Ето същността на българската инфлуенсърка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ето същността на българската инфлуенсърка!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2661 пъти
Моля те, читателю, ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ДУМА ПО ДУМА, защото в този коментар-изповед се съдържат всички характеристики на съвременната самозабравила се българка, която, очевидно за всеки нормален човек с разсъдъка си, е емоционално нестабилна, фрустрирана, объркана, безпардонна, груба, елементарна, плоска, душевно осакатена и още куп други неща, въз основа на които с голяма доза сигурност може да твърдим, че българката Е ОБЛЪЧЕНА И ПОД ПОСТОЯННА ПСИХИЧЕСКА ВЪНШНА НАМЕСА И СИЛНА ЗАВИСИМОСТ, КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ ЦЯЛОСТНОТО Ѝ ИЗГРАЖДАНЕ КАТО ЛИЧНОСТ – включително дирижират поведението и постъпките им като на лесно управлявани кукли.

На вашето внимание, що е то инфлуенсърка в България:

„14. Авторке, до някъде си права, ама не съвсем. Мислех да пусна отделна тема и може и да го направя. Накратко, жената трябва да е в своята женска енергия. Да бъде глезена, да не работи и да си гледаме щастието, а мъжете трябва да дават - внимание, пари, отношение, време, всичко. И това е смисъла на живота. На нас като пол природата ни е дала повече от на мъжете и тяхната цел е да ни дават. Длъжни са. Ако не го правят не са мъже. Нашето щастие е на първо място. Моят мъж го сдухвам от работа и от отношение, но той знае, че без мен е нищо. Научила съм го. Вие също трябва да научате мъжете си. Те са ви длъжни и някой го осъзнават. Ако надигат глава и искат от вас, вие трябва да им спрете секса или да им набиете определен комплекс.

Моят мъж знае, че е късметлия, че ме има в живота си и знае, че аз мога да имам всеки, а той не. Само като си отворя инстаграма и той вижда желаещите за мен.
Дори дебеланките имат самочувствие и също действат мъжете си, което мен ужасно много ме радва.

Жени, запомнете едно. Вие избирате, имате власт над мъжете и имате една цел в живота - да сте щастливи. И това трябва да става лесно. Има ли проблем, да знаете, че това не е вашето място. А мъжете трябва да ви дават всичко, което поискате, иначе е противоестество.

Инфлуенсърката“


Всяко изречение е само по себе си диагноза – стряскаща, фрапираща, гротескна! Тъжно, но факт, необорим.

Моля за вашите коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9bc3270582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Къде, в коя тема го е писала това ?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bca8d7f206
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Има всякакви хора по света, не може всички да са такива, каквито ти допадат.
Не разбрах на теб защо ти пречи жената/момичето?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 570c533a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Всеки има право да прави каквото иска,
жената да не работи и да си гледаме щастието

е гледна точка за едни, но не за всички.
Разсъждавайки по-всеобхватно и не се хващайте за всяка дума.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c41c239f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Какво има да се коментира. Това е женския аналог на синдрома Ганьо... Българката векове е живяла заради децата си, дома, в немотия и т.н. Сега гледа на запад и копира най-гротеското от западнячките. Комплексите, ниското и самочувствие, липсата на културен код, на някакви морални/религиозни устои, я карат от едната крайност - в другата. Майка и можела да пере на ръка и готви, но за младата принцеса, това са неща под достойнството и. Като цяло българката има силно, макар и прикрито неуважение и презрение към родителите си, към държавата си, към партньора си (ако е българин). Тъй като и липсват вътрешни качества, тя трябва да притежава всичко външно, и е все неудолветворена.

Съболезнование и към такива жени, които само си мислят, че са истински, но това да кажеш, че имаш една цел в живота, и един начин да се чувстваш... Не, няма да ви го казвам аз, вървете на психолог той да ви го каже... А и тоя "мъж" който им се връзва на акъла, съжалавам, че и истински мъж не са виждали... Опитват се да си създадат един празен златен кафез, но тъй като те самите знаят колко е фалшив, се опитват да го представят на другите, та дано убедят себе си. Което е изключително лесно в днешно време, мацваш една снимка в интернет, и останалите ахкат и охкат. Аз лично ги съжалявам, защото разбирам психиката им. Лошото не са че ги има, винаги ги е имало, а колко са такива днес, и още по-лошо - колко успяват да се представят като модел за подражание. Защото те нямат и друга работа. С цялото си "щастие", се чувстват празни без останалите да им се възхищават и да ги питат - как го правиш. И това са най-вече децата. И то не техните, защото тези жени рядко си нарушават щастието със собствени деца - промиват мозъците на чуждите деца.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 733d42f6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Има известна истина в написаното от нея, но Инфлуенсърката пропуска най-съществената част от този неформален брачен "договор", който съществува от първите първобитни хора - мъжът трябва да дава на жената щом тя износи, роди и помогне в отглеждането на общите деца. Иначе няма защо да й дава. Там лежи основният проблем на много модерни двойки с еманципирани жени - мъжът дава, жената получава но не дава нищо в замяна. Такова общество не може да оцелее дълго, затова и много държави с такива еманципирани жени имат много ниска раждаемост и лека-полека залиняват.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05f5ab819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Ами и аз го четох, някой жени знаят какъв мъж искат. А ние нормалните, готвим, чисти, пари изкарва ме.
Ето, предимно аз пазарувам в магазина с мойте пари, мъжа ми на пазарува малко през седмицата и толкова. Другите жени знаят как стават нещата, търсят заможни, но да не са и стиснат и мъжете им знаят как да ги глезят.
Ще кажеш, че съм грозна някоя, но напротив, изглеждам страхотно.
Някпи ж ени просто знаят как стават нещата, аз не..
Мъжа ми не ме глези, не ме води на почивка за негова сметката.
Но мъжете харесвате точно такива жени като тази, със самочувствие и сте готови да направите всичко за нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05f5ab819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тва да не е Алекс Петканова.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0c9072d38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Охо-о.. тая даже е лек случай!
Има хора, който се барат за сатанисти и се кланят на Дявола... Макар, че ако питаш мен, ако Рогатият разбере за тях, ще се попикае от смях и сам ще си изпие катрана...
Има и разни уж много набожни.. абе всякакви откачалки!
Да не говорим, че има и такива, които влизат в роля, т.е. говорят някакви неща, които и те самите не ги вярват... Избиват комплекси, един вид. Някакъв супер-пекан мачо по интернет, а като го срещнеш на улицата - супер-смотан и девствен пъпчив тийнейджър...

Та тая нищо чудно да си мисли, че мъжете са ѝ длъжни.. Съвсем друга песен ще запее, като остане сама с дете на улицата...
На мен много по-странни и интересни са ми идиотите, които им се връзват на тези, и дори ги карат да се чувстват значими! Честно, не мога да си представя по-заблудени и залюхани индивиди...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ea241b9dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе права е жената, но реалността е, че това е привилегия на красивите жени с много обожатели. От друга страна пък, според мен всяка жена трябва да се развива. Ако всички жени не работеха и само чакаха на мъжа и си гледаха кефа според съветите, то тогава цялата икономика би се сринала поради липсата на достатъчно работна ръка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f42e425fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Доповръща ми се.

Мен обаче повече ме е яд на мъжете , защото точат лиги и проявяват щедрост без грам самочувствие. Не понасям чехльовците , а масово всички около мен се превръщат в такива.
Каквото предлагането , такова и търсенето.
Тука имаше една тема " за едното ебане се молите на кокошките" . Ами права е жената. Я всички да си гледаме работата , да спрем да им сваляме звезди и ще видиш как ще се обърне колелото.

Факта е болшинството са вече дебелани с целулит. Хубавелките остават все по-малко и буквално вече издевателстват над мъжете , особено чехльовците .

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dccfa659a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кат е намерила мухльо да я дундурка, така ще е. Такива много бързо се приземяват като попаднат на точния човек, а тва за мераклиите в инстаграма минава наистина пред разни комплексарчета. Щото реалността е друга- мераклии да я ш*бат много, ама да я вземат хич не са.

И все пак си мисля, че тази инфлуенсърка е просто фантазьорка, една от няколкото пишман феминистки в сайта, които са си просто недоклатени смотли.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2a4ba42bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   10, в Бъллгария работна ръка си има. Проблемът е в това, че се КРАДЕ прекалено много.
А повече раждаемост означава по-ниска цена на труда (не че сега е висока) - още повече лукс за бг-робовладелците. Вижте китай и индия - многолюдна държава изобщо не означава по-добър стандарт на живот за масата население.
Държавата се топи заради емиграцията, а не защото няколко души не искат да се размножават, към които спадам и аз, за което нека единичките да завалят сега. А хората емигрират, защото така им идва по-изгодно - няма какво да си кривим душата за тази истина.
Аз в социалните мрежи не съм активна, но всеки който си мисли, че децата се влияят лошо от тях, просто трябва да си ги гледа и контролира лично. Интернет не е място за деца и подрастващи - то все едно да ги пуснеш на улицата безконтролно. Преди години, но съвсем неотдавна. се говореше с лошо за родители, които оставят децата си по цял ден (или по нощите) да се шляят на улицата (нали някъде си, незнайно къде). Ами с интернет не е по-различно.
Нито улицата, нито интернет ще се съобразяват, че някои хора проявяват неглижираност към децата си по една, друга или каквато и да било причина. Колкото и да не им харесва на някои - това е реалността.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 23e5755010
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Човек, ти сериозно ли си решил да напишеш цяла тема за коментар на някакъв индивид с нарцистични и социопатски особености, който не заслужава и секунда внимание? ! И още по- тъпото е че слагаш всички българки в един кюп с въпросната. Мъжът й сам си е виновен, че я търпи, но повечето мъже търпят всякакви велики глупости от жените си, само заради ярката визия, за което сами са си виновни, както и за избора си на жена. Ако бях на мястото на мъжа й - багажа и и шута в глутеусите.

П. П. мерси за споделеният канцерогенен коментар на госпожата. Сега трябва да ходя на ядрено- магнитен резонанс!


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ad5d6fbde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ами авторе, има жени като въпросната, но тя може да те третира така до толкова, доколкото ти ѝ позволиш. Какво значи, че си късметлия да я имаш? Да не ѝ е златната путката?
Лайковете в Инстаграм са едно, да намериш някой да те търпи, съвсем друго. Жени колкото искаш. Ако пък не си добър с жените, винаги е вариант да си сам. Ще си изкарваш пари, ще ебеше проститутки, ще си живееш живота. По-добре сам, отколкото с жена, която не ме обича и уважава. Такава като въпросната да съм я пратил в Инстаграм.
Колкото повече угаждаш на една жена и я оставяш да ти се качва на главата, толкова повече ще ти изневерява и ще се държи зле с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker