дами, пускате ли достатъчно на мъжете си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

дами, пускате ли достатъчно на мъжете си
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 9167 пъти
Семеен съм с едно дете на 5 години, в последните няколко години(4-5 години) жена ми постоянно ми отказва когато искам да правим секс. Оправданията са най-различни, като в последно време преобладава това, че на нея един път в месеца и стигало и не искала повече, а и не можела да се насилва ако не и се прави. Няма си любовник, ако някой тръгне в тази насока да коментира. Не е и претоварена с работа или с някакви задължения вкъщи.
Пробвах доста неща, включително да се пробвам да правя повечето неща вкъщи аз, за да може да не се чувства изморена или стресирана от нещо, но нищо не помогна. Явно просто си е била такава, няма желание за секс.
За съжаление преди да се оженим и да се роди детето не беше така и почти никога не отказваше, когато на мен ми се е искало.
Не бих казал, че съм и някакъв маниак, на който му се прави постоянно секс, на мен два или три пъти в седмицата са ми напълно достатъчни.
Забелязах през последните няколко години, че заради постоянната липса на достатъчно секс, започнах да се отчуждавам от нея, нямам желание да да се грижа повече за нея, нямам желание да общувам с нея, разговорите с нея ме дразнят все повече, тя самата ме дразни. Доста често съм раздразнен, когато ми се прави секс, а не получавам нищо, чувствам се разочарован някак си, че имам жена до себе си, а карам на чикии, все едно съм тинейджър някакъв, от това ми става още по зле. Имам някакъв морал и възпитание, заради които не мога да тръгна да изневерявам.
Усещам, че заради липсата на секс започнаха и дребните спорове и дрязги с жена ми и за мен най-правилното е да се разделим и да си потърся друг човек, с който сме съвместими. Проблема е, че имаме дете и просто не мога да си оставя детето и затова и стоя и търпя.

Интересно ми е да разбера, дали жените редовно отказват на мъжете си секс. Ако отказват колко често. Появяват ли се след това проблеми във взаимотношенията им. Жените дали разбират и осъзнават, че заради отказването на секс започват доста от проблемите в семейството или го разбират, но не им пука.
А ако има мъже, на които им отказват секс, те какво правят, как постъпват.

Ще съм ви благодарен за коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 41c592de7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

1.   Ти само за единия секс ли се ожени?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 63e9c56676
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

2.   1, той може да не се е оженил само за единия секс, но едва ли някой го е уведомил преди брака, че секс почти няма да има.
Все едно той да им спре парите, а ти да питаш жена му: "Ти само за едните пари ли се омъжи?"

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ee3b0f7bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Номер 1 , доста глупав коментар. Секса естествено, че трябва да присъства и то не веднъж или два пъти в месеца. Масово мъжете изневеряват на половинките си главно, заради незадоволяване от страна на партньор/ката. Евала на човека, че поне пита за съвет и не иска да изневерява на жена си , а и аз да съм и мъжа ми да иска веднъж в месеца само , ами ще ме извинява ама не.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 382ccd0903
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

4.   Ми ти нещо грижиш ли се за външния си вид, за хигиената си, къпеш ли се и миеш ли си зъбите всеки ден. Ти така като й вдигаш скандалчета всеки ден си точно като ощипана мома, коя жена ще иска да прави секс със сърдитко-Петко. Сядяш на масата и й казваш -жена, ако така ще я караме дай да се разделим. Аз имам нужда от секс 3 пъти в седмицата, ти 1 път в месеца, значи не сме един за друг. И тя ще ти каже , че при нея не е само половия й орган да се възбуди и да е готова, а за да й се приправи секс трябва да се чувства обичана и ценена. Тогава ти ще си дадеш сметка колко зле се държиш с нея и директно й показваш, че имаш нужда от вагината й, а не от любов и близост , каквито жените имат нужда да изпитат преди да им се приправи секс.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f5709fcfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Ебал съм я ако не пуска, работя с лесни жени и ако не е тя, ще са други.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ba1882c8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Ами аз бях като теб . Започнах да се отдалечавам , работа , хоби и тн ...
Тя си помисли че имам любовница , което не беше вярно.Започнах и допълнителна работа . НАКРАЯ СЕ ОКАЗА ,че съм спестил доста пари от работа , отслабнах с 6 кг заради спорта през уикенда
Тя помисли че ме губи и на 6 месец имаше разговори и тн...
Аз наистина я обичам , сега секса е 2-3 пъти седмично. Бях станал единак , егоист вглабен в себе си и си мислех как сам изграждам живота си нататък .Наистина се бях настроил за самостоятелен живот .Тя явно усети , че ставам безчувствен робот и направи доста усилия за да ме върне .Сега нещата са добре , но егоизма в мен остана , а преди давах всичко за нея .Май трябва още време .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e8ed79bee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   На мен мъже са ми отказвали и съответно съм ги отсвирвала след време. То мързел, порно и т.н. Жените станат ли квачки явно също са така. Жена ти работи ли, има ли хобита или е просто домакиня и детегледачка? Това има значение.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 970cfdee34
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Много зависи и как ще го поискаш секса, ако е като натякване и изпълнение на задължение, нормално да не иска човек, все пак не сме роботи, нито надуваеми кукли. А също и от самия секс, всеки път да е различен с нещо от предишния. Говорил ли си открито с нея, предложил ли си да отидете на сексолог, изследване на хормоналното ниво? Пробвал ли си да я заведеш на спа уикенд, в друг град, разходка в планината или с яхта, все ще намерите кой да гледа детето 2 дни, въобще да смените обичайната обстановка?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1f81bb998b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Е ти не знаеш ли, че жените се шибат, докато родят и после адио рио. Маската пада, вече няма нужда да се прави на друга и да ти пуска, щото вече е родила. Не се притеснявай половинат и повече са така. После ще се сети за секс, ама няма да е с тебе гаранция. Женените мъже правят най-малко секс.
Жените така са устроени. Играят театъра, докато си уреди детето и сватбата и после 1 път на 3 месеца, ако слушкаш.
Ти как реши, че няма любовник? Дори и да няма ще заима, а най интересното е, че ще те изкара виновен за всичко, даже и затова, че не ти пуска, та даже и за нейната изневяра.
А това да правиш всичко вкъщи за да не е уморена е най-голямата илюзия. Предлагам ти да я игнорираш брутално за 1 седмица, почни да излизаш дори и да не ебеш други. Е така просто да не знае къде си. Почни да не вдигаш, да отговаеяш кратко и с по 1 дума. Не и обръщай изобшо внимание и не прави каквпто ти казва. Почни демонстративно да се поддъежаш, купи си нови дрехи. До 1 седмица ще ти се обясняеа като ученичка и ще ти прави пълна програма.
Въпроса е дали имаш топки да го направиш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 814d693713
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   от автора до номер 4: външния вид и хигиената мисля че са ми на добро ниво, не мисля, че съм се запуснал изобщо. И мисля, че грешно си ме разбрал, не и вдигам скандалчета всеки ден, просто не съм такъв тип човек, скандалджия,а точно обратното.
Нито пък и мрънкам и хленча за секс. Пробвал съм да я предлазположа и ако е казвала "не искам", спирам, без да се сърдя и без да се правя на ощипана мома. Оставял съм я и доста дълги периоди, в които не съм искал секс, с цел тя да поиска, когато тя прецени че иска, но не е имало никаква промяна. Пробвал съм да говоря с нея, но разговора приключва с това "аз не мога да се насилвам да правя нещо, когато не ми се прави". А периода, за който говоря е около 5 години. Както съм писал, през това време съм пробвал различни неща, все пак обичах доста жена си, исках да се чувства както се изрази ти 'обичана и ценена'. Може би просто не съм успял да го постигна, а може би проблема е друг, незнам, но промяна не съм постигнал, каквото и да пробвам, може би подхода не ми е бил правилен.
С времето обаче забелязах и отчуждаването ми от нея, явно при мен секса е важен и имам нужда от близост с партньора си, поне аз така си го обяснявам. Впоследствие на това отчуждаване дойде и безразличието ми към нея, а в момента самото общуване с нея ме дразни. Незнам, но така се получи при мен.
И не съм се оженил за нея за единия секс, просто смятам, че той е едно от нещата, които трябва да го има в една връзка. А и преди да се оженим не е имало проблеми и смятах че сме съвместими в това отношение.
Просто се чудя, жените които отказват постоянно секс на мъжете си дали осъзнават и последствията от това, че това води до проблеми след това, до изневери при някои хора, до съсипани семейства. А ако го осъзнават, дали просто не им пука или...

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 394db8c5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   При мен е обратното млада двойка около 30-те,но без деца и приятеля ми отказва секс правим го 1 на 3-4 месеца. Предпочита да гледа порно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c9a2df47c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, не иска. Не и се прави на жената. Секс, та секс...омръзнало и вече от глупости. Като ти се прави, напускай жена си и ходи с други жени за чукане.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2c46dabd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Може да си е такава, може да си има любовник и ти да си мислиш, че няма. Може и проблемът да е в теб и да я отблъскваш - лош външен вид, лоша хигиена, слаб в леглото и т.н. И не си ти единственият такъв. Масово двойките са такива. Жените с огромно нежелание правят секс с мъжете си. Ако се загледаш 2/3 от мъжете са с някакви огромни кореми, бавни, мудни.....

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5e6fd55c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не съм отказвала, освен ако прекалено не ми се спи, преди той от казваше и не се сещаш. Като си смени работата, му се увеличи либидото и сега той иска.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05a37f1e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Предположението ми е, че има хормонални нарушения и от там липса на секс. Вероятно е искрена, че няма желание. Но тази липса не е от инат или мързел, а така й работи тялото. Разбира се, може малко да се насили и да работи в тази посока, дори да отиде на лекар. Това,което пишеш тук, трябва да й го кажеш в откровен разговор. Ако няма желание да намери причината за ниското си либидо, вече трябва да избираш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9b19312562
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   "Добре дошъл в клуба". 1/1 е положението и при мен. Карах си на чикийка и стисках зъби. Намирах си максимално много работа, та да не ми остават много мисли за секс. Понеже N4 намесва хигиената, ще добавя като отвратителен женски похват жената да не си я поддържа точно с цел да ме откаже. Естествено успеваемостта й е 100%.
И така издържах, докато порасне детето (до пълнолетие). Не се разведох. Заминах на работа в чужбина ...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d26b6a06f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

17.   Лижеш ли я? Това е от огромно значение. Правиш ли и масажи? Целуваш ли я, прегръщаш ли я? Даваш ли и да прави с теб каквото пожелае? Ако не я задоволяваш, няма как да иска секс.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4d67c0f1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   За това не се жени, имам приятел, има 4 деца от различни жени и си има и жена и любовници и живее най-якия живот - ебе си която иска когато иска, ходи си на почивки с която иска и си гледа и децата. Е, да, има и доста пари, за да си го позволи.. Да си женен е за бедните по принцип

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de5d76aa70
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

19.   Бракът за повечето жени е икономически договор (той и според Закона е такъв!) и един вид ранно пенсиониране. С него жените си гарантират, че дори и да се разведат, може да вземат част от имуществото и парите на мъжа (почти винаги се омъжват за мъже, които имат в пъти повече пари и имоти от тях самите). Ако пък имат и дете, при развод хем вземат пари и имущество от мъжа, хем и издръжка за детето (неведнъж тук такива жени са се оплаквали, че издръжката била малка, само че ако те трябваше да плащат на мъжа, друга песен щяха да пеят; освен това, 19 от всеки 20 жени в развод настояват детето да остава при тях, а не при мъжа, за да могат да вземат издръжка после, а не да плаща такава).

В западните държави е друго, но повечето българки разчитат на брака и последващото раждане да им осигурят това да не ходят на работа дълги години след това, надявайки се по възможност това да продължи цял живот, така че само мъжът да ходи на работа. Няма значение какво ще пишат след мен няколко жени, опитващи се да ме оборят. Не могат, защото аз просто пиша какво се случва на практика в обществото ни и те не могат да оборят самите факти.
Майчинството не е лесно, така е, но в западните държави то обикновено е с продължителност 2-3 месеца, като има и бащинство за мъжете, а после повечето майки обратно отиват да работят и да изкарват пари наравно с мъжа. И грижите за детето/децата са общи. В България това е рядкост, защото повечето българки настояват те да НЕ плащат половината разходи за всичко и държат мъжът да покрива всичко, а те в това време щели да "осигуряват уют" вкъщи. Този уют най-често е под формата на нежелание да работят и да покриват сметки, на инати, на намръщени погледи, на отказ да допускат мъжа до интимности (обаче точно с това са правили усилия да го примамят преди брака и раждането), на опити да оказват влияние над мъжа да свърши нещо, което те са си наумили, на оплаквания колко трудно било да перат и готвят (същият уют, когото са използвали като довод да не работят) и т.н.. Не при всички е така, разбира се, но масата е точно така.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8489cf2dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

21.   Като един схватлив психолог и признат от мнозина за добър анализатор на хора и случки, бих могъл да споделя наблюденията си и приетата информация, че секс почти няма в 60% от връзките, като има добри условия това да се увеличи с още проценти и да се превърне в убедителна тенденция. Сексуалността не се отключва, защото в повечето случаи жена е с мъж, с който нямат химия и не го харесва. Пресметливи ството и социалните мрежи са причина за всички тези шитни.

Шеф на кокошките

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 052f28e47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   Моя ме ебе един път месечно. Не ми е достатъчно. Мастирбирам поне два пъти седмично. И мисля за изневяра. А не знам това нормално ли е след 45 станах страшно не задоволена секзуално

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5599553993
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Пич, извинявай за въпроса, ама да не ти е малък и да не я кефи ?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d0829a77c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

24.   19 никоя жена не иска детето да е при нея заради издръжка, а защото сме майки и не желаем да сме отделени от децата си.
Българския мъж рядко може да осигури на една жена изброеното от теб, повечето държат жената да има доходи също.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d0829a77c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Аз до скоро бях в нещо подобно, предлагам му, отказва, специално бельо, същото.
Сега той иска, смени си работата с по-активна такава, има вече желание.
Може би, ако човек не е много активен през деня, не му се прави.
Аз почти никога не съм отказвала и се чудя как другите жени ги боли главата, а мен не.
Може би е по-добре да не ти се прави.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de5d76aa70
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   Номер 24, и много от бащите искат децата им да са при тях, но повечето пъти съдът отсъжда с предимство за майките. Ако пък жените не искаха издръжка, нямаше толкова много да се натискат да я получават, че чак и до съд да стигат заради настояването си мъжът да им плаща години наред и след развода (до навършване на 18 г. на детето/децата). Вместо да пишеш какво на теория си мислиш, по-добре виж какво се случва в действителност, защото фактите са неоспорими!

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 60748d1dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Без секс няма семейство, а преструвка за такова. Щом не те желае, намери друго решение. Добри, грижовни и верни съпрузи няма на всеки ъгъл, така че надали ще останеш дълго яреме свободен. А нищо чудно и изведнъж на жена ти да и дойде нагонът :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e7ad9b4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   До 26

24 не твърди, че жените не искат издръжка, а че искат децата си, защото са им родители. И съм съгласен. Все още трябва да видя жената, която няма да иска дете, но за 162,50 лева, ще се навиее да гледа такова.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cdb8c3f98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Не само, че не отказвам, ами си и искам.
Ж46

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de5d76aa70
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Номер 28, ако жените действително искаха децата си заради самите тях, а не И заради издръжката, която мъжът после да плаща, нямаше да се стига до съдилища с цел да изискват тези пари от него до навършване на пълнолетие на общото им потомство.
Нямаше да искат и част от имуществото и парите му при развод. Аз не съм чувал досега българка да се е отказала от мъжките пари при раздяла или развод. А сигурно са по-малко от 1% случаите, в които жената е тази с имотите, колите и големите доходи и при развод ги поделя с бившия си, беден съпруг.

Бащите имат не по-малкото право да са с децата си. Това, че не са ги носили в утробата си 9 месеца, не означава, че са по-малко родители. Докато 99% от българките са в майчинство в продължение на две години, а много от тях не ходят на работа и още няколко години след това (някои не ходят никога до края на дните си), бащата е този, който работи с цел да издържа семейството. Рядкост са случаите, в които майката преди забременяване е работела на високоплатена длъжност и получава добри суми от майчински надбавки. Повечето български родилки всъщност са били безработни преди забременяването си и така цялата тежест по изкарването на пари занапред се пада върху мъжа (понякога и родителите на родителите помагат).

Не се подлъгвайте по стъкмистиката на правителството, че безработицата в България уж била рекордните 5%! И то в месеците, когато мнозина бяха ударени от сегашното положение и загубиха работата си. Това за 5-те % са данни въз основа на нищожния брой подадени заявления в Бюрото по труда спрямо всичките възрастни в работоспособна възраст, докато в действителност стотици хиляди хора изобщо не са се регистрирали през живота си като безработни. Стъкмистиката не отчита и всичките студенти и студентки, които се водят учащи, но на практика са пълнолетни хора в разцвета на силите си. И само много малка част от студентите работят. Други (повечето пъти жени) прекарват десетилетия наред в учене и изкарват по няколко дипломи, като накрая нямат зад гърба си нито един работен ден.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de5d76aa70
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Номер 8, авторът на твоята яхта ли да заведе жена си, или на нейната яхта? Уточни, ако обичаш! :)

И защо изобщо намесваш плащането на много пари, за да се вкара двойката в някакви условия, че едва тогава да се появяло желанието на жената за ласки? Ако една жена няма желание за интимност с мъжа си в нормални условия, а пък изведнъж заима при наличие на скъпи хотели (осигуряващи споменатите от теб спа почивки) и яхти, значи работата отива към един друг тип жени, които разтварят краката си при точно тези условия. Но там вече не става дума за любов към мъжа, а към парите му и условията, които те осигуряват. Сигурен съм, че всеки уважаващ се мъж би предпочел да е със стойностна жена, чиято любов не се измерва със скъпи хотели и яхти.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e55db32fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   №29-БРАВО,така трябва,и при мен си искат,това са те,ебливите жени !!!
Жена,която си иска,може да направи всеки мъж щастлив и така да го наебе,че да загуби ума и дума и да запомни,кога така са го ебали здраво !

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dcc9736962
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   Много жени го правят това, пускат по задължение преди сватбата и се преструват, че им харесва, а всъщност имат много ниско либидо. След сватбата идва брадвата. Това от много приятели го знам.

Либидото им идва след 30-35 и то с друг мъж (това вече го знам от първа ръка, като по-малък имах разведени какички, да видиш изведнъж какъв пожар става)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 53870b3029
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   И аз съм в подобно положение. Даже по-неопределено. Баща съм и .. искам да си запазя семейството, да бъдат щастливи всички в къщи, жена ми също, до колкото е възможно, защото смятам, че тази липса на любов се отразява и на нея, нищо че не дава шанс и на двама ни, но това е в сърцето й.
Авторе, ако имаш любов в себе си, не предавай съпругата си, всеки отговаря за делата си.
Дано всички мъже и жени да осъзнаят, че не е важно само това, което им носи спокойствие, но и това, което носи спокойствие и на ближните им. Не говоря насила да се правят жертви, защото те ще са разрушителни. Но, ако ти със сърцето си си дадеш сметка как се чувства човека до теб, би следвало да се промени нещо в теб и да искаш да му помогнеш, а току виж си помогнал и на себе си така.
Последното важи и за двамата партньори в една връзка, и за просещия и за недаващия.
V

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: da3e582068
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

37.   Лично аз никога не отказвам секс на мъжа ми.Не винаги ми е точно до това в точно този момент, но съм разбрала,че ако един мъж е задоволен, той е и верен и добър партньор.Поне има шанс да е така.Моят мъж мисля, че до момента не ми е изневерявал,чувства се Мъж с мен,не му се налага да се моли за секс,което е недопустимо ,според мен,щедър е и се грижи за семейството ни.Сексът не е всичко в една връзка,но без секс връзка няма, освен ако и двамата партньори не са асексуални.А навън е пълно с жени,които могат да ти предложат какво ли не.После защо им изневерявали..

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: abaca081d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Много сме с този проблем. Жените не са, като хората! Едно към едно е и моята ситуация. Говорим, обсъждаме и аз, като теб котвя, чистя, гледам децата помагам й за всичко, но не всякаш искам да носи камъни... От моя страна нищо не се е променило към лошо през годините, но някои жени са такива. След време ще започнете да се карате, кавги по цял ден за глупости истински глупости и ще приключите разделени, скарани и оставали лоша следа в главата на детето. Мой личен съвет, отсичай с нож края, защото няма да последва нищо добро повярвай ми, ако останете приятели заради детето добре, ако не майната му и не обръщаш внимание, ако ще да си най- гадния мъж, баща или човек.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 294fe00978
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   М34
Почти всички от омъжените, които съм ебал, не ги чукат вкъщи. На възраст от 38 до 52.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f8c10e1027
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Не се разделяте,опитай да говориш с нея,кажи и открито,че липсата на секс,те прави гневен,че това ти липсва,че не си помагате взаимно.Има такива периоди,ако не можеш да говориш с нея и го напиши и и го изпрати.Личи си,че си свестен човек и държиш на отношенията с нея

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9f1535046c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Защо не пробваш да промениш нещо в СЕБЕ СИ и ЗА ТЕБЕ...
запиши се на фитнес-тази енергия какво я правиш не знам
промени храненето си,отиди на кола маска прави нещо за тебе остави тя да чисти щом не го оценява,купи си нови дрехи...дай и сигнал да те ревнува.Също така имаш основателна причина ако ти попадне нещо чуждо да не го пропуснеш.
Ако трябва я питай директно дали само с теб прави секс...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2c06d6a06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   До н9, от една родила преди 5мес, 20 годишна.
Не слагай всички под общ знаменател, аз например слрд като родих много повепе ми се прави секс от преди. Моичкия онзи ден три пъти го изтормозих...
Веднъж не ми стига, искам втори рунд винаги.
Но на моя не винаги му се занимава, изпадала съм в моментите, в които ми е отказвал секс, да плача и да не мога да заспя, да се лутат мислите ми в главата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4831d49410
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Жена на 22г,обичам приятелят си страшно много,той е всичко за мен,не мога да живея без него.Аз също съм с ниско либидо,правим секс 1-2 пъти седмично,понякога и по-рядко(поне проблемът е при мен такъв,ниско либидо).
Споделял ми е ,че иска да правим секс по-често и се старая да го задоволявам,защото знам,че ако не го направя ще отиде при друга.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ad56d1312a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   На мъжа си никога освен изкл редки случаи не отказвам защото знам колко ти става гадно след това тк и той ни е отказвал.... А и апетита идва с яденето.... Да не би да не и харесва, предразполага те ли я? Трябва да види желанието във вас, а не едно сухо хайде

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4e98f3f022
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Ами, когато бяхме млади с малко дете и аз с допълнителна работа ми се случваше да отказвам. Изморена от работа, дом. задължения, грижи покрай детето. Вследствие на това, съпругът ми стана нервен, избухлив и заядлив. Постави ми и ултиматум, че или си изпълнявам съпружеските задължения, или си намира любовница, при което либидото ми съвсем удари нулата и не станах по-дащна. Не ми и пукаше особено дали ще има любовница. Мислех си, че ако ще е само за секс, какво значение има. След известно време, реши да помага вкъщи и да ме отменя за някои неща. Стана и по-внимателен и нежен и не толкова напорист. Върнахме се към нормален, редовен сексуален живот - 2-3 пъти седмично. След 35 ми година, аз станах по-активната и инициативната. Веднъж само ми е отказал и се почувствах ужасно, не можах да спя цяла нощ. Разбрах колко гадно се е чувствал той, когато съм му отказвала. Сега цари пълна хармония.
Ж 45

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 05d09b73a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Мъж, 40. Тя е на 39. Оженихме се преди 5г. Преди сватбата секс редовно, орални ласки от двете страни. През деня получавах секси снимки, закани за горещи нощи. След сватбата е доста зле. Бях пуснал тема тук. Примерно на 50-60 мои опита, веднъж. Инициативата е само моя. Не съм сексуален маниак. И така, резултата: отчуждих се, вече спя в отделна стая. Усещам как ми става безразлична, това мисля е най-лошото. Иначе помагам в домакинството, пералня, домошар съм, редовно спорт. Тя се отпусна, качи към 25кг. Секса падна до веднъж на 3-4 месеца и на мен ми писна да опитвам. Тя си няма любовник, по цял ден е вкъщи с телефона и интернет. Не зная защо така се получава, преди сватбата тя се представя в съвсем друга светлина, след сватбата - промяна. Сега ми се сърди, че деца няма. Нямам решение.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bfc2a238cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   до 46
като че ли разказа моята история, няма да влизам в детайли но искам да дам съвет, тргвай моментално да правите инвитро, живота ви е като гроб но едно дете ще обърне живота ви 180 градуса и всичко ще се оправи, слушай ме докато още можете и дай боже да бъдете дарени с близнаци,,,ей тогава да видиш ти kakvo значи рай.
действайте и да не се отчайвайте ако не стане от 1 ви път, бъдете упорити и не забравайте да дарявайте каквото и да е на бедните ...това много помага.
успех

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 40fe480634
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Майка на 2 деца съм - едното е тийн, другото е малко. Отказвала съм секс на мъжа ми може би 3 пъти. Когато наистина ми е било зле физически. Той тогава и ми е влизал в положение, защото вижда, че наистина не съм добре. За тази сметка понякога сама си искам секс, а не ми е проблем да го правим и няколко пъти в денонощието - напротив, харесва ми. Успяваме да си намерим време за нас. И за секс, и не само за секс. Не, не го правим всеки ден и все пак го правим често. Но това сме ние. Хората са с различна сексуалност. Добре е партньорите в двойката да си пасват както сексуално, така и като гледище за семейството и живота.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3cea6d0d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   48, човека е писал, че преди да се оженят секс е имало. Как да разбере, че след това всичко свършеа. Просто са му разиграли театър и са го излъгали, както се казва изтеглил е късата клечка

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fe9f349a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

51.   "Понякога губите мъжете си , не защото някой ви ги отнема.
Никой нищо не ви отнема!
Губите мъжете си с безразличие, с вечни критики, с непрекъснато недоволство, с излишни въпроси, с неразбиране, с ограничаване, с инат и най-вече, защото си мислите, че щом един мъж търпи това, значи ви обича безрезервно.
Бъркате мълчанието на такъв мъж, с примирение.
Мъжете, които започват да мълчат, мълчат, защото са решили да си отидат.
И следващата жена до този мъж няма нито да е по-красива, нито по-умна, нито ще готви по-добре.
Тя просто ще го разбира, уважава и ще цени достойнството му.
Един мъж е готов да направи всичко за жена, която веднъж е обичал – абсолютно всичко.
Всичко, освен да я обикне отново.“
Беназир Бхуто
Ето пич виж какво е написала тази умна жена!И аз съм на твоя хал доста повече години от теб.Изневерявам при пръв удобен случай но такива са рядкост.Искам да правя секс но няма с коя.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 63e9c56676
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   "Със сватбата идва брадвата!" - това ми хареса!
Чукам на всички дървета, че и на главата си даже, че при мен ситуацията не е такава!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e9429b21e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Моита жена не ми дава достатъчно. Налага ми се да онанирам често. Почти през ден. М48г.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e9429b21e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Не знам дали ми пуска. Но честно да кажа. Като ерген не съм онанирам толкова колкото като женен.
Мъж на 50год.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker