Аз съм жена и съм лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз съм жена и съм лесбийка
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 13783 пъти
Здравейте, аз съм жена и съм лесбийка, не намирам нищо срамно и лошо в това, така се чувствам добре. Наскоро започнах нова работа и кръгът хора с които работя е доста ограничен в много отношения. Първо искам да ви попитам какво е вашето мнение относно хомосексуалната ориентация и вторият ми въпрос е смятате ли, че ако не се крия в новата си работа има възможност това да повлияе на развитието ми във въпросната фирма?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 27f3132fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си лизбийка и това ти харесва продължавай и да не те интересува! Но един съвет не го показвай на работното място.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 76d95d0d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Здравей!
Хомосексуалността е природно заложена в човека и винаги е съществувала. Въпросът е, че доскоро хомо беше мръсна дума, която се споменаваше само тихичко и шепнешком. Но какво срамно може да има в природата на един човек?!!! Да не забравяме, че навремето древноримските императори сасе хвалели не само с женските си похождения...

За съжаление различното винаги е плашело много хора...Така е и с хомосексуалистите. Имам чувството, че хората повече отказват да ги разберат отколкото да не могат. Аз лично съм абсолютно хетеросексуална, което обаче не ми пречи да имам приятели с друга ориентация - не приемам че те са различни отмен или по-малко кадърни. Напротив!

Само че винаги има едно но. Това че аз приемам нещата така не означава че всеки споделя такова мислене. Все още според мен хората с друга ориентация са приемани трудно и с предразсъдъци. Жалко, но факт. Ако колегите ти са интелигентни хора то не би трябвало да имаш никакви грижи и задръжки. Но това е само ако наистина са разумни хора.

Другото, което може би е в твоя полза е че си жена. Не знам защо, но на жените хомосексуалисти се гледа с по-добро око отколкото на мъжете с такава ориентация.
От мен толкова.

Поздрав и горе главата - ти си си ти и всичко е в твои ръце!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8f60b33425
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей! Първо поздравления за това че си признаваш каква си и се приемаш такава. За това се иска голяма смелост. Щом като я имаш трябва да я проявиш и на работното място. Интелигентните хора разбират че на работнато място най-важен е професионализма. Разбира се много е вероятно е да срещнеш неразбиране но ти най-добре знаеш колко струваш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 111a41b148
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А аз харесвам мъже, но преди време бях привлечена от една жена и бях потресена, когато разбрах, че е лесбийка. Странно ми е, когато съм в нейно присъствие, но никоя друга не ме е привличала. И все пак мъжете са на почит при мен. А по темата - аз не виждам нищо срамно в това и моя колега, който е гей е може би най-уважавания в цялата фирма

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f604f9fb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хей поздравления, за това че си смела и си признаваш... аз още нямам сили да го направя и това ме изяжда от вътре. Съвет - бъди себе си, който те обича и уважава ще бъде винаги до теб.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: bc00eace3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не бързам с поздравленията, тъй като тук всички сме анонимни. Дали да показваш явно сексуалната си ориентация зависи от обкръжението ти, от мисленето на колегите ти и най-вече от шефа ти. Ако аз съм на негово място, няма проблеми - лягай с когото си искаш. Но бъди честна спрямо човека, с когото си! Ще ти кажа точно какво имам предвид.

Аз се разведох по вина на съпруга ми. Нямах обяснение за много неща в поведението му, бях изрядна с него и децата ни. Скоро научих, че е гей... и пъзелът се нареди. Лъгал ме е, използвал ме е единствено за прикритие. Сега го ненавиждам! Децата също разбраха, оказа се, че всички са знаели освен нас. И те го мразят, не искат да го виждат... Сега той няма обяснение за това, че го подминават като непознат. И всичко това е заради лъжите, гадно е човек да бъде лъган! Това е, каквото и да решиш да правиш, бъди честна и откровена.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 14d3d264b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Аз съм откровенна и открита пред семейството, приятелите си, но ме е страх да го покажа на работното си място защото веднъж вече бях оволнена само и едниствено заради сексуалната си ориентация.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: bc00eace3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не го показвай на работното място, за да си спестиш евентуални неприятности. Макар, че лично аз не разбирам кой и защо трябва да го е еня с кого си лягаш. За съжаление, обществото ни все още не е дорасло... и е пълно с идиоти.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 31800b0615
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Без да искам да звучи диксриминативно и все пак е факт-ако майките и бащите ви бяха като вас, нямаше да ви има на този свят (така е, нали?).

Нещата само до секс ли опират-нали един ден трябва да живееш с някого, да изградиш нещо, нима животът е само това, което се случва в леглото?
И какво може да даде една жена на друга жена-опора ли, сила ли, дете ли? Какво?
Криене, срам и некачествен секс.

Не ви разбирам. Жал ми е за вас.
И не съм съгласна с така наречените генетични заложби-по-скоро въпрос на мода.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: e3a9e260e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (към номер 9) На теб номер девет не ти ли се е случвало да се влюбиш в неподходящия човек? Ако е така защо съдиш... и какво значи да ти жал за такива хора с друга ориентация. Жалкото е, че мъжете в нашето общество са ограничени емоционално и ако могат да задоволят една жена физически, то те не могат да я задоволят душевно.

Това е факт и ти го знаеш. Там е работата, че когато една жена бъде с друга жена в интимни отношения по една или друга причина....няма връщане назад. Несравнимо е! Само тези които за запознати с тези чувства могат да ме разберат за какво говоря. А пък това че секса бил непълноценен хахахах да имаш да вземаш! Мога да се съглася единствено за децата! Там си права ...трябва мъж... или поне част от него!

 
  ...

...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b929843d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към № 9 - това си чиста проба злоба твоето, как можеш да съдиш нещо, което не разбираш, тесногръдието ти е пълно и жалко, остави всеки да си живее живота и не бъди съдник утре и теб да не те съдят.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: d2b9e02016
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер девет, като не разбираш - ами не се меси в работи, които не са ти наясно. Най-добрата ми приятелка е отраснала в семейство на лесбийки. И биологичната й майка, и другата са страшно готини хора и са я възпитали прекрасно. Живеем в 21 век, мила, не знам дали си чувала за донори на сперма и така нататъка. 'Ако родителите ти бяха такива нямаше да те има'. Хахаха. Наистина ми е жал за теб, става ми много мъчно като видя хора като теб. А и си толкова зле, че сама си противоречиш. Първо питаш дали всичко е секс, после казваш, че е некачествен. Ха. Хаха. Ами мила, не всичко е секс. Не знам дали си чувала за думичката ЛЮБОВ. Защото аз се влюбвам в човека, не в пениса му о.0

'Нали един ден трябва да живееш с някого, да изградиш нещо, нима животът е само това, което се случва в леглото?' Ами да. И ако се влюбя в жена и тя ме обича нищо не ми пречи да живея с нея и да изградя нещо. И да, щя ми дава и опора и сила, и двете. И още много неща. Защо според теб може да получаваш опора и сила само от човек с пенис???

Аз не се крия. Не ме е срам.
И да, горда съм, че съм лесбийка.
Имам страхотна работа, гаджето ми ми е колежка, заплатата и е доста добра, а всички знаят за връзката ни и въпреки това ни приемат като нормални хора, даже ни се радват. И секса - ахаха, ще имаш да вземаш.

Така че по-добре си замълчи, вместо да се изказваш неподготвена.

От къде на къде някой като теб ще ми казва в кого да се влюбвам и че съм влюбена само защото е въпрос на мода.
Я си въри при твоя мъж и не се меси където не ти е работа.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0011d8889c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От автора към номер 9 : Искам да те попитам, не допускаш ли, че е вероятно да не се влюбя (извинете ме за вулгарните изрази) не в путка или пенис??? По - логично е да се влюбиш в човека, а не в пола му или половите му органи.. Една жена може да ми даде същата подкрепа и опора, че даже и по-силна от тази която може да ми даде един мъж.. Нямам нищо против мъжете, по-голямата част от приятелите ми са мъже, но просто не ме привличат в този аспект. И не можеш да твърдиш дали секса е качествен или не при положение, че не си опитвала. Не се крия зад маски, живея такава каквато съм, истинска, и не ме интересуват наложените граници и НЯМА да се свирам в тях.. А замисляла ли си се какви са предимствата да жиееш с жена? Когато си в..така да го наречем кофти дните в месеца, мъжът ти ще те разбере ли така както друга жена? Съмнявам се.. Все пак всеки прави избор сам за себе си, аз не те съдя за това какво си завираш между краката и ского си лягаш нито давам оценки на секса с мъж, защото просто не ме влече.. така че, миличка, не съди и ти! Айде със здраве...

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0870656e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Пише ти хетеросексуален мъж:
За вторият ти въпрос - съвета ми е не афиширай на работното си място сексуалната си ориентация, отиваш на работа да изкарваш пари, а не да си търсиш гадже; ако се разбере - чудо голямо, но наистина не се опитвай да подчертаващ сексуалните си предпочитания, хората се отнасят с подозрение към различното и това което не им е типично. Така ще си спестиш - мъжете да се опитват да искат да спят с теб, защото искат да опитат нещо различно, а жените да се чудят дали няма да искаш да ги сваляш (и особено- защо не искаш да ги сваляш); и в двата случая си спестяваш досадни недоразумения и проблеми в отношенията с хора, които ти се налага да виждаш всеки ден - освен ако всички не са широко скроени хора, но аз такова работно място не съм виждал.

За първия въпрос - бившо гадже, с която и сега сме много добри приятели, е бисексуална. Сега е женена и има две чудесни хлапета. Ако мъже не те привличат няма лошо, просто си дай ясен отговор дали те привличат само жени или и мъже. Живота си е твой.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: bc57e41aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм БИсексуална и адски много ми харесва. Не крий от никой ориентацията си. Аз не съм го крила и не съм загубила приятелите си. Но ще е добре наистина да не го показваш на работното място...! :)

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 14 дни
hash: 2fbfc0ae26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Абе хора кажете може лй лез да бъде й със мъж й със жена

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cc6d744d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Възприемам лесбийките и даже им се възхищавам , но гейовете категорично не!
Не споделяй нищо на работното си място!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7e9efe6232
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Mи не е добре отвращение си квот да си говорим ся

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: de62bdc0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Никога не съм била с жена но много искам да пробвам самата аз усещам че го любопитно ми е, но искам да го направа с жена която знае как да гон направи

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b032d7d6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз също съм. Не виждам нищо лошо в това,напротив...

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1c70c1a7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   И аз съм лесбиийка. Не мисля, че има нещо лошо в това. Даже напротив ! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c4f7b35e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И аз съм лесбийка,няма нищо лошо в това! :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 43c1baeb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И аз съм лесбийка :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 00edcf71eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   и аз съм лесбийка и кво от тва.на вас някой даржи ли ви сметка с кого си лягате ????? стига сте ни нападали.тва че не спим с маже не значи че сме изванземни ебати !!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4ce6aeded2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   И аз съм лесбийка, с приятелката ми ще си направим дете (дано да е момче) Само се чудя като порасне на кого ще вика татко!?В училище няма ли да му се подиграват...това как ще се отрази на психиката му? :S А като го възпитават 2 жени няма ли и то да се изнежи? O_o 100 на 100, то няма нищо нередно в това да си обратен и да правиш жалки опити да създадеш семейство... ама май си липсва
здравия мъжки х*й!? :D:D:D

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2e099f1f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   аз съм Би даже повече клоня към хетеро била съм само с 1 жена но 5 години , обожавам мъжете в леглото , но до там за любов и емоционални чувства не мога да говоря и затова съм на никъде ,все в мисли за лондон и за нея :'(

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5be2eb08a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   аз съм би момиче съм харесвам си момчета то ме влекат и момичета...и така не виждам и аз нищо лошо в това да си лесбийка бисексуален и.т.н....дори на мен си ми харесва да съм такава....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 80614258bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Бъди себе си !Никога не позволявай на страха или на другите да ти съсипят изградения живот ! Какво от това,че някой друг е различен и има различни вкусове? Но това е какво да се прави, наситеното ни с консервативно мислене общество, скоро няма да се промени. Това,че си лесбийка не те прави по-некомпетентна във всякакви етически отношения от останалите.Всъщност в днешния свят съществуват ли думичките етика и морал - НЕ ! Поздравявам те за това,че си признаваш каква си пред другите ! АЗ лично,не бих го направила ! И може да Ви прозвучи малко като реклама,но както е казал Тупак - " Само Бог може да ме съди ! " ....

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2cce3e7fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   kak

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6a7b86b74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   представям си да ме разберат в работата, че съм лесбийка. Те ще го коментират сигурно, докато са живи... не споделяй на работното място! Простотията е повсеместа навсякъде в българия. има пълно неразбиране по въпроса и се говорят абсолютни небивалици!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 57184da55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   номер 9 - точно така е!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6cb1654908
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   има един филм за лесбийки казва се да целунеш джесика някоя си забравих ама го напиши ще ти излезе и сама ще отговориш на въпроса си за това дали ще попречи на работата ти това или не... А в това мислч че няма нищо лошо всеки е свободен да решава какъв иска да бъде щом си избрала този път върви го и гледай смао напред не позво;явай на никой да те съди... Успех:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker