Защо жените са толкова слобохарактерни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо жените са толкова слобохарактерни?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2412 пъти
Колко жени познавате, които да са необвързани?

Защо жените не могат да си позволят да не бъдат във връзка? Сякаш над тях стои нещо, което ги задължава да са обвързани. А над необвързаните тегне някаква социална стигма.

А поне на всяка втора без някоя от социалните патерици – facebook, Instagram, twitter…, ѝ прилошава!

Реално всяка е във връзка. Даже бих казал, че всяка е поне в една полова връзка и в няколко други емоционални!

В днешно време няма вярност, а жените не знаят, какво е това ЧЕСТ! Да сте видяли някъде някоя жена, която да е честна? Ама не баба ви или някое детенце в детската градина.

Затова и да искаш някоя до себе си, трябва да я крадеш! Няма друг начин. То всички са обвързани. А колко са щастливо обвързани, само те си знаят... А и моите наблюдения са точно такива – ако искаш някоя, трябва буквално да я отмъкнеш, а жените скачат от клон на клон. Ааа, пардон, прескачат от връзка във връзка.

Друг е въпросът, че трябва да си плюеш на мъжкото достойнство и да се самоунижаваш, когато искаш да си с такива жени. Но то други няма де, така че...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8b6c600bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Абе колко са обвързани те си знаят,иначе по темата може би защото при жените има нещо наречено биологичен часовник т.е.време когато жената съзнава че и е време да стане майка и особено ако е някоя хитра и манипулативна задължително си подсигурява един(а по някога и няколко)обожателя които да и ходят по свирката и тя да си ги има в листа,а през другото време се оглежда за нещо по-добро,но ако това по-добро не дойде тя ще се върне към някои от подсигурените и вече обожатели само да не остане стара мома.Това са едните,другите са момичета,които виждат приятелките и познатите си как са обвързани и ходят с гаджета навсякъде и те да не останат по-назад,хайде и те да хванат някой да се снимат и да се изкарват щастливи пред обществото,това са основните причини поне според мен ;)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 561db41003
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Така ли успокояваш съвеста си, че си откраднал жената на някой друг, че АБСОЛЮТНО всички били във връзки?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 68065b9537
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Мъжете пък да не би да са много самодостатъчни? Масово лъжат една жена, че я обичат колкото да си имат безплатна проститутка и да не са сами. Бях с един такъв - саможив, на когото не му е нужна жена за да се чувства добре - за по-малко от година три различни жени "обичаше", и то при положение че през тази година майка му се разболя и умря. И траурът не му попречи да забърше нова, с която наскоро разбрах че също са се разделили. А 10 години се е раздял и събирал с б*клука на боклуците - самотна майка и к*рва, колкото да не е самотен. Мнооого е самодостатъчен и свестен, няма що. Аз още в началото усетих фалша му и развалих взаимоотношенията, и сама си ми е супер.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 70ab0747d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Май по-скоро теб те влече чуждото не/щастие, а свободните няма да ти дадат тази тръпка да си "откраднеш".
Е, краденото после и от теб ще отмъкнат и така...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ce9720519e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Хайде, пак се почна. Вече всяка втора тема тук ли ще бъде обобщения на тема какви били жените?

Ето, примерно, аз съм жена и не съм обвързана в момента, защото не мога да бъда във връзка с мъж, ако не съм влюбена в него. Обществото какво казва за мен - не знам. Какво ме интересува? Сигурно си мислят, че нещо не ми е наред. Може и да са прави :D Романтичка съм, честна съм и има само едно момче, което ме интересува. Не ми трябват десетки обожатели да ме следват на всяка крачка, да ме лайкват и т. н. Когато харесвам или съм влюбена, е само в един единствен мъж и искам само неговото внимание. Има и други жени като мен, не съм частен случай.

Ако ще ставаш "крадец", внимавай да не те хванат ;)

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: beed0e2007
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз съм single вече от почти 2 години и не мисля скоро да се обвързвам пак. Като цяло не ми трябва в момента връзка нито някакъв контакт друг. Има и други като мен, много. И нали знаеш - който изневери с теб, ще изневери и на ТЕБ...
Така че, или си изтървал много годинките за връзка или не можеш да намериш, не виждаш явно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 671ceea42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Има и необвързани, ама са скучни. Ти гледай в чуждата паница, тя тревата на съседа е по-зелена, нали знаеш. Иначе жените били нечестни.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47790fa80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не всички, аз съм била две години сама, докато ми допадне партньор, а съм била само с двама. Не бих била с мъж, дето не ме кефи само да не съм сама. А фейсбук нямах десет години близо.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: db67010c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ако имаше мъже в приятелите си в соц.мрежи щеше да разбереш,че и те като жените се обвързват за да не са сами.
Във всяка минута като скролвам виждам "авери" в фб всеки месец обвързани с различна мацка,кълнящи се във вярност и любов.
Еш па тоя,верно цари женомразие и мъжемразие в сподели.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c4f4d94d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм мъж в началото на 30-те и не мога да си намеря приятелка именно, защото всички са обвързани. С доста съм се запознавал, но като кажат, че са обвързани какво да правя? Чувствам се тъпо да се опитвам да отмъкна нечия приятелка....

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c816e9fa1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   На крива ракета, космосът и пречи, са казали хоеата. Авторът явно не може да си намери гадже и дайте сега да обвиним жените, че са обвързани, че са такива, че са онакива, само и само да не си признае авторът, че проблемът е в него и има някаква причина жените да го отбягват.
И какво, авторе, по-добре ли се почувства като изля помия вурху всички жени? С такова мислене, не се очудвам, че най-вероятно ще си останеш сам.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5fe966be8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дрън дрън та пляс от поредният плюещ по жените, който никога не е бил във връзка. Здрасти авторче, от една необвързана от години жена с характер, по силен даже и от твоя. На 24 г. съм и не желая връзки, до сега имах само една когато бях на 20 и прекратих лично. Мъжете сте мрънкала жалки, очакващи от жената да ви бъде едва ли не подлога и каквото и кажете да ропуртува. Ми не сори. В замяна не давате абсолютно нищо и само обвинявате тази каква била курва и онази. Жена, която също не желае да ви пусне пак за курва я обявявате. Такива като вас си заслужавате да си бъдете сами. Всички били обвързани - да в някое село, сигурно. Но в цивилизацията много от нас избират да градят кариера, а след това разбираме, че сме си самодостатъчни. За какво ни е мъж? Заради секса? Пфф сякаш не продават вибратори, като заради едното удоволствие трябва да се задължим и да му слугуваме, докато той се опъва ямпала по гръб на дивана. И такива ще ми говорят за чест. А къде е вашата? Да подкрепяте и уважавате жените си, а не да ви текат лигите по поредната с къса пола зад гърбовете им? Ако се отдаде възможност, всеки втори мъж ще изневери на половинката си без да се замисли и после ние жените сме ви били виновни. Слабохарактерни са жените, които си мислят че не могат да живеят без мъж и скачат от трън та на глог и поредния който ще ги насилва психически и/или физически. Останалите с характер даже нищо чудно че не съществуват за такива като теб. Просто никога няма да достигнеш до нашето ниво, за да общуваш с нас. Съжалявам, късай се от яд и нерви, но внимавай да не разтегенеш нещо ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86d14e17b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Обвързана какво означава ?
Че е влюбена в мъж и е с него повече от година и правят общи планове?
Или че се чука с кварталния сваляч от около месец, защото той я черпи фредо на Витошка и я води по заведения с жива музика ?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8a771f457b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Нямам идея за какво говориш аз дълго време не бях във връзка.
Просто мъжете които се опитваха да ме свалят, не покриваха стандартите ми и си бях щастлива. В момента също съм щастлива и във връзка с прекрасен мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d67f03a3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Това го казваш на фона на това, че България в момента я отсрамват български жени на Олимпиадата в Токио включително и две олимпийски шампионки към момента? Време е да преосмислиш теорията си, защото здраво издиша..
М28

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1a24527164
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Номер 12, две олимпийски шампионки и още една сребърна и две бронзови медалистки не могат да отсрамят над 3,5 милиона жени в България. Изказването ти е повърхностно и смехотворно, защото не може 5 жени да са показателни за качествата на масата жени в родината ни. И добре, че ти реши да пишеш сега, а не преди няколко дни, защото иначе нямаше да можеш да дадеш дори и тези няколко медалистки като пример за "превъзходство" на жените над мъжете (точно в тази насока е мнението ти). Огромните преувеличения и погрешните представи за себе си и за околния свят са сред най-разпространените слабости у много жени.
Повечето българки са затлъстели, не спортуват, пушат повече от мъжете, чакат друг да им плаща разходите, разчитат основно на грима да помпи самочувствието им, не са способни да издържат няколко дни без интернет и телефон в ръката си и са пълна противоположност на спортистките ни в Токио, които ти избирателно реши да изтъкнеш в мнението си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1a24527164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Извинявам се - по погрешка съм се обърнал към номер 12, а имах предвид номер 15!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7e1aef32d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   16 а ти колко "повечето българки" познаваш че са такива,аз съм сигурен че познаваш само 3-4 майка ти,бившата ти жена ,мед сестрата която ти дава хапчетата и ти не ги пиеш и тия когато си бараш мекия докато гледаш порно.Пича не ти е казал че жените имат превъзходство ,в случая имат може би щото затлъстяването пушенето и пиенето го правим повече ние мъжете ае да сме малко честни,аз лично виждам повече дърти тлъстаци нагъващи дюнери и бира и повече красиви женски тела ,според мен жените спортуват повече затова и печелят медали и това го виждам сам,това е факт!И аз бих искал да имаме и мъже шампиони ,ама няма пак факт!Значи не са спортували достатъчно ,и това което ти говориш не е истина!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker