Имам нужда от подкрепа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам нужда от подкрепа
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 5476 пъти
Здравейте аз съм на 20, момиче съм....
Влюбих се в женен мъж, той е на 47, познавам жена му и децата му...
С него имаме връзка повече от повече от 2 месеца, не съм спала с него, защото още съм девствена не съм се решила да го направя досега винаги съм чакала подходящия човек. Не съм много сигурна, но той е много внимателен с мен, била съм с ужасно много мъже, но никога не са ме карали да го искам без да изпитвам страх от тяхната небрежност...

Може би заради това сега искам да бъда с този мъж... не мога да споделя с никой това, което ми се случва и заради това го споделям тук... знам че никой около мен няма да ме разбере и просто ми е по лесно да си мълча и да си планирам какво искам, да правя без да споделям и да бъда винена за неща, които другите не разбират...

Въпросът ми към вас е какво мислите по въпроса? Да ми бъде ли той първия? И дали той според вас ще бъде внимателен с мен, защото все пак е на 47.. мерси за всички мнения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5b65eaa7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако питаш мен - Не.
Той е възрастен човек, ти си на 20 год. колко време може да продължат чувствата ви? 1-25--10 год.? После?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2b6ae8b7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Една жена: Заблуждаваш се и колкото повече се заблуждаваш, толкова повече задълбочаваш чувствата и емоциите си. НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО! Направи си равносметка: в каква ситуация се намираш, какво и как да постигнеш в личен, професионален, здравословен и обществен план. Разликата Ви е огромна. Единственото, което той търси е разнообразие и да чукне нещо чуждо, още по-добре, ако е младо агне. Никога не би разтрогнал брака си, заради вчерашна пикла. Прекрати и продължи. Иначе ще съжаляваш като мен.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8b1a366ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не.
Аз бях като теб, само че бях малко по-млада, както и той и направих грешката да му се отдам. Проблемът е, че по този начин ти не знаеш как да бъдеш с друг, а първият става и остава и единствен. За теб да си му любовница става нормално, не можеш да си представиш 1-во да си с друг, 2-ро как да стане това. Имам приятелка, която също е тръгнала по този път, тя в момента е разделена с него, но не може да бъде с друг, лошо и става само при мисълта.
Проблемът е не във вързрастта, а в това, че той никога няма да остави семейството си за теб и не може да ти предложи нищо. Без да искаш ставаш жена в сянка, страниш от всички приятели, за да не научат тайната ти, започваш да искаш да си стоиш у вас, за да имаш време, ако случайно жененият се освободи, изолирваш се, депресираш се, почваш да се мразиш в по-късен етап, защото явно въпреки всичко, жена му е по-важна. В крайна сметка минават си годинките, ти ставаш на 22, 23, 25, 30, той си изглежда децата, семейството и пак не се е развел...прекарва отпуски и празници с жена си, докато ти си сама... а ти си прекарала най-хубавите години от младостта си в чакане. Да не говорим за чувството за вина и т. н.
Забрави го.
Дистанцирай се от него.
Постави му ултиматум - сега да се развежда или да забрави за теб. Предполагам, че знае, че си девица - кажи му, че ще се отдадеш само на мъж, който може да ти предложи перспектива за семейство един ден, а той не може!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 40daa7e46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Къде го намери тоя пенсионер, ти мозък имаш ли на всичкото това и женен с деца. Не грешка е не бъди с него махай се от та той е набор на майка ми бе тя също е на 47 тва е позор нямам думи Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c740e17873
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако искаш само да ти е първият, определено знае и може да е внимателен. Но ако продължаваш с илюзиите си, ще останеш стара мома, а той ще си прави кефа! (Освен ако е някой чичко Паричко, който иска да си купи млада съпруга)

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8ba0d850d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо трябва да дариш на? хубавото на НЕГО?

То? е женен и е на 47, а ти си на 20, НЕДЕ? мили4ка не прави тази грешка, после няма да можеш да се погледнеш в огледалото.

НЕДЕ?, НЕ ГО ПРАВИ.
Съветвам те като ма?ка, защото си малко по- голяма моята дъщеря.

Намери си няко? ко?то е на твоите години и му се отда? безрезервно!!!
Знаеш ли колко мъже жадуват те да са 1я мъж в живота на приятелката или съпругата си? Въпреки, че не си го признават.
Всеки иска порядъчна жена, и се гордее вътрешно с това.
Нико? не иска курва за съпруга, освен в леглото разбира се.

Не го прави с него миличка, неде?!!
Това е на? хубавото което имаме ние ЖЕНИТЕ.

Намери си няко? ко?те ще те направи жена, а не любовница.
Бъди Жена Мечта, а не Любовница.
Постъпва? разумно какво може да ти даде ТО?? Ти ще му дадеш младостта си, а то? БОЛКА.
Никога няма да се разведе с жена си, заради децата си.
Така, че помисли добре, после връщане няма!!!
НЕ БЪДИ ВТОРА ЦИГУЛКА!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a0f854bd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се излагай да се отдадеш на женен мъж, който едва ли ще напусне семейството си заради теб... ти можеш да си му дъщеря, засрами се... какво влюбване... получила си малко повече внимание и си готова да му се отдадеш. Не прави тази грешка, така се превръщаш в метреса. Намери си мъж близък по години с теб и изживейте любовта

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b5df4c2880
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   мерси за всички отговори наистина отговора на номер 6 Някак си ме разтърси много силни думи (Намери си няко? ко?те ще те направи жена, а не любовница. Бъди Жена Мечта, а не Любовница) тези думи просто са много точни мерси много на всички

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b07366de5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе днешните момичета налитат на мъже на годините на бащите си! А като толкова го обичаш, би ли сменяла памперсите му един ден, когато започне да се изпуска, предвид разликата в годините ви?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 69ae915d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Имам приятелка, която на 18 години е започнала връзка със женен мъж с 15 години по-голям от нея. Днес тя е на 30, той все още е женен и си има всичко, а тя му е любовница, крие се и няма нищо. Казва, че ако срещнела друг щяла да бъде с него, ама ставало така, че никой не среща. А истината е, че е толкова емоционално обвързана, че тя самата не иска да се махне от тази връзка, която я ограбва. А мъжете са си толкова добре за тях, живеят си спокойно живота при жена си, имат си и деца, семейни празници, чукат си чуждото и дори не им пука, защото за мене тоя мъж, ако я обичаше отдавна да я е оставил, след като вижда, че тя няма да има собствено семейство и деца, ако продължава така. Тези мъже са толкова хитри и долни, за тях е важен секса, това да имат разнообразие, тръпка, пък ако е нещо младо, още по -добре. Махай се, докато е време.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8b1a366ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, не ги разбираш тези работи, ама хайде. Факът, че този женен мъж е с нея толкова години, значи, че той я обича. Ако е искал разнообразние, не смяташ ли, че за 12 години, не би сменил приятелката си?

За едно нещо си права - удобно им е на тези мъже да си живеят така. Защо да купуват кравата, когато млякото е безплатно?
Приятелката ти действително ще свърши зле. Той няма да зареже семейството си, защото е слабохарактерен човек, не от липса на любов. Сега оправданието му са малките дечица, като децата му порастнат и се изпоженят, жена му пък ще е болна, не може да я остави - винаги ще си намира оправдание.
Любовта на такъв мъж към любовницата му не е фалшива, но е егоистична. Това за мен са вид вампири, които пият любов навън, за да продължат да живеят в лишените си от любов бракове.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 05d297cb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12 ти си тази която не ги разбира работите. 11 е права ако я обича ще я освободи да си търси късмета, искал е разнообразние не от нея а от жена си.

На авторката ще кажа, че на 47 е много малък няма достатъчно опит, мога да й предложа дядо ми на 84 има достатъчно опит ще му дадем виагра и ще свърши работа ще е много внимателен... пък и е свободен вдовец е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 977e6d26bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Безхарактерен е, няма воля и само се оправдават този тип нещастни страхливци. Права е н 12, махай се оттам

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c5b05c3c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Трудно е да се каже
втори като него може да няма
от друга страна така го караш да извърши прелюбидейство, което е грях
ти си още на 20 и имаш време, а ако не го зарежеш и жена му разбере ще поиска развод и ще загубиш приятелка, а той може би децата си. Така ще сте заедно и сами, което ти може би най-много искаш, но не е правилно така.
Аз съм за не

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 18e39512cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей авторке, и аз съм на 20г., разбирам напълно какво е да си на тази възраст. Разбирам, че може би искаш някой по-зрял мъж, защото нашите връстници са меко казано... лигльовци. Но... но това е огромна разлика! Не само в годините, а в манталитета, начин на мислене...

Та това е един човек, който вече и внуци може да чака скоро! Може между вас да си някакво привличане, някаква симпатия. Не е фатално, но просто аз не виждам как може да се получи нещо повече. Някои от горните коментари са се насочили само към секса. Е, той не е най-важното. Ами чувствата на момичето? Ами ако се влюби силно...

И според мен ще е грешка да имаш каквито и да е отношения с този човек, защото няма да доведат до нищо хубаво, а и все ще има някой наранен. Всъщност знаеш ли колко млади мъже искат свястна и добра жена до себе си? Огледай се около теб... може да видиш някой много по-подходящ.. Просто каквото и да става не си мисли, че един мъж е първия и последния... Успех ти желая мила, не забравяй, че понякога трябва да мислим с главата си, а не със сърцето. То си иска неговото, но... после много боли!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8c1777a57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До ВСИЧКИ! Четете внимателно въпроса на авторката!!!!
А той е "Да ми бъде ли той първия? " - главните доводи на момичето са, че човекът е на 47, най-вероятно има опит, и ще бъде внимателен с нея. Предполага, че няма да е някой груб простак с дръжка на тесла м-у краката (образно казано).
Прочетох повечето мнения и малко и отговорха конкретно на въпроса. Аз отговарям:

Уважаема госпожице щом ти се иска, харесваш го, и му имаш доверие - отдай му се. По вероятно е да те направи щастлива. Но ако в тази ваша връзка той е човекът който дава зор да правите секс - махни се от него! Най-вероятно е да се разочароваш!
Много пъти съм се чудил защо някои веднага обявяват дефлорираните момичета за курви щом не са омъжени?
То едно момиче може да е курва по поведение и съдържание и без да е дефлорирана.
И понеже много от коментарите бяха насочени главно към бъдещето на връзката ви въпреки, че нямаше такъв въпрос, и аз ще кажа моето мнение - не се надявай на каквито и да било бъдещи отношения с този човек. Най-вероятно е да се разочароваш.
Минали са вече повече от 5 месеца от твоята публикация и вероятно си решила за себе си как да постъпиш, и си направила това което си решила. Просто реших да отговоря на момичета които е възможно да изпаднат в твоето положение.
поздрави от един 53 г мъж.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 34af0d689d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Искам да кажа едно голямо БРАВО на номер 17! (Благодарение на когото изобщо прочетох историята де. ) Всички коментари по-горе са свободни разсъждения по картинка и не отговарят на въпроса на момичето! Някои от тях са верни, други са чиста глупост, но всички са встрани от темата.

Съветвам авторката и всички момичета в нейното положение - за първи път ДА, за сексуална връзка ДА, за изневяра ДА, за дълготрайна емоционална връзка НЕ.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8c1777a57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   до № 18 - благодаря за разбирането
53 г мъж

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7fe4eadc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Стига спри се, какви ги говориш, как си се влюбила в него, той може да ти е баща, абе жени какъв ви е проблема. Просто не си имала баща, като хората и сега търсиш бащината фигура в негово лице, или пък майчето ти е някаква развратница и ти се влияеш от нея, или пък си супер грозна и само старчок би те любил. Това е, това е истината, кое от изброените неща си ти, кажи не се прави, просто си ми ясна и си много зле.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 34af0d689d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, един "старчок" няма да се хване с грозна млада жена - ако иска грозна си има и дрътите. Хич не ти е ясно за какво става дума...

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d3cc77b38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 20, какъв баща бе, Лелче, момичето пита дали да се чука с човека:) Не да се жени, не да й е баща, а дали той да Й е първия.

Към авторката: Направи го точно с него, мила. Ето ти и причини:
1. Той е стар, за него ти си нещо ценно, а за твоите връстници си поредната кифла.
2. С него можеш да се държиш както поискаш, той не може да има претенции към теб. А той задължително ще се държи добре с теб.
3. Със сигурност няма да живееш с него, няма да има брак. И значи хем се отваряш, хем си оставаш свободна. А това е важното, да знаеш за какво става въпрос, без да се чувстваш обвързана от първия опит.

Има 2 варианта:
1. Да не ти хареса. Тогава си казваш, стар е, и заради това. И животът продължава.
2. Да ти хареса много. Но той пак си е стар. И може би с друг, по-млад ще е още по-хубаво. И пак продължаваш.

Най-важното за да тръгнем е да направим първата крачка. Няма значение в каква посока, и без това не знаем къде ще стигнем, нито дори на къде сме тръгнали.

Y D, дето ги разбира тея нИща :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker