по-долу. Трето - прекрати порното, оттам тръгва проблемът - ще бъде много трудно в началото, бъди готов почти да умреш, но да промениш навика си. По-долу ще разбереш причините.

Психологически, в 95% от случайте хомосексуалността е причинена в семейството - погрешна идентификация на сина с майката - ако бащата го е нямало, или ако майката не му е позволила на бащата да развие връзка със сина си. Тоест, семейството оказва голямо влияние до пубертета. Но това е само дадеността ти, оттам с твоя сила може да се промениш, но по-трудно. Затова, за да се оправи, трябва да се положат усилия от всички участници - майка, баща и теб, всякакво криене от родителите само усложнява проблема.

При мен проблемът със хомосексуализма поради липсата на баща беше само латентен, но същински го отключи порното. Какво стана - имах привличане към момичетата, тъкмо си бях хванал гадже. Но по това време започнах да гледам порно - хетеро - без мастурбация в началото, но почти всяка вечер - още по кабелната телевизия беше. Лека-полека привличането ми към това момиче изчезна (!) . Порното го заменяше явно. След година-две се хванах, че ми е много любопитно да гледам и мъжко порно - имаше нещо нередно, което ти усилва тръпката.

Е, после като четох научни статии - какво се оказа, порното точно така действа - доставя ти толкова голямо количество допамин - удоволствие - че променя структурата на мозъка. Еволюционната цел на всички организми е възпроизводството. В порното наведнъж и без усилие ти се дават повече виртуални партньори, отколкото ще видиш през живота си на живо. Затова и толкова много допамин се отделя - еволюционно тялото ти не е свикнало. Това изпича главата ти - рецепторите на допамин стават безчувствени за него, понеже има твърде много от него - затова, спираш да усещаш същото удоволствие. За да компенсираш - търсиш да усилиш тръпката - и количеството допамин съответно. Това става чрез сменяне на стила на порно, ескалация, която често е свързана със латентно-заложените проблеми в детството ти - примерно, най-просто казано, ако са те били вкъщи като малък, "тръпката" ти се усилва да гледаш садо-мазо и т.н. . Е, при мен хомо-порнографията беше това, но в един момент, вече към 16, усещах и същинско привличане към момчета.

Няма да ти разказвам историята си повече, доволен съм от борбата си и как се развива животът ми. Ако сериозно искаш да се бориш - нарамваш оръжията, и се готвиш за люта и много дълга битка! Успех ( :

п.п. а, да, за по-лесно - пробвай да замениш порното с контакт с живи хора с твоя проблем; Също, намери изкуство или спорт, в който да реализираш нереализираната си сексуална енергия - това ще ти даде много удовлетворение след време, и ще ти помогне да си реализиран човек, ако и когато се влюбиш в момиче. Аз например съм си решил - ако не се влюбя искрено - по-добре сам, не ща да съсипвам живота на някоя жена ако не я обичам. А мъж с мъж ти съсипва здравето най-малкото.

п.п. п. Много важно проучване - мъжки плъхове си променят сексуалната ориентация, след няколко дози допамин - по-важно, като спрат допамина, над месец продължават да се възбуждат от мъжки плъхове. След това отшумява. При аналогичен експеримент, това не се наблюдава при женски плъхове.
https://www.yourbrainonporn.com/ybop-articles-on-porn-addiction-porn-induced-problems/sexuality-and-the-brain/are-sexual-tastes-immutable-2012/


facetious

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3c78967a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Номер 6, не съм автора, но искам да ти благодаря за изчерпателния коментар. Винаги ми се е искало да видя от другата страна как е. Освен това, с каквито и проблеми да се сблъскваш, най-важното е, че си стойностен човек. Личи от написаното.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3c78967a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искам да подкрепя коментара на номер 6, с който съм съгласна, нищо, че съм жена. И аз като повечето хора съм гледала порно и съм забелязала същото при себе си. Колкото повече гледаш, стандартния секс спира да те възбужда по същия начин, с времето имаш нужда от нещо все по-перверзно, за да ти донесе същото ниво на възбуда. Така че и за жените се отнася. Но предполагам при мъжете последиците са по-тежки, тъй като вие наистина развивате зависимост към порното.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 18ad26d453
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Има и това е ако му е кеф и когато му е кеф. Останалото са изтъркани фашистки лафове и евгеника. Така и не разбрахте, че личния живот на индивида си е негова работа. Човек каквото си прави в спалнята не бива да ви засяга. И за последно...мен не ме е страх че ще ме наебът педераси барабар със цяла Европа... но нашите мужици изглежда треперят и всеячески се дърпат. Малко като вица дето оня не искал, ама после викал, че от един път педераст не се става. Уважавам свободомислещите хора. Останалите да се огледат в какъв панел живеят и ще си видят и душата в какъв панел е отгледана. Е това аз да попитам нормално ли е? Също и защо не се притеснявате, че не е естествено хората да летят примерно?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9848978c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер девет, може ли малко по-структурирано да обясниш емоцията си, какво точно искаш да кажеш?
Разбирам, че някъде си припознал, че някой се бърка в личния ти живот? Къде го видя? Човека ти казва - не искам да съм хомо, има ли начини. Не ти казва на теб - не бъди хомо, нито нещо въобще ти казва - какво точно те засегна ( : ?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9848978c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7 - благодаря, в случая важното е да се знае - ако могат, да се предотвратят подобни проблеми!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 058454a2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спрете да спорите без да знаете истинската причина за човешките сексуални наклонности. В "Други" има тема: "Каква е причината за хомосексуалността". Прочетете я и се замислете много, ама много дълбоко за казаното в темата. Прочетете я ако трябва 2,3 пъти за да ви просветне. Проявете любознателност бе хора.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 55dbdfa7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Май по-често е обратното. Първо е мега мъжага културист. И в един момент си сменя пола.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: badb8c8a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 6, поздравления за смисления отговор!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d96c6645fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15. - мерси. Уви, да не дава Господ, гледайте си децата който има, че е гадно иначе, да имаш такъв проблем... А в случая - сам съм си виновен ( :

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e9b8be2db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Преди да криминализират психологическите изследвания с психеделици, LSD е било успешно използвано за смяна на сексуалната ориентация:

http://www.hofmann.org/papers/martin_2.html

Разбира се, това трябва да е подкрепено с адекватна терапия, не просто да вземе LSD човек и да се надява да стане хетеро/хомо/какъвто си иска там.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d96c6645fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17, спомням си, май ти или друг беше писал че с LCD също има случаи на променена ориентация, хетеро мъхе, които стават би например. Което е невероятно интересно съвпадение - LCD, като всеки наркотик, също предизвиква образуването на огромни количества допамин в мозъка... А в онова изследване с мишките по-горе, като инжектират допамин в сексуално неопитен мъжки и го сложат в клетка с друг мъжки, след няколко сеанса същият развива секслуално влечение към него! Като това се наблюдава само при мъжки, не и при женски в аналогичен експеримент. Странното беше, че като четох миналия (твой?) коментар за LCD - и изследването свързано с него - там пишеше, че случаите, в които са наблюдавани промени в сексуалната ориентация в следствие на наркотика са при мъже! Има връзка явно...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3289f3f756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не. Няма начин за промяна на ориентацията. Това е все едно да обичаш да хапваш някакво ядене и някой да ти промени това, че го обичаш. Дори и да ти загори яденето или да го пресоли... споменът за перфектно вкусното ядене си остава. Има рабира се медицински възможности...ноо това дали ще си ти същият този човек и дали не би бил обременен вече са филосовски рискове. Разбира се яденето е само пример и е далеч по-просто от това да престанеш да имаш фетиш/фантазия/избор/привличане към даден човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker